Jump to content

miharv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miharv

  1. Από τη στιγμή που δεν το διαβάζει το pc, δε μπορώ να περάσω TWRP Recovery. Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος για να μπορέσω να περάσω την ελληνική rom? (1η φορά ασχολούμαι με Android οπότε κάθε βοήθεια δεκτή)
  2. Καλησπερα. Αντιμετωπιζω προβλημα με τους drivers και δεν αναγνωριζει το pc το τηλεφωνο (prime). http://s21.postimg.org/54ho4r81v/drivers.jpg Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους υπολογιστες (ολοι με Win7 x64) αλλα τιποτα. Εχει συμβει σε καποιον αλλον? Καποιος καποια λυση?
  3. Καλησπέρα. Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το prime. Να πω οτι είναι η 1η φορά που ασχολούμαι με android. Διάβασα κ εδώ κ στο miui.gr κ προσπάθησα να ακολούθησω τους οδηγούς αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Καταρχήν πέρασα τους drivers που χρειάζονται αλλά όταν συνδέω σε fastboot το τηλ με το pc,στο device manager δε λέει κάτι για fastboot (όπως αναφέρει στο βίντεο). Αν κατάλαβα καλά πρεπει να περάσω πρωτα το TWRP recovery για να συνεχίσω. Υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσω χωρίς το twrp αλλά με το Mi Recovery? Εχω την εντύπωση οτι το τηλ μου δεν είναι rootαρισμενο.Μπορω κάπως να το ελεγξω αυτό? Γενικά πως μπορω να συνεχίσω για να περάσω την ελληνική rom?
×
×
  • Create New...