baiosss Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Έτοιμος εγώ : 😆 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Με την αλλαγή που έγινε μπαίνετε κανονικά στο forum μέσω tapatalk? (μιλάω για τις παλιές, λειτουργικές εκδόσεις....) Μου βγάζει network error.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Όχι δυστυχώς δεν μπαίνει, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το καινούριο σάιτ προτιμούσα το παλιό, παρακολουθούσα τόσα θέματα και τώρα δεν βρίσκω τίποτα. Αν δεν μπει Tapatalk δεν υπάρχει σωτηρία. 3 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 ρε παιδιά επειδή το Tapatalk δεν... πως βάζω σαν σελιδοδείκτη σε Browser κινητού την σελίδα ΜΌΝΟ με τα θέματα που παρακολουθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Δοκίμασε με αυτό το λινκ https://myphone.gr/forum/discover/followed-content/ 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 13 minutes ago, bbbb said: Δοκίμασε με αυτό το λινκ https://myphone.gr/forum/discover/followed-content/ ευχαριστώ, ξέρεις πως βάζω στην αρχική οθόνη του nova launcher την σελίδα αυτή από τον Edge browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 θα βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν υποστηρίζεται το tapalk η άδικα προσπαθούμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Αν κρίνω από παρόμοια forum με το ίδιο layout, δύσκολο να δούμε ξανά Tapatalk Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 μην μου πείτε ότι θα αφήσουμε το tapatalk. 😮 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Δύσκολη έως ακατόρθωτη η άμεση παρακολούθηση χωρίς το tapatalk. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Θελουμε Tapatalk!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 αν δεν υποστηρίζει Tapatalk είναι μεγάλη υποβάθμιση,τουλάχιστον να είχαμε εφαρμογή όπως το xda θα έλεγα οκ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Tapatalk τώρα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Μην περιμένετε υποστήριξη, εδώ υπολειτουργούσε με την προηγούμενη έκδοση..... 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Ωραία εντάξει να μην βάλω tapatalk. Που στο καλό θα βρω όμως τα θέματα στα οποία έχω συμμετοχή?? Ψάχνω καμιά ώρα και δεν τα έχω καταφέρει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Δες στις επιλογές ροής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Τίποτα δεν έχει στις επιλογές ροής. Μόνο κάποιες επιλογές στα φίλτρα από κάτω. Που όμως ενώ τα έχω διαλέξει σωστά πάλι δεν μου δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Λίγο συνήθεια είναι και όλα δουλεύουν καλύτερα από το Tapatalk. Επίσης έχεις δυνατότητα για άνοιγμα πολλών σελίδων ταυτόχρονα και επεξεργασία κειμένου. Εγώ δουλεύω τον Dolphin browser αφιερωμένο στο φόρουμ μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 8 minutes ago, tolisfz6 said: Τίποτα δεν έχει στις επιλογές ροής. Μόνο κάποιες επιλογές στα φίλτρα από κάτω. Που όμως ενώ τα έχω διαλέξει σωστά πάλι δεν μου δείχνει. Πάνω δεξιά τις 3 γραμμουλες Ροή-Ροή Δραστηριότητας μου-Περιεχόμενο που ακολουθώ Edited August 23, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 7 minutes ago, tolisfz6 said: Τίποτα δεν έχει στις επιλογές ροής. Μόνο κάποιες επιλογές στα φίλτρα από κάτω. Που όμως ενώ τα έχω διαλέξει σωστά πάλι δεν μου δείχνει. Βάλε το στο "περιεχόμενο που ακολουθώ" Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Εγώ πηγαίνω subscription για να δω τα θέματα που παρακολουθώ , και το κάθε θέμα μπορεί να το βγάζει πάνω από μια φορά, επειδή έχει πολλές απαντήσεις. Ότι να 'ναι! Edited August 23, 2021 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 6 hours ago, pank said: Εγώ πηγαίνω subscription για να δω τα θέματα που παρακολουθώ , και το κάθε θέμα μπορεί να το βγάζει πάνω από μια φορά, επειδή έχει πολλές απαντήσεις. Ότι να 'ναι! Συμφωνώ, αρκετά σπαστικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 (edited) 8 hours ago, pank said: Εγώ πηγαίνω subscription για να δω τα θέματα που παρακολουθώ , και το κάθε θέμα μπορεί να το βγάζει πάνω από μια φορά, επειδή έχει πολλές απαντήσεις. Ότι να 'ναι! Φτιάχνεται αυτό τελικά, στις επιλογές ροής βάζοντας στην εμφάνιση "μόνο περιεχόμενα" Edited August 24, 2021 by karx 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Στην ουσία μπορείς να δεις το forum με πολλούς τρόπους αλλά τίποτα σαν την ευκολία του tapatalk όταν παρακολουθείς διάφορα forum μπαίνεις βλέπεις τι θες και σε 3 λεπτά έχεις δει ότι σε ενδιαφέρει-παρακολουθείς, αυτή είναι και η χρησιμότητα του tapatalk. Είναι τεχνικό το θέμα που δεν μπορεί το myphone να είναι στο tapatalk ή κάτι άλλο; 7 Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 (edited) Όντως μάλλον πολλοί χρησιμοποιούν tapatalk, γιατί τα θέματα που παρακολουθώ, δεν βλέπω να έχουν πολύ κίνηση τις τελευταίες μέρες. Σχεδόν καθόλου! Edited August 24, 2021 by pank 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts