Magda_ Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 μην περιμενεις να βελτιωθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μία δοκιμή θα μας πείσει :) Το δοκίμασα έκανα ενημέρωση αλλά δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Του gkalen ποια είναι η τελευτα'ια? Η "RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0" ή η "RedmiNote2_Hermes_MiUi8-6.8.25"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αν δεν έχεις κάνει update απο το playstore, το φλασαρεις απο TWRP με wipe cache και dalvik. Αν έχεις κάνει το update από το playstore και μετά και το update του su binary, φήμες λένε, ότι θέλει clean install διαφορετικά μπορεί να έχεις διάφορα προβλήματα. Οκ, ευχαριστώ! πηρε το μάτι μου στους xda οτι δοθηκε κ κερνελ της marshmallow???? Για να το δικό μας; Δεν το θυμάμαι να ήταν στη λίστα της Xiaomi για marshmallow. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.. Το δοκίμασα έκανα ενημέρωση αλλά δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να δω κάτι συγκεκριμένο. Έχει αναφερθεί ότι μπορεί να πρόβλημα να εμφανισθεί μακροπρόθεσμα. Μπορεί και όχι. Του gkalen ποια είναι η τελευτα'ια? Η "RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0" ή η "RedmiNote2_Hermes_MiUi8-6.8.25"? Και οι δύο. Η πρώτη είναι Stable και η άλλη developer. MIUI 8 και οι δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ηταν στην λίστα το δικο μας! απ οσο θυμάμαι δηλαδη. αν θες ρίξε μια ματια στους χδα. νομίζω στην ενοτητα android development υπαρχει το τοπικ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Για να δουμε miui 8 stable gkalen κι εγω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλημερα αν βαλω την stable απο ελληνικο φορουμ θα ειμαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλημερα αν βαλω την stable απο ελληνικο φορουμ θα ειμαι root? Τι εννοείς από ελληνικό φόρουμ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Τι εννοείς από ελληνικό φόρουμ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη που ειναι stable θα ειμαι root? https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424961356 Η αυτη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/15053-xiaomi-miui-hellas-5-0-1-hermes-Stable-V8-0-1-0-zip/ Edited September 3, 2016 by takisdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 έχω τη. official stable miui 8 που μου ήρθε ota..... ,για ρουταρισμα να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία που έκανα στην miui 7;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Αυτη που ειναι stable θα ειμαι root? https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424961356 Η αυτη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/15053-xiaomi-miui-hellas-5-0-1-hermes-Stable-V8-0-1-0-zip/ Η πρώτη είναι Custom ROM. Τροποποιημένη Ελληνική. Η δεύτερη είναι η απτή Ελληνική. Και στις δύο για να γίνεις root μετά από install από TWRP θα βρεις μέσα στον αποθηκευτικό χώρο ένα zip με όνομα superSU. Το κάνεις κι αυτό install από TWRP και έτσι γίνεσαι root. έχω τη. official stable miui 8 που μου ήρθε ota..... ,για ρουταρισμα να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία που έκανα στην miui 7;;; Η διαδικασία ίδια είναι. Αλλά πώς το έκανες χωρίς TWRP; @mol, θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 μην περιμενεις να βελτιωθει... Λέγε μου τέτοια... :cry::lol: ...τες πα, έχω πάρει 2η μπαταρία και φορτιστή, έχω και στο αυτοκίνητο. Έχει ψάξει κανείς για καμιά mugen ή άλλη μεγαλύτερης χωρητικότητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 έχω τη. official stable miui 8 που μου ήρθε ota..... ,για ρουταρισμα να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία που έκανα στην miui 7;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μέσω twrp εάν πατήσεις επανεκκίνηση σε ρωτάει εάν θέλεις να το κάνεις ρουτ.Πατωντας να το κάνεις κάνει μόνο του τ απαραίτητα κάνεις και μία αναβάθμιση μέσω playstore και είσαι έτοιμος.Εαν θέλεις μετά κάνεις απεγκατασταση και δεν είσαι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 πως εκανα την ota?.... βασικά είχε twrp αλλα μετα ξαναεβαλε το recovery της xiomi ..... απο εβδομάδα θα ξαναβάλω twrp και θα το ξαναρουταρω.... thanks Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 αν ήθελες αυτονομια λαθος κινητο πηρες..επρεπε να πάρεις το rn3 pro.το δικο μας οποια rom και να βαλεις θα φτύνεις αιμα για να βγαλεις την μερα και τελικα δε θα την βγαζεις...Λέγε μου τέτοια... :cry::lol: ...τες πα, έχω πάρει 2η μπαταρία και φορτιστή, έχω και στο αυτοκίνητο. Έχει ψάξει κανείς για καμιά mugen ή άλλη μεγαλύτερης χωρητικότητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Η τελευταία του gkalen έχει 5+ ώρες, αυτό για μένα είναι πάνω από μια μέρα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 πως εκανα την ota?.... βασικά είχε twrp αλλα μετα ξαναεβαλε το recovery της xiomi ..... απο εβδομάδα θα ξαναβάλω twrp και θα το ξαναρουταρω.... thanks Όχι, εννοούσα πώς έκανες root χωρίς TWRP αλλά εντάξει, μου απάντησες. :) Οι απόψεις για την εγκατάσταση του superSU από την ερώτηση του TWRP και η ενημέρωσσ του από το playstore διίστανται. Καλύτερα κατέβασε το zip από από το link που είχε παραθέσει λίγα post πιο πίσω ο @Kandilak και καν' το install από TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Η τελευταία του gkalen έχει 5+ ώρες, αυτό για μένα είναι πάνω από μια μέρα.. Και για μένα, απλά με το Ρ70 είχα ξεσυνηθίσει να φορτίζω κάθε βράδυ... :lol: edit: με Greenify αξίζει να ασχοληθούμε? Έχει δοκιμάσει κανείς? Edited September 3, 2016 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 τελικα με τον κωδικα της 6, γνωριζει καποιος τι γινεται? ειναι οντως αυτος που χρειαζομαστε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Η τελευταία του gkalen έχει 5+ ώρες, αυτό για μένα είναι πάνω από μια μέρα.. Stable ή Dev ;; Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 σε idle δε καταναλώνει μπαταρια? ειχα πτωση 1-2% ανα ωρα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 σε idle δε καταναλώνει μπαταρια? ειχα πτωση 1-2% ανα ωρα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και σε εμένα το ίδιο, με WiFi ανοιχτό. Είναι στο 57% από το πρωί, θα το αφήσω χωρίς φόρτιση το βράδυ και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 υπολογισε να χασει 10% ετσι απλα... σε ενα 8ωρο τοσο εχανε σε μενα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημέρα σε όλους, θέλω να κάνω φλασάρισμα την τελευταία stable του γκαλεν μέσω miflash. Σε περίπτωση που (χτυπάω ξύλο :P) στραβώσει κάτι στη διάρκεια της εγκατάστασης, μπορώ να κάνω επαναφορά από back up του twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 εφοσον εχεις το twrp και εχεις και το μπακ απ, φυσικα μπορεις να το επαναφερεις Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts