Jump to content

DonLeKout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DonLeKout

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

DonLeKout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στο forum. Παιδια θέλω να ρωτησω κάτι. Η Miui 9 για το Redmi note 2 μήπως ξέρετε σε ποια έκδοση android βασιζεται? αν βασίζεται όντως στην 7 τότε θα φτιάξω το κινητο! (χαλασμένη οθόνη και πληκτρα...) και θα το κρατήσω για άλλο 1 χρόνο σίγουρα! Ευχαριστώ
  2. Λοιπόν, η έκδοση ειναι: MIUI GLOBAL 7.3 / Stable 7.3.7.0 (LHOMIDD) Κατέβασα αυτην για fastboot εκδοση ωστε να κανω καθαρη εγκατάσταση. Απο το σαιτ της Xiaomi νομίζω την κατέβασα χωρίς να είμαι σίγουρος. Δεν έχει ελληνική γλώσσα ούτε ελληνικό Locale οπότε έβαλα ισπανικό! Βάζω να ξανακατεβαίνει η ROM αν και σκέφτομαι να επιλέξω καμια άλλη έκδοση μπας και.... Εν τω μεταξύ πρώτη φορα χρησιμοποιώ miflash μιας και πάντα είχα κινητό με επεξεργαστή mediatek και χρησιμοποιούσα το sp flash tools. Υπάρχει κάποια επιλογή στο miflash με την οποία να σιγουρέυουμε οτι διαγράφει όλα τα δεδομένα και μετα να εγκαθιστά την ROM? Κατα την εγκατάσταση επέλεξα το flash all... Ευχαριστώ πολύ σε όλους και αν έχετε καμια αλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.
  3. Φιλε μου εδω και μια ωρα προσπαθω μετα μανιας να κανω upload το screenshot ειτε σαν URL ειτε κατευθείαν και δυστυχώς δεν μπορώ. Οπότε θα σου τα πω με λογάκια!!!!! Λοιπον, το κινητό δεν φορτίζει γρήγορα. Στις 6 ώρες φόρτισης πηγε απο 15% στο 85%. Ετσι λοιπον το άφησα εχθες το βράδυ απο τις 10 μέχρι σημερα τις 11 το πρωι (13 ώρες) οπότε και πήγε στο 100%. Η χρήση που του έκανα σήμερα είναι η εξής: Ηταν συνεχως συνδεδεμένο στο wifi, δεν είχα τοποθετήσει τις sim, έπαιξα 10 λεπτα με chrome, και επειτα το άφησα στην ησυχία του. Μετα απο μερικές ώρες έπεσε στο 77% με το andoid να παίρνει 42% της μπαταριας, το android system 31%, chrome 7% και messenger 3%. Επίσης προχθες το βράδυ που δεν το φόρτισα, η μπαταρία έπεσε κατα 30% χωρίς να το ακουμπήσω. Ελπίζω να φταίει η ROM (επίσημη Global). Δυστυχώς δεν το δοκίμασα με την ευρωπαική που μου το είχαν στείλει απο το geekbying για να έχω μέτρο σύγκρισης. Λέω να ξανακατεβάσω την ROM και να την ξαναεγκαταστήσω με το miflash. Πιστεύεις οτι θα βοηθήσει η επανεγκατάσταση της ROM? Λες να δοκιμάσω και καμία ελληνική? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
  4. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εχω εγκαταστήσει την τελευταία Official Global Rom με το Mi Flash. Ολα καλά! ΄ Το πρόβλημα ειναι το εξής: με μπαταρία 100% μετα απο φόρτιση όλο το βράδυ (πάνω απο 6 ώρες) χρησιμοποιώ το κινητο περίπου μισή ώρα και η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι έχει πέσει στο 50%. Την τελευταία φορά έβγαλα την σιμ και το άφησα έτσι απλα να ειναι στο wifi, είδα βιντεάκι στο youtube για όχι πάνω απο μισή ώρα και πάλι η μπαταρία έπεσε στο 50%. Τι προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση?
  5. Ευχαριστώ σε όλους για το "καλή επιτυχία" αλλά ειμαι σίγουρος οτι θα το κερδισω :rolleyes:. Εξάλλου το θέλω, άρα θα κερδισω. Λογικό ? :lol:
  6. Εχει κανείς καμία πληροφορία για το αν τελικά η xiaomi αποφασισε την έκδοση επίσημης παγκόσμιας ROM miui 7 για το κινητό μας? και πότε περίπου να την περιμένουμε?
  7. Αυτή εννοω ναι. Δουλεύει αψογα το κινητο. Μπορείς να τους πείς να σου την περάσουν αν θέλεις. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι που παίρνουν κινητό απο ελλάδα, ζητούν να τους αλλάξουν την ROM και χρησιμοποιούν την multilanguage ROM. Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι οτι ούτως ή αλλως το κινητό το πειράζουν πριν το στείλουν εκτός και αν ζητήσεις να μην το κάνουν. Τέλος, αν κάνουν κάποιο λάθος ή δεν γίνει σωστά η εγκατάσταση (πράγμα σπάνιο), στο forum θα έχεις όσες οδηγίες χρειαστείς για να το φτιάξεις.
  8. 1. Στην πράξη, καθημερινά, και όσον αφορά την ταχύτητα σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς (gps, δεδομεν, wifi κτλ) είναι το ίδιο και καλύτερο (πιο ισχυρο wifi, πιο γρήγορο gps). Στην πράξη λοιπόν δεν είναι υποβάθμιση σε καμία περίπτωση. Οι κυρίως διαφορές είναι οτι το g2 έχει καλύτερη gpu για παιχνίδια και NFC. Στις εφαρμογές όμως και στην πλοήγηση το redmi note 2 μου φαίνεται γρηγορότερο. Επίσης το g2 δεν έχει και καμία φοβερή ποιότητα κατασκευής, οπότε ούτε σε αυτόν τον τομέα πραγματικα θα χάσεις κάτι. 2. Εχω την τελευταία ελληνικη stable και είμαι μια χαρά. Δεν θα την αλλάξω παρα μόνο αν βγεί επίσημη παγκόσμια rom. Ψάξε και θα την βρείς έυκολα στο miui.gr
  9. Δεν δοκίμασα με sygic αλλα με here maps και δουλεύει τελεια. Κλειδώνει αμέσως και έχει πολύ καλή ακρίβεια.
  10. Είναι πολύ δυνατό ηχείο με πολύ καθαρό ήχο (σε σχέση με τα περισσότερα στην τιμή του) Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να το ακούσω. Αντιθέτως αν επιλέξεις κάποιον δυνατό ήχο, θα αναγκαστείς να κατεβάσεις την ένταση γιατι θα σου φανεί υπερβολική (όπως εγώ έκανα με ένα τραγούδι που έχει τρομπέτες...)
  11. Εγώ στέλνω κανονικά. Εχω την τελευταία ελληνική stable. Ειναι σημαντικό όμως να πω ότι οταν έκανα την αναβάθμιση μέσω twrp απο developer σε stable, το κινητό τα έπαιξε. Μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα και αναγκάστηκα να εγκαταστήσω μεσω sp flash tools την επισημη κινέζικη και έπειτα έκανα αναβάθμιση σε ελληνική stable. Αν δεις οτι δεν διορθώνεται, ισως πρέπει να ακολουθήσεις αυτήν την οδό.
  12. Θα ήθελα να σου κάνω και μια ερώτηση. Αξίζει εδώ να χρησιμοποιήσει ο φίλος sp flash tools και να φλασάρει εκτός των άλλων και τον preloader?
  13. Την έβαλα εγω. Μια χαρά είναι διορθώθηκε το πρόβλημα με την πολύ χαμηλή φωτεινότητα, η μπαταρία κρατάει πολύ καλά και μου φαίνεται ίσως και λίγο πιο γρήγορο απο τις dev εκδόσεις. Προτείνω... Να ξέρεις όμως οτι σε εμένα η εγκατάσταση δημιούργησε πρόβλημα αν και την έκανα απο recovery με όλα τα απαραίτητα wipe. Αναγκάστηκα να κάνω καθαρή εγκατασταση απο miflash/sp flash tools και ξαναεγκατέστησα όλα μου τα δεδομένα. Οπότε πάρε ενα καλό backup πρώτα να είσαι σίγουρος... Εγω θα μείνω λίγο καιρο με την stable να δω πως θα παει...
  14. Χωρίς να το έχω ψάξει, κοίτα αν οι καινούριες καταχωρήσεις υπάρχουν και στο ημερολόγιο της google ή μονο στο miui.
  15. Αφού μάλλον θα έχεις κάνει συγχρονισμό με google θα πρέπει να το σβήσεις απο το ημερολόγιο της google και όχι απο του miui. Μήπως είναι αυτό?
×
×
  • Create New...