Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ξερουμε που ειναι η EU warehouse του vickmall? Γιατι κατι μου λεει οτι ειναι Ελλαδα απο κατι εικονες στο σαιτ κλπ. μηπως και μπορεσω και παρω γρηγορα το κινητο,γιατι μολις εμεινα απο κινητο.

Remove before flight :!:

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Xiaomi Redmi Note 2 Prime

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ξέρεις απο οτι διάβασα στο https://xiaomi-miui.gr είχε θέματα η συγκεκριμένη ROM και μέσα σε 2 μέρες βγάλαν την 5.9.27 εγω αυτη φοράω

Μου φαίνεται άριστη. Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε σε απόδοση, ούτε σε εφαρμογές, ούτε σε κάποιο υπο-μενου!

Εντάξει το έτρεξα τελικά σε 64 bit και έβγαλε 47000 antutu ευχαριστώ για την βοήθεια. Βέβαια εκμεταλλευεται καμία εφαρμογή τα 64 bit; επίσης εγώ το έχω χωρίς καμία ζελατίνα και glass και το κινητό δεν γρατζουνιεται με τίποτα. Το προηγούμενο μου jiayu g4s με gorilla glass είχε μια δυο γρατζουνιες χωρίς τίποτα και εκείνο πάνω. Μια χαρά είμαι η οθόνη του. Βέβαια ακόμα νωρίς είναι αλλά δεν έχω σκοπό να του βάλω προστατευτικο. Χάνεις σε εμπειρία.

Είσαι ευχαριστημένος με την αλλαγή/αναβάθμιση;;;;

Σε θέμα μπαταρίας έχουν τεράστια διαφορά;;;;

Η κάμερα φαντάζομαι είναι ακριβώς η ίδια;;;;

Ανοίγουμε μια μεγάλη κουβέντα για δυο πολυ διαφορετικές συσκευές.

Το note 3g ηταν και ειναι ακόμα ενα εξαιρετικο τηλέφωνο, το εχω δώσει στη γυναίκα μου τώρα.

Εχει απιστευτη μπαταρία αλλά μην ξεχνάς οτι ειναι 720p η οθόνη του και εχει και αρκετά δουλεμένη ρομ

απο την Ελληνική κοινότητα.

Ειναι τηλέφωνο με πολυ δυνατά χαρακτηριστικα ακόμα και σήμερα....

Η κάμερα του ειναι αρκετά καλή για την κατηγορία του αλλά του note 2 ειναι λιγο καλύτερη και αρκετά γρηγορότερη.

Το ιδιο ισχύει και στο βιντεο, το note 2 ειναι καλύτερο.

Για μενα αυτα τα δυο τηλέφωνά δεν ειναι συγκρισιμα, και η όποια προσπαθεια συγκρισης ειναι άστοχη.

Το σίγουρο ειναι οτι και με τα δυο μπορείς να κανεις ακριβώς τα ιδια πραγματα χωρις κανένα πρόβλημα

σε ισχύ η απόδοση..

Εχω περάσει την ελληνική 5.9.27, αλλά έχω κάποιες απορίες αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Το κινητό δεν έγινε root,πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή superuser, και να εγκαταστήσω κάποιο binary; Πως εγκαθιστω TWRP ή CWM recovery;

Επίσης απενεργοποιείται το κλείδωμα οθόνης,και αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος με μια συντόμευση να γίνεται από την αρχική οθόνη ή την status bar;

Και κάτι τελευταίο, xposed framework μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε MIUI; Έχει βγει έκδοση στο xda που λειτουργεί σε Lollipop, αλλά δεν μπόρεσα να βρω αν μπορούμε να το εγκαταστήσουμε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Κανω παράθεση κάποιες ερωτήσεις που είχα κάνει, τελικά το κινητό ήταν ροοτ αλλά έπρεπε να δώσω δικαιώματα από το κέντρο ασφαλείας, πρώτη φορά με MIUI δεν το ξερα.

Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.

Εχω περάσει πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό,αλλά στο MYF2G δεν μου κρατάει τον κωδικό και κάθε φορά που την ανοίγω πρέπει να τα πληκτρολογώ από την αρχή. Οσο και αν έψαξα, δεν έχω αποκλείσει τίποτα.

Μου φαίνεται άριστη. Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε σε απόδοση, ούτε σε εφαρμογές, ούτε σε κάποιο υπο-μενου!

Λέγανε οτι έχει θέματα η μουσική και τα additional settings... Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω... δεν την δοκίμασα καν εγω...:p:p

Παιδιά τελικά δοκίμασε κάποιος αν λειτουργούν οι υπέρυθρες? Σε εμένα δεν λειτουργούν και ούτε έχει καν μενού που να τις αναφέρει, ούτε στα διαγνωστικά τεστ. Έχω την 5.9.18

Δουλεύει μια χαρά στο δικό μου, το δοκίμασα σε μια τηλεόραση Philips. Όταν μου είχε έρθει το κινητό από το Vickmall με την 5.9.2 δεν είχε εφαρμογή για τις υπέρυθρες, μόλις πέρασα την Ελληνική 5.9.18 εμφανίστηκε κανονικά η εφαρμογή.

Λέγανε οτι έχει θέματα η μουσική και τα additional settings... Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω... δεν την δοκίμασα καν εγω...:p:p

Μπα, όχι. Όλα λειτουργούν κανονικότατα και έχω και καλύτερη μπαταρία από την .18.

Δουλεύει μια χαρά στο δικό μου, το δοκίμασα σε μια τηλεόραση Philips. Όταν μου είχε έρθει το κινητό από το Vickmall με την 5.9.2 δεν είχε εφαρμογή για τις υπέρυθρες, μόλις πέρασα την Ελληνική 5.9.18 εμφανίστηκε κανονικά η εφαρμογή.

Δουλεύει και με την 5.9.27 ;

Καλησπερα.

Αντιμετωπιζω προβλημα με τους drivers και δεν αναγνωριζει το pc το τηλεφωνο (prime).

http://s21.postimg.org/54ho4r81v/drivers.jpg

Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους υπολογιστες (ολοι με Win7 x64) αλλα τιποτα.

Εχει συμβει σε καποιον αλλον?

Καποιος καποια λυση?

Edited by miharv

Δουλεύει και με την 5.9.27 ;
Ναι δουλεύει.

Πάντως εγώ με την 5.9.27 δεν έχω παρατηρήσει καμιά επιδείνωση στην κατανάλωση, στα ίδια επίπεδα είμαι με την 5.9.18

Καλησπερα.

Αντιμετωπιζω προβλημα με τους drivers και δεν αναγνωριζει το pc το τηλεφωνο (prime).

http://s21.postimg.org/54ho4r81v/drivers.jpg

Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους υπολογιστες (ολοι με Win7 x64) αλλα τιποτα.

Εχει συμβει σε καποιον αλλον?

Καποιος καποια λυση?

Και σε μενα δεν το διάβαζε με τίποτα, και κουράστηκα να το ψάχνω, οπότε δουλεύω με airdroid.

εγώ είχα πρόβλημα με τους adb drivers. Όταν εγκατέστησα το MIUI Manager http://pcsuite.mi.com έβαλε και τους drivers. Για δοκιμάστε το

Όχι ότι καίγομαι και πολύ να το συνδέω με το PC, αφού το AirDroid με έχει βολέψει πολύ, αλλά θα το δοκιμάσω!

Εγω που το παιρνω στα χέρια μου αυριο, να ξεκινησω απο την .18 και να πηγαινω προς .27 ωστε να ειναι πιο εύκολο να κρινω ποια ειναι καλη και να παίρνω backup ή κατευθείαν την .27;

Θα βαλω τον ιδιο λογαριασμο mi που ειχα και παλια στο hongmi, ομως θα μου επαναφερει παλιες εφαρμογες; δε θυμαμαι αν ειχα πατησει να κραταει backup, πάντως δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε καθώς εκανα δουλεια με το Titanium...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Χωρίς να έχω δοκιμάσει την .27, σου προτείνω από τις .18 και .24 που έχω τεστάρει, να πας στην .24. Είναι λίγο καλύτερη.

Όσο για το λογαριασμό Mi, νομίζω πως σου επαναφέρει τις εφαρμογές μόνο αν του το ζητήσεις εσύ, οπότε υποθέτω πως δεν θα έχεις θέμα. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος γι' αυτό!

θα ήθελα να σας αναφέρω κάτι που μου έτυχε, και έχω μια ερώτηση πάνω σ' αυτό.

(για να πει κάποιος κάτοχος αν του έχει συμβεί το ίδιο, ή μόνο σε μένα)

φίλος έκανε παραγγελία το απλό (16gb). ήρθε σχετικά γρήγορα, μου το έδωσε για να περάσω την (τότε) τελευταία ελληνική, .18

τα βήματα ήταν clear cache, πέρασμα της .18 (χωρίς clear cache μετά)

όλα καλά, κλασικά το πρόβλημα με την εφαρμογή μουσικής. μου το έφερε χτες για να περάσουμε την τελευταία ελληνική developer.

βλέπω ότι έχει αλλάξει το recovery menu ( αφότου πατήσω volume+ & power on/off ενώ είναι σβηστό το κινητό), κάνω ένα καθαρισμό στην cache (από το νέο μενού πλέον), όλα καλά μέχρι εδώ. κάνω ένα reboot, τέλος. αυτό ήταν δεν κάνει τίποτα. μένει παγωμένη η οθόνη. το άφησα περίπου 3 λεπτά. μέχρι που έβγαλα μπαταρία, άναψα το κινητό, μπούταρε κανονικά (με καθυστέρηση 2-3 λεπτών, αφού είχα κάνει clear cache νωρίτερα), επόμενο, επόμενο, επόμενο... επόμενο, αρχική οθόνη, απενεργοποιηση συσκευής.

ήταν σαν να έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δηλαδή.

μπαίνω recovery, clear cache, reboot, πάλι πάγωμα οθόνης.

το άφησα έτσι.

έκανα πάλι τα ίδια (περίμενα, επόμενο, επόμενο... επόμενο).

του είπα ότι δεν έκανα τελικά το update, να ξαναπεράσει τις εφαρμογές του και να το κρατήσει έτσι μέχρι να βγει νεότερη έκδοση rom.

και έρχεται η ερώτηση τώρα :

ενώ δείχνει ότι γίνεται το clear cache, δεν κάνει reboot μετά. έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

δείχνει να λειτουργεί με το βγάλσιμο μπαταρίας μετά το πάγωμα οθόνης, αλλά είναι λογικό να παγώνει; 3 λεπτά το άφησα την πρώτη φορά, μισό λεπτό την επόμενη.

αν έχει συμβεί και σε άλλον πείτε μου.

ευχαριστώ.

θα ήθελα να σας αναφέρω κάτι που μου έτυχε, και έχω μια ερώτηση πάνω σ' αυτό.

(για να πει κάποιος κάτοχος αν του έχει συμβεί το ίδιο, ή μόνο σε μένα)

φίλος έκανε παραγγελία το απλό (16gb). ήρθε σχετικά γρήγορα, μου το έδωσε για να περάσω την (τότε) τελευταία ελληνική, .18

τα βήματα ήταν clear cache, πέρασμα της .18 (χωρίς clear cache μετά)

όλα καλά, κλασικά το πρόβλημα με την εφαρμογή μουσικής. μου το έφερε χτες για να περάσουμε την τελευταία ελληνική developer.

βλέπω ότι έχει αλλάξει το recovery menu ( αφότου πατήσω volume+ & power on/off ενώ είναι σβηστό το κινητό), κάνω ένα καθαρισμό στην cache (από το νέο μενού πλέον), όλα καλά μέχρι εδώ. κάνω ένα reboot, τέλος. αυτό ήταν δεν κάνει τίποτα. μένει παγωμένη η οθόνη. το άφησα περίπου 3 λεπτά. μέχρι που έβγαλα μπαταρία, άναψα το κινητό, μπούταρε κανονικά (με καθυστέρηση 2-3 λεπτών, αφού είχα κάνει clear cache νωρίτερα), επόμενο, επόμενο, επόμενο... επόμενο, αρχική οθόνη, απενεργοποιηση συσκευής.

ήταν σαν να έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δηλαδή.

μπαίνω recovery, clear cache, reboot, πάλι πάγωμα οθόνης.

το άφησα έτσι.

έκανα πάλι τα ίδια (περίμενα, επόμενο, επόμενο... επόμενο).

του είπα ότι δεν έκανα τελικά το update, να ξαναπεράσει τις εφαρμογές του και να το κρατήσει έτσι μέχρι να βγει νεότερη έκδοση rom.

και έρχεται η ερώτηση τώρα :

ενώ δείχνει ότι γίνεται το clear cache, δεν κάνει reboot μετά. έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

δείχνει να λειτουργεί με το βγάλσιμο μπαταρίας μετά το πάγωμα οθόνης, αλλά είναι λογικό να παγώνει; 3 λεπτά το άφησα την πρώτη φορά, μισό λεπτό την επόμενη.

αν έχει συμβεί και σε άλλον πείτε μου.

ευχαριστώ.

Ναι συνεβη σε εμενα να τρωει κολληματα το recovery ειτε οταν πατουσα reboot ή power off. Τελευταια φορα δεν μου το εκανε αλλα στην αρχικη οθονη που εμφανιζει οταν μπαινω στο recovery (που λεει κατι για partitions, δεν θυμαμαι ακριβως τωρα) εκανα slide δεξια χωρις να πατησω το "read only" και μετα δεν κολλησε. Τις αλλες φορες εκει πατουσα τοπλισω βελακι. Ισως εφταιγε αυτο.

Από τη στιγμή που δεν το διαβάζει το pc, δε μπορώ να περάσω TWRP Recovery.

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος για να μπορέσω να περάσω την ελληνική rom?

(1η φορά ασχολούμαι με Android οπότε κάθε βοήθεια δεκτή)

Καλημέρα παίδες.

Χθες παρέλαβα το εργαλείο για λογαριασμό ενός φίλου.

Εντάξει..τα λόγια περιττά.

Κάτοχος huawei honor 6 το οποίο μου φάνηκε λίγο μπροστά στο σιαόμι σε όλα του.

Αλλά εκείνο που με εντυπωσίασε,ήταν η λαμπερή-φωτεινή οθόνη του όπως και η αφή αυτής.

Μπράβο στην σιαόμι!!!