Jump to content

babis_72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About babis_72

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

babis_72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα. Και το δικό μου είχε θέμα με τον ήχο. Όποιον καλούσα άκουγε τόσο εκείνος όσο και εγώ διπλές φωνές (σαν ηχώ).Μετά από αρκετά μηνύματα με το dealsmachine καταλήξαμε να στείλω άλλα 15 δολλάρια και να μου ξαναστείλουν το κινητό. Περιμένω να δω τι θα κάνει το καινούριο.
  2. Ευχαριστώ (αν και αργοπορημένα) Nirvana 1979 .Αφού τα παράτησα στο σημείο με την πιστωτική (γιατί όποτε έβγαινα και ξαναέμπαινα στο playstore με πήγαινε στο μενού της πιστωτικής) την επόμενη μέρα που το καταπιάστηκα μπήκε κατευθείαν
  3. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα και εγώ από dealsmachine (μετά από 47 ημέρες!) και προσπαθώ να το ρυθμίσω.Πρώτες εντυπώσεις καλές (για 46 ευρώ).Κάμερα επιεικώς μέτρια όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μπήκα στο playstore ,έβαλα λογαριασμούς google και τα λοιπά και σε κάποιο σημείο μου ζητάει να βάλω αριθμό πιστωτικής ή paypal για να προχωρήσω.Ξέρει κάνεις αν αυτό είναι ασφαλές; Στο homtom 7 kai sto blackview 2000 που υπάρχουν στην οικογένεια δεν θυμάμαι να μου είχε ζητηθεί αριθμός πιστωτικής για το playstore (ιδίως για το blackview που χρησιμοποιεί ο μικρός αποκλείεται να είχα δώσει αριθμό πιστωτικής)
  4. Το έχω βάλει να ψάξει πάνω από σαράντα φορές και η απάντηση είναι ίδια:το σύστημα είναι ενημερωμένο
  5. Εχει κανείς άποψη γιατί δεν μπορώ να βρω την v.2 στις ενημερώσεις συστήματος; Κάθε φορά που το βάζω να ψάξει μου λέει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο.Κατέβασε κανείς την v.2 μεσω FOTA;Το κινητο δεν είναι ροοτ.
  6. Καλημέρα.Και γω σήμερα βρήκα δυο παιχνίδια με φούσκες. Μόλις τα έσβησα και άνοιξα τo wi fi μου κατέβασε ένα izuma blast.
  7. Xωρίς επαναφορά μόνο που έβαλα τον app permission να ζητά επιβεβαίωση εκ του αποτελέσματος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
  8. Καλησπέρα και από μένα.Χθες το απόγευμα έσβησα και για δεύτερη φορά το battery doctor και to clean master.Το βράδυ μου εγκατατέστησε μια εφαρμογή (που δεν την θυμάμαι να σας πω την αλήθεια γιατι την διέγραψα κατευθείαν, θυμάμαι μόνο ένα μπλε λογότυπο).Πριν από λίγο που μίλησα με την σύζυγο της είχε εγκαταστήσει το παιχνίδι με τις φούσκες που αναφέρει ο φίλος λίγο πιο επάνω.Μου είπε επίσης ότι ενώ έχει κλειστό το wi fi αυτό ανοίγει από μόνο του(ενώ το κλείνει).Το κινητό είχε αγοραστεί από το gear best και αν δεν κάνω λάθος (δεν το έχω μπροστά μου αυτή την στιγμή) πρέπει να φοράει την V 1.0.8
  9. Δύο φορές έχω διαγράψει τον apus launcher σήμερα και μία φορά το clean master και το battery doctor αλλά αυτά δεν τα ξαναέσβησα. Το μεσημέρι που θα έχω εδώ το κινητό θα δοκιμάσω και αυτά που είπαν οι φίλοι παραπάνω.Ευχαριστώ vaggelis 11.θα τους ζαλίσω όσο περισσότερο μπορώ!Στην σελίδα της homtom στο facebook απαντούν σε κάποιον από την ρωσία νομίζω οτι έχουν πολλούς αντάπτορες και θα τους στείλουν HOMTOM Hello, we have plenty to send. All adapters have been send except for Russia. Russia will come after
  10. Καλημέρα. Και στης συζύγου μου το κινητό εγκαθίστανται εφαρμογές από μόνες τους.Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το ξετικάρισμα των αυτόματων ενημερώσεων που αναφέρουν οι φίλοι πιο πάνω έλυσε τελικά το πρόβλημα;Στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπαρχει κίνδυνος να χάσω δεδομένα (φωτο, τηλ,κ.α);Και όσον αφορά τον αντάπτορα τον ζήτησα από την hom tom και μου είπαν να το ζητήσω από το gear best. Το ζήτησα από το gearbest και μου απάντησαν οτι δεν μπορούν να μου το στείλουν.Γράφω στην homtom στο facebook τίποτα. Τους ξαναστέλνω e-mail ούτε φωνή ούτε ακρόαση..
×
×
  • Create New...