UserXP Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ναι, μέσω TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Γιατί όπως είπα το αντίστοιχο του xposed δεν δούλευε στην 8 και το είχα βολευτεί.. Θα το δοκιμάσω. Φαντάζομαι το παίρναμε μέσω TWRP; Με το xmiui module δουλεύει στο xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Καλό αυτό... για όσους αρέσκεστε σε cm :p Πάντως αυτό με το marshmallow που έλεγες στους XDA δεν το βρήκα. Μπορεί να μην έψαξα καλά. Sorry για το ορθογραφικό στο όνομά σου :) στους xda πανε στο android development και επειτα στο θεμα mt6795 source code. εκει γινεται η συζητηση περι cm13. Τι το σημαντικό θα έχω σε MM που δεν το έχω σε LP ή ακόμα και KK? Προσωπικά αν είχα την KK rom που έχει η προηγούμενη συσκευή μου αυτή θα έβαζα και στο RN2. Αυτά με τα καθε λίγο και λιγάκι αναβαθμίζουμε την Android ver. από την Google είναι περισσότερο κόλπα μάρκετινγκ πάρα προσθήκη ουσιαστικών αλλαγών και βελτιωσεων. προς το παρων τιποτα. μελλοντικα δε θα υποστηριζονται καποιες εφαρμογες(π.χ.οπως γινεται σε καποιες με την 4.2) το θεμα αναβαθμισης ειναι κατα κυριο λογο ψυχολογικο πιστευω. ενω ειμαι υπερπληρης με 5.1, θελω την 6 στο κινητο μου Sent from my V967S using Tapatalk edit: εσκασε και η αλφα βερζιον της ΜΜ :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3455755 Edited September 6, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 @mol θα την βάλεις την alpha? Εντάξει μπορεί να μην δουλεύει τίποτα αλλά όπως και να το κάνουμε θα λες οτι έχεις MM στο τηλεφωνο σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 ρεεεεεεεεεε!!!!! θα σε μπαναρω :lol: φυσικα δε θα την βαλω τωρα! περιμενω εστω beta να γινει. να λειτουργει και κατι :p Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Τα patch του αγαπητού φίλου UserXP, είναι εγκατεστημένα από χθες το πρωί. Λειτουργούν όλα κανονικά, μεγάλη ευκολία για μένα η δίγλωσση μπάρα μια και έχω πολλές επαφές ξένες, καθώς και η χωριστή ένταση κλήσης - ειδοποίησης. Επίσης τα στατιστικά και οι ρυθμίσεις Cpu νομίζω πολύ ενδιαφέροντα, ίσως είναι ένας τρόπος να βελτιωθεί η ζωή της μπαταρίας που πάσχει λίγο. Θα τα δουλέψω κάμποσο και τα ξαναλέμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Με το xmiui module δουλεύει στο xposed. Α! Χρησιμοποιούσα το αυτόνομα module και δε δούλευε. Έχω μείνει πίσω φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Στην stable ή dev αναφέρεσαι; εγω εχω την stable πιανω κοντα το 5ωρο, και στην αναμονη ενω με αλλες ρομ εχανα απο το βραδυ που ταφηνα μεχρι το πρωι απο λιγο εως πολυ ειμαι με 2 σιμ μεσα (2G) με αυτη τη rom εκει που θα το αφησω εκει το βρισκω μετα απο 8-9 ωρες ουτε μοναδα κατω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Γεια στην παρέα. Αν και είμαι κάτοχος Lenovo P70-A, το λειτουργικό που "φοράω" είναι MiUI (συνήθως η τελευταία weekly έκδοση - τώρα η 6.9.1). Ο "δωρητής" για το P70-A είναι το Redmi Note 2. Παρακάτω είναι μια συλλογή από patches (εγκατάσταση μέσω TWRP) που έχω φτιάξει και χρησιμοποιώ σε κάθε έκδοση MiUI. [Τα παρακάτω έχουν δοκιμαστεί (από τον φίλο fufutos) και αφορούν MiUI 8.0.1 stable του GKalen, αλλά λειτουργούν σε κάθε έκδοση 8.0.1 stable] RedmiNote2.MiUIv8.0.1Update1 • Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις. • Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures - [Καθαρισμός RAM ή κλείδωμα οθόνης] • Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης. • CPU stats και CPU Control στις Επιλογές για προγραμματιστές. • Διορθώσεις στην αυτόματη φωτεινότητα (δουλεύει πολύ καλά). • Κατά τη φόρτιση, το LED γίνεται πράσινο στο 100%. [Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι] RedmiNote2.MiUIv8.0.1.miui-En_ABCv2_contacts Ελληνικό & Αγγλικό αλφάβητο στις επαφές v2. Preview εδώ 160 χαρακτήρες στα SMS Το patch για τους 160 χαρακτήρες δημιουργεί πρόβλημα με τους κυριλλικούς χαρακτήρες (αν κάποιος χρησιμοποιεί). Extra στη Κάμερα και στην Ηχογράφηση Restore back (όλα) Σε MIUI 8 dev δε δουλεύουν; Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σε MIUI 8 dev δε δουλεύουν; Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Για ποια έκδοση ενδιαφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Γεια στην παρέα. [*]Extra στη Κάμερα και στην Ηχογράφηση [*]Restore back (όλα) μηπως ξερουμε τα εξτρα στην καμερα τι περιλαμβανουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 μηπως ξερουμε τα εξτρα στην καμερα τι περιλαμβανουν?? Είναι κάτι σχετικά με HDR (δεν έχω ιδέα τι είναι), tap 2 focus, νομίζω και κάτι ακόμη. Δεν ξέρω αν υποστηρίζονται από την κάμερα του Redmi Note 2. Στην ηχογράφηση μπορείς να διαλέξεις την ποιότητα εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Είναι κάτι σχετικά με HDR (δεν έχω ιδέα τι είναι), tap 2 focus, νομίζω και κάτι ακόμη. Δεν ξέρω αν υποστηρίζονται από την κάμερα του Redmi Note 2. Στην ηχογράφηση μπορείς να διαλέξεις την ποιότητα εγγραφής. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Στέγνωσέ το με πιστολάκι ή βάλτο στον ήλιο. Ελπίζω να ξαναδουλέψει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εγω εχω την stable πιανω κοντα το 5ωρο, και στην αναμονη ενω με αλλες ρομ εχανα απο το βραδυ που ταφηνα μεχρι το πρωι απο λιγο εως πολυ ειμαι με 2 σιμ μεσα (2G) με αυτη τη rom εκει που θα το αφησω εκει το βρισκω μετα απο 8-9 ωρες ουτε μοναδα κατω!!:) Ποια stable εχεις ; Εντυπωσιακο πολυ να μην εχεις battery drain μετα απο 8-9 ωρες ,εγω σε ολες τις ρομ εχω 10 % το λιγοτερο Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 μολις διαβασα οτι στην cm13 ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει double tap wake :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 αστο κανα 2 3 μερες στο ρυζι. φυσα και με πιστολάκι. προσευχησου και ότι γινει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Ποια stable εχεις ; Εντυπωσιακο πολυ να μην εχεις battery drain μετα απο 8-9 ωρες ,εγω σε ολες τις ρομ εχω 10 % το λιγοτερο αυτη που συζητανε παραπανω του Gkalen miui8 :) και εγω 2-3 που δοκιμασα και την official ειχαν απο λιγο εως πολυ battery brain ενω με αυτη τιποτα!! συν οτι ειναι πολυ γρηγορη και χωρις κολληματα! εδω ειναι η ρομ δες ολοι λενε τα καλυτερα για την μπαταρια με αυτη την ρομ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11974-Developer-ROM-gkalen-%CE%9CiUi8-6-9-1-THUNDER-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A5%CE%96%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%91/?pageNo=274 Edited September 7, 2016 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Την ειχα και εγω αλλα το βραδυ μου εφαγε 11% μπαταρια εχοντας το wifi ανοιχτο βεβαια . Αυτη που παραγματικα ειμαι ευχαριστημενος απο μπαταρια ειναι η angels and demons v8 . Ειμαι με 19,5 ωρες με μπαταρια απο 100% και εχω 56% ακομα και 1,5 ωρα οθονης και συμφωνα με το κεντρο ασφαλειας εχω ακομα 1 ημερα και 16 ωρες υπολοιπο Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 αν η λεκανη ηταν χρησιμοποιημενη επρεπε να τραβηξεις το καζανακι απο το να το βγαλεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 σε μια μιυι ειδα μονο καλη μπαταρια. dev της 15/12/2015!!! σε ΚΑΜΙΑ αλλη μιυι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλησπέρα Εδώ και λίγες μέρες μου εμφανίζει πάνω στη μπάρα εκτός από τις εφαρμογές που έχω ν ανοίγουν μόλις ανοίξω το Κινητό κ μία εφαρμογή με κινέζικά γράμματα πού όταν το πατήσω μου δείχνει κάτι βίντεο. Να πω ότι έχω παλιά ρόμ και έχω καιρό να πειράξω το Κινητό και να κατεβάσω κάποια εφαρμογή Ξέρει κανείς πως το εξαφανιζω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 ποια εφαρμογη ειναι? δε μπορείς να την σβησεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 σε μια μιυι ειδα μονο καλη μπαταρια. dev της 15/12/2015!!! σε ΚΑΜΙΑ αλλη μιυι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγω ακομα δεν βρήκα ρομ να μου κρατάει πάνω απο 1,5 - 2,5 ωρες το πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 ελα σε cm. 3 ώρες σοτ σημερα. με πλοήγηση σε 4g και 3g. με κανονικη χρηση, το 4ωρο ειναι ΑΝΕΤΟ. 5 ωρο χτυπαω συχνα. 6ωρο βλεπω που και που Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts