Jump to content

panospc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    703
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About panospc

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

panospc's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. panospc

    Realme GT 2

    Αυτό που λέει Realme UI 4 τώρα άλλαξε, τις προηγούμενες ημέρες έλεγε 3.
  2. panospc

    Realme GT 2

    Το μόνο που έχω προσέξει στην 13 είναι ότι εάν έχεις την γλώσσα στα Ελληνικά, δεν σου δίνει επιλογή να αλλάξεις το πάχος της γραμματοσειράς.
  3. panospc

    Realme GT 2

    Πρέπει να το ενεργοποιήσεις πηγαίνοντας Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Κουμπί λειτουργίας > Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας > Μενού λειτουργίας
  4. panospc

    Realme GT 2

    Δεν έχω προλάβει να κάνω κανονική χρήση τον τελευταίο καιρό ώστε να συγκρίνω μπαταρία, και ούτε πρόκειται μιας και μόλις τώρα μου ήρθε ειδοποίηση για Android 13 (Χωρίς VPN). Changelog:
  5. panospc

    Realme GT 2

    Με το Turbo VPN μπήκα εγώ, και με τις άλλες VPN εφαρμογές θα δουλέψει λογικά.
  6. panospc

    Realme GT 2

    Έχει βγει εδώ και μέρες η A22, την βγάζει εάν μπείτε μέσω VPN (Γερμανία) Έβαλα μια νέα κάρτα Vodafone πριν λίγες μέρες και πιάνει 5G
  7. panospc

    Realme GT 2

    Την έχω εδώ και καμιά εβδομάδα την A21. Στην πρώτη φόρτιση που έκανα μετά την αναβάθμιση πήγαινε πολύ αργά, το είχα κάνα 4ωρο και δεν είχε φορτίσει, οι 2 επόμενες φορτίσεις έγιναν γρήγορα στον προβλεπόμενο χρόνο.
  8. panospc

    Realme GT 2

    Ξεκίνησαν να λαμβάνουν το Android 13 κάποια άτομα στην Ινδία. Αυτό είναι το changelog:
  9. panospc

    Realme GT 2

    Και εγώ κάτοχος εδώ και 10 μέρες, πήρα το μαύρο 12/256. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τα gestures, Μερικές φορές όταν κάνω swipe προς τα πάνω για να πάω στην αρχική οθόνη αυτό με πηγαίνει στην επόμενη/προηγούμενη εφαρμογή λες και κάνω swipe δεξία/αριστερά. Σήμερα παρέλαβα και τοποθέτησα το παρακάτω tempered glass αφού αφαίρεσα πρώτα την εργοστασιακή μεμβράνη. Το προτίμησα γιατί έχει εργαλείο που σε βοηθά στην τοποθέτηση. Αν και σε 1 σχόλιο έλεγε ότι δεν κάνει για το GT 2 και ότι η τρύπα της κάμερας είναι στραβά, εμένα μπήκε τέλεια, ίσως να έβαλε με λάθος προσανατολισμό το εργαλείο τοποθέτησης. Μετά την τοποθέτηση το δαχτυλικό δεν το αναγνώριζε καθόλου. Πήγα και το αφαίρεσα, και το ξαναπρόσθεσα. Είχα 2-3 αποτυχίες και κάποια παραπάνω δυσκολία στην αρχική διαδικασία αναγνώρισης αλλά από κει και μετά δουλεύει όπως πριν στο ξεκλείδωμα. https://www.amazon.de/-/en/Ibywind-Screen-Protectors-Protective-Install/dp/B09P1D8DTD/ref=sr_1_4?crid=8FHPDEIJI235&keywords=ibywind+realme+gt2&qid=1660680329&sprefix=ibywind+realme+gt+2%2Caps%2C123&sr=8-4 https://youtu.be/4mJdp6ype88
  10. Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Προβολή, πήγαινε τέρμα κάτω εκεί που λέει "Χρειάζεστε άλλες ρυθμίσεις;", Πάτα "Προβολή Πλήρους Οθόνης" και ενεργοποίησε την επιλογή "Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης"
  11. Με το Android 10 μου ήρθε για πρώτη φορά ειδοποίηση από το 112
  12. Για ποιο λόγο έβαλες την dev; Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η global dev που κυκλοφόρησε στο τέλος Ιουνίου είναι η τελευταία και δεν πρόκειται να βγει πιο καινούρια μιας και η Xiaomi θα δίνει αναβαθμίσεις μόνο στην global stable από δω και πέρα.
×
×
  • Create New...