Jump to content

Pantelis_S200

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Pantelis_S200's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παίδες.Ψάχνομαι για gaming pc το οποίο σκέφτομαι να συναρμολογήσω μόνος μου.Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για συμβατότητα προφανώς, και άμα τα κομμάτια θα δίνουν ένα καλό αποτέλεσμα. CPU: Amd AM3+ FX-8350 Box M/B: AM3+ Biostar TA970 Ver. 5.3 GPU: XFX RX 460 4GB single fan V1 RAM: DDR3 1600 8GB C11 Corsair VS P/S: 650W Corsair Vs650 80 Plus H/D/D: 3,5 1TB Western Digital 7200 64MB AV-GP SATA 3 Bulk CASE: Aerocool V3X Black edition Από συγκεκριμένο κατάστημα όλα τα παραπάνω κομμάτια βγαίνουν συνολικά στα 591 ευρώ.
  2. Μου το έχει κάνει κι εμενα ελάχιστες φορές από τότε που το έχω (4 μηνες) καθως το είχα σε ανοιχτή ακρόαση.Έχω καταλάβει ότι είναι θέμα σύνδεσης διότι με ένα άτομο μου το έχει κάνει αυτό.Δεν ξέρω κιόλας αν εννοούμε το ίδιο αλλά σ' εμένα τα παράσιτα ήταν επαναλαμβανόμενα δηλαδή ''μπιπ...μπιπ...μπιπ...μπιπ''.
  3. Ρε παιδιά με το GPS τι παίζει ακριβώς?Βλέπω συνέχεια ότι όλοι έχουν πρόβλημα απόκλισης.Εμένα λειτουργεί μια χαρά που δεν το ανοίγω και πολύ.Το ίδιο και ενός φίλου μου που το εχει 15 ημέρες το κινητό.Είχε κάνει διαδρομή με το αμάξι αρκετά μεγάλη και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όσο για τον φίλο με τη μπαταρία απο πάνω,λογικά έχει θέμα η μπαταρία.
  4. Ένα παιδί αρκετές δημοσιεύσεις πριν,είχε πει οτι το είχε φτάσει 72 βαθμους από τρελό gaming :lol: Εγώ προσωπικά το έχω φτάσει μέχρι 49.
  5. Εγώ εχω δοκιμάσει τα πάντα και όλοι ειναι χάλια,εκτός απο τον Nova launcher και τον launcher3(AOSP Launcher) που έχει απο μόνο του το κινητό μετά την ενημέρωση.Είναι πολύ ελαφρύς δίχως πολλά πράματα και εχει 4 ωραία ενσωματωμένα θέματα μέσα.Επίσης μεγάλη ψευτιά το Clean-Boost που έχει το 90% των παραμετροποιητών.
  6. Ναι συμβαίνει μερικές φορές.Απλά κλείσε το wifi του κινητού και άνοιξέ το κατευθείαν.
  7. http://m.ebay.com/itm/251818912773?nav=SEARCH Έσπασε εύκολα ή ήταν δυνατό χτύπημα και φυσιολογικό να σπάσει;
  8. Τελικά ήταν το auto answer που για κάποιο λόγο ήταν επιλεγμένο απο μόνο του.
  9. Κι αυτουνού στην τσέπη έγινε.Μετά το δοκιμάσαμε εκτος τσέπης ,καλούσε κανονικά και το σήκωσε αυτός.Θα το ξαναδοκιμάσουμε και μετά το update για σιγουριά.
  10. Ήρθε σε έναν φίλο το κινητό σήμερα και τον παιρνουμε τηλέφωνο και απαντάει μόνο του (και προφανώς δεν το καταλαβαίνει ο άνθρωπος). Ενημέρωση OTA δεν έχει κάνει ακόμα.Λέτε να λυθεί μέχρι να τον βρω για να του το πω, ή.......?
  11. Νομίζω θα διαφωνήσω για το μικρόφωνο.Είναι πολύ ποιοτικό και δυνατό είτε μιλάς με κανονική κλήση είτε απο messenger-skype κτλπ.
  12. Έφυγες για παραγγελία. :D
  13. Ευχαριστώ παιδιά.
  14. οκ θα την κανω.πειτε μου λιγο τι χρειαζομαι και πως να την κανω.
×
×
  • Create New...