Jump to content

Max_10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Max_10

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Max_10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο μεγάλη προσπάθεια (τόσες πτώσεις είχε) , ράγισε η οθόνη του λατρεμένου μου zenfone 2 551ml :cry::cry:. Μετά από γρήγορο ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω κάτι στο internet απο service για κινητά asus στην Θεσσαλονίκη και σε 1 βόλτα στην γειτονιά oi απάντησεις για το κόστος του Asus ήταν όσο ένα νεφρό :lol::lol: . Επειδή είναι εκτός εγγύησης δεν έχει νόημα να το στείλω στην Αθήνα. Έχει κανένας κάτι υπόψην του για να στείλει σε 1 μήνυμα ? (για να μην κάνουμε κ διαφήμιση)
  2. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Άσχετο εντελώς με την ροή της συζήτησης, απλά ήθελα να καταθέσω μια πρόσφατη εμπειρία μου από το service της ASUS. Έστειλα λοιπόν το λατρεμένο μου zenfone με πρόβλημα στην οθόνη. Συμπλήρωσα κανονικά την αίτηση. Η απάντηση έπρεπε να είναι εντός 48 ωρών και μ απάντησαν σε 12. Μετά από συνεννόηση με την εταιρεία που έχει το service της ASUS στην Αθήνα (δεν το γράφω μη θεωρηθεί διαφήμιση , αν και πιστεύω πως το ξέρετε ήδη), το πακέταρα και το έστειλα (χωρίς έξοδα γιατί ηταν μέσα στην εγγύηση). Παρασκευή μεσημέρι είχε φτάσει στα χέρια τους. Προηγουμένως στο τηλέφωνο μου είχαν πει πως μέσος χρόνος επισκευής θα ήταν 5-6 εργάσιμες. Τελικά Τρίτη απόγευμα το είχα πάλι Θεσσαλονίκη, με μια αναλυτική έκθεση με τι είχε αλλαχθεί. Κοινώς σε 2-3 εργάσιμες. Να προσθέσω ότι και στο τηλέφωνο ήταν εξυπηρετικότατοι, ενώ η μαμά ASUS έστειλε mail για αξιολόγηση. Κάτι που δεν μου είχε τύχει σε κανένα άλλο κινητό. Μπαίνω στην διαδικασία καθαρά γιατί το after sales service ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Ελπίζω να βοήθησα κάποιον που να είχε τους ίδιους ενδοιασμούς με εμένα :):ninja:
  3. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις γρήγορες απαντήσεις σας :)
  4. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Καλησπέρα σε όλους...μετά απο καιρό ο φορτιστής του zenfone 551ml, μας άφησε χρόνους. Ψάχνοντας σε διάφορα γνωστά διαδυκτιακά μαγαζιά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη αν έχουν fast charge και όταν δοκίμασα ένα άλλο καλώδιο έκανε 432432 χρόνια για να φορτίσει... Έχετε να προτείνετε κάτι? Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
  5. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Σ'ευχαριστώ! Σε αντιστοιχη περίπτωση σε άλλο μου ειχε ελληνικό Menu και δεν είχε πληκτρολόγιο. Κάτι που λύθηκε εύκολα. Πάντως το κινητό το ερωτεύτηκα γιατί το έχει στο μεταπτυχιακό συμφοιτήτρια και το δοκίμασα εκεί. Απορώ που δεν το είχα πάρει νωριτερα. Είναι θηρίο :)
  6. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Το έχω καταλάβει...Πάντως ήθελα να εξασφαλιστώ σε κάθε περίπτωση. Με ψάρωσε την ώρα που το είχα βάλει στο καλάθι :lol: Και τελικά το πάτησα :D thanks a lot για τις γρήγορες απαντήσεις :)
  7. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Εγώ θα την πω την αμαρτία μου...Πήρα και στο e-shop και μου είπαν πως δεν έχει καθόλου μα καθόλου Ελληνικά και απογοητεύτηκα. Αν και κατα 99,9999999999999999999999999999999% έχετε δικιο. Λέω αν μια στο τόσο έχει δίκιο ο πωλητής που μίλησα στο τηλ. πως διορθώνεται? Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο playstore υπάρχουν εφαρμογές για ελληνικό keyboard κτλ. (Το menu ειναι οκ. Απλά να μην γράφω με greeklish σε viber - sms ). Και προφανώς αν το πληκτρολόγιο αυτό θα κάνει δουλειά και στις άλλες εφαρμογές όπως είπα viber κτλ. Μπορεί να φαίνονται χαζά όλα αυτά , αλλα τελικά η επιστροφή απο τα windowsphone σε android είναι πιο δύσκολη απ'οσο νόμιζα :blink:
  8. Το είδα αλλά το έκοψα για το body sar που είδα 1,50.
  9. Εκεί κατέληξα! Διάβασα και εδώ στο forum εξαιρετικά λόγια! thnx για τον χρονο σου :)
  10. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Ακριβώς εκεί αναφερόμουν! Και πάλι σ ευχαριστώ!
  11. Max_10

    Asus Zenfone 2

    Τηλέφωνο να έπαιρνα στο κατάστημα , πιο αργά θα μου απαντούσαν!!!! :) :) Γιατί το έπιασα στα χέρια μου το κινητό και είναι θηριό! Με ενθουσίασε :D
  12. Max_10

    Asus Zenfone 2

    καλημέρα. Θα σας παρακαλούσα λίγο για τα φώτα σας. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κινητού και στην τελική ευθεία το 1 απο τα 2 είναι το ASUS ZENFONE 2 ZE551ML. Το έπιασα στα χέρια μου απο γνωστό, μου άρεσε κτλ. και εδώ έρχεται η απορία μου. Το κατάστημα που θα το αγοράσω απο Ελλάδα αναφέρει το παρακάτω "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού". Αυτό μπορεί να λυθεί? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
  13. Τελευταίο...Έπεσε στα χέρια μου το asus zenfone 2 ze551ml 32gb 4gb ram . Ένα μικρό θηρίο. Να πω την αλήθεια μου καλοάρεσε. Και απ'οσο ξέρω από τα pc φιλων το service τους ήταν καλό (με ραντεβού όμως μέσα εφαρμογής). Οπότε έμεινα ανάμεσα στο HTC E9+ και στο Zenfone. Στα μάτια μου είναι ακριβώς το ίδιο μην σου πω ότι είμαι 1 click πιο κοντά στο ASUS. Επειδή όμως μιλάω για το ίδιο κατάστημα . θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα στείλω ένα mail το κατάστημα για το service του Asus :D Στο έστειλα σε pm :D
×
×
  • Create New...