xiou Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κάτι θα έγινε δεν υπάρχει περίπτωση ... τώρα τι και πως ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. ..πάντως αυτό το 10ωρο είναι εντυπωσιακό. .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εβαλα greenify και βλεπω τρελη διαφορα.Οποιος δεν το εχει ειναι must! Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εβαλα greenify και βλεπω τρελη διαφορα.Οποιος δεν το εχει ειναι must! Δευτερη μερα σημερα που εχω την κινηταρα και απο μπαταρια δεν εχω εντυπωσιαστει... Το εβγαλα στις 12 το μεσημερι απο τη φορτιση και στις 7 ηταν ηδη στο 60% με οθονη στη μεση, wifi, πολυ ιντερνετ και βιντεο, οχι παιχνιδια και ομιλια καμια ωρα σε ανοικτη ακροαση. Ειναι φυσιολογικο? Κατι αλλο, το greenify το κατεβασα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να μου κανει δουλεια, κανα τιπ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δευτερη μερα σημερα που εχω την κινηταρα και απο μπαταρια δεν εχω εντυπωσιαστει... Το εβγαλα στις 12 το μεσημερι απο τη φορτιση και στις 7 ηταν ηδη στο 60% με οθονη στη μεση, wifi, πολυ ιντερνετ και βιντεο, οχι παιχνιδια και ομιλια καμια ωρα σε ανοικτη ακροαση. Ειναι φυσιολογικο? Κατι αλλο, το greenify το κατεβασα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να μου κανει δουλεια, κανα τιπ?? Το greenify θα σου κανει καλύτερη δουλειά με root. Καλορίζικο το τηλεφωνο Γεωργία ! Σε τι χρωμα το απέκτησες τελικά ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δευτερη μερα σημερα που εχω την κινηταρα και απο μπαταρια δεν εχω εντυπωσιαστει... Το εβγαλα στις 12 το μεσημερι απο τη φορτιση και στις 7 ηταν ηδη στο 60% με οθονη στη μεση, wifi, πολυ ιντερνετ και βιντεο, οχι παιχνιδια και ομιλια καμια ωρα σε ανοικτη ακροαση. Ειναι φυσιολογικο? Κατι αλλο, το greenify το κατεβασα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να μου κανει δουλεια, κανα τιπ?? Καταρχάς καλορίζικο. Όσον αφορά τη μπαταρία δεν θα έλεγα ότι είναι και η κορυφαία συσκευή από πλευράς αυτονομίας αλλά σίγουρα είναι από τις κορυφαίες, θέλει κάποιες φορτίσεις για να στρώσει ενώ σε σχέση με το 3άρι πιστεύω είναι ένα 20-25% καλύτερη. Έτσι, όπως το περιγράφεις φυσιολογικά μου φαίνονται τα στατιστικά σου, εφόσον το sot είναι 1,5-2 ώρες. Greenify σε unroot συσκευές δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δευτερη μερα σημερα που εχω την κινηταρα και απο μπαταρια δεν εχω εντυπωσιαστει... Το εβγαλα στις 12 το μεσημερι απο τη φορτιση και στις 7 ηταν ηδη στο 60% με οθονη στη μεση, wifi, πολυ ιντερνετ και βιντεο, οχι παιχνιδια και ομιλια καμια ωρα σε ανοικτη ακροαση. Ειναι φυσιολογικο? Κατι αλλο, το greenify το κατεβασα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να μου κανει δουλεια, κανα τιπ?? θελει 3-4 φορτισεις η μπαταρια να στρωσει! οταν φτασει καπου 15% πες μα ποση ωρα ενεργης οθονης εχεις βγαλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δευτερη μερα σημερα που εχω την κινηταρα και απο μπαταρια δεν εχω εντυπωσιαστει... Το εβγαλα στις 12 το μεσημερι απο τη φορτιση και στις 7 ηταν ηδη στο 60% με οθονη στη μεση, wifi, πολυ ιντερνετ και βιντεο, οχι παιχνιδια και ομιλια καμια ωρα σε ανοικτη ακροαση. Ειναι φυσιολογικο? Κατι αλλο, το greenify το κατεβασα αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να μου κανει δουλεια, κανα τιπ?? Εμένα μετά την τρίτη εβδομάδα έδειξε τα δόντια της η μπαταρία. Στην αρχή απογοήτευση είχα μόνο που μου πέρασε από το μυαλό να το πουλησω αν δεν βελτιωθεί η μπαταρία. Αν κοιτάξεις μια σελίδα πριν έχω ανεβάσει φωτογραφία. 7 ώρες και 44 λεπτά νομίζω έβγαλα. Υπομονή και σιγά σιγά θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις συμβουλές σας! Τελικά όντως θέλει το χρόνο της η μπαταρία μιας και ήδη τώρα βλεπω μια βελτίωση, εντωμεταξύ είχα ξεχασει να απενεργοποιησω το 3g που τρωει από μόνο του πολύ μπαταρία. Τώρα εχω 41% και το εβγαλα από την μπριζα στις 8 το βράδυ, καλά δεν ειναι? Καλορίζικο το τηλεφωνο Γεωργία ! Σε τι χρωμα το απέκτησες τελικά ? Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη! Τελικά εφαγα τον κόσμο, γυρισα τη γη ανάποδα και το πηρα σε ροζ από Πολωνία. Είναι τρελλα!!! Άξιζε τον κόπο και την αναμονή. Στο φόρουμ του εχυνος εχω ανεβάσει φωτο και λίνκ για το βίντεο στο youtube. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 "Νέος" ακόμη στην παρέα, καθώς το Note το έχω περίπου 16 ημέρες, του έχω κάνει μονάχα 5 φορτίσεις και πραγματικά οι χρόνοι αυτονομίας για μένα είναι πολύ καλοί μέχρι στιγμής, το ρεκόρ μου ήταν 6ώρες και 15 λεπτά, το N910 F. Θα δω και άλλη βελτίωση στην πορεία; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 "Νέος" ακόμη στην παρέα, καθώς το Note το έχω περίπου 16 ημέρες, του έχω κάνει μονάχα 5 φορτίσεις και πραγματικά οι χρόνοι αυτονομίας για μένα είναι πολύ καλοί μέχρι στιγμής, το ρεκόρ μου ήταν 6ώρες και 15 λεπτά, το N910 F. Θα δω και άλλη βελτίωση στην πορεία; Φυσικά ...μόλις το κάνεις root και πετάξεις κάποια πράγματα ,παγώσεις κάποια αλλα :lol: Μια χαρά είσαι ,εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας ,καλορίζικο Nagata . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το f μοντέλο είναι με τον snap? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ναι, το F φοράει τον Snapdragon 805. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 θελει 3-4 φορτισεις η μπαταρια να στρωσει! οταν φτασει καπου 15% πες μα ποση ωρα ενεργης οθονης εχεις βγαλει! αυτό ισχύει και αν του κάνεις επαναφορά; Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 αυτό ισχύει και αν του κάνεις επαναφορά;Oχι,δεν χρειάζεται Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Λίγες μέρες που έχω το NOTE 4 C δεν δείχνει να τα πάει καλά η μπαταρία. Βρίσκομαι στην 3η εκφόρτιση και των 2 γνήσιων μπαταριών που έχω για να τις στρώσω κατά κάποιο τρόπο, το έχω αποκλειστικά σε λειτουργία πτήσης και φυσικά αρκετή χρήση για να ανακαλύψω το κινητό και φυσικά για να το στήσω. Η μπαταρία λοιπόν ξεζουμίζεται και μάλιστα πιο πολύ από το s4 που έχω. Χωρίς χρήση πάει καλά, κάπου 1% ανά 3ώρες, όπως και το s4. Σήμερα με το που το φόρτισα στο 100% και το άνοιξα με wi-fi, μέσα σε 1-2 λεπτά το πολύ, απλά ανοίγοντάς το, έπεσε στο 98%. Την μεγαλύτερη χρήση μπαταρίας την είχε το messenger του facebook όπως είδα. Θα το δω στη συνέχεια φυσικά, αλλά με ανησυχεί.....:rolleyes: Είδα και κάποιες απότομες πτώσεις ποσοστού. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Λίγες μέρες που έχω το NOTE 4 C δεν δείχνει να τα πάει καλά η μπαταρία. Βρίσκομαι στην 3η εκφόρτιση και των 2 γνήσιων μπαταριών που έχω για να τις στρώσω κατά κάποιο τρόπο, το έχω αποκλειστικά σε λειτουργία πτήσης και φυσικά αρκετή χρήση για να ανακαλύψω το κινητό και φυσικά για να το στήσω. Η μπαταρία λοιπόν ξεζουμίζεται και μάλιστα πιο πολύ από το s4 που έχω. Χωρίς χρήση πάει καλά, κάπου 1% ανά 3ώρες, όπως και το s4. Σήμερα με το που το φόρτισα στο 100% και το άνοιξα με wi-fi, μέσα σε 1-2 λεπτά το πολύ, απλά ανοίγοντάς το, έπεσε στο 98%. Την μεγαλύτερη χρήση μπαταρίας την είχε το messenger του facebook όπως είδα. Θα το δω στη συνέχεια φυσικά, αλλά με ανησυχεί.....:rolleyes: Είδα και κάποιες απότομες πτώσεις ποσοστού. Παρακολούθησε το αλλά ως πρώην κάτοχος S4 στη δική μου περίπτωση πρόκειται για μέρα με τη νύχτα στον τομέα της μπαταρίας. Επίσης μπορεί να χάσει π.χ. το πρώτο 2% έτσι εύκολα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν κατεβαίνει εύκολα, ιδίως αν έχεις κάνει/κάνεις σωστές φορτίσεις/αποφορτίσεις. Με δική μου χρήση είμαι σταθερά στις +2 και βάλε ώρες οθόνης, σε κάθε φόρτιση σε σχέση με το S4. Edited February 13, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Θα το παρακολουθήσω. Ακόμη είναι σχετικά νωρίς για συμπεράσματα, φορτίσεις-αποφορτίσεις γίνονται στην αρχή ευλαβικά και επίσης απεγκατέστησα προς το παρόν το messenger για να δω την συμπεριφορά. Στο S4 παρόλα αυτά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα με την 4.2.2 που έχω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το u που έχω εγώ με μικτή χρήση WiFi and 3g είναι σταθερά πάνω από 5:30 ώρες οθόνης στο 24ωρο παιδιά. Είναι φορτωμένο με 150 περίπου εφαρμογές και την μερίδα του λεωντος την έχουν τα Social fb Twitter instagram, πολύ watts up, πολύ browsing με Chrome καθώς και 1ωρα τουλάχιστον σε κλήσεις την ημέρα. Έχω βέβαια και δεύτερη μπαταρία πάντα μαζί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως μου χρειάστηκε κανα δύο φορές... Όπως και να έχει είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία του σε μεγάλο βαθμό, βέβαια μακάρι να έφτανε σε ακόμα καλύτερα επίπεδα όπως πχ το plus που Επίσης έχω σαν δεύτερη συσκευή, αλλά μια χαρά πιστεύω πως είναι και το νοτελι. Σε αυτό βέβαια σε σχέση με το plus πρέπει να πούμε πως η σαμμυ για το Noteli έχει την γρήγορη φόρτιση που είναι πολύ καλή εξέλιξη, αλλά σε χρόνο οθόνης υπολείπεται έναντι του plus όπως είπα και παραπάνω. Όντως φίλος που έχει το f μοντέλο με το ζόρι φτάνει στην ίδια περίπου χρήση της 4:30 ώρες οθόνη. Έχουν όντως διαφορά από ότι φαίνεται τα μοντέλα με τον Snapdragon και τον exynos που δεν θα έπρεπε να έχουν. Το κακό από ότι φαίνεται και ακούγεται είναι πως και στην lollipop που έρχεται τα πράγματα δεν βελτιωνονται στον τομέα μπαταρία, αντιθέτως καταγράφουν μείωση σε τιμές οθόνης. Ευτυχώς τουλάχιστον που μας δίνουν την δυνατότητα της extra μπαταρίας, και ελπίζω βέβαια στα επόμενα μοντέλα να μην μας την κόψουν. (Κάτι τέτοιο ακούγεται για το s6) Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εγω στις αρχες εβγαζα 4 ωρες και 4 ωρες και 30 λεπτα! μια φορα μονο καταφερα να βγαλω 5 ωρες και 42 λεπτα οθονης! τωρα τον τελευταιο καιρο δεν ξερω γιατι εχω κολλησει στις 3 ωρες και 30 λεπτα ! δυσκολο να βγαλω παραπανω αλλα μια μερα και 3 ωρες τις εχω χωρις φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Η χρήση δεν είναι σταθερη ούτε ίδια για όλους οπότε δεν μπορεί να γίνει 100% σύγκριση. (Ασχετα αν κάποιο λόγο λειτουργικού κάνει καλύτερη διαχείριση) .. εγω με το f βγαζω στάνταρ 6+ ώρες οθονης και μαλιστα έχω δει και 7+ ώρα . . Με νορμάλ χρήση χωρις παιχνίδια και όλα τα υπόλοιπα ανοιχτα wifi/3g , instagram , νετ , τηλέφωνα κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Η χρήση δεν είναι σταθερη ούτε ίδια για όλους οπότε δεν μπορεί να γίνει 100% σύγκριση. (Ασχετα αν κάποιο λόγο λειτουργικού κάνει καλύτερη διαχείριση) .. εγω με το f βγαζω στάνταρ 6+ ώρες οθονης και μαλιστα έχω δει και 7+ ώρα . . Με νορμάλ χρήση χωρις παιχνίδια και όλα τα υπόλοιπα ανοιχτα wifi/3g , instagram , νετ , τηλέφωνα κτλ.. Σου ειναι ευκολο με τις 6 ωρες να postreis screenshot απο την μπαταρια να δουμε καταναλωσεις? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Και να φανταστώ χωρίς power saving και όλα τα σχετικά γιατί είναι απίθανο να βγάζεις τόσο και παίζει να είσαι μόνος που βγάζει τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 http://postimg.org/image/og04qd3i7/ http://postimg.org/image/7qvxgayjz/ 80% χρήση WiFi και 20% Data με πολύ καλό σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 http://postimg.org/image/og04qd3i7/ http://postimg.org/image/7qvxgayjz/ 80% χρήση WiFi και 20% Data με πολύ καλό σήμα Ναι με τι δεν βλέπω κάτι; ;;; δεν μπορώ να καταλάβω έχει οθόνη αλά σύστημα ούτε Web ούτε game ούτε viber ούτε fb τεσπα τπτ απολύτως πώς τον βγάζετε αυτόν τον αριθμό μόνο ανοίγετε την οθόνη και πέρα δώθε τις διαφάνειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είναι κάτω τα fb,insta,whatsapp,dolphin,YouTube. .. την τράβηξα πρωτοχρονιά όταν γύρισα σπίτι επειδή μου φάνηκε παράξενο που είχε 7:44 το Note ενώ με το Ζ2 είχα 7:30 και δεν πίστευα ότι θα περάσει το Note το Ζ. (Πρωτοχρονιά =λίγο αλκοόλ παραπάνω οπότε που να με πήγαινε να κατέβω κάτω να βγάλω και τα υπόλοιπα Screenshot ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts