Jump to content

dhmhtrhsg2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    336
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by dhmhtrhsg2

  1. dhmhtrhsg2

    iPhone 7

    Αν μπορείς πες μας τι bug έχεις βρει να τα έχω και γω στο νου μου . Μέχρι στιγμής το μοναδικό που βρίσκω είναι στο AppStore που αν αρχίσεις να ανεβάζεις την σελίδα από συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη , τρεμοπαίζει . Το είχαμε συζητήσει νομίζω και στο νήμα του 6 και 6s ..
  2. dhmhtrhsg2

    iPhone 7

    Σήμερα τσίμπησα και εγώ με την σειρά μου το 7αρι 128gb σε μαύρο ματ .. μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές . Αρχικά , στα μάτια μου τουλάχιστον η συσκευή σε αυτό το χρώματα είναι εκνευρίστηκα όμορφη . Η οθόνη είναι σίγουρα αρκετά φωτεινότερο κι φαίνεται . Εντύπωση μου προκάλεσε το κεντρικό κουμπί το οποίο στα πρώτα λεπτά με παραξενεύε αλλά αμέσως μετά το συνήθισα και δίνει όντως την αίσθηση σε να πατάς πλήκτρο .. Οι κάμερες σε χαμηλό φωτισμό είναι φανερά αναβαθμισμένες και ήταν κι βασικός λόγος που έκανα την αλλαγή .. Ότι βλέπω το συγκρίνω με 6s που έχω ακριβώς δίπλα του ..
  3. Δεν το περίμενα αλλά μούτε έκανε το κλικ . Εχθές έδωσα το 6 S plus μου και πήγα σε s7 edge μόνο για την κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με την νέα κάμερα προβλέπω να κάνει παπάδες το τηλέφωνο και τα νέα μαύρα χρώματα άκρως εντυπωσιακά..
  4. Te salat θυμάμαι είχες 6s plus . Απο άποψη κάμερας ειδικότερα αλλα και κατα γενική χρήση ποια ειναι η εμπειρία σου ; Λάθος νήμα ξερω αν εχεις γράψει κάπου άλλου θα το εκτιμούσα . Με τρώει να κανω και γω την μετάβαση σε s7 λόγο πολύ κακών photo σε low light to 6s
  5. Ευτυχώς εγω δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τα εφέ .. Δεν μου έχει τύχει ακόμα .. Μια φορά μόνο πήγα να κλείσω τηλέφωνο και πάγωσε η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα .. Απο τότε τίποτα
  6. φίλε μου εγώ με 6s plus δεν έχω τέτοιο θέμα από οποία γωνιά και αν το δω.. ότι ναι είναι ώρες ώρες άκουσε εκεί ότι φταίει η 3d touch οθόνη ..
  7. dhmhtrhsg2

    iPhone 4S

    Παιδιά χθες σε ένα 4s ενός χρόνου που έχω ενώ η μπαταριά ήταν στο 40 % το τηλέφωνο έκλεισε και δεν άνοιγε. Έδειχνε ότι θέλει να συνδέσω τον φορτιστή για να πάρει ρεύμα και να ανοίξει .. το έβαλα στην φόρτιση και μετά από λίγο ( 10 λεπτά) το έβγαλα και η μπαταριά ήταν 60 % μετά από καμιά ώρα η μπαταριά πήγε πάλι στο 40 .. Τι γίνεται ? πάει κάλα το τηλέφωνο ?
  8. Άρα απο ότι καταλαβαίνω το edge έχει καλή αυτονομία αλλα όχι καλύτερη απο το 6s plus .. Πριν είχα το lg G4 με την απίστευτη σε αυτόματο έδινα κάμερα του .. Στα χαρτιά η κάμερα του edge είναι πολύ πιο μπροστά απο του 6splus αλλα σε ημερήσιες φωτογραφίες δεν την παρατήρησα .. Σε νυχτερινές αλλάζει το θέμα .. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα κάπως υπέρ τονισμένα χρώματα που ναι μεν κάνουν ωραιότερη τη φωτογραφία και πιο εντυπωσιακή αλλα είναι φορές που θες πιστότητα ..αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν γίνεται όπως είπε ο φίλος πιο πανω όποτε με τραβάει λίγο πίσω .. Κάποια άλλη διαφορά σε σχέση με το 6s plus ? Te salat κάνε κανένα συγκριτικό ! P.s ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις που δώσανε και όλους όσους ενδεχομένως θα δώσουνε
  9. Σήμερα έπιασα για πρώτη φορά s7 edge στα χέρια μου .. Ομολογώ είναι πρώτη φορά που σκέφτομαι να αγοράσω έντονα Samsung συσκευή. Με μια πρώτη μάτια με ενθουσίασε το μέγεθος του σε σχέση με την οθόνη , και με καταενθουσιασε η ομορφιά -σχεδιασμός του και η ΟΘΟΝΑΡΑ ΤΟΥ . Αυτή τη στιγμή είναι με 6s plus . Σαν ανταπόκριση - ταχύτητα προτιμώ το iPhone Σε καλό φωτισμό οι διάφορες δεν ήταν μεγάλες στην φωτογραφία τουλάχιστον σε πρώτη μάτια .. Σε χαμηλότερο φωτισμό υπάρχει διαφορά ναι .. Το μπροστινό τύπου φλας στο iPhone κάνει άψογη δουλειά . Κάποια βασικά πράγματα που με ενδιαφέρουν αν μπορεί κάποιος να μου πει είναι η μπαταρία του σε σύγκριση με 6s plus και αν μπορώ στο αυτόματο της φωτογραφικής να μην έχω τον υπερτονίσει χρωμάτων που διαπίστωσα στο τεστ μου σε σχέση με το iPhone που μου φαινόταν πιο φυσικά τα χρώματα
  10. Δεν ξέρω φίλε μου .. Εμένα έχει τύχει να το δω αυτό που λες , αλλά όπως είπα και όπως είπε και ο the salat δεν μπορώ να το αναπαράγω ( στην περίπτωση μου μετά από προσπάθεια μπορεί και να το κάνει ) απλά το έχω δει να συμβαίνει κατα τη χρήση του App Store κάποιες φορές .. Και στο 6s που δοκίμασα τώρα το έκανε αλλά δε μπορώ να πω με σίγουρος ότι είναι αν πατάω παρατεταμένα η σε εφαρμογές κλπ.. Η απόφαση φυσικά είναι δίκη σου ..
  11. Φίλε μου η απόφαση είναι δίκη σου .. Γνώμη μου είναι να μην χαλιέσαι για το τίποτα .. Αν κρίνω από τις δικές μου συσκευές που το έκαναν/κάνουν , δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα γενικότερα σε κανένα τομέα ! Εμένα προσωπικά για κάποιο bug σκαλωμα μου κάνει .. Αν σηκώσεις το δάχτυλο σου σταματάει να το κάνει έτσι δεν είναι ; Επίσης σε εμένα όπως είπα δεν γίνεται πάντα .. Το τσέκαρα μόλις τώρα και σε 6s της κοπέλας μου .. Το κάνει μια στο τόσο και αυτό .. Δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευής .. Τι πιθανότητα θα είχα να το έχουν κάνει αυτό 3 διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικό χρόνο ;
  12. Δεν εχω καταλάβει ποτέ ακριβώς το κανει . Το βλέπω στο 6s plus που εχω τωρα και το έβλεπα και στο 6 αρι που ειχα . Το κανει στο σκρολαρισμα στο App Store μερικές φορες . Προσπάθησα να κάνω ότι κανεις στο βίντεο . Άλλες φορε το εκανε άλλης φορες όχι . Αν σηκώσεις απλά το δάχτυλο σου σταματάει αυτο που τρεμοπαίζει . Η αλήθεια ειναι όμως ότι σε καμία απο τις 2 συσκευές δεν υπήρχε καποιο προβλημα γενικότερα ..
  13. Το κάνει και σε εμένα αυτό ! Η αλήθεια είναι ότι μου το έκανε όταν είχα και το iPhone 6 ..
  14. Εγώ πάντως δεν κατάφερα με τίποτα να τελειώσω την μπαταρία σε μια μέρα ! Με παιχνίδια με βίντεο με σερφάρισμα φωτογραφίες τα πάντα.. Αυτό ζητάω από μια συσκευή .. Να μπορώ να την λιώσω στην κυριολεξία και να μη με αφήσει στο τέλος της μέρας .. Όταν λέω τέλος δεν εννοώ 9 το βράδυ αλλά 1-2 το ξημέρωμα τουλάχιστον .. Το plus με έχει εντυπωσιάσει εξαιρετικά !!
  15. Κ εμενα 3 και κάτι ώρες κανει.. Δεν δοκίμασα βεβαια με φορτιστη iPad να δω ποσό πέφτει ο χρόνος .. Βεβαια εχω πάθει την πλάκα μου με το ποσό κρατάει και ειμαι ακόμα στην Τρίτη φόρτιση.. Για παραδειγμα απο εχθές εχω το κινητό στο τραπέζι με μια 2 μικρές κλήσεις και ανοιχτό wifi μονο. Δεν το εχω πειράξει και εχει ακόμα 100% μπαταρία με 15:46 ώρες αναμονή.. Αφού το έβγαλα και screenshot να το χαίρομαι ..:lol:
  16. Φίλε μου δεν νομίζω να σε βοηθάω και πολύ αλλά 1) πριν περάσω σε forth net είχα cyta και είχα ακριβώς το ίσιο πρόβλημα και με το τότε iPhone 6 και με το iPad Kai me to MacBook.. Δεν ξέρω τι έπαιζε αλλά τώρα με forthnet όλα κομπλέ.. 2) αυτό με την φωτεινότητα το έχω δει πολύ έντονα στο iPad .. Πολύ σπαστικό , με ενδιαφέρει και εμένα να δω τι και πως !
  17. Te salat αυτό με το κείμενο δεν το κατάλαβα .. Μπορείς αν δεν σου κάνει κόπο να μου εξηγήσεις ; Γενικά ναι την συσκευή την θεωρώ καλύτερη από το G4 .. Για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι αρκετά καλύτερη ώστε να δικαιολογεί παραπάνω από 350 εύρο διαφορά από το G4 .. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το μήλο .. Μου λείπει πάντως από τώρα η εκπληκτική κάμερα του G4 με το πολύ καλό αυτόματο. Αλλά και με τις manual ρυθμίσεις .. Έχω βγάλει φωτογραφίες με ελάχιστο φως με ελάχιστο θόρυβο σε manual που σου έπεφτε το σαγόνι.. Τι να κάνουνε τίποτα δεν είναι τέλειο σε όλες τις πτυχές του ..
  18. Καλησπερα σε όλους ! Απο εχθές το βράδυ έκανα την μετάβαση από lg g4 σε phone 6 s plus 64 giga . Ακολουθεί αναλυτικό review για όσους ενδιαφέρονται .. ( Φυσικά το review αποτελεί early impressions κατάσταση , θα επανέλθω αν χρειαστεί έπειτα από κάποιο καιρό χρήσης ) Ποιότητα κατασκευής -> Η αίσθηση και η ποιότητα κατασκευής αναμενόμενα βρίσκονται σε πολύ πολύ υψηλά επίπεδα . Σου δίνει την αίσθηση στιβαρής κατασκευής αφήνοντας σε με ένα χαζό χαμόγελο κάθε φορά που αγγίζει το δάχτυλο τις καμπύλες του . Το χρώμα που διάλεξα είναι rose gold και ομολογώ πως με τρόμαζαν τα όσα άκουγα στο internet άλλα και διαφορές φωτό που είχα δει . Από κοντά με έχει εντυπωσιάσει . Έχει τρομερές διακυμάνσεις ανάλογα με την φωτεινότητα του μέρους στο οποίο βρίσκεσαι ! Σίγουρα καλή επιλογή το χρώμα . Γενική αίσθηση της συσκευής -> Από το πρώτο λεπτό γίνεται αντιληπτή η ταχύτητα της συσκευής. Εκτελεί κάθε εντολή ταχύτατα και δίχως το παραμικρό δισταγμό . Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές ανοίγουν άμεσα δίχως το παραμικρό περιθώριο γκρίνιας . Τρομερή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι στο νετάρισμα της συσκευής με συγχρονισμούς/ κατεβάσματα πολλών εφαρμογών μαζί / πέρασμα επαφών / σκάλισμα κλπ το κινητό από άποψη θερμοκρασίας ήταν ακριβώς όπως πριν. Δεν είδα καν αισθητή θερμοκρασία στο πίσω μέρος της συσκευής ούτε όταν το ακούμπησα στο μάγουλο μου από την πίσω πλευρά ( Περίεργο η όχι έτσι αντιλαμβάνομαι με μεγαλύτερη ακρίβεια την θερμοκρασία ) 3d touch -> Είναι ένα χαρακτηριστικό που εύκολα ξεχνάς άλλα άμα του δώσεις χρόνο σου φαίνεται πολύ χρήσιμο . Μου θύμισε την λειτουργιά του track pad και των shortcuts στο mac book retina που έχω. Στην αρχή δεν το χρησιμοποιούσα άλλα άπαξ και μάθεις το track pad δεν υπάρχει επιστροφή . Για να επιστρέψω στο 3 d touch το χρησιμοποιώ κανονικότατα συνεχεία . Ειδικά σε σερφάρισμα mail κλπ το βρίσκω πολύ βολικό ειδικά με το μεγάλο μέγεθος της οθόνης . Οθόνη -> Αρχικά θέλω να πω ότι δεν είμαι ούτε fan boy ούτε τίποτα. ΔΕΝ μου αρέσουν οι amoled οθόνες. Μου αρέσει μονό η oled τηλεόραση που υπάρχει στο σπίτι. Στο κινητό θέλω κάλες γωνιές θέασης φωτεινότητα και πιστά χρώματα . Το 6 s plus μου δίνει όλα τα παραπάνω. Προέρχομαι από g4 το οποίο είχε αισθητά μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης . Δεν μου φάνηκε κάποια διαφορά στην οθόνη σε κάθε χρήση ( με εξαίρεση βίντεο όπως το ντεμί που είχε η lg στο κινητό της το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό ) . Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι πριν το g4 είχα το απλό 6αρι. εκεί μπορώ να πω ότι η ανάλυση της οθόνης όντως με ξένιζε. Γενικά την θεωρώ πάρα πάρα πολύ καλή οθόνη που ικανοποιεί στο μέγιστο . Μπαταριά -> Έχω κάνει μόλις μια φόρτιση και έχω εντυπωσιαστεί όσο ποτέ. Από εχθές το βράδυ στις 11 το έβγαλα από την μπρίζα . Στέλνω μηνύματα , mail , βγάζω φωτογραφίες , έκανα παραπάνω από 2 ώρες κλήσεων με την μια από αυτές σε ανοιχτή ακρόαση λόγο οδήγησης και γενικά έχω κάνει πολύ '' βαρβάτη χρήση ΄΄και αυτή τη στιγμή είναι ακόμα στο 65 % . Τρομερή μπαταριά τέλος ! Κάμερα -> Δεν έχω δοκιμάσει τις δυνατότητες τις στο έπακρο. Μέχρι στιγμής αυτά που έχω να πω είναι 1) πολύ καλή αργή κίνηση 2) εξαιρετικά πανοράματα 3) πάρα πάρα πολύ κάλες φωτογραφίες σε φως ημέρας 4) εξαιρετικά Γρηγόρη εστιάση 5) πολύ κάλος ο σταθεροποιητής 6) επειδή προέρχομαι από το lg g4 οι επιδώσεις σε χαμηλό -εσωτερικό φωτισμό είναι ΚΑΚΕΣ . Τέλος συγκριτικά με το lg g4 και κάποια αρνητικά 1) Σταθεροποιητής εικόνας είναι πολύ κάλος στο ι φον άλλα του g4 ήταν ''εκνευριστικά ΄΄ κάλυτερος . 2)Η κάμερα του ι φον σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε εσωτερικούς χώρους ΔΕΝ μπορεί καν να συγκριθεί με το lg g 4 . Είναι μέρα με την νύχτα . Πολύ μα πολύ καλύτερο το g 4 . 3) To g 4 έτρωγε την μπαταριά σα να μην υπάρχει αύριο . Με λιγότερη χρήση από αυτή που έκανα στο ΄ άστρωτο ΄6 s plus δεν έβγαζα ήμερα μέχρι τις 12 το βράδυ . Με το Άι φον πάω για δεύτερη . 4)Η μπαταριά όπως είπα κρατάει πολύ περισσότερο άλλα κάνει να φορτίσει και 2 μέρες για να πούμε την αλήθεια .. Πολύ αργή φόρτιση 5) ΤΟ κινητό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαζεμένο από άποψη διαστάσεων . 6) Το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ . Με το lg πίστευα πως το double tap to unlock είναι ταχύτατος τρόπος άλλα το touch id το ξεπέρασε . πραγματικά αστραπιαίο . Μικρό βγήκε το ποστ δε λέω ..:lol::lol:
  19. καμιά καλή και όμορφη θήκη τύπου πουγκι από Ελλάδα έχει να προτείνει κάνεις ρε παιδιά ?! Για 6s plus
  20. Μάλιστα . Ευχαριστώ και τους 2 σας για τις απαντήσεις . Ένα ακόμα θέμα που με απασχολεί είναι το jailbreak .. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος το μονό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να έχω ένα παράθυρο με βίντεο να παίζει ενω κάνω κάτι άλλο και να έχω 2 εφαρμογές ανοιχτές παράλληλα διπλά διπλά όπως ακριβώς κάνω και στο pad air 2 μου . Τι παίζει με αυτό χάνω εγγύηση και σχετικά ? το έχει κάνει κανένας σας ?
  21. Γιατί το λες αυτό για τα πρόσωπα φίλε μου ? Για χαμηλό φωτισμό δεν το συζητάω καν. Ειδικά σε manual με ένα κερί μονό στο δωμάτιο και 30 δεύτερα κλείστρο μπορεί να σου βγάλει φωτογραφία με τρομερή λεπτομέρεια σαν να είχες αναμένo φως..
  22. Καλησπέρα έχω μπει σε σκέψεις αγοράς για πρώτη φορά 6 s plus . Είχα το απλό 6 Άρι και μετά πέρασα σε lg g 4 . ΤΟ g4 το θεωρώ ότι καλύτερο έχω ακουμπίσει μέχρι στιγμής άλλα με... τρώει η αλλαγή . Το βασικότερο που με κάνει σκεπτικό είναι η κάμερα του . δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση ότι θα είναι καλύτερη από του g 4 άλλα σε ένα σύντομο τεστάκι που έκανα σε αυτόματο διαπίστωσα ότι το phone έπιανε λίγο πιο κοντά στη πραγματικότητα τα χρώματα .. Από την αλλη το g 4 ειχε ξεκάθαρη εστίαση στο κοντινό αντικείμενο και θόλωνε το πίσω back round πράγμα που μου αρέσει . ΣΑ ταχύτητα εστίασης νομίζω το phone ήταν ένα κλικ μπροστά .. Τι λέτε εσείς ? Κάτι ακόμα που με ενδιαφέρει είναι η μπαταριά . Ποσό σας κρατάει εσάς με μέτρια χρήση ? Ενημερωτικά δεν έχω face book και δεν χρησιμοποιώ αυτόματο συγχρονισμό σε mail .. To 80 % της χρήσης θα γίνεται σε wifi περιβάλλον με κάλο σχετικά σήμα .
  23. Τι ακριβώς ρυθμίσεις έκανες ως developer και τι κάνουν αυτές φίλε μου ?
  24. Όλα τα G4 με δερμάτινο καπάκι έχουν μεςα ακόμα ενα καπάκι πλαστικό μεταλλικό κεραμικό πως το λένε και αυτοί..
  25. Το εχω δει και εγω για την ασύρματη φόρτιση . Θαθελα να πάρω ενα τετοιο sticker αν πάρει κανένας άλλος απο εδώ μεςα.. Βρήκα στα 20 ευρο ασύρματο φορτιστη νότια ft 601 αν θυμάμαι καλα. Να τον χτυπήσω ?εχει εμπειρία κανεις ; Φορτίζει ασύρματα το τηλεφωνο του κανεις εδώ μεςα ;
×
×
  • Create New...