stathi Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Το πρώτο μου ηλεκτρονικό παιχνίδι ήταν το donkey Kong , γύρω στο 1980 ήταν. Ήταν σαν κασετίνα που άνοιγε και έπρεπε να πηδας τα βαρέλια που σου πέταγε ο γορίλες και να φτάσεις την κοπέλα........ τρελό κόλλημα τότε..... Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Φθηνες κασετες για gameboy(το pocket εχω) που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 χωρις να θελω να κανω διαφημιση στην ομονοια στην ευθεια του μινιον δυο τρια στενα πιο περα εχει ενα μαγαζι με κονσολες ρετρο για να θυμηθουμε τα νιατα μας οι παλιοι χαχαχα και οποιοσ θελει μπορει και αγοραζει κιολας.atari 2600 n64 ps1 master system game gear mega drive1 snes τα ειδα ολα εκει και συγκινηθηκα....μετα ομως μου ηρθε στην σκεψη το emulator pc και καταλαβαινεις πως ολο το παρελθον σου και ολα τα λεφτα που μαζευεσ για τα παιχνιδια ερχονται σε σενα με το πατημα ενοσ πληκτρου....θυμαμαι στο mega drive 20000 δραχμες παιχνιδια..και τοτε ηταν λεφτα τα χιλιαρικα οχι αστεια... χαχαχαχαχα θυμαστε ποσουσ μοχλουσ ειχαμε σπασει στο αταρι 2600???:lol::lol::lol::lol: Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Φθηνες κασετες για gameboy(το pocket εχω) που μπορω να βρω? Ένας είναι ο φίλος σού,eBay Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Φθηνες κασετες για gameboy(το pocket εχω) που μπορω να βρω? Φιλε μπες στην ελληνικη κοινοτητα Nintendo εχει πολλες αγγελιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Παιδια,παιχνιδια σαν τα: shinobi, karnov, cabal, toki, bubble bobble, δεν υπηρχαν!κ αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...αθανατα MAME...! Edited June 24, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παιδια,παιχνιδια σαν τα: shinobi, karnov, cabal, toki, bubble bobble, δεν υπηρχαν!κ αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...αθανατα MAME...! Wonder boy,green beret...και αλλα ειναι που δεν μου ερχονται και μενα στο μυαλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Age of empires 1 κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Arrow Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Είχαν άλλη αξία τα παιχνίδια τότε, πριν από 20-25 χρόνια δηλαδή. Κατ΄αρχήν σπάνια έβγαιναν sequel κάθε χρόνο. Έπαιρνες το Moonstone π.χ. ή το Defender Of The Crown και έπαιζες χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) To atari 2600 ήταν η πρώτη παιχνιδομηχανή που είδα, αξέχαστα χρόνια !!! Πάμε λίγο πιο μετά όμως, στα pc... Solomon's key ... 1988 σε pc, xt-8088, μονόχρωμη hercules (και simcga για να παίξει), από 5,25" δισκέτα... για όσους τα θυμούνται αυτά !!! θα βρείτε και ένα βιντεάκι με το gameplay (σε καλύτερα γραφικά από τα παραπάνω). Από τότε έχω κολλήσει κατά καιρούς με διάφορα παιχνίδια (rick dangerous, double dragon, outrun, test drive κλπ), αλλά το πρώτο είναι πάντα το αξέχαστο. Επειδή όλοι πολλοί αναφέρατε το πρώτο παιχνίδι, να το αναφέρω και εγώ !!! Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80 λοιπόν, ξεκίνησα με το space invaders στο Atari2600, το οποίο μπορούμε να το παίξουμε ακόμη και σήμερα, με τα γραφικά εκείνης της εποχής, στο λινκ που παρέθεσα !!! :) Edited December 23, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Επειδή όλοι πολλοί αναφέρατε το πρώτο παιχνίδι, να το αναφέρω και εγώ !!! Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80 λοιπόν, ξεκίνησα με το space invaders στο Atari2600, το οποίο μπορούμε να το παίξουμε ακόμη και σήμερα, με τα γραφικά εκείνης της εποχής, στο λινκ που παρέθεσα !!! :) Τι τέλειο παιχνίδι! Δεν είμαι τόσο μεγάλος αλλά δε νομίζω οτι υπάρχει λάτρης παιχνιδιών που να μην το έχει παίξει έστω και σε emulator! Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παιδιά καμιά σελίδα με χειριστήρια για τα παλιά αυτά αθάνατα παιχνίδια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά καμιά σελίδα με χειριστήρια για τα παλιά αυτά αθάνατα παιχνίδια;;; Το eBay ίσως; Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannhs21R Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) kick off και σαμποτερ σε spectrum +2 για αρχη το μεγαλο καψιμο ειρθε μετα ...... sensible soccer και north + south σε amiga 500 στα ουφαδικα..... double dragon, tehkan world cup (ναι αυτο με την επιτραπεζια οθονη), cabal, outrun, και φυσικα booble booble με τον μπλε .. Edited January 7, 2014 by Giannhs21R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 στα ουφαδικα..... double dragon, tehkan world cup (ναι αυτο με την επιτραπεζια οθονη), cabal, outrun, και φυσικα booble booble με τον μπλε .. Και με την... πετονιά για extra credits από το μηχάνημα, όταν δεν έβλεπε ο καφετζής :p DD (Double Dragon) και Cabal τι ατέλειωτο παιχνίδι επί ώρες! Και SNow Bros ! Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Aero Fighters , Gradius , Syndicate , TV Sport Basketball , Shinobi :ninja: Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 πιθανώς μπορεί να έχoυν ειπωθεί αλλά εγώ μεγάλωσα με το re-volt και carmagedon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Shadow of the Beast 2 σε amiga http://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_of_the_Beast Defender of the Crown παλι amiga http://en.wikipedia.org/wiki/Defender_of_the_Crown και κλασικα ,τεστ ντραιβ σε αμιγκα Edited January 22, 2014 by stauros772000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) UFO: Enemy Unknown Master of Orion Syndicate Sam & Max Hit the Road Star Control II Star Wars: TIE Fighter Elite Edited January 24, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Τα κορυφαία παιχνίδια ήτανε το Mario,Ακόμα το έχω,το έχω τερματίσει από την αρχή μέχρι το τέλος με κλειστά μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Να προσθέσω golden axe και digger στο pc... Κάψιμο! Το digger η πλάκα είναι ότι το βρήκα στο playstore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Συμφωνω απολυτα για golden axe προσπαθησα να το βρω αλλα τελικα βολευτηκα με double dragon 1 k 2 απο ραλακια το outrun ισως το πρωτο που ειχα δει με τιμονιερα το επιτραπεζιο tekhan world cup 90 το kabal. Ξερει κανενας αν υπαρχει το wonder boy in monster land αυτο που αγοραζες πανοπλιες σπαθια κ τετοια βρισκω ενα αλλο wonder boy αυτο οχι ομως Επισης shinobi εχει βρει κανενας οχι με τον σκυλο το κλασσικο το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εμένα μου έχουν λείψει τα παλιά καλά RPG από dungeons & dragons... Οκ δεν είναι τόσο "κλασσικά" όσο τα υπόλοιπα που συζητάτε αλλά μπαίνουν άνετα στην κατηγορία "Παλιά κι αγαπημένα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Φοβερά παιχνίδια ειναι τα παρακάτω prehistorik 2 http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/prehistorik-2.php και the lost vikings http://el.y8.com/games/the_lost_vikings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomous Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Να προσθέσω golden axe και digger στο pc... Κάψιμο! Το digger η πλάκα είναι ότι το βρήκα στο playstore! Συμφωνω απολυτα για golden axe προσπαθησα να το βρω αλλα τελικα βολευτηκα με double dragon 1 k 2 απο ραλακια το outrun ισως το πρωτο που ειχα δει με τιμονιερα το επιτραπεζιο tekhan world cup 90 το kabal. Ξερει κανενας αν υπαρχει το wonder boy in monster land αυτο που αγοραζες πανοπλιες σπαθια κ τετοια βρισκω ενα αλλο wonder boy αυτο οχι ομως Επισης shinobi εχει βρει κανενας οχι με τον σκυλο το κλασσικο το 1 Golden Axe και Golden Dragon απλά η ΙΣΤΟΡΙΑ των συγκεκριμένων classic games! Πόσες ώρες και εικοσάρικα (με πετονιές) είχα χαλάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts