aristidis540 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) παιδια πηρα το κινητακι για φιλο(το 5.5 ειναι απαγορευτικό για εμενα) το δούλεψα μια μερα και έβλεπα οτι η μπαταρια πέφτει παρα πολυ αργα με σκληρη χρηση. κανω μια επανεκκίνηση και βλεπω απο 70+ να πεφτει στο 25 ...φταιει η ρομ??? το πηρα απο vickmall και φοράει την: http://i.imgur.com/hs06weV.png?1 Edited February 19, 2016 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 και βλεπω απο 70+ να πεφτει στο 25 ...φταιει η ρομ??? ] Κάνε πρώτα κάποιες φορτίσεις (σωστες) και μετά βλέπεις αν φταίει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Βγήκε η 6.2.18... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλημερα. Ενας φιλος εχει το τηλεφωνο και του τρωει τα MB νερακι. Ειδα απο τις εφαρμογες οτι τρεχει το Mi Home. Μηπως αυτο τα τρωει η κατι αλλο; Στο Jiayu S3 που εχω δεν εχω θεμα... Τη γνωση σας για το τι να σβησω η να παγωσω η ενα link... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δε νομιζω να τρώει ΜΒ το MI home αν δεν το ανοίγει να κατεβάζει plugins. Πρόσεξε όμως, είναι το mi home δλδ ο launcher ή το mi home με το πράσινο σπιτάκι, δλδ το έξυπνο σπιτι; πάντως και τα δύο δεν τρώνε data έτσι απλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Βγήκε όντως η νέα ελληνική devs ρομ. Θα περιμένω βέβαια να δω πως πάει με την μπαταρία. Χθες επίσης έβαλα το γυαλί της nillkin. Σε σχέση τελικά με το δώρο που δίνει το vickmall είναι έτη φωτός η διαφορά!!! Μετάνιωσα που δεν το είχα πάρει νωρίτερα. Η αίσθηση της αφής είναι το κυριότερο και κατά δεύτερον ότι αφήνει λιγότερες δαχτυλιές. Όπως και ότι η οθόνη μου φαίνεται πιο ζωντανή στα χρώματα. Όποιος δεν το έχει πάρει ακόμη, πραγματικά το συνιστώ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 προτασεις για κανα γυαλακι οθονης και καμια θηκουλα ... γιατι του βικμαλλ η θηκη εσπρωχνε το γυαλι του βικμαλλ και τωρα εβαλα το screen film που ειχε μεσα και δεν μαρενει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 προτασεις για κανα γυαλακι οθονης και καμια θηκουλα ... γιατι του βικμαλλ η θηκη εσπρωχνε το γυαλι του βικμαλλ και τωρα εβαλα το screen film που ειχε μεσα και δεν μαρενει ! Άντε πίσω σελίδες να μην τις έχεις διαβάσει, ένα ποστ πριν το δικό σου όμως; Βαλτε nillkin να ξεμπερδευτε παιδιά 7€ αντί για 1-2.5€ που κάνουν τα φθηνά αλλά αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Άντε πίσω σελίδες να μην τις έχεις διαβάσει, ένα ποστ πριν το δικό σου όμως; Βαλτε nillkin να ξεμπερδευτε παιδιά 7€ αντί για 1-2.5€ που κάνουν τα φθηνά αλλά αξίζει. ναι μπορει να μην εχω 7 ευρω για νικλιν, γιαυτο ρωτησα και για θηκη ..δεν ειναι αναγκη να απαντησεις αμα σε ενοχλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 προτασεις για κανα γυαλακι οθονης και καμια θηκουλα ... γιατι του βικμαλλ η θηκη εσπρωχνε το γυαλι του βικμαλλ και τωρα εβαλα το screen film που ειχε μεσα και δεν μαρενει ! Ο συνδυασμός γυαλί nillkin και ελαστική θήκη nillkin και δεν αφήνει ούτε χιλιοστό ακάλυπτο αλλά επίσης δε σπρώχνει η θήκη το γυαλί. Συνυπογράφω την αίσθηση που έγραψε κ η zaf πιο πάνω. Τέλεια αίσθηση. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ο συνδυασμός γυαλί nillkin και ελαστική θήκη nillkin και δεν αφήνει ούτε χιλιοστό ακάλυπτο αλλά επίσης δε σπρώχνει η θήκη το γυαλί. Συνυπογράφω την αίσθηση που έγραψε κ η zaf πιο πάνω. Τέλεια αίσθηση. απο e bay ;! αφου ειναι τοσο καλητερη θα κανω υπομονη λιγο , για θηκη http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Super-Frosted-Matte-Hard-Plastic-Back-Cover-Case-For-XIAOMI-RedMi-NOTE2-/151808579321?var=&hash=item23587f16f9:m:mB69HgW4Ama1Xr4IUa9cZXw αυτη την εχει δοκιμασει κανεις ; γιατι εχω ακουσει πως η σκληρε σπανε ... ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Βγήκε όντως η νέα ελληνική devs ρομ. Θα περιμένω βέβαια να δω πως πάει με την μπαταρία. Χθες επίσης έβαλα το γυαλί της nillkin. Σε σχέση τελικά με το δώρο που δίνει το vickmall είναι έτη φωτός η διαφορά!!! Μετάνιωσα που δεν το είχα πάρει νωρίτερα. Η αίσθηση της αφής είναι το κυριότερο και κατά δεύτερον ότι αφήνει λιγότερες δαχτυλιές. Όπως και ότι η οθόνη μου φαίνεται πιο ζωντανή στα χρώματα. Όποιος δεν το έχει πάρει ακόμη, πραγματικά το συνιστώ. Τυχαιρουλα... τα περιμένω και εγώ παραγγελία 18/1/2016 και ακόμα Κίνα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 ναι μπορει να μην εχω 7 ευρω για νικλιν, γιαυτο ρωτησα και για θηκη ..δεν ειναι αναγκη να απαντησεις αμα σε ενοχλει. Η θήκη της nillkin που πήρα έκανε 4.90 από ebay. Διάφανη, λεπτή σε πίσω σελίδες έχω και φωτογραφίες. Το γυαλί αξίζει 100% σε σχέση με το δώρο του βικμολ. Το πήρα 7 ευρώ και κάτι ψηλά. Από eBay http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=151788766017&alt=web Τυχαιρουλα... τα περιμένω και εγώ παραγγελία 18/1/2016 και ακόμα Κίνα είναι. Εγώ το αγόρασα από eBay 23/1 και το πήρα προχθές 18/2. Οπότε και εσύ μάλλον κοντά είσαι! Θα την ευχαριστηθείς... Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160220/7a40cb49e3877de20081101f3c214570.jpg σε παιχνίδι γιατί; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλημερα. Ενας φιλος εχει το τηλεφωνο και του τρωει τα MB νερακι. Ειδα απο τις εφαρμογες οτι τρεχει το Mi Home. Μηπως αυτο τα τρωει η κατι αλλο; Στο Jiayu S3 που εχω δεν εχω θεμα... Τη γνωση σας για το τι να σβησω η να παγωσω η ενα link... Καμια ιδεα; Δε εχω βγαλει ακρη τι του φταιει.... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Να ρωτήσω κάτι; Ποσταρεις ταυτόχρονα και εδώ και στο φιλικό φόρουμ ή επειδή δεν απάντησαν εδώ; απλή απορία είναι Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Να ρωτήσω κάτι; Ποσταρεις ταυτόχρονα και εδώ και στο φιλικό φόρουμ ή επειδή δεν απάντησαν εδώ; απλή απορία είναι Ποσταρα και στα δύο μήπως ξέρει κάποιος Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 εχει δουλεψει σε κανεναν το xposed? σε μενα μπουταρει το κινητο αιωνιως...και αναγκαστικα ξαναφλασαρω την ρομ μεσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Σκάλιζα το κινητό ενός φίλου και στο θέμα high life παρατήρησα μια άπαιχτη φωτογραφία του Παρθενώνα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπαρχει καπου αποθηκευμενη η φωτογραφία ή να μου τη στείλει με pm? :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλημερα. Ενας φιλος εχει το τηλεφωνο και του τρωει τα MB νερακι. Ειδα απο τις εφαρμογες οτι τρεχει το Mi Home. Μηπως αυτο τα τρωει η κατι αλλο; Στο Jiayu S3 που εχω δεν εχω θεμα... Τη γνωση σας για το τι να σβησω η να παγωσω η ενα link... Το ίδιο πρόβλημα εξακολουθώ να έχω κι εγώ. Το είχα αναφέρει πιο παλιά εδώ αλλά λύση δεν βρέθηκε. Ούτε εγώ το είχα το πρόβλημα παλιότερα με άλλη συσκευή μου (alcatel ot 991). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλημερα. Ενας φιλος εχει το τηλεφωνο και του τρωει τα MB νερακι. Ειδα απο τις εφαρμογες οτι τρεχει το Mi Home. Μηπως αυτο τα τρωει η κατι αλλο; Στο Jiayu S3 που εχω δεν εχω θεμα... Τη γνωση σας για το τι να σβησω η να παγωσω η ενα link... Εργαλεία-> Κέντρο Ασφαλείας -> Χρήση Δεδομένων -> Στατιστικά -> (το "κουμπάκι" πάνω δεξιά) Ταξινόμηση κατά : Χρήση δεδομένων Σημ.: Έχω Stable 7.1.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Σκάλιζα το κινητό ενός φίλου και στο θέμα high life παρατήρησα μια άπαιχτη φωτογραφία του Παρθενώνα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπαρχει καπου αποθηκευμενη η φωτογραφία ή να μου τη στείλει με pm? :):p Wallpapers for Xiaomi MIUI Εδώ θα τη βρεις σίγουρα! ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Η θήκη της nillkin που πήρα έκανε 4.90 από ebay. Διάφανη, λεπτή σε πίσω σελίδες έχω και φωτογραφίες. Το γυαλί αξίζει 100% σε σχέση με το δώρο του βικμολ. Το πήρα 7 ευρώ και κάτι ψηλά. Από eBay http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=151788766017&alt=web Εγώ το αγόρασα από eBay 23/1 και το πήρα προχθές 18/2. Οπότε και εσύ μάλλον κοντά είσαι! Θα την ευχαριστηθείς... Έ τυχαιρούλα - τυχαιρούλα.... Βλέπεις καμιά διαφορά μ' αυτό εδώ; http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XiaoMi-RedMi-NOTE2-/361426295385?hash=item5426af9a59:g:LsUAAOSw14xWQUFt ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ να ανεβάσω (ίσψς μέσω engineer mode) τον ήχο του ακουστικού του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Έ τυχαιρούλα - τυχαιρούλα.... Βλέπεις καμιά διαφορά μ' αυτό εδώ; http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XiaoMi-RedMi-NOTE2-/361426295385?hash=item5426af9a59:g:LsUAAOSw14xWQUFt ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ να ανεβάσω (ίσψς μέσω engineer mode) τον ήχο του ακουστικού του τηλεφώνου; Είναι το απλό 9Η. εγώ πήρα το 9Η+. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Στην καινουργια dev εχει file xplorer γιατι δεν το βρισκω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts