Jump to content

mafiadj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mafiadj

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mafiadj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mafiadj

    Lenovo P70t

    Ευχαριστώ papg
  2. mafiadj

    Lenovo P70t

    Το έχει κανείς; μια παράκληση, ας βάλει ένα κομμάτι να παίζει και ας κλείσει το ένα από τα 2 ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος κι ας μου γράψει παρακαλώ αν δουλεύουν και τα 2 διότι σήμερα το δοκίμασα και στο δικό μου δουλεύει το 1. Να ξέρω αν είναι να το γυρίσω πίσω γιατί έχω εγγύηση. Σας ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα παιδία, ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ ελληνική γλώσσα για το συγκεκριμένο κινητό; το εχω πάρει από έξω και έχει μόνο αγγλικά. Έψαξα να βρώ στο ίντερνετ το πακέτο γλώσσας αλλά όλα τα λινκ είναι νεκρα. Αν μπορέι κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. παιδιά να κάνω μία ερώτηση... το bluetooth από ότι διάβασα δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει αρχεία... ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι μπορούμε να το διορθώσουμε;
  5. egw pantos to pira apo e-shop crazy sundays sta 85€ me bluetooth Παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες! bomber21
  6. ok κάτι βρήκα στους οδηγούς που μου έδωσες νομίζω ότι είναι αυτό εδώ 2.5 Ενίσχυση του ήχου Από εδώ κατεβάζουμε το απαραίτητο αρχείο. Στη συνέχεια μέσω του LeaderGL και με την ίδια διαδικασία που κάναμε το vf live, αντικαθιστούμε το υπάρχον αρχείο που βρίσκεται στο /a/mobile/system με αυτό που είναι στο zip αρχείο πού κατεβάσαμε. Στη συνέχεια αφού κάνουμε restart το κινητό για να γίνουν save οι ρυθμίσεις πηγαίνουμε στο αρχείο αυτό και με δεξί κλικ πάνω του δίνουμε την επιλογή attribute 70004. Αλλά δεν ξέρω την διαδικασία με που έγινε με το vf life
  7. να σε ρωτήσω κάτι μπορώ να το κινητό μου κάτι σαν πομπό και με ένα πρόγραμμα να μπορώ να δω που ακριβώς είναι? Επίσης μπορώ να κάνω και άλλες ρυθμίσεις από το πρόγραμμα που μου έδωσες όπως για παράδειγμα να αυξήσω την ένταση λίγο παραπάνω ή να μπορώ να τραβάω περισσότερη ώρα video?
  8. τι αρχεία μπορείς να στείλεις με τα ems?
  9. συγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα με τον Bro βρήκαμε την ρύθμιση και το κάναμε με 160 χαρακτήρες το μήνυμα σε ευχαριστούμε θερμά για όλα:thanks::thanks::thanks:
  10. οκ τα κατέβασα αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμα.(το modelo που έχω επιλέξει είναι V3X Vodafone γιατί το δικό μου (e770v) όταν το επιλέγω δεν μου βγάζει τίποτα και επιπλέον με πετάει από το πρόγραμμα) Όταν βάζω Seem Explorer από το LeaderGL κάτω δεξιά κάτω και από το Restart έχει το: LOAD Seem___ Record___ εκεί εγώ έβαλα: LOAD Seem:0032 Record:0001 Ύστερα μου βγάζει πάνω κάτι αριθμούς.... μετά από κάτω έχει: Selected Byte Details Offset: Bit 7 Bit 6 Bit 5 Bit 4 Bit 3 Bit 2 Bit 1 και σε κανένα από αυτά δεν έχει ένα ΤΙΚ από αριστερά μήπως χρειάζεται να βάλω σε όλα από ένα ΤΙΚ εκτός του Bit 4? αν μπορείς να με helpareis γιατί πάλι κόλλησα :wacko:
  11. δεν μπορώ να κατεβάσω το LeaderGL Flex Editor 10.5 XP μήπως το έχεις?
  12. Καταρχάς για να δουλέψουν τα παραπάνω προγράμματα πρέπει τα windows να αναγνωρίσουν το κινητό με συγκεκριμένο τρόπο. Από εδώ κατεβάστε τους drivers. μπορείς να μου δώσεις το Link για να κατεβάσω τα drivers? γιατί όταν πατάω CTRL + αριστερό clik δεν μου ανοίγει το site για να τα κατεβάσω...
  13. βρήκα το word αρχείο εκεί που λέει για τα UniCode SMS έχει 2 τρόπους με PK2TOOLS και με seem edit. έψαξα να βρω το seem 0032_0001 και offset 3f για να το απενεργοποιήσω αλλά δεν το βρήκα μπορείς να με Helpareis λίγο?:dizzy:
  14. Man πήγα να κατεβάσω τους Service manuals και μου πέταξε αυτό (Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη!Αυτή η ιστοσελίδα στο fwt.txdnl.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων και έχει φραγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις ασφαλείας σας.AΟι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να εγκαταστήσουν προγράμματα στον υπολογιστή σας τα οποία υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες, χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας για να επιτίθενται σε άλλους υπολογιστές και βλάπτουν το σύστημα σας.SΜερικές ιστοσελίδες εγκαθιστούν επίτηδες κακόβουλο λογισμικό, αλλά σε αρκετές αυτό γίνεται χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.) τι να κάνω?
  15. Παιδιά θέλω και μία άλλη χάρη μήπως γνωρίζεται καμία ρύθμιση για τα μηνύματα που να μπορώ να γράφω περισσότερα γράμματα γιατί τώρα μπορώ να γράψω μόνο 70 γράμματα ενώ πριν μπορούσα να γράψω γύρο στα 120 ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται.
×
×
  • Create New...