Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά τα κατάφερα... Έπρεπε να κλείσω το USB debugging ώστε να δει το Windows Explorer το κινητό και να κάνω αντιγραφή την ROM απευθείας. Με το MIUI PC Suite που έκανα Import δεν δούλευε

Κρσσαρουν κι εσένα οι πρόσθετες ρυθμίσεις;;;

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εχω κανει report στην bug list τωρα να δουμε

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Αν πάρουμε το κινητό όπως είναι δεν έχει playstore ;Επισης αν το πάρουμε πχ απο vickmall χωρις να το αγγιξουν καν αξίζει ή θέλει πειραγμα για να φυγουν κινεζιές κτλ;

Περνας την ελληνικη rom απο miui.gr και τα χεις ολα ετοιμα ..ρουταρισμενο,playstore,ελληνικα χωρις κινεζιες κ.τ.λ....και ολα αυτα τσαμπα ετσι;:D

Poco F6 Pro 256GB

αν το γυρίσεις στα αγγλικά συνεχίζει να κρασαρει?

Ναι και σε μενα το ιδιο...αλλα απο miui κοινοτητα καταλαβα οτι την παρασκευη διορθωνεται με τη νεα rom.Εσας σας δινει notification για χαλασμενη sd card;

Poco F6 Pro 256GB

Κρασσαρουν Ναι... και το θέμα είναι πως να βάλω Ελληνικά που είναι στο έξτρα μενού.. ελπίζω αύριο να το διορθώσουν......

Καλησπέρα. Από ποιότητα ήχου ως mp3 player τί λέει;; Τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε αυτό το θέμα είναι iPhone (φυσικά :p), HTC One XL (με beats audio) και Acer E700 (με DTS).
There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Οι δύο πρώτες φωτογραφίες! Περίπου από την ίδια θέση.

Απόγευμα με το HDR ενεργό.

http://i59.tinypic.com/25807lu.jpg

Βράδυ με HDR ενεργό, χωρίς φλας.

http://i58.tinypic.com/1494nd2.jpg

Και οι δυο φωτογραφίες είναι με τις ρυθμίσεις στο αυτόματο.

Edited by alkis_7

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!

Μία γυναίκα σε κοιτάει από το απέναντι παράθυρο:lol:

χαχαχα, ρε τρελοί...!!

Ωραία, εμένα πάντως μου αρέσαν οι φωτογραφίες, ιδίως η νυχτερινή... Είναι πολύ να ζητήσω τις ίδιες φωτογραφίες, ιδίως τη νυχτερινή, με hdr κλειστό? Νομίζω πως θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα....

Καλησπέρα. Από ποιότητα ήχου ως mp3 player τί λέει;; Τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου σε αυτό το θέμα είναι iPhone (φυσικά :p), HTC One XL (με beats audio) και Acer E700 (με DTS).

Μια πρόταση/συμβουλή σε όσους ακούνε μουσική από το κινητό (ισχύει για οποιοδήποτε κινητό)

1) Ρουτάρεις

2) Βαζεις Viper4Android (θέλει root, έχει άπειρες ρυθμίσεις στον ήχο και χρησημοποιείς όποιον player θέλεις)

3) Αν δεν εχεις αξιόλογα ακουστικά, πάρε AWEI es900i από ebay (κοστίζουν 6-7 Ευρώ και αποδίδουν όσο ακουστικά των 50 Ευρώ)

Μετά βέβαια θα κλαις τα λεφτά που έδωσες για beats audio...!!!

Μια πρόταση/συμβουλή σε όσους ακούνε μουσική από το κινητό (ισχύει για οποιοδήποτε κινητό)

1) Ρουτάρεις

2) Βαζεις Viper4Android (θέλει root, έχει άπειρες ρυθμίσεις στον ήχο και χρησημοποιείς όποιον player θέλεις)

3) Αν δεν εχεις αξιόλογα ακουστικά, πάρε AWEI es900i από ebay (κοστίζουν 6-7 Ευρώ και αποδίδουν όσο ακουστικά των 50 Ευρώ)

Μετά βέβαια θα κλαις τα λεφτά που έδωσες για beats audio...!!!

Xiaomi Piston 3 διπλάσια τιμή αλλά σιγουρα αξίζουν και με το παραπάνω, χωρίς να έχω δοκιμάσει τα αλλα.

Apple :rocket:

Δυστυχώς για τον φίλο που ήθελε τη νυχτερινή φωτογραφία χωρίς το HDR, δεν μπόρεσα να πετύχω την ίδια φάση της ημέρας, παρά μόνο πίσσα σκοτάδι, κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα. Αν θέλετε, μπορώ να την ανεβάσω κι αυτή.

Δυστυχώς για τον φίλο που ήθελε τη νυχτερινή φωτογραφία χωρίς το HDR, δεν μπόρεσα να πετύχω την ίδια φάση της ημέρας, παρά μόνο πίσσα σκοτάδι, κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα. Αν θέλετε, μπορώ να την ανεβάσω κι αυτή.

Μια σε χαμηλό φωτισμό με φλας θέλω εγώ , όποτε κι αν μπορέσεις.

Θα προσπαθήσω αύριο Άγγελε. ;)

Επίσης, για την οθόνη που ήθελε κάποιος φίλος άποψη, αύριο και αυτό που θα έχει κλείσει μέρα στα χέρια μου.

Το μόνο λίγο απογοητευτικό μέχρι στιγμής είναι η μπαταρία για μένα. Βέβαια, δεν λεω τίποτα μέχρι να κάνω τις πρώτες φορτίσεις.

Μη τρελένεσαι φίλε, δε φτάνει που σε τρέχουμε.... Ανέβασέ την αν μπορέσεις, για να έχουμε μια εικόνα....

Το μόνο λίγο απογοητευτικό μέχρι στιγμής είναι η μπαταρία για μένα. Βέβαια, δεν λεω τίποτα μέχρι να κάνω τις πρώτες φορτίσεις.

Δυστυχώς, η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται... Μην περιμένεις από τις φορτίσεις να αυξηθεί και η απόδοση. Το ποσοστό αυτό θα είναι πολύ μικρό. Από άλλες rom βέβαια, αυτό είναι άλλη ιστορία...

Φοράω την ευρωπαϊκή developer ρομ και μόλις μου ήρθε ένα update στην 5.9.10. Δεν μπορώ να βρω changelog όμως. Να δω τι άλλαξε.
:D

Δυστυχώς, η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται... Μην περιμένεις από τις φορτίσεις να αυξηθεί και η απόδοση. Το ποσοστό αυτό θα είναι πολύ μικρό. Από άλλες rom βέβαια, αυτό είναι άλλη ιστορία...

Ίσως δω κάποια μικρή διαφορά προς το καλύτερο. Αλλά σίγουρα, δεν περιμένω τρελές αλλαγές.

Φοράω την ευρωπαϊκή developer ρομ και μόλις μου ήρθε ένα update στην 5.9.10. Δεν μπορώ να βρω changelog όμως. Να δω τι άλλαξε.

670 MB, ήρθε και σ' εμένα ειδοποίηση. Αλλά, όπως λες κι εσύ, δεν έχουμε changelog ακόμα, οπότε προσωπικά θα περιμένω.

Οσοι το εχουν παραλαβει τι διαρκεια σας βγαζει απο μπαταρια?Σιγουρα θελει καμια δεκαρια κυκλους για να στρωσει αλλα με 3000mah κατι δειχνει απο αρχη...

Οσοι το εχουν παραλαβει τι διαρκεια σας βγαζει απο μπαταρια?Σιγουρα θελει καμια δεκαρια κυκλους για να στρωσει αλλα με 3000mah κατι δειχνει απο αρχη...

εμενα η πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 5.5 ώρες οθόνη,wifi μoνιμος ανοιχτό,gps κανένα 2ωρο ανοιχτό,συνεχεια το είχα στο χέρι και το πείραζα,κατέβαζα εφαρμογές κτλπ, εμενα άποψη μου είναι ότι είναι καλή,όχι άψογη αλλα καλή!!!θέλει δουλειά γιατί όλοι έχουμε περασμένο το miui6 ,και περιμένουμε το miui7 που θα έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,τότε πιστεύω ότι θα δούμε πολύ μεγάλη διαφορά;)

Edited by black16

Ουτε μερα δηλαδη!πολυ καταπινει το θηριο...το gps το ειχες ανοικτο για να λοκαρεις δορυφορους η apk οδηγησης και αν ναι ειναι σταθερο και αξιοπιστο στην πορεια?

Ουτε μερα δηλαδη!πολυ καταπινει το θηριο...το gps το ειχες ανοικτο για να λοκαρεις δορυφορους η apk οδηγησης και αν ναι ειναι σταθερο και αξιοπιστο στην πορεια?

ξέχασα να αναφέρω ότι το είχα και κανένα 30λεπτο ανοιχτό 4g το οποίο έπιανε full σταθερά και πολύ γρήγορα!! το gps το είχα για maps και με έβγαζε με μεγάλη ακρίβεια εκεί που είμαι καθώς και το που κοιτάω!!

Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ήταν τον lenovo k3 note,οπότε θα σας πω εντυπώσεις που έχω ανάμεσα στα 2,το xiaomi έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής,πιο γρηγορη κάμερα καθώς και καλύτερη εστιαση,καλύτερη οθόνη(όχι τόσο φωτεινή αλλα πιο ζεστά χρώματα,καλύτερο πάτημα στην αφή αν και μειώθηκε αρκετά με ένα glass που έβαλα ,φωτιζόμενα πλήκτρα,δεν ζεσταίνεται ούτε στην φόρτιση ούτε μετά από ζόρισμα(το k3 note ψηνόταν κανονικά σε σημείο που έλεγα θα σκάσει στα χέρια μου :lol::p)βέβαια ένας λόγος ότι επέλεξα και το απλό στα 2Ghz 16gb είναι για να μην έχω πρόβλημα με θέρμανση η κατανάλωση extra μπαταρίας..Tα κινητά βγάζουν το ίδιο σκορ στο άντυτου αν και ο X10 του xiaomi είναι αρκετά καλύτερος οπότε ευελπιστώ στα επόμενα update να δούμε τα δόντια του !! Στα αρνητικά τις συσκευής θα βάλω μόνο την μπαταρία που όμως είναι νωρίς να κρίνουμε μιας και δεν έχει πάρει miui7 καθώς και τον φορτιστεί οποίος λέει ότι το φορτίζει 60% σε 30 λεπτά,πράγμα το οποίο δεν είδα σε καμία περίπτωση αλλά μάλλον και αυτό είναι θέμα rom..:)