Jump to content

a_s_806

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by a_s_806

  1. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόνο του . Αφού δεν υπήρχε ανταπόκριση από το power button όταν έκλεισε μόνο του από μπαταρία και το έβαλα να φορτίσει ξεσκάλωσε και άρχισε να λειτουργεί και το άνοιξα ξανά. Ίσως η εμπειρία μου αυτή βοηθήσει και κάποιον άλλον. Το κινητό το έχω από pre-order από τους πρώτους σχετικά που παρέλαβα και λειτουργεί ακόμα άψογα. Απόσβεση 100%.
  2. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Είναι κανείς εδώ; Βοήθεια..!!
  3. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Καλησπέρα. Από εχθές δεν ανταποκρίνεται το κουμπί on off. Δεν σβήνει η οθόνη, δεν κάνει επανεκκίνηση και λογικά αν κλείσει από μπαταρία δεν θα μπορέσω να το ξανά ανοίξω. Μπορείς να βοηθήσεις , τι μπορώ να κάνω; Thanks.
  4. Οκ. Ευχαριστώ. Τελικά την έκανε αποσύνδεση μόνο του και έβγαλε και δυνατότητα κατάργησης σύζευξης μόλις πήγα να κάνω σύζευξη το mi4 .
  5. Πώς θα κάνω " κατάργηση σύζευξης; " , ε επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων; ή κάτι άλλο δεν βρήκα. Ευχαριστώ .
  6. Παρήγγειλα το mi4 και θα δώσω το mi3 στον αδερφό μου. Κρατάω την ίδια εφαρμογή mifit στο κινητό και κάνω σύνδεση το mi4 ; Κατεβάζει ο αδερφός μου το mifit και συνδέει το mi3 ; Χρειάζεται να διαγράψω κάτι από το mi3 ή την miFit μου;;;?
  7. Χαιρετώ την ομάδα. Παρέλαβα σήμερα το mi band3 universal το καινούργιο, κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν μπορεί να γίνει σύζευξη bluetooth με το nubia m2 κινητό μου. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Κάποια βοήθεια;
  8. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα πήρα ένα MI band3 αλλά δεν μπορώ να το κάνω σύζευξη με τα bluetooth με το κινητό μας. Γνωρίζει κάποιος γιατί; Ευχαριστώ.
  9. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Για την ακρίβεια έγινε μόνη της το βράδυ αφού δέχτηκα σχετικό ερώτημα. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Τα έκανε όλα μόνο του. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή, όλα τρέχουν απροβλημάτιστα όπως πριν.
  10. Αλλαξε μπαταρια και καθαρισες..
  11. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα βλεπω τωρα... Ρυθμισεις>ηχος>sound effect>Dolby, ειναι σβησμενο και οταν παταω λεει " αυτοματη επιλογη" Και.. > Αλλοι ηχοι>power-on sound. Το εχω ενεργοποιημενο.
  12. a_s_806

    ZTE Nubia M2

    Γειά σας. Το εχω στα χερια μου μια εβδομαδα και λειτουργει αψογα. Το μονο θεμα ειναι τα μισα Ελληνικα - Αγγλικα. Για το ηχειο που ακουω καποια παραπονα, αν επιλεξεις το surround τα σπαει, το ακουει και ο γειτονας. Φυσικα δεν πειραξα τιποτα απο ROM. Και μια απορια: Ξερει κανεις πως δινουμε ονομασια σε φακελο; Ευχαριστω.
  13. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Μόλις άλλαξα μπαταρία λύθηκαν όλα τα προβληματα.
  14. a_s_806

    Cubot S200

    Ευτυχές το 2018 για όσους έχουν ακόμα το cubotaki μας. Εγώ μόλις έσπασα την οθόνη του και πάω για άλλο. Όποιος ενδιαφέρεται για μια ολοκαίνουργια αχρησιμοποίητη γνήσια cubot s200 battery , μαζί και με την χρησιμοποιημένη λειτουργική μπαταρία και την συσκευη και θηκουλα, όλα για 15€. Στέλνει μήνυμα.
  15. a_s_806

    Cubot S200

    Ευχαριστω σχετικα με το Paypal. Αλλα για πες μου γιατι οχι απο GearBest? και απο που θα μου προτεινες;
  16. Προσπαθησα να παραγγειλω σημερα απο GB ενα κινητο και να πληρωσω με Paypal και εφαγα πορτα. Ξερει κανεις αν ειναι λογω capital controls ? και αν μπορω να πληρωσω με αλλο τροπο;:worry:
  17. a_s_806

    Cubot S200

    Γεια σας . Προσπαθησα σημερα να παραγγειλω το s200 το 2ο για την γυναικα μου, απο το GB και να πληρωσω με Paypal . Δεν το δεχτηκε. Μου εβγαλε μηνυμα να επικοινωνησω με το Paypal. Ξερει κανεις σας αν υπαρχει προβλημα γενικα λογω capital controls? Χρησιμοποιησε κανενας σας Paypal αυτες τις μερες;:worry:
  18. a_s_806

    Cubot S200

    1)Απο που το κατεβασες αυτο φιλε; Το play store δεν μου το βγαζει στην αναζητηση, βγαζει αλλα. 2) Εχω την ν2 οπως ηρθε και μολις μου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμηση σε ν8 να το κανω ή θα μπλεξω καθ΄οτι ασχετος και ειμαι ευχαριστημενος και ετσι;
  19. a_s_806

    Cubot S200

    Ευχαριστω.. ναι ειχε ισχυ μεχρι 27/11 εγω το πηρα 29/11. και ημουν ετοιμος να τους κραξω που δεν μου τα εστειλαν.:O
  20. a_s_806

    Cubot S200

    Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βρω το θεμα του Gearbest που ειχε υποσχεθει τα ακουστικα σε οσους ειχαν αγορασει με το κουπονι;
  21. Μηπως αυτο που λες αλερτ ειναι διαφημιστικο καποιας εφαρμογης; Τι να σου πω ρε φιλε και εγω 2 μηνες το εχω με την 9432 και ειμαι μια χαρα (για τα δικα μου δεδομενα) μου ερχονται κανονικα ειδοποιησεις για fb , messeger για ολους τους λογαριασμους μου. Επισης ανοιγει και κλεινει η οθονη με το καπακι της θηκης που ανεφερε ενας φιλος και γενικα εκτος στην αρχη που ειχα ενα προβλημα με την μπαταρια και διορθωθηκε με απλη λυση ρυθμισης που εγραψε ενα φιλος εδω δεν εχω κατι αλλο σημαντικο.βεβαια θα μπορουσαν να ειναι original τα Ελληνικα και να μην τρωει απο κανενα γραμμα στις ειδοποιησεις μονο, και να βγαινουν ολα τα μενου στα Ελληνικα και οχι μισα-μισα αγγλικα. Αυτα σαν ασσχετος εχω να παρατηρησω. Τωρα για οσους νοιωθουν Σουμαχερ και ενω οδηγουν Χιουνται θελουν να το κανουν φορμουλα , σε κανενα 6μηνο θα ειναι με αλλο κινητο στα χερια. Αλλα περι ορεξεως και τσεπης, ο καθενας με τα γουστα του.:p
  22. [/color] Αν πάρεις δύο ίδια αμάξια και στο Α αμάξι βάλεις οδηγό τον Χαμιλτον και στο Β οδηγό εσένα, ποιο αμάξι είναι πιο εξελιγμένο.:wacko: Φιλε Καντιλακ Σπαταλισες που σπαταλισες χρονο να μου απαντησεις αν με βοηθουσες κιολα.!! Εγω ειμαι ασχετος, δεν θελω, δεν ξερω να ασχολουμε με αναβαθμησεις και πειραγματα. Επελεξα αυτο το κινητο για την τιμη του και τα χαρακτηρηστικα του σε σχεση με ενα Βονταφον που ειχα και κανω μια απλη χρηση τηλεφωνου + Ιντερνετ +κοινωνικα δυκτια μεχρι εκει. Και θελω εκεινο ακριβως που μην χρειαστει να ασχοληθω. Εκτος και αν σε ειχα γειτονα και το εφερνα σε σενα να το φτιαχνεις.:p
  23. a_s_806

    Cubot S200

    Περι ορεξεως.. Αν δεν θελεις καπακι για την οθονη και με αμφιβολια αν πατιουνται τα πλαινα κουμπια ...δεν θα μαλωσουμε :p
  24. Τελικα εσεις που το εχετε ψαξει τοσο πολυ μπορειτε να μου πειτε: Εχω παρει αυτο το τηλεφωνο απο Minideal με την 9432 και για την απλη χρηση που το κανω ειμαι ευχαριστημενος και θελω να παρω και ενα για την γυναικα μου. Πιστευετε οτι αυτο με την Newest ROM:VIBEUI_V2.0_1447 Version που το δεινει το Vickmall ειναι καλυτερο; Ποιο απροβληματιστο και πιο εξελιγμενο; :rolleyes:
×
×
  • Create New...