Jump to content

UserXP

Members
 • Δημοσιεύσεις

  311
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by UserXP

 1. UserXP

  Lenovo P70t

  Επειδή κάποια παιδιά το ζήτησαν. 160 χαρακτήρες στα μηνύματα για MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 stable (v8.1.3.0) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A Download link - RESTORE για MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 beta/dev (v6.12.15) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A [source: xiaomi.eu] Download link - RESTORE Το RESTORE είναι γιατί τα παραπάνω είναι "τυφλά" patches (σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά).
 2. UserXP

  Lenovo P70t

  Όχι, δεν μπορείς να βάλεις οποία rom θέλεις από xiaomi.eu. Από κει έπαιρνα τις rom και τις έκανα port για το p70. ΜΗΝ βάζεις/βάζετε την 6.12.29 (δεν είναι "καλή" rom). Η καλύτερη και πιο πρόσφατη MiUI rom είναι η 6.12.15 (όσο είδα, δεν βρήκα κάποια νεότερη MiUI rom για το p70).
 3. UserXP

  Lenovo P70t

  Γεια σας παιδιά. Χάθηκα... beta/dev (v6.12.15) Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 - [source: xiaomi.eu (περιέχει πολλές γλώσσες)]
 4. UserXP

  Lenovo P70t

  Όσο θυμάμαι, και το "μανίσιο" είχε θέμα με τον ήχο. Πάντως η καλύτερη ROM σε θέμα ήχου είναι της "μαμάς" Lenovo η VIBE 2.8 (που όμως δεν την "δίνει" επίσημα). Τα dt2w/dt2s είναι ενσωματωμένα. Το patch για 160 χαρακτήρες στα SMS δεν το είχα βάλει. Όντως λειτουργεί; Πίσω σε stock δείτε εδώ. Το backup για την nvram δεν "πρέπει" να σου χρειαστεί ποτέ. Είναι μόνο για την ασφάλειά σου, αν συμβεί το "αδύνατο". Η διαδικασία για να γυρίσεις πίσω σε stock είναι απλή και χωρίς κανένα κίνδυνο. Δεν έφυγα, σας είπα θα είμαι τριγύρω. Θα ανεβάζω αραιά νέες (MiUI μόνο) ROMs.
 5. UserXP

  Lenovo P70t

  Γεια σας παιδιά κι από μένα. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Απλά για να το ξέρετε, πήρα ένα καινούργιο κινητό για μένα (Xiaomi Redmi Note 3 Pro). Δεν νομίζω όμως ότι θα χαθώ από δω, γιατί το P70-A το έδωσα στο γιο μου. Σας εύχομαι ξανά χρόνια πολλά.
 6. UserXP

  Lenovo P70t

  Παιδιά, η έκδοση 8 για το MiUI είναι σαφώς καλύτερη από την 7 (και φυσικά περιέχει τα τελευταία fixes για το android). Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους χρησιμοποιούν ήδη MiUI (και σε όσους δεν χρησιμοποιούν). Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να δείτε/βάλετε την beta/dev (ό,τι τελευταίο υπάρχει), διότι δεν θα βρείτε κανένα bug (πολύ-πολύ σπάνια κάτι που λειτουργεί στην stable δεν θα λειτουργεί στην beta). Η μπαταρία από μόνη της, είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δείτε αυτό το post. Η παράφραφος 2 ισχύει για κάθε ROM. Είναι πολύ καλό post. Επίσης, και κακώς που δεν το είχα πει στο προαναφερθέν post, μήν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που κάνουν εξοικονόμηση μπαταρίας (ακόμη και για το Greenify έχουν ειπωθεί πράγματα...). Αφήστε τις ROMs (το android) να κάνουν τη δουλειά τους. Για μένα προσωπικά είναι καλύτερα να αφαιρέσετε τα bloatware - για το MiUI και αφαίρεση bloatware δείτε εδώ (αγγλικά) ή ψάξτε στο google. Δείτε κι εδώ (αγγλικά) για κάποιου είδους calibration της μπαταρίας Τέλος, δεν μπορώ προσωπικά να κρίνω την μπαταρία με το MiUi, γιατί αλλάζω πολύ συχνά ROMs και έχω "συνεχώς" το κινητό συνδεδεμένο στο USB. Θεωρώ ότι με μέση (όποια είναι αυτή η μέση) χρήση, μπορεί να "βγάλει" με άνεση 1.5-2 μέρες. Δεν ξέρω αν αυτό ακούγεται λίγο για μπαταρία 4.000 mah, αλλά από αυτά που διαβάζω (και εμπειρικά έχω δει σε μένα) είναι πολύ καλά.
 7. UserXP

  Lenovo P70t

  MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 stable (v8.1.3.0) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 beta/dev (v6.12.15) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A [source: xiaomi.eu] Κατεβάστε και τοποθετήστε ένα μόνο από τα παρακάτω αρχεία στη κάρτα SD του κινητού σας: stable v8.1.3.0 Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 - [περιέχει πολλές γλώσσες] beta/dev (v6.12.15) Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 - [περιέχει πολλές γλώσσες] --- Αυτή η έκδοση θα είναι on-line μόνο για λίγες μέρες. Ευχαριστώ στον Easyloy Οδηγίες εγκατάστασης Δείτε εδώ Στο Βήμα 3.2 κάνουμε wipe και το System. Μετά υπάρχει ακόμη ένα Βήμα 3.2 και μισό (μετά το 3.2 και πριν το 3.3) -> Ξανακάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode (TWRP) αγνοώντας το warning. Το Βήμα 4 δεν χρειάζεται (προφανώς) εδώ. Εμπεριέχει: Καιρός στη γραμμή κατάστασης -- Ρυθμίσεις - Οθόνη. Αντικατάσταση του MiUI Καιρός με το 'Weather M8' - Είναι το ίδιο με το MiUI αλλά με πολλές περισσότερες δυνατότητες. Πληροφορίες για 'Ελεύθερη RAM', 'Θερμοκρασία CPU' - 'Θερμοκρασία μπαταρίας' και 'Αρχείο ειδοποιήσεων' στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης. Και τα τρία (απ)ενεργοποιούνται στο Ρυθμίσεις - Οθόνη -> 'Πληροφορίες στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης'. Νέα μέθοδος σύνδεσης με το PC (USB Mass storage). Αν έχετε προβλήματα, πρώτα πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις - ΄Περισσότερες επιλογές' - 'Επιλογές για προγραμματιστές' και εκεί απενεργοποιείτε και ενεργοποιείτε ξανά το 'USB debugging'. [Αν δεν μπορείτε να δείτε τις 'Επιλογές για προγραμματιστές', πηγαίνετε στο 'Σχετικά με το τηλέφωνο' και χτυπάτε 8-10 φορές το 'MiUI version'] Διπλό άγγιγμα στην επιφάνεια εργασίας (MiUI launcher) με πολλές επιλογές να διαλέξετε στο Ρυθμίσεις - ΄Περισσότερες επιλογές' - Πλήκτρα - 'Double tap' - (ξέχασα να βάλω ελληνικά εδώ). Long screenshots. Σύρσιμο στη γραμμή κατάστασης για ρύθμιση της φωτεινότητας [Ρυθμίσεις - Οθόνη]. Double tap 2 wake - Διπλό άγγιγμα για ενεργοποίηση -- Ενσωματωμένο στις Ρυθμίσεις - Οθόνη. Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις. Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης. CPU stats και CPU Control στις Επιλογές για προγραμματιστές. Επιλογές για 4G, 3G, 3G/4G, 2G στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου. Διόρθωσα την αυτόματη φωτεινότητα (τώρα δουλεύει πολύ καλά). Κατά τη φόρτιση, το LED γίνεται πράσινο στο 100%. Extra στη Κάμερα Ακόμη 2-3 που ξέχασα. Extra (και για τις δύο εκδόσεις) Dolby atmos ή MaxxAudio για περισσότερο/πλουσιότερο ήχο. Patch για τα Θέματα - Βάλτε το... Τα universal patches σε αυτό το ποστ ισχύουν (όχι οι kernels). Πολύ καλές και οι δύο ROM. Η τελευταία stable (δεν έχει 2 βδομάδες) που κυκλοφορεί. Η τελευταία dev/beta (2016-Δεκέμβριος-15) που κυκλοφορεί.
 8. UserXP

  Lenovo P70t

  Το MiUI 7 είναι "παλιό" πια... Το WhetStone.apk είναι συνδεδεμένο με πολλά άλλα αρχεία, αλλά μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια. Στις αρχικές εκδόσεις MiUi 8 το είχα αφαιρέσει, αλλά μετά το πρόσθεσα γιατί ήταν υπεύθυνο για τις long screen shots. [Οι εκδόσεις 7 δεν ήταν "δικές" μου]. Κάποιοι αναφέρουν ότι είναι bloatware. Πρώτα δοκιμάζεις normal. Στο MiUi δουλεύει κανονικά.
 9. UserXP

  Lenovo P70t

  Δεν χρειάζεται να ξέρεις ρώσικα για να καταλάβεις που είναι τα links, ούτε χρειάζεται να γραφτείς στο ρώσικο forum για να δεις (να έχεις πρόσβαση) στα links.
 10. UserXP

  Lenovo P70t

  Παιδιά, επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλαγές σε παλιότερα posts... Όλες οι εκδόσεις MiUI 8 (stable και beta/dev) βρίσκονται σε αυτό το post. Είναι στα ρώσικα, αλλά με το google translate (στα ελληνικά ή καλύτερα στα αγγλικά) εύκολα μπορείτε να καταλάβετε. Οι stable εκδόσεις είναι από multirom.me και έχω προσθέσει ελληνικά (All languages). Οι dev (εβδομαδιαίες) εκδόσεις από multirom.me ΔΕΝ έχουν ελληνικά. Οι dev (εβδομαδιαίες) εκδόσεις από xiaomi.eu ΕΧΟΥΝ και ελληνικά. Αυτές οι εκδόσεις είναι online μόνο για λίγες μέρες. Στο παραπάνω post είναι πάντα ότι τελευταίο έχω προσθέσει στο MiUI για το κινητό μας. [Οι τελευταίες προσθήκες είναι "Καιρός στη γραμμή κατάστασης" και κάποιες έξτρα πληροφορίες στην ανεπτυγμένη γραμμή κατάστασης] https://cloud.mail.ru/public/4Xjr/t9qSFdwif
 11. UserXP

  Lenovo P70t

  Αν και δεν έχω δοκιμάσει, συνήθως οι stock/μανίσιοι browsers δεν δουλεύουν σε άλλο λειτουργικό εκτός της "μαμάς". Υπάρχουν προ-απαιτούμενα αρχεία της stock ROM. Φυσικά η δοκιμή είναι δωρεάν (root τηλέφωνα): Παίρνεις όλο τον φάκελο του browser (για το MiUi είναι /system/priv-app/Browser/) και τον "βάζεις" στην ίδια θέση στο νέο τηλέφωνο. Reboot και βλέπεις αν δουλεύει. Μετακίνησα το αρχείο, λόγω τακτοποίησης χώρου. Νέα link για MiUI 8.0.2.0 stable: Αρχείο Ελληνικής γλώσσας για MIUI 8 Android 5.0 - x64 stable v8.0.2.0 - [Βασικά περιέχει πολλές γλώσσες] Fix για long screen shots (π.χ. screen shots από ολόκληρη ιστοσελίδα και όχι μόνο από ό,τι φαίνεται στην οθόνη). [Αυτό δεν το έχω τεστάρει σε αυτή την έκδοση - αν το βάλει κάποιος ας μας πει αν δουλεύει] Μερικά νέα Links Εδώ είναι η τελευταία dev (με Ελληνικά) που κυκλοφορεί 6.11.10 (2016 Νοέμβριος 10). - Source: xiaomi.eu [Μην αλλάζετε τον κέρνελ] [Το link θα είναι online για 10-15 μέρες - μετά θα σβήσω το αρχείο] Patch για USB mass storage σύνδεση με το PC, και διπλό-tap στο desktop/launcher (οι επιλογές γαι το τί θα κάνει το διπλό-tap στο Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Λειτουργία πλήκτρων). [Αν η κλασική σύνδεση MTP δεν λειτουργεί, απενεργοποιήστε το USB debugging στις Επιλογές για προγραμματιστές] Επίσης, αυτή η έκδοση [πάλι η τελευταία dev 6.11.10 (source: multirom.me) αλλά χωρίς Ελληνικά] απλά "πετάει" - το κινητό "πάει" πιο γρήγορα από το δάχτυλό σας! Περιέχει μερικά ακόμη νέα features αλλά βαριέμαι να τα γράφω.
 12. UserXP

  Lenovo P70t

  Όταν έχουμε custom TWRP: Αν το κινητό μας "φοράει" 32 bit ROM (οι "μανίσιες" ROM είναι 32 bit - ακόμη και η Lollipop): ► Μπορούμε να φλασάρουμε (μέσω TWRP) οποιαδήποτε ROM 32 bit. ▼ ΔΕΝ μπορούμε να φλασάρουμε (μέσω TWRP) ROM 64 bit - Εδώ ακολουθούμε τη διαδικασία με flashtool, μετατρέπουμε το κινητό σε 64 bit και μετά βάζουμε (μέσω TWRP) όποια ROM 64 bit θέλουμε. Αν το κινητό μας "φοράει" 64 bit ROM (αυτό το ξέρουμε γιατί προηγουμένως θα είχαμε κάνει την διαδικασία με το flash tool): ● Ακριβώς το ανάποδο από παραπάνω.
 13. UserXP

  Lenovo P70t

  Η 3.0.2 είναι για 64 bit, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις scatter για 64 bit. Η 2.8.7.7 είναι για 64 bit, οπότε είσαι οκ.
 14. UserXP

  Lenovo P70t

  Ναι, νομίζω μόνο στο ύψος λειτουργεί. CM 12 είχα δοκιμάσει παλιότερα. Τώρα νομίζω είναι σε πολύ καλό επίπεδο, χωρίς να λείπουν βασικές δυνατότητες. Για όποιον του αρέσουν οι CM, είναι πλήρως λειτουργικές. Ο καλύτερος τρόπος για wipe internal storage είναι το Factory Reset. Φυσικά μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα με το PC. Σύνδεσε το κινητό και κάνε αυτό που θέλεις με την εσωτερική μνήμη. Στο store έχει apps που κάνουν (και) αυτή τη δουλειά.
 15. UserXP

  Lenovo P70t

  Τη ROM την είχα δουλέψει 2-3 μέρες. Μου είχε φανεί πολύ καλή, σταθερή και χωρίς προβλήματα. Δεν ξέρω για το power button. Νομίζω λειτουργεί σωστά, αν και προσωπικά ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το κινητό με το dt2s και dt2w. Τώρα με τους kernels, δείτε το εμπειρικά. Δοκιμάστε από τον 15 και πάτε παρακάτω. @IceGtx, το Fix για long screen shots (στο παραπάνω ποστ - Extra) το δοκίμασες;
 16. UserXP

  Lenovo P70t

  MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 stable (v8.0.2.0) με Ελληνικά -- Lenovo P70-A [source: MultiROM] Κατεβάστε και τοποθετήστε τα παρακάτω στη κάρτα SD του κινητού σας Custom ROM MIUI 8 Android 5.0.2 - x64 stable v8.0.2.0 Αρχείο Ελληνικής γλώσσας για MIUI 8 Android 5.0 - x64 stable v8.0.2.0 - [Βασικά περιέχει πολλές γλώσσες] Ευχαριστώ στον Easyloy Οδηγίες εγκατάστασης Δείτε εδώ • Στο Βήμα 3.2 κάνουμε wipe και το System. • Μετά υπάρχει ακόμη ένα Βήμα 3.2 και μισό (μετά το 3.2 και πριν το 3.3) -> Ξανακάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode (TWRP) αγνοώντας το warning. Εμπεριέχει: Double tap 2 wake - Διπλό άγγιγμα για ενεργοποίηση -- Ενσωματωμένο στις Ρυθμίσεις - Οθόνη. Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις. Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης. CPU stats και CPU Control στις Επιλογές για προγραμματιστές. Επιλογές για 4G, 3G, 3G/4G, 2G στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου. Διόρθωσα την αυτόματη φωτεινότητα (τώρα δουλεύει πολύ καλά). Κατά τη φόρτιση, το LED γίνεται πράσινο στο 100%. Extra στη Κάμερα Ακόμη 2-3 που ξέχασα. Extra Dolby atmos ή MaxxAudio για περισσότερο/πλουσιότερο ήχο. Fix για long screen shots (π.χ. screen shots από ολόκληρη ιστοσελίδα και όχι μόνο από ό,τι φαίνεται στην οθόνη). [Αυτό δεν το έχω τεστάρει σε αυτή την έκδοση - αν το βάλει κάποιος ας μας πει αν δουλεύει] Patch για τα Θέματα - Βάλτε το... Τα υπόλοιπα ψήνονται... Τα universal patches σε αυτό το ποστ ισχύουν. Πολύ καλή ROM. Η τελευταία stable που κυκλοφορεί.  
 17. Ποια άλλη γλώσσα θέλεις μαζί με τα αγγλικά;
 18. Patches για MiUI 8 stable v8.0.2.0 του GKalen ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυφλά patches. Δεν τα έχω δοκιμάσει σε Redmi Note 2 (μόνο σε Lenovo P70-A). Αλληλοεξαρτώμενα. [Αν κάνετε RESTORE κάποιο, πρέπει να ξαναβάλετε τα άλλα που θέλετε] Update 1.1  • Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις.  • Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures - [Καθαρισμός RAM ή κλείδωμα οθόνης]  • Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης.  • CPU stats και CPU Control στις Επιλογές για προγραμματιστές.  • Διορθώσεις στην αυτόματη φωτεινότητα (δουλεύει πολύ καλά).  • Κατά τη φόρτιση, το LED γίνεται πράσινο στο 100%.  • Σύρσιμο στη γραμμή κατάστασης για αλλαγή φωτεινότητας.  • Εμπεριέχει το patch Νο 2.  • [Υπάρχει και το "διπλό χτύπημα για ενεργοποίηση οθόνης" αλλά δεν δουλεύει σε Note 2, αφού δεν το υποστηρίζει ο kernel] Download link (μαζί με το patch Νο 3) Download link (χωρίς το patch Νο 3) Restore back Αν θυμάστε σε MiUI 7 υπήρχε η status bar χωρισμένη/ξεχωριστή για τις ειδοποιήσεις και χώρια για τα εικονίδια. Αν υπήρχαν νέες ειδοποιήσεις και "κατέβαζες" τη μπάρα έβλεπες τις νέες ειδοποιήσεις, κι αν όχι, έβλεπες τα εικονίδια. Σε MiUI 8 μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα στη "κλασική" status bar και στη χωρισμένη/ξεχωριστή. "Ξέχασαν" όμως να προσθέσουν το παραπάνω πολύ βολικό (για μένα τουλάχιστον) χαρακτηριστικό στη χωρισμένη/ξεχωριστή status bar. Αυτό το patch το "διορθώνει" αυτό. Download link - Restore back 160 χαρακτήρες στα SMS *** - Restore back Το patch αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που χρησιμοποιούν στις εκδόσεις GTV. Λειτουργεί με κεφαλαία, μικρά, τόνους κλπ. (οι δοκιμές από χρήστες Lenovo P70-A). [*** Το patch για τους 160 χαρακτήρες δημιουργεί πρόβλημα με τους κυριλλικούς χαρακτήρες (αν κάποιος χρησιμοποιεί)] Ένα ακόμη  • Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης.  • Σύρσιμο στη γραμμή κατάστασης για αλλαγή φωτεινότητας.  • Εμπεριέχει το patch Νο 2. Download link - Restore back [*]Ελληνικό & Αγγλικό αλφάβητο στις επαφές v2 - Restore back Preview εδώ
 19. Ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι το Update1.1 συμπεριλαμβάνει το fix για την expanded statusbar (για αυτό και την "είπα" 1.1 και όχι 1.0 όπως ήταν για την 8.0.1.0). Στο τέλος όμως ξέχασα να το γράψω. [Γενικά μπορώ να πω ότι στα patch μου όλα είναι προστιθέμενα εκτός κι αν αλλιώς αναφέρεται. Συνήθως γίνονται αυτοματοποιημένα γι' αυτό και προστίθενται] Τα restore πάντα αναφέρονται στα original αρχεία της ROM για την οποία αναφερόμαστε (εδώ την 8.0.2.0 του gkalen).
 20. Μία πρώτη δόση από patches για 8.0.2.0 stable (για Redmi Note 2): ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυφλό patch. Δεν το έχω δοκιμάσει σε Redmi Note 2 (μόνο σε Lenovo P70-A)  • Διαφορετική ένταση για κλήσεις και ειδοποιήσεις.  • Χειρονομίες ανακίνησης / Shake gestures - [Καθαρισμός RAM ή κλείδωμα οθόνης]  • Διπλό χτύπημα στη γραμμή κατάστασης -> κλείδωμα οθόνης.  • CPU stats και CPU Control στις Επιλογές για προγραμματιστές.  • Διορθώσεις στην αυτόματη φωτεινότητα (δουλεύει πολύ καλά).  • Κατά τη φόρτιση, το LED γίνεται πράσινο στο 100%.  • Σύρσιμο στη γραμμή κατάστασης για αλλαγή φωτεινότητας.  • [Υπάρχει και το "διπλό χτύπημα για ενεργοποίηση οθόνης" αλλά δεν δουλεύει σε Note 2, αφού δεν το υποστηρίζει ο kernel] Download link - Restore back Αύριο/Σήμερα τα υπόλοιπα. Πιθανόν να ανεβάσω κι ένα patch με μόνο το swipe για αλλαγή φωτεινότητας.
 21. Δεν ξέρω πως είναι τα Θέματα στο Note 2, αλλά με το patch μπορείς να βλέπεις και να δοκιμάζεις (test-άρεις...) θέματα επί πληρωμή (με Mi-Credits) από το store.
 22. Ναι, σε καταλαβαίνω. Άσε που, μιλώντας για την αυτόματη φωτεινότητα, τίποτε δεν είναι καλύτερο από το χειροκίνητο.
 23. Δεν νομίζω ότι τα patches από μένα μπορούν να δημιουργήσουν διένεξη με οποιοδήποτε module από xposed. Τα patches διορθώνουν/προσθέτουν κώδικα στις ήδη υπάρχουσες συναρτήσεις/functions του MiUI (σαν να ήταν ήδη γραμμένος ο κώδικας από την xiaomi). To xposed δεν "πειράζει" τίποτε από MiUI, αλλά "μπαίνει" (προσπαθεί τουλάχιστον) πριν από το MiUI για να παρακάμψει κάποιες λειτουργίες του και να "κάνει" τα δικά του. Στην χειρότερη ίσως χρειαστεί επανεγκατάσταση το xposed, αλλά φυσικά "ποτέ δεν ξέρεις...".
 24. Ναι, αυτό λογικά μπορεί να γίνει. Θα το δω αύριο μάλλον. Έχεις δοκιμάσει την αυτόματη φωτεινότητα (μετά το patch)? Νομίζω δουλεύει αρκετά καλά.
 25. Γεια σας και πάλι. Εδώ είναι δύο νέα patches για Redmi Note 2 stable 8.0.2.0. Fix Themes/Θέματα - Restore back [χωρίς πολλά λόγια] Αν θυμάστε σε MiUI 7 υπήρχε η status bar χωρισμένη/ξεχωριστή για τις ειδοποιήσεις και χώρια για τα εικονίδια. Αν υπήρχαν νέες ειδοποιήσεις και "κατέβαζες" τη μπάρα έβλεπες τις νέες ειδοποιήσεις, κι αν όχι, έβλεπες τα εικονίδια. Σε MiUI 8 μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα στη "κλασική" status bar και στη χωρισμένη/ξεχωριστή. "Ξέχασαν" όμως να προσθέσουν το παραπάνω πολύ βολικό (για μένα τουλάχιστον) χαρακτηριστικό στη χωρισμένη/ξεχωριστή status bar. Αυτό το patch το "διορθώνει" αυτό. Download link - Restore back [Τα υπόλοιπα αύριο/σήμερα]
×
×
 • Create New...