Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας κάνει ένα soft reset μήπως και.....

Δοκίμασέ και και σε άλλη περιοχή με 4g.

Ειχα κανει στην αρχη που ειχα ανακαλύψει το προβλημα, μαζι και με ενα hard reset αλλα το προβλημα δεν λύθηκε.

Ναι, δοκιμάζουμε παντα σε μερη που σιγουρα πιανει 4g.

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα κανει στην αρχη που ειχα ανακαλύψει το προβλημα, μαζι και με ενα hard reset αλλα το προβλημα δεν λύθηκε.

Να πώ κάτι τώρα που μου ήρθε στο μυαλό.αναλόγως τον πάροχο απ'όσο ξέρω πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις το 4g στέλνοντας ένα μήνυμα σε κάποιο νούμερο... Άσχετα με το αν το επιλέξεις στο μενού της συσκευής.

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Παιδιά ξέρει κανείς'αν'οι αρχικές παρτίδες έχουν χαμηλότερης ποιότητας φακό?? Γιατί θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο και είναι απο τις πρώτες της voda.Για μπαταρία και ακουστικό το ξέρω ότι μερικά έχουν θέμα άλλη για φακό δεν το ήξερα

Δεν το ήξερες, επειδή δεν υπήρχε ποτέ κανένα τέτοιο θέμα.

Που το άκουσες αυτό...αν διάβασες κάτι για εντονη κιτρινίλα στις φωτο κλπ, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το hardware (φακό),

αλλά με το software της καμερας (αλγοριθμοι κλπ) που ετσι κι αλλιως από τότε έχει αλλάξει μεσω των ενημερώσεων.

Edited by apVga

Αν είστε στο δίκτυο της VODAFONE τότε θέλει σίγουρα ενεργοποίηση η υπηρεσία του 4g κάνοντας το ανάλογο αίτημα στην εταιρία.

Στο λέω εκ πείρας.

Για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω.

Αν είστε στο δίκτυο της VODAFONE τότε θέλει σίγουρα ενεργοποίηση η υπηρεσία του 4g κάνοντας το ανάλογο αίτημα στην εταιρία.

Στο λέω εκ πείρας.

Για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω.

Μα είπε ότι η SIM δουλεύει σε άλλη συσκευή........!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να πώ κάτι τώρα που μου ήρθε στο μυαλό.αναλόγως τον πάροχο απ'όσο ξέρω πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις το 4g στέλνοντας ένα μήνυμα σε κάποιο νούμερο... Άσχετα με το αν το επιλέξεις στο μενού της συσκευής.

Ειχα στειλει το sms οταν ειχε την αλλη συσκευη, το ξαναστειλα σημερα και μου πε οτι ειναι ενεργοποιημενο.

"ΣE ENHMEPΩNOYME OTI H ΠPOΣBAΣH ΣTO ΔIKTYO COSMOTE 4G EINAI HΔH ENEPΓOΠOIHMENH ΣTH ΣYNΔEΣH ΣOY"

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

Δεν το ήξερες, επειδή δεν υπήρχε ποτέ κανένα τέτοιο θέμα.

Που το άκουσες αυτό...αν διάβασες κάτι για εντονη κιτρινίλα στις φωτο κλπ, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το hardware (φακό),

αλλά με το software της καμερας (αλγοριθμοι κλπ) που ετσι κι αλλιως από τότε έχει αλλάξει μεσω των ενημερώσεων.

Απλα κατι τετοιο διαβασα στο νημα με τις φωτογραφιες.Οτι μερικες παρτιδες δεν εχουν τοσο καλο αποτελεσμα οσο καποιες αλλες.

Ειχα στειλει το sms οταν ειχε την αλλη συσκευη, το ξαναστειλα σημερα και μου πε οτι ειναι ενεργοποιημενο.

"ΣE ENHMEPΩNOYME OTI H ΠPOΣBAΣH ΣTO ΔIKTYO COSMOTE 4G EINAI HΔH ENEPΓOΠOIHMENH ΣTH ΣYNΔEΣH ΣOY"

Στις ρυθμίσεις "κινητή τηλεφωνία +SIM" έχεις επιλέξει τη μέγιστη σύνδεση σε 4G;

Στις ρυθμίσεις "κινητή τηλεφωνία +SIM" έχεις επιλέξει τη μέγιστη σύνδεση σε 4G;

Ναι το αναφέρει σε πιο πάνω ποστ ο φίλος

Καλησπέρα παιδια!

Ενας φιλος μου αποκτησε προσφατα την συσκευη και εχει προβλημα με τα δικτυα.

Συγκεκριμμενα, δεν συνδεεται ΠΟΤΕ σε 4G. Στο μενου "κινητη τηλεφωνια και δυνδεση" η επιλογή μέγιστης ταχύτητας σύνδεσης ειναι ρυθμισμένη στο 4g και η sim παιζει σωστα σε αλλη συσκευή.

Επισης, οι δοκιμές μας εγιναν και σε μέρη οπου αλλες συσκευες στην ιδια εταιρια κινητης παιζουν με 4 και 5 γραμμες σηματος.

Μηπως υπάρχει καποια αλλη ρύθμιση που μου ξεφευγει;

Υ.γ. το κινητο ειναι πλήρως ενημερωμένο και φοράει την 8.1 denim.

Ευχαριστω!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

καλησπερα στην ομαδα...χρησιμοποιειται selfie sticks;;σας το αναγνωριζει;;αγορασα ενα σημερα και δε μου το βρισκει...θελει καποιο προγραμμα;;

καλησπερα στην ομαδα...χρησιμοποιειται selfie sticks;;σας το αναγνωριζει;;αγορασα ενα σημερα και δε μου το βρισκει...θελει καποιο προγραμμα;;

Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις selfie sticks, αντί να τραβήξουν φωτογραφία αλλάζουν την ένταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Lumia Selfie όμως.

Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις selfie sticks, αντί να τραβήξουν φωτογραφία αλλάζουν την ένταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Lumia Selfie όμως.

ναι αυτο ειδα...δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα αναγνωριζει;;τζαμπα η αγορα;;

Εγινε λιγααααακι πιο γρηγορη η lumia camera απο χθες που πηραμε αναβαθμιση η ειναι η ιδεα μου? Πριν ηθελε κοντα 4 δευτερολεπτα ν ανοιξει και αλλο τοσο απο φωτο σε φωτο και τωρα μου φαινεται ενα δευτερο πιο γρηγορη!

Εγινε λιγααααακι πιο γρηγορη η lumia camera απο χθες που πηραμε αναβαθμιση η ειναι η ιδεα μου? Πριν ηθελε κοντα 4 δευτερολεπτα ν ανοιξει και αλλο τοσο απο φωτο σε φωτο και τωρα μου φαινεται ενα δευτερο πιο γρηγορη!

Να σ πω την αλήθεια μετά το ποστ σου, έκανα το update αλλά όπως και να το κάνουμε αργεί.... Δε παρατήρησα καμιά διαφορά.... Ίσως όμως και να έχεις δίκιο. Μια όποια βελτίωση να υπήρξε. Βέβαια πιστεύω ότι είναι και λόγω μηχανικού κλείστρου, γιατί και η microsoft camera κι αυτή αργεί στο 1020, ενώ στο 830 καθόλου (ενώ η Lumia Camera Classic - η οποία δηλαδή είναι η "standard" Lumia Camera στο 1020 αργεί και στα 2)

Παιδες σε αναμονη ποσο της % χανει το κινητο σας ανα ωρα περιπου?

Εχει ιδεα αν κανεις αν μπορει να δικαιολογησει η εγγυηση την μεγαλη πτωση της μπαταριας?

Εγω χανει σταθερα ενα 3-4% ανα ωρα με ολα κλειστα και μετα απο hard resete

Dhamher_00

Παιδες σε αναμονη ποσο της % χανει το κινητο σας ανα ωρα περιπου?

Εχει ιδεα αν κανεις αν μπορει να δικαιολογησει η εγγυηση την μεγαλη πτωση της μπαταριας?

Εγω χανει σταθερα ενα 3-4% ανα ωρα με ολα κλειστα και μετα απο hard resete

Έχει πρόβλημα η μπαταρία σου.

Παιδιά καλησπέρα μου χάλασαν τα πινάκια στη wireless charging cover που είχα και δεν μπορώ να βρω πουθενά μια καινούργια.Σε αρκετά καταστήματα nokia μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?έχω πάρει και το φορτιστή αυτοκινήτου και τη μπαταρία ασύρματης φόρτισης και μου είναι άχρηστα τώρα.Ευχαριστώ

• 2 weeks later...

Ενημέρωση

Αφαιρέθηκαν off topic μηνύματα. Για απορίες και διλήμματα σχετικά με την επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα Επιλογή συσκευής που μπορούμε να απευθυνθούμε. :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ΚΑλημέρες!

Υπήρξε κανενας τολμηρος να περασει τα 10ρια στο 1020??

Τα περασα εδω και 2 μερες γιατι δεν κρατιομουνα αλλα έχουν δυστυχως ακομα αρκετα bugs..

Ελπιζω να τα φτιαξουν συντομα γιατι το κινητο μοιαζει πλεον με αντροιντ..(απο λαγκ και σκαλωματα εννοω..)

ΚΑλημέρες!

Τα περασα εδω και 2 μερες γιατι δεν κρατιομουνα αλλα έχουν δυστυχως ακομα αρκετα bugs..

Ελπιζω να τα φτιαξουν συντομα γιατι το κινητο μοιαζει πλεον με αντροιντ..(απο λαγκ και σκαλωματα εννοω..)

Μπορείς να ρωτήσεις σε αυτό το θέμα, γιατί εδώ είμαστε λίγο εκτός θέματος.

ΚΑλημέρες!

Ήμουν από τους τολμηρούς που έβαλαν την δοκιμαστική έκδοση στο 1020 με αποτέλεσμα να χαθούν Office και άλλες εφαρμογές, ενώ κάποιες π.χ. αυτές με διάφανα tiles για skype κλπ δεν ήταν πλέον συμβατές. Τελικά κολλούσε ασταμάτητα και επέστρεψα στα 8.1. Θα απέτρεπα κάθε κάτοχο 1020 να βάλει την δοκιμαστική έκδοση, αφού καθιστούν την συσκευή μη λειτουργική. Θα δούμε η οριστική πως θα είναι και βλέπουμε...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ήμουν από τους τολμηρούς που έβαλαν την δοκιμαστική έκδοση στο 1020 με αποτέλεσμα να χαθούν Office και άλλες εφαρμογές, ενώ κάποιες π.χ. αυτές με διάφανα tiles για skype κλπ δεν ήταν πλέον συμβατές. Τελικά κολλούσε ασταμάτητα και επέστρεψα στα 8.1. Θα απέτρεπα κάθε κάτοχο 1020 να βάλει την δοκιμαστική έκδοση, αφού καθιστούν την συσκευή μη λειτουργική. Θα δούμε η οριστική πως θα είναι και βλέπουμε...

Τώρα κάνω downgrade σε 8αρια παλι..1 24ωρο τη παλεψα ,αλλα τα 10ρια έχουν προοπτικες για ομορφο λειτουργικο.

Να φανταστώ τιποτα νοεμβρη θα τα χουμε στο 1020?

Τώρα κάνω downgrade σε 8αρια παλι..1 24ωρο τη παλεψα ,αλλα τα 10ρια έχουν προοπτικες για ομορφο λειτουργικο.

Και πιο αργά μη σου πω. Η Msft έβγαλε τη λίστα των πρώτων συσκευών που θα λάβουν την αναβάθμιση και το 1020 δεν είναι μέσα σ'αυτές.

"While we're working hard to make Windows 10 available for other Lumia devices, the following is a first list of Lumia smartphones that will receive a free upgrade when available: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930. Features may vary by device. 8 GB of internal memory required."

How Soon™ is now?

Μήπως βιάστηκες λίγο? Πολλοί έγραψαν πως όταν βάλεις τα 10ρια θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες ώστε να στρώσει πρώτα η συσκευή και ξεπερνιούνται αρκετά θέματα.

Μήπως βιάστηκες λίγο? Πολλοί έγραψαν πως όταν βάλεις τα 10ρια θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες ώστε να στρώσει πρώτα η συσκευή και ξεπερνιούνται αρκετά θέματα.

Αν δεν κάνω την αναβάθμιση σε WP10, θα συνεχίσει να δουλεύει το εργαλείο"ρολόι" όπως τώρα; Γιατί την έχω πατήσει άπειρες φορές με τα updates (σε άλλα λογισμικά :lol: ) και δε γουστάρω να ξαναπερναω τα ίδια. Η όλη φάση με αγχώνει, έκατσε καλά δεν έκατσε καλά.. Γι αυτό πήγα στα WP να γλιτώσω από τέτοιες μαλ.... χαζομάρες... Κι ούτε θέλω να τηγανίζω αυγά πάνω στο κινητό μετά την αναβάθμιση... Σίγουρα θα είμαι από τους τελευταίους που θα αναβαθμίσει το 1020. Δε γουστάρω να παίζω με bugs