nek4d Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Στο πρώτο σαιτ που λές γράφει καθαρά τις μπάντες 2G:GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz οποτε είσε οκ για 2G Και σε αλλα lenovo παιζει θεωρητικα το 2G, αλλα αν δεν αλλαξεις modem, δεν βλεπει καν καρτα σιμ (πχ lenovo vibe x2), αναλογως βεβαια και της ρομ που φοραει. Στο μεταξυ δεν βρηκα καποιον/κατι που να εχει δοκιμασει την κινεζικη εκδοση εδω, μοναχα στο ρωσικο φορουμ δεν εχω ψαξει ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psixlou Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά δε κατάλαβα... Τι διαφορά έχει το κινητό στα κινέζικα σάιτ, σε σχέση μ αυτά που βρίσκεις στο σκρουτζ; Γιατί η διαφορά είναι γύρω στα 90+ ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Πέραν των δικτύων, αυτό που πουλάνε εδώ είναι οκταπύρηνο με 16GB ram, 2GB rom και κανονικό dual sim, δηλαδή παίρνει μια sim 4G, μια 3G ΚΑΙ SD. Τα κινέζικα πάνε... κατά περίπτωση... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psixlou Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δηλαδή; Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Έχει βγεί και σε τετραπύρηνο με μια sim + θέση που βάζεις sim ή SD, με 16GB, 32GB και διάφορους άλλους συνδυασμούς. Θέλει προσοχή εάν παραγγείλεις από Κίνα να σου πουν ΑΚΡΙΒΏΣ τι θα σου στείλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δηλαδή; Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τη διαφορά... Απο Ελλαδα το περνεις 8πυρηνο και απο Κινα υπαρχει μονο 4πυρηνο , για μενα ειναι μεγαλη διαφορα συν οτι ισως να μην παιζει το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχουμε κανένα νέο για lollipop? Λέω να βάλω καμιά εφαρμογή για raw φωτογραφίες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δείτε τιμή... http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/nea-kinita/lenovo-p70/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δείτε τιμή... http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/nea-kinita/lenovo-p70/ Πού απλά ξεφορτώνουν,ούτε σε lollipop δεν δίνουν αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πού απλά ξεφορτώνουν,ούτε σε lollipop δεν δίνουν αναβάθμιση. Τελικά είναι σίγουρο ότι δε θα δώσουν επίσημα αναβάθμιση σε lollipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν, απο αναβολή σε αναβολή το πάνε. Πάντως στα Ρωσικά φόρουμ πέφτει το κράξιμο της αρκούδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) ####6020# και επιλογή Πακιστανικά pk κανει clean το τηλ και μετα κατεβάζει την lolipop 5.1 (1.1gb) πριν κάνετε αυτό κάντε μπακαπ οτι έχετε στο τηλ γτ θα σβήσουν τα πάντα απο το τηλ.πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά πιο γρήγορο απο πριν και δεν έχω βρει κάποιο μπαγκ ακόμα! Edited November 8, 2015 by manosfiesta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εμφανισιακα εχει καποια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εμφανισιακα εχει καποια διαφορα? Βασικά δεν έχει καμια ομοιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Για ανεβασε καμια φωτογραφια. Bασικα αυτη ειναι ή ειναι μουφα το βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αυτο είναι teo αλλά πρεπει να έχει βάλει και καποιο launcher πανω.εικονίδια ίδια antutu score το ιδιο. Δεν δουλεύουν double tap για ξεκλειδωμα και shake για κλείδωμα ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thandim Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα........ Νεο τηλεφωνάκι και μετά από 5 μέρες χρήση μπορώ να πω πως ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω μια απορία όμως.... θέλω κάποιες επαφές να καλούν απο συγκεκριμένη sim. Δυστυχώς δεν εχω καταφέρει να βρω απο που μπορώ να το κάνω. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ####6020# και επιλογή Πακιστανικά pk κανει clean το τηλ και μετα κατεβάζει την lolipop 5.1 (1.1gb) πριν κάνετε αυτό κάντε μπακαπ οτι έχετε στο τηλ γτ θα σβήσουν τα πάντα απο το τηλ.πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά πιο γρήγορο απο πριν και δεν έχω βρει κάποιο μπαγκ ακόμα! Root παίζει? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Max_10 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ήρθε μήνυμα στο Lenovo του αδερφού μου και βλέπω στο support lenovo ότι θα γίνει upgrade se Lollipop , τώρα τον Νοέμβρη. Ήρθε τελικά η ώρα? Δοκίμασε κανένας? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiadj Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το έχει κανείς; μια παράκληση, ας βάλει ένα κομμάτι να παίζει και ας κλείσει το ένα από τα 2 ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος κι ας μου γράψει παρακαλώ αν δουλεύουν και τα 2 διότι σήμερα το δοκίμασα και στο δικό μου δουλεύει το 1. Να ξέρω αν είναι να το γυρίσω πίσω γιατί έχω εγγύηση. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Root παίζει? ;) Όχι Μαλλον beta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αφου στο κ3 note (που εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το P70) εχουν καταφερει να το κανουν root σε lollipop γιατι να μην μπορει να γινει και στο P70 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το έχει κανείς; μια παράκληση, ας βάλει ένα κομμάτι να παίζει και ας κλείσει το ένα από τα 2 ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος κι ας μου γράψει παρακαλώ αν δουλεύουν και τα 2 διότι σήμερα το δοκίμασα και στο δικό μου δουλεύει το 1. Να ξέρω αν είναι να το γυρίσω πίσω γιατί έχω εγγύηση. Σας ευχαριστώ Ένα μεγαφωνο έχει μην σκας τζάμπα,στην άλλη πλευρά είναι μόνο οι τρύπες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikinos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) http://i1200.photobucket.com/albums/bb323/pikinos/2015-11-10-140807_1440x900_scrot_zpswztra8v8.png Σημερα βρηκα αυτο στο support.lenovo.com. Εχει κανεις καποια ιδεα αν ειναι η αναβαθμηση και πως μπορουμε να την εγκαταστησουμε; Edited November 10, 2015 by pikinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickap83 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 έχει κανείς δοκιμάσει αν το κινητό δέχεται μνήμη παραπάνω απο τα official 32? πχ 64 ή 128? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts