Jump to content

stelrp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelrp

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stelrp's Achievements

  1. Η ενσωματωμένη MESSΑGES έχει θέμα, Πολλές φορές δεν στέλνω γράφει κάτω από το ΣΜΣ που μόλις έχω γράψει με κόκκινα γράμματα: "Δεν στάλθηκε . Πατήστε για να δοκιμάσετε ξανά." Δοκιμάζω μέσω Vodafone Kartoprogrammma, ;εχω 100+ διαθέσιμα SMS, και WIND Free2go. Και με τις δύο SIM πατάω να στείλω μύνημα, δεν κάνει τίποτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα στις ρυθμίσεις : χρήση απλών χαρακτήρων, , απενεργοποίηση λειτουργιών συζήτησης, καμιά φορά στο άσχετο στέλνει αλλά μέχρι 67 χαρακτήρες, τί παίζει , πώς υποβάλλουμε αναφορά σφάλματος της MIUI και που ? Προς το παρόν κάνω τη δουλειά μου με 3rd party εφαρμογή από Google PLAY Store, αλλά έχει διαφημίσεις . ΕΠίσης ψάχνω εφαρμογή να μπορεί να στείλει SMS με 160 χαρακτήρες , έστω και με διαφημίσεις γιατί μου τρώει τα διαθέσιμα sms 5μαζί , ενώ στέλνω ένα (μέχρι 160χαρακτήρες). Οι ίδιες SIM παίζουν τέλεια στο παλιό κινητό REDMI NOTE 7.
  2. Με τα sms τί παίζει ? Η ενσωματωμένη εφαρμογή δεν στέλνει sms ! λέει ότι δεν μπορεί να στείλει με κόκκινα γράμματα. Που και που στέλνει. Με 3rd party εφαρμογή στέλνει μέχρι 67 γράμματα! Αν βάλεις μόνο αριθμούς ή αγγλικά γράμματα δέχεται ως 160 χαρακτήρες. Και σε αυτή περίπτωση στέλνει κανονικά. Δεν έχει επιλογή για gsm alphabet, η επιλογή για απλούς χαρακτήρες (simple characters) στις ρυθμίσεις μάλλον δεν δουλεύει. Καμιά εφαρμογή στο Play Store που να δουλεύει φυσιολογικά έχετε βρει ?
  3. Χρησιμοποιώ windows xp ακόμα και κάνω πολύ συνθέτες αρχιτεκτονικές μελέτες . Που είναι το πρόβλημα? Έχω βάλει το deepfreeze και δεν είναι δυνατόν να γραφτεί τίποτα στο pc ! Κάθε φορά που κάνω boot , δεν έχει κρατήσει τίποτα , είναι φρέσκο όπως όταν πρωτοεγκαταστηθηκε το λειτουργικό. Όλες τις τραπεζικές μου εργασίες τις κάνω πλέον από το κινητό μέσω apps, Γιατί να αναβαθμίσω? Παρεμπιπτόντως το λάπτοπ μου του 2018 που έχει win 10 , δεν το βλέπω να βγαλει τη χρονιά με τις δήθεν αναβαθμίσεις των 10. Τα win 10 έχουν προβληματικό τρόπο λειτουργίας, έχουν διπλά settings , control panel, για να φτιάξεις κάτι που δούλευε στα xp ή στα 7 πρέπει να χακαρεις τη registry.
  4. Πήρα το νοτε 7 για την καλή του φωτογραφική που με εξυπηρετεί λόγω δουλειάς. Όμως έχει ένα πρόβλημα με την αποθήκευση αρχείων. Σε όλα τα κινητά που είχα μέχρι τώρα όταν αποθήκευαν τις φωτό , ασχέτως πως κράταγα το κινητό , τα αρχεία σωζωνταν portrait ή landscape. Στο note 7 δεν γίνεται rotation με βάση τον gravity sensor αλλά η σχετική πληροφορία αποθηκεύεται στο EXIF. Στα windows , σε διάφορους viewers ή ακόμα και στο photoshop, οι φωτό είναι ανάποδα , ή κάθετα αναλόγως πωςκραταγα το κινητό.... Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το exif της φωτογραφίας για να την δεις σωστά. Αλλά στην περίπτωση που χρειαστεί επεξεργασία , γίνεται το μπαχαλο. Το έχει αντιληφθεί ή αντιμετωπίσει άλλος, υπάρχει ρύθμιση εντός κινητού που να κανει σωστό image orientation? Το exif einai παντελώς άχρηστο για μένα.
  5. Καλησπέρα, Θέλω να πάρω το note 4/64, απαραιτήτως με b20 band λόγω wind. Το βρίσκω σε σκρουτζομαγαζα αρκετά , αρκετά φθηνότερα από το public και τα λοιπά καταστήματα της infoquest. Οι πωλητές τους, σε δύο τρία που ρώτησα, όμως δεν ξέρουν (ή κάνουν πως δεν ξέρουν...) αν την υποστηρίζει. ξέρετε αν το 4/64 βγαίνει σε global εκδοση (που έχει την b20) και μή global (που δεν την έχει), ? ώστε να πάρω το ρίσκο και να γλιτώσω κανένα 50αρικο.
  6. stelrp

    Redmi 4A

    Και πως γίνεται αυτό ? Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο λινκ ?
  7. stelrp

    Redmi 4A

    Πώς μπορώ να βρω το twrp σε μορφή update.zip για να το εγκαταστήσω ? Δεν θέλω να φλασαρω ρεκοβερυ από το πισί.
  8. stelrp

    Redmi 4A

    Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader , αλλά δεν έχω root.πως θα μπορούσα αφού έχω stable? Το ερώτημα είναι αν κατεβάσω την xtrv στη εσωτερική μνήμη του κινητού θα μπορέσω να την φλασαρω από τη εφαρμογή Αναβάθμιση? Ή πρέπει να κάνω πρώτα μια official / dev και μετά τη xtrv ?
  9. stelrp

    Redmi 4A

    Θέλω να βάλω την ελληνική developer xtrv για να μπορώ να δίνω δικαίωμα root σε ορισμένες εφαρμογές μέσω της miui , η stable δεν το κάνει. Έχω xp 32bit ,και από ότι διαβασα δεν συνιστάται να φλασαρω μέσω των xp. Υπάρχει άλλος τρόπος, μέσω της αναβάθμισης του κινητού ή θα πέσω σε bootloop ?
  10. stelrp

    Redmi 4A

    Twrp, πως περνάμε? Δεν θέλω με mi flash, δεν έχω πρόσβαση σε καλό pc αυτή τη στιγμή. Γενικά οι ελληνικές dev apo το xiqomi-miui.gr τι λένε στο συγκεκριμένο κινητό?
  11. stelrp

    Redmi 4A

    Πώς μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη stable. Η 8.5.1.0 έχει προβλήματα. Τερματίζοντας μία κλήση παραμένει για αρκετά δεύτερόλεπτα μαύρη οθόνη ,και πρέπει να πατήσω το home button, για να συνέλθει. Δεν θέλω να μπλέξω με ,mi flash. Έχω κάνει αίτηση ξεκλειδώματος και έχει ξεκλειδώσει, μπορώ να ρίξω μια ελληνική dev χύμα και να επιλέξω πακέτο εγκατάστασης από τον updater ?
  12. stelrp

    Redmi 4A

    Δοκίμασα την αλλαγή θέματος αλλά το πρόβλημα με το λευκό πλαίσιο παραμένει . Δοκίμασα εναλλαγή διαφόρων θεμάτων όλα τζιφος! Έκανα κατάργηση εφαρμογής και επανεγκατάσταση και τα εικονίδια παραμένουν με λευκή μπορντούρα.
  13. stelrp

    Redmi 4A

    Μπήκε η 8.5.1.0 και διαπίστωσα ότι φορτίζει πιο αργα! Έβαλα το AMMETER app και δεν βλέπω φόρτιση πάνω από 1000 ma, γιατί? Νομίζω ότι τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία! Όλα τα εικονίδια απέκτησαν ένα λευκό φόντο, γιατί ?
  14. stelrp

    Redmi 4A

    Τότε θα μείνω με την 8.2.1.0 που το είχε το παμπλικ. Κρίμα. Όλα τα άλλα που λέει ότι φτιάχνει δεν τα πιστεύω. Δεν έχει κανένα θέμα το κινητό , σιγά μη του βάλω ρομ stable που ακόμα λείπουν χαρακτήριστικα που τα έχουν οι developer ρομ από το 2016.
  15. stelrp

    Redmi 4A

    Στην στοκ εφαρμογή για μυνήματα έχει δυνατότητα απλών χαρακτήρων για να γράφεις 160 ?
×
×
  • Create New...