Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ενα tablet με windows 10 έχω επιλέξει να κατεβάσω insider build σε fast ring,μου γράφει ότι όλα είναι έτοιμα για να κατεβάσω την τελευταία insider build,αλλα όταν κάνω τσεκάρισμα για update τίποτα..

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν το facebook app για τα windows 10 (όχι mobile) υποστηρίζει live video streaming?

Αυτό σας δουλεύει;

Εμένα ανοίγει και αμέσως κλείνει.

Και βλέπω πολύ χαμηλή βαθμολογία στο Store.

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ξέρει κανείς αν το facebook app για τα windows 10 (όχι mobile) υποστηρίζει live video streaming?

Video Stream μπορείς να κάνεις μέσω του App. Live Video Stream όμως δεν μου έχει τύχει για να πω την αλήθεια.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Αυτό σας δουλεύει;

Εμένα ανοίγει και αμέσως κλείνει.

Και βλέπω πολύ χαμηλή βαθμολογία στο Store.

Εννοείς η συγκεκριμένη λειτουργία? Δε ξέρω στα windows αν δουλέυει σωστά, γιαυτό ρωτάω. Είναι λειτουργία live video streaming αλλά δουλέυει μόνο σε pages όχι σε προφίλ. Στο κινητό (android) παίζει μια χαρά, αλλά έχει χαμηλή ποιότητα βίντεο, τουλάχιστον για τα γούστα μου.

Video Stream μπορείς να κάνεις μέσω του App. Live Video Stream όμως δεν μου έχει τύχει για να πω την αλήθεια.

Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να το τεστάρει θα του ήμουν υπόχρεος.

Αν έχεις καμμιά σελίδα που μπορώ να το δοκιμάσω, δεν έχω πρόβλημα..! :D

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εννοείς η συγκεκριμένη λειτουργία? Δε ξέρω στα windows αν δουλέυει σωστά, γιαυτό ρωτάω. Είναι λειτουργία live video streaming αλλά δουλέυει μόνο σε pages όχι σε προφίλ. Στο κινητό (android) παίζει μια χαρά, αλλά έχει χαμηλή ποιότητα βίντεο, τουλάχιστον για τα γούστα μου.

Όχι δεν μιλάω για το streaming.

Η εφαρμογή του Facebook μου ανοίγει και κλείνει αμέσως.

Σαν να είναι προβληματική.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όχι δεν μιλάω για το streaming.

Η εφαρμογή του Facebook μου ανοίγει και κλείνει αμέσως.

Σαν να είναι προβληματική.

Κάνε μια επανεγκατάσταση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

http://i66.tinypic.com/20l14sp.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σήμερα πήρα και εγώ αυτή την αναβάθμιση, τι ακριβώς είναι?

Σήμερα πήρα και εγώ αυτή την αναβάθμιση, τι ακριβώς είναι?

Ενας Θεος ξερει χαχ

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ενας Θεος ξερει χαχ

Είναι η .318!

Here is what’s improved and fixed in Windows 10 Build 10586.318

Kαλησπέρα στην παρέα.

Έχω ερωτησούλα.

Τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το store,αποθηκεύονται στον C δίσκο.

Εμένα είναι ένας ssd δίσκος 120 gb,οπότε δεν μπορώ να βάλω 2 παιχνίδια χωρίς να τον γεμίσω.

Μπορούμε κάπως να αλλάξουμε την τοποθεσία αποθήκευσης;έχω άλλου; 2 hdd στον υπολογιστή..

edit,το βρήκα.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Kαλησπέρα στην παρέα.

Έχω ερωτησούλα.

Τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το store,αποθηκεύονται στον C δίσκο.

Εμένα είναι ένας ssd δίσκος 120 gb,οπότε δεν μπορώ να βάλω 2 παιχνίδια χωρίς να τον γεμίσω.

Μπορούμε κάπως να αλλάξουμε την τοποθεσία αποθήκευσης;έχω άλλου; 2 hdd στον υπολογιστή..

edit,το βρήκα.

πες μας και πως? :)

μονο εσυ εχεις/ειχες το προβλημα νομιζεις?

Το έβαλα και στο θέμα του 930, αλλα δεν βοηθήθηκα.

Εδώ και μια εβδομάδα, όταν κλείνω το ακουστικό Bluetooth, το κινητό μπαίνει μόνο του στη δόνηση χωρίς ήχο. Αυξάνω την ένταση και μετά πάλι τα ίδια. Είμαι με 10αρια. Bug είναι ή ρύθμισα κάτι που δεν θυμάμαι;

Το έβαλα και στο θέμα του 930, αλλα δεν βοηθήθηκα.

Εδώ και μια εβδομάδα, όταν κλείνω το ακουστικό Bluetooth, το κινητό μπαίνει μόνο του στη δόνηση χωρίς ήχο. Αυξάνω την ένταση και μετά πάλι τα ίδια. Είμαι με 10αρια. Bug είναι ή ρύθμισα κάτι που δεν θυμάμαι;

Hard reset.Bug ειναι αυτο που λες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

πες μας και πως? :)

μονο εσυ εχεις/ειχες το προβλημα νομιζεις?

ε δεν είδα και κανέναν να ρωτάει...:rolleyes:

Πας ρυθμίσεις,σύστημα,εμφάνιση κλπ-->χώρος αποθήκευσης.

έτοιμος.

Xiaomi 12 Pro

ε δεν είδα και κανέναν να ρωτάει...:rolleyes:

Πας ρυθμίσεις,σύστημα,εμφάνιση κλπ-->χώρος αποθήκευσης.

έτοιμος.

:lol::up::up:

Από τα 8.1 πήγα στα 10ρια χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Τώρα θέλω να το"καθαρίσω" και να το στήσω από την αρχή. Πως μπορώ να το κάνω πιο εύκολα; Από τις ρυθμίσεις (αποκατάσταση κλπ) δεν μου το κάνει.

Από τα 8.1 πήγα στα 10ρια χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Τώρα θέλω να το"καθαρίσω" και να το στήσω από την αρχή. Πως μπορώ να το κάνω πιο εύκολα; Από τις ρυθμίσεις (αποκατάσταση κλπ) δεν μου το κάνει.

Όταν λες δεν το κάνει τί εννοείς? Εναλλακτικά δοκίμασες να κάνεις προσαρμοσμένη επανεκκίνηση και από εκεί να κάνεις επαναφορά?

Για να μην παρανοήσω και λόγω μετάφρασης, η επιλογή που εννοείς είναι:

Settings -> Update and Security -> Recovery -> Reset this PC ?

Όταν λες δεν το κάνει τί εννοείς? Εναλλακτικά δοκίμασες να κάνεις προσαρμοσμένη επανεκκίνηση και από εκεί να κάνεις επαναφορά?

Για να μην παρανοήσω και λόγω μετάφρασης, η επιλογή που εννοείς είναι:

Settings -> Update and Security -> Recovery -> Reset this PC ?

Ακριβώς. Και επιλέγω την δεύτερη επιλογή όπου διαγράφει τα πάντα και το στήνει από την αρχή.

Καλημέρα παιδιά, ερώτηση....σε ένα Lenovo πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; Έχει Windows 10 και επειδή Θέλω να το δώσω, πρέπει να κάνω format ή υπάρχει επιλογή για επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως στα τηλέφωνα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα παιδιά, ερώτηση....σε ένα Lenovo πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου; Έχει Windows 10 και επειδή Θέλω να το δώσω, πρέπει να κάνω format ή υπάρχει επιλογή για επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως στα τηλέφωνα.

Το 1ο θελει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τον edge; Χρησιμοποιώ συχνά το e-banking και των τεσσάρων τραπεζών (Πειραιώς, Ε.Τ.Ε., Eurobank και Alpha). Ενώ στις τρεις τελευταίες βλέπω κανονικά το λουκετάκι ασφαλείας, στην Πειραιώς, όταν πηγαίνω να κάνω log in, μου εμφανίζει στιγμιαία το λουκετάκι και μετά εξαφανίζεται, οπότε δεν αισθάνομαι ασφαλής και έτσι χρησιμοποιώ chrome, ή Mozilla για τη συγκεκριμένη τράπεζα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;