Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκεί βρήκα μόνο την V02 και την V05 rooted. Την V08 δεν την βρίσκω

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και δεν είδα και πολύ ενδιαφέρον

Εξακολουθεί να μην ενδιαφέρεται κανένας. Είναι νεκρό πλέον το νήμα του S200;

Μπορώ να το κάνω unroot από την επιλογή του SU και να δοκιμάσω ξανά update;

Το έκανα αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα

Κυκλοφορεί κάπου η V08 μήπως μπορέσω να την φλασάρω με το Flash Tool;

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;:help:

Anyone?

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Στην θέση σου θα έκανα flash μια unrooted rom απο needrom, μετά θα προσπαθούσα να περάσω την v08 με ota και τέλος root με τις οδηγίες του παρακάτω link:

http://forum.xda-developers.com/android/general/cubot-s200-root-guide-t3046181

Στην θέση σου θα έκανα flash μια unrooted rom απο needrom, μετά θα προσπαθούσα να περάσω την v08 με ota και τέλος root με τις οδηγίες του παρακάτω link:

http://forum.xda-developers.com/android/general/cubot-s200-root-guide-t3046181

Αυτό έχω υπ' όψιν μου να κάνω σαν τελευταία λύση, σε ευχαριστώ

Περίμενα όμως να μπορούσα να βρω από κάπου την rooted ή έστω την official V08

My mobile History:

Αυτό έχω υπ' όψιν μου να κάνω σαν τελευταία λύση, σε ευχαριστώ

Περίμενα όμως να μπορούσα να βρω από κάπου την rooted ή έστω την official V08

Ζήτησέ την απο το needrom, αν υπάρχει τρόπος. Καλή τύχη φίλε. Βλέπουμε τα μηνύματά σου αλλά επειδή δεν ξέρουμε πως να σε βοηθήσουμε δε γράφουμε για να μην γεμίσει το νήμα ανούσια πράγματα. Καλή τύχη! :(

Kαλησπέρα .θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό.Η κόρη ενός φίλου που της παρήγγειλα το s 200 εγκατέστησε μια εφαρμογή για τυφλούς (που εκφωνεί το όνομα των μενού που μπαίνεις). Το θέμα είναι οτι δεν μπορεί να μπει στο μενού του κινητού για να μπορέσει να απεγκαταστήσει την εφαρμογή (απ' ότι μου είπαν δεν ρολάρει το μενού πάνω κάτω).Του πρότεινα να δοκιμάσει volume + και on - off button και να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά από ότι μου είπαν δεν δούλεψε .Κάθε βοήθεια δεκτή...

Kαλησπέρα .θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό.Η κόρη ενός φίλου που της παρήγγειλα το s 200 εγκατέστησε μια εφαρμογή για τυφλούς (που εκφωνεί το όνομα των μενού που μπαίνεις). Το θέμα είναι οτι δεν μπορεί να μπει στο μενού του κινητού για να μπορέσει να απεγκαταστήσει την εφαρμογή (απ' ότι μου είπαν δεν ρολάρει το μενού πάνω κάτω).Του πρότεινα να δοκιμάσει volume + και on - off button και να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά από ότι μου είπαν δεν δούλεψε .Κάθε βοήθεια δεκτή...

Υποψιάζομαι ότι έχει το μαμίσιο launcher που είναι της πλάκας.

Θα δοκίμαζα να εγκαταστήσω έναν άλλο (π.χ apex) και θα προσπαθούσα να μπω στο μενού για απεγκατάσταση εφαρμογών.

Aπ' ότι κατάλαβα δεν μπορούν καν να μπουν στο μενού των ρυθμίσεων.Με το που μπαίνουν στο μενού ακούν Ρ Υ Θ κτλ και δεν μπορούν να κατέβουν στην επιλογή της επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων.Και το ιδιο συμβαίνει και στα άλλα μενού. Αν συνδέσουν το καλώδιο OTG υπάρχει αραγε δυνατότητα να ρολάρουν τα μενού και να παρακάμψουν την εφαρμογή ωστε να την καταργήσουν...

Γεια σας . Προσπαθησα σημερα να παραγγειλω το s200 το 2ο για την γυναικα μου, απο το GB και να πληρωσω με Paypal . Δεν το δεχτηκε. Μου εβγαλε μηνυμα να επικοινωνησω με το Paypal.

Ξερει κανεις σας αν υπαρχει προβλημα γενικα λογω capital controls? Χρησιμοποιησε κανενας σας Paypal αυτες τις μερες;:worry:

Γεια σας . Προσπαθησα σημερα να παραγγειλω το s200 το 2ο για την γυναικα μου, απο το GB και να πληρωσω με Paypal . Δεν το δεχτηκε. Μου εβγαλε μηνυμα να επικοινωνησω με το Paypal.

Ξερει κανεις σας αν υπαρχει προβλημα γενικα λογω capital controls? Χρησιμοποιησε κανενας σας Paypal αυτες τις μερες;:worry:

Ναι δε μπορείς να στείλεις λεφτά στο PayPal από ελληνική τραπεζική κάρτα εδώ και κάνα μήνα. Μην το πάρεις από GB.

Ναι δε μπορείς να στείλεις λεφτά στο PayPal από ελληνική τραπεζική κάρτα εδώ και κάνα μήνα. Μην το πάρεις από GB.

Ευχαριστω σχετικα με το Paypal. Αλλα για πες μου γιατι οχι απο GearBest? και απο που θα μου προτεινες;

Ευχαριστω σχετικα με το Paypal. Αλλα για πες μου γιατι οχι απο GearBest? και απο που θα μου προτεινες;

Από δώ πάρτο.

Πιο αξιόλογο κατάστημα (προσωπική εμπειρία).

Βασικα αν δεν εχεις ξενη καρτα συνδεδεμενη απο κανενα μαγαζι του εξωτερικου δεν μπορεις να το παρεις μεσω paypal. Ισως καταφερεις να το παρεις απο καποιο ξενο μαγαζι μονο αν δοκιμασεις απευθειας μεσω χρεωστικης καρτας, αλλα και αυτο πολυ χλωμο.

The day is my enemy, the night my friend

Αν και δεν είδα και πολύ ενδιαφέρον παραθέτω κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα.

Αφού πήρα το κινητό στα χέρια μου διαπίστωσα ότι το bootloop σταματούσε όταν έβγαζα τη μπαταρία και περνούσε κανένα δεκάλεπτο (για να κρυώσει ίσως το τμήμα ανάμεσα στην κάμερα και τη μπαταρία το οποίο ζεμάταγε κατά το bootloop). Μετά λειτουργούσε κανονικά για κάμποση ώρα αλλά αν έκανα το λάθος να του κάνω restart ξεκινούσε πάλι τα ίδια. Μερικές φορές ξεκινούσε να τα κάνει και χωρίς restart, έτσι μόνο του. Φαίνεται ότι κατά την φόρτωση του συστήματος κάτι δεν πάει καλά, αλλά γιατί μετά από 10 λεπτά ξεκινάει κανονικά;

Προσπάθησα να βρω την V08 για να την περάσω ξανά αλλά δεν την βρήκα. Έτσι φλάσαρα την V05 rooted που είχα βρει παλαιότερα. Και εκεί που νόμιζα ότι ήμουν ΟΚ και πάλι bootloop. Γιατί πάλι; Μετά είδα ότι κάποια δεδομένα δεν είχαν διαγραφεί (γλώσσα ελληνικά, συνδέθηκε στο router μου κλπ). Μετά μπήκα σε recovery και έκανα full wipe. Μετά προσπάθησα να περάσω την V08 OTA αλλά μόλις ξεκίνησε την εγκατάσταση μου έβγαλε: "Your system is damaged. The wireless update is disabled."

Και τώρα; Τι συμβαίνει; Μπορώ να το κάνω unroot από την επιλογή του SU και να δοκιμάσω ξανά update; Κυκλοφορεί κάπου η V08 μήπως μπορέσω να την φλασάρω με το Flash Tool;

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;:help:

Τελικά φλάσαρα από το needrom την V05 non root, μετά είδε την V08 και την έκανε εγκατάσταση :yahoo: χωρίς να βγάλει το προηγούμενο μήνυμα. Το έκανα root πέρασα και TWRP και κομπλέ! :up:

Λειτουργεί ρολόι (προς στιγμήν...)

My mobile History:

Παιδιά κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν σβήνει η οθόνη όταν το έχω στο αυτί.

Μήπως δεν λειτουργεί ο proximity sensor ;

Που βρίσκεται η ρύθμιση του ;

Καλησπέρα και από μένα,

Εδώ και λίγες ημέρες προσπαθώ να κατεβάσω καποιες εφαρμογές από το Play ή να κάνω ενημερώσεις σε ήδη κατεβασμένες και δεν μπορώ, καθώς μου βγάζει μηνυμα "Δεν υπάρχει επαρκής χώρος στη μνήμη"!!

Έχω κατεβάσει περίπου καμία 35αριά εφαρμογές, ωστόσο δεδομένης της συνολικής μνήμης (8 gb, εκ των οποίων περίπου τα 6 gb διαθέσιμα), θα έπρεπε να υπάρχει διαθέσιμος χώρος...

Σημειώνω ότι κάνω εκκαθάριση των cache αρχείων μέσω της εφαρμογής Link2sd.. Τι μπορεί να κάνω λάθος??? Θέλω να κάνω ενημερώσεις εφαρμογών και δεν μπορώ.... :O

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Καλημερα, σκεφτομαι και γω να αγορασω το s200 , τα χαρακτηριστικα του φαινεται να με καλυπτουν για τη δουλεια που το θελω. Εχω καποιες ερωτησεις για εσας που ηδη το εχετε : Καταρχην , υπαρχει καποιο θεμα υπερθερμανσης; Καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει ενα θεματακι με θερμοκρασια μετα απο 1-2 ωρες βιντεο/σερφαρισμα.. και δω μου τα χαλαει γιατι για αυτην ακριβως τη δουλεια το θελω.. Επισης, το market λειτουργει κανονικα; με την ποιοτητα ηχου απο ακουστικα τι γινεται; (οχι το ηχειο) .Αυτα, ευχαριστω πολυ

Καλημερα, σκεφτομαι και γω να αγορασω το s200 , τα χαρακτηριστικα του φαινεται να με καλυπτουν για τη δουλεια που το θελω. Εχω καποιες ερωτησεις για εσας που ηδη το εχετε : Καταρχην , υπαρχει καποιο θεμα υπερθερμανσης; Καπου διαβασα οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει ενα θεματακι με θερμοκρασια μετα απο 1-2 ωρες βιντεο/σερφαρισμα.. και δω μου τα χαλαει γιατι για αυτην ακριβως τη δουλεια το θελω.. Επισης, το market λειτουργει κανονικα; με την ποιοτητα ηχου απο ακουστικα τι γινεται; (οχι το ηχειο) .Αυτα, ευχαριστω πολυ

To εχω απο τον Ιανουαριο δλδ απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν.

Τα προβληματα που περιγραφεις δεν τα εχω αντιμετωπισει.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ακομα και στα... πεσιματα, απεδειχθει σκυλο μαυρο (αν και το εχω σε ασπρο).

Χτυπα το!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ευχαριστω για την απαντηση ! Κανενα θεμα δηλαδη με θερμοκρασια ακομα και μετα απο κανα 3ωρο ας πουμε? Αν οχι το χτυπαω οντως, γιατι απο performance ειμαι πεισμενος ηδη με τοσα reviews χαχα

Gearbest η κατι αλλο;

Η ποιοτητα ηχου απο ακουστικα ειναι οκ;

Ευχαριστω και παλι

Οχι gearbest, το μόνο που εξακολουθεί να έχει παρουσία και να είναι συνεπής στην εγγύηση είναι το vickmall. Εγώ απο gearbest το πήρα αλλά δε τους εμπιστεύομαι ξανά απο αυτά που ακούω.

Το τηλέφωνο ζεσταίνεται πάντως. Όσο πιο απαιτητική εφαρμογή τόσο περισσότερο. Πολύ σε παιχνίδια ναι. Υπερβολικά όχι. Εγώ βγάζω και το καπάκι για να αερίζεται όταν παίζω! :happy:

Πάρτο άφοβα φίλε.

Το τηλέφωνο είναι απροβλημάτιστο (υπολείπεται μόνο στο gps), για 90€ είναι πολύ καλό deal.

Μόνο αν δώσεις κανά 50άρι € παραπάνω, παίρνεις πολύ καλύτερη συσκευή.

Και γω από gb το είχα πάρει Δεκέμβρη (κανά 70άρι τότε!!) αλλά δεν το συστήνω το κατάστημα πλέον.

Πάρτο από εδώ

Από αντοχή πάντως εγώ δεν έχω τις καλύτερές εντυπώσεις. Μια φορά έπεσε στην γυναίκα μου και η οθόνη σκοτείνιασε. Τώρα με maximum φωτεινότητα σε ήλιο είναι αδύνατο να δεις. Μόνο σε σκιερό δωμάτιο.

Απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ζεσταινεται σε φαση που θα πρεπει να το αφησεις να κρυωσει μετα απο μια ταινια η μετα απο 10 βιντεακια στο youtube και καμια ωρα στο facebook γιατι καποιοι μιλησαν για υπερθερμανση. Για games δεν πολυενδιαφερομαι οστοσο.. Αν καποιος κανει τετοια χρηση που ειπα , ας μου πει τις εντυπωσεις του. Το μαρκετ λειτουργει κανονικα; εχετε δει εκει καποιο προβλημα; Και στην vickmall απο οτι φαινεται υπαρχει μονο σε μαυρο :'(

Απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ζεσταινεται σε φαση που θα πρεπει να το αφησεις να κρυωσει μετα απο μια ταινια η μετα απο 10 βιντεακια στο youtube και καμια ωρα στο facebook γιατι καποιοι μιλησαν για υπερθερμανση. Για games δεν πολυενδιαφερομαι οστοσο.. Αν καποιος κανει τετοια χρηση που ειπα , ας μου πει τις εντυπωσεις του. Το μαρκετ λειτουργει κανονικα; εχετε δει εκει καποιο προβλημα; Και στην vickmall απο οτι φαινεται υπαρχει μονο σε μαυρο :'(

Μια χαρά λειτουργεί το μάρκετ και στο browsing δεν είχα ποτέ πρόβλημα υπερθέρμανσης (όντως ζεσταίνεται το πίσω καπάκι ψηλά στην κάμερα, αλλά δε δημιουργεί δυσλειτουργία). Παιχνίδια δε παίζω σχεδόν καθόλου.