Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι αναλογο αντιμετωπίζω και εγω με τον φιλο πιο πάνω...Η μπαταρία αποφορτίζεται σχετικά γρήγορα με την διαφορά ότι εχω πολλές ώρες ανοικτά τα data και το σκαλίζω, ενώ παράλληλα έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές..
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλτε καμιά εφαρμογή όπως το Wakelock Detector, να σας δείξει τι είναι αυτό που (μπορεί να) τρέχει συνέχεια και καταναλώνει ενέργεια.

Αυτό βέβαια έχει νόημα για τις περιπτώσεις που η μπαταρία πέφτει γρήγορα σε κατάσταση -φαινομενικής- αδράνειας. Ύποπτες για κάτι τέτοιο είναι -και- οι εφαρμογές της google!

Αν τώρα έχετε την εντύπωση ότι κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας 'τρώει' την μπαταρία πιο γρήγορα απ΄ ό,τι στο παρελθόν, εκεί μπορεί πράγματι να έχει απλά 'πέσει' η μπαταρία...

Παιδιά, καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ σας!

Κάποιος γνωστός μου αγόρασε το Cubot s200, αλλά σε ένα μέρος της περιοχής που μένει (Ίλιον) η λήψη σήματος είναι αδύνατη στο συγκεκριμένο κινητό. Πρώτα ήταν στη Wind, τώρα στην Cosmote, αλλά το ίδιο ακριβώς συμβαίνει.

Σημειωτέον ότι όταν η κάρτα sim (η "κανονική") τοποθετήθηκε στο παλιό κινητό, το σήμα βρέθηκε και η επικοινωνία ήταν πολύ καλή, με ελάχιστα προβλήματα.

Ξέρω ότι η παραπάνω περιοχή είναι λίγο προβληματική, αλλά εδώ πρόκειται και περί προβληματικού κινητού, έτσι δεν είναι;

Εκτός αν το πρόβλημα λύνεται με κάποιες ρυθμίσεις. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.

... αλλά σε ένα μέρος της περιοχής που μένει (Ίλιον) η λήψη σήματος είναι αδύνατη στο συγκεκριμένο κινητό....

Δηλαδή σε άλλη περιοχή έχει κανονικά σήμα η συσκευή??

Δηλαδή σε άλλη περιοχή έχει κανονικά σήμα η συσκευή??

Ναι, μετά από 400-500 μέτρα μακριά από το σπίτι.

Δεν ξέρω αν είναι λύση η απενεργοποίηση της Υπηρεσίας 3G, ώστε να είναι φουλ το σήμα GSM. Τι λέτε;

Ναι, μετά από 400-500 μέτρα μακριά από το σπίτι.

Δεν ξέρω αν είναι λύση η απενεργοποίηση της Υπηρεσίας 3G, ώστε να είναι φουλ το σήμα GSM. Τι λέτε;

Δε μου μοιάζει για πρόβλημα της συσκευής (και δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί ξανά τέτοιο πρόβλημα)

Δε μου μοιάζει για πρόβλημα της συσκευής (και δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί ξανά τέτοιο πρόβλημα)

Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω την Υπηρεσία 3G. Το έκανα και στο δικό μου κινητό, σε χώρο του σπιτιού μου που είχα σήμα 2-3 γραμμές, και αμέσως το σήμα έγινε τούμπανο.

Πάντως, Νικηφόρε, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

Μου επεσε το κινητο κατω, ειχε τη ζελατινα του gearbest αλλά παρόλα αυτά έβγαλε μια γραμμή , μάλλον έσπασε το τζαμακι, αξίζει ή αλλαγή του ,είναι πρόβλημα του πλαισίου της συσκευής ή πάει μαζί με οθόνη ?

Η οθόνη και το touch ,einai OK, και γενικά το κινητό είναι σε όλα ΟΚ εδώ και 8 μήνες που το έχω.

Μου επεσε το κινητο κατω, ειχε τη ζελατινα του gearbest αλλά παρόλα αυτά έβγαλε μια γραμμή , μάλλον έσπασε το τζαμακι, αξίζει ή αλλαγή του ,είναι πρόβλημα του πλαισίου της συσκευής ή πάει μαζί με οθόνη ?

Η οθόνη και το touch ,einai OK, και γενικά το κινητό είναι σε όλα ΟΚ εδώ και 8 μήνες που το έχω.

Εγώ θα το κρατούσα 2-3 μήνες ακόμη και μετά βουρ για νέο :)

Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω την Υπηρεσία 3G. Το έκανα και στο δικό μου κινητό, σε χώρο του σπιτιού μου που είχα σήμα 2-3 γραμμές, και αμέσως το σήμα έγινε τούμπανο.

Πάντως, Νικηφόρε, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

Καλησπέρα φιλε μου.

Εχει αναφερθει και παλαιότερα. Οταν εχεις ενεργοποιημενο το 3g, και βρισκεσαι σε περιοχη που δεν πιανει καλα η εταιρια 3g, θα σου δείχνει μια γραμμη, δεν παει να πει οτι το κινητο δεν πιανει καλα αλλα οτι εκει δεν πιανει καλα 3g. Η ομιλια ειναι σε 2g και δεν εχεις κανενα προβλημα. Για να το καταλαβεις αλλαξε το εκεινη την ωρα σε αποκλειστικά 2g και θα δεις οτι θα εχει; full σημα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

παιδια υπαρχει ελλαδα σε καποιο καταστημα;

η εστω σε ελληνικο eshop με free-φθηνη μεταφορα;

http://www.bestprice.gr/item/2154480099/cubot-s200.html

Μανώλης

Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μπορει να στρωσει φιλε slaine.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση εστω και καθυστερημένα φίλε μου.

Έκανα, δεν έστρωσε και το έστειλα πίσω μετά από επεισοδιακή επικοινωνία. Αναμένουμε τις εξελίξεις = να τους παραδοθεί.

θελω να μικρύνω το μεγεθος του ψιφιακου ρολογιου περισσοτερο απο αυτο που επιτρεπει αλλα δεν με αφηνει.

υπαρχει καποιος εναλλακτικός τροπος ?

υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που μπορω να το κανω αυτο ?

Υπάρχουν ενα σωρο ρολογια παντως...(Playstore)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

θελω να μικρύνω το μεγεθος του ψιφιακου ρολογιου περισσοτερο απο αυτο που επιτρεπει αλλα δεν με αφηνει.

υπαρχει καποιος εναλλακτικός τροπος ?

υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που μπορω να το κανω αυτο ?

δεν ξέρω αν σε ικανοποιεί το μέγεθος, είναι το ελάχιστο δυνατό που μπορεί να φτάσει ο Nova Launcher.

δες το screenshot :

[ATTACH]63931[/ATTACH]

Οταν επιχειρώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογη ή να κανω ενημερώσεις σε υφιστάμενες εφαρμογές, νγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στην μνήμη...

Αναρωτιέμαι αφού υπάρχει ενιαίος χώρος 8 gb (περίπου 6 καθαρά), γιατι συμβαίνει αυτό???? Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές?

Οταν επιχειρώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογη ή να κανω ενημερώσεις σε υφιστάμενες εφαρμογές, νγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στην μνήμη...

Αναρωτιέμαι αφού υπάρχει ενιαίος χώρος 8 gb (περίπου 6 καθαρά), γιατι συμβαίνει αυτό???? Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές?

ρυθμίσεις, αποθηκευτικός χώρος, τέρμα κάτω.

τι βλέπεις; εγώ σχεδόν 1gb ελεύθερο, με 100+ εφαρμογές, αλλά και microsdhc μνήμη για αποθήκευση, φωτό - βίντεο - μουσική.

τρέξε μια εφαρμογή για να καθαρίσει μερικά άχρηστα αρχεία, και μετέφερε φωτό-μουσική-βιντεο στην εξωτερική ή σε κανένα usb στικάκι.

ελπίζω να βοήθησα.

Παω στον αποθηκευτικο χωρο που λες και αναφέρει συγκεκριμένα:

Συνολικός χώρος: 5,95gb

Διαθέσιμος: 372 MB

Εφαρμογές: 539 MB

Εικόνες-βιντεο: 1,08 GB

Ηχος: 188 KB

Λήψεις: 27,96 ΜΒ

Δεδομένα προσωρινής μνήμης: 560 ΜΒ

Διάφορα: 334 ΜΒ

Που είναι ο υπόλοιπος χώρος αποθήκευσης????

Εχω κατεβάσει περίπου 30-40 εφαρμογές μικρής χωρητικότητας (μ.ο. 10 ΜΒ), ενώ δεν χρησιμοποιώ sd card..

Τι συμβαίνει βρε παιδιά??? Ούτε ενημέρωση εφαρμογών δεν μπορώ να κάνω..

Παω στον αποθηκευτικο χωρο που λες και αναφέρει συγκεκριμένα:

Συνολικός χώρος: 5,95gb

Διαθέσιμος: 372 MB

Εφαρμογές: 539 MB

Εικόνες-βιντεο: 1,08 GB

Ηχος: 188 KB

Λήψεις: 27,96 ΜΒ

Δεδομένα προσωρινής μνήμης: 560 ΜΒ

Διάφορα: 334 ΜΒ

Που είναι ο υπόλοιπος χώρος αποθήκευσης????

Εχω κατεβάσει περίπου 30-40 εφαρμογές μικρής χωρητικότητας (μ.ο. 10 ΜΒ), ενώ δεν χρησιμοποιώ sd card..

Τι συμβαίνει βρε παιδιά??? Ούτε ενημέρωση εφαρμογών δεν μπορώ να κάνω..

screenshot από το δικό μου

[ATTACH]63950[/ATTACH]

έχεις πολλά "σκουπίδια" . κατέβασε το clean Master από playstore και κάνε καθαρισμό αρχείων.

(αν δεν κατεβαίνει απεγκατέστησε το Facebook προσωρινά, επειδή τρώει πολλά MBs) .

επίσης, από ρυθμίσεις - (τέρμα κάτω) σχετικά με το τηλέφωνο - (τέρμα κάτω) έκδοση , επιβεβαίωσε ότι δεν έχεις την πρώτη έκδοση (v02 αν θυμάμαι καλά) και ότι έχεις την τελευταία, την v08 .

edit: σκουπίδια = δεδομένα προσωρινής μνήμης.

Edited by NeOSL

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου!!

Μια τελευταία ερώτηση μόνο: Αντι του Clean Master με ποια συστημικη εφαρμογή μπορώ να καθαρίζω cashe και λοιπά σκουπίδια??

σαν το Clean Master υπάρχουν αρκετά. ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω ακόμα εγκατεστημένο, και σου προτείνω, είναι το Super tool box 10+ (από aipopDev) .

ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σου, ενημέρωσε μας αν ήταν θέμα "σκουπιδιών" τελικά.

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου!!

Μια τελευταία ερώτηση μόνο: Αντι του Clean Master με ποια συστημικη εφαρμογή μπορώ να καθαρίζω cashe και λοιπά σκουπίδια??

Δε νομίζω ότι υπάρχει εφαρμογή από τη 'μαμά' του που να μπορεί (αποτελεσματικά) να καθαρίσει σκουπίδια - πιστεύω ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια 3rd party εφαρμογή.

Εγώ, αντί του Clean Master (το οποίο αν δεν εχεις το νου σου να του... κόψεις λίγο τη φόρα απο τις ρυθμίσεις, μπορεί να σου σβήσει και αρκετή χρήσιμη πληροφορία από το τηλέφωνο), θα σου συνιστούσα κάτι σαν το SD Maid (κατά προτίμηση το Pro version), το οποίο κάνει... διεξοδικό καθάρισμα, αλλά δεν κάνει ζημιές αλλού.

Edit:

Με πρόλαβε ο NeOSL! :)

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο παρα πολύ..ειδικά για την αναλυση στο pm!!