john2004 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 ρε παιδια σε ενα toshiba satellite c660d-102 ενω μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση απο 7 σε 10 στην σελιδα της toshiba δεν τον εχει συμβατο..τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 τι δεν σου δουλευει? Το GoPro studio και δεν μου παίζει βίντεο από μια Lexar 64gb 633x. Το άλλο είναι το Kodi που παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Να ρωτήσω ρε παιδιά, η έκδοση 1511 με build 10586.11 είναι για mobile ; κατέβασα την 1511 μέσω tool σε desktop και μου έβαλε το build 10586.11 :/ Κάποιος τρόπος να παω στο 10586.3 όπως οι περισσότεροι ; Μετά την τελεία είναι οι μικρές ενημερώσεις. Η .11 περιέχει και το μικρό πακέτο ενημερώσεων που έβγαλαν για την 1586. ρε παιδια σε ενα toshiba satellite c660d-102 ενω μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση απο 7 σε 10 στην σελιδα της toshiba δεν τον εχει συμβατο..τι να κανω? Τα windows βγάζουν την ειδοποίηση σε όλους. Η αναβάθμιση θα γίνει, αλλά μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις drivers για κάποια συσκευή του toshiba, εάν δεν έχουν τα ίδια τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μετά την τελεία είναι οι μικρές ενημερώσεις. Η .11 περιέχει και το μικρό πακέτο ενημερώσεων που έβγαλαν για την 1586. Άρα είμαι εντάξει ή πρέπει να πάω κάπως σε προηγούμενη ; Επίσης απ'όσο έψαξα αυτή είναι insider preview build ενω εγώ δεν έχω πάρει μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Άρα είμαι εντάξει ή πρέπει να πάω κάπως σε προηγούμενη ; Επίσης απ'όσο έψαξα αυτή είναι insider preview build ενω εγώ δεν έχω πάρει μέρος. Την σωστή ενημέρωση έχεις. Οι Insiders την έχουν από πριν και επειδή η MSFT δεν βγάζει κάθε μέρα κι άλλες, έχουν και οι δύο τώρα την ίδια έκδοση. Απλά οι fast ring insiders μπορεί να παίρνουν πιο πολλά bug fixes. Όπως και να 'χει, μια χαρά είσαι :) Edited November 19, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Την σωστή ενημέρωση έχεις. Οι Insiders την έχουν από πριν και επειδή η MSFT δεν βγάζει κάθε μέρα κι άλλες, έχουν και οι δύο τώρα την ίδια έκδοση. Απλά οι fast ring insiders μπορεί να παίρνουν πιο πολλά bug fixes. Όπως και να 'χει, μια χαρά είσαι :) Να σαι καλά φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Αν κάνω απεγκατάσταση το αυθεντικό office 2016, μετά με ποιον τρόπο μπορώ να το ξανακατεβάσω και να το κάνω εγκατάσταση; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μπαίνεις με το account που έχεις κάνει τη συνδρομή εδώ και το κατεβάζεις :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Το GoPro studio και δεν μου παίζει βίντεο από μια Lexar 64gb 633x. Το άλλο είναι το Kodi που παίζει κανονικά.α δεν ξερω απο αυτα τα προγραμματα! καλα μιλαμε το κολπο που λεει στο βιντεο που εστειλες με την lock screen ειναι φοβερο!γιατι και δεν καταργει το password(απλα το κανει input αυτοματα!) και παρακαμπτει την lock screen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Μπαίνεις με το account που έχεις κάνει τη συνδρομή εδώ και το κατεβάζεις :) Ευχαριστώ Alex, το τάμπλετ odys που πήρα θέλει ελεύθερο χώρο 11.50 GB για να κάνει εγκατάσταση τα 10 και αναγκαστικά πρέπει να το αφαιρέσω για να τα περάσει. Τι κουφό κι αυτό, τάμπλετ με 32GB εσωτερική μνήμη μου ήρθε με ελεύθερα 17GB από τα συνολικά 24GB που λέει ότι έχει....... Edit: Alex, αν κάνω αναβάθμιση θα μου φάει όλο τον χώρο των Windows στον σκληρό; Θα φρικάρω αν στο τέλος μένω με κανα 2 GB ελεύθερο στο τάμπλετ. Edited November 20, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Το GoPro studio και δεν μου παίζει βίντεο από μια Lexar 64gb 633x. Το άλλο είναι το Kodi που παίζει κανονικά.α δεν ξερω απο αυτα τα προγραμματα! καλα μιλαμε το κολπο που λεει στο βιντεο που εστειλες με την lock screen ειναι φοβερο!γιατι και δεν καταργει το password(απλα το κανει input αυτοματα!) και παρακαμπτει την lock screen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 τωρα η οι photos ανοιγουν με ενα προγραμμα photos αλλα στην εκκινηση αργει πολυ να ανοιξει εαν δεν την εχω χρησιμοποιησει προσφατα.το ιδιο και για να βιντεο που ανοιγουν με την movies &tv παλι και εκει αργει στην πρωτη εναρξη.δεν θυμαμαι στα 7αρια με ποιο-by default- προγραμμα ανοιγαν οι φωτο και τα βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 τωρα η οι photos ανοιγουν με ενα προγραμμα photos αλλα στην εκκινηση αργει πολυ να ανοιξει εαν δεν την εχω χρησιμοποιησει προσφατα.το ιδιο και για να βιντεο που ανοιγουν με την movies &tv παλι και εκει αργει στην πρωτη εναρξη.δεν θυμαμαι στα 7αρια με ποιο-by default- προγραμμα ανοιγαν οι φωτο και τα βιντεο? Άνοιγαν με τα default των windows, πήγαινε επάνω σε μια φωτογραφία πάτησε δεξί κλικ μετά άνοιγμα με.... Και επέλεξε οποίο θέλεις εσύ, αν σε ικανοποιεί κάνε τα ίδια βήματα απλά τίκαρε το κουτάκι για να ανοίγει συνέχεια μετά με αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @ilka71, να ξέρεις πως σε μελλοντική αναβάθμιση, υπάρχει περίπτωση να επανέρθει η οθόνη κλειδώματος και το πεδίο με τον κωδικό σου. Αυτό συνέβει σε μένα όταν ήρθε η αναβάθμιση στην 10586. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @ilka71, να ξέρεις πως σε μελλοντική αναβάθμιση, υπάρχει περίπτωση να επανέρθει η οθόνη κλειδώματος και το πεδίο με τον κωδικό σου. Αυτό συνέβει σε μένα όταν ήρθε η αναβάθμιση στην 10586. μετά δεν θα μπορούμε να ξανά κάνουμε το κόλπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Γιατί όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Τι διαβάζω εδώ, η Microsoft ετοιμάζει νέο μεγάλο update το redstone; Μάλιστα οι insiders απ' ότι γράφει, θα το πάρουν πριν το 2016. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ένας αχταρμάς από την Microsoft. Είναι δυνατόν να είναι υποχρεωμένος ο χρήστης να ψάχνει drivers για την συσκευή του που μέχρι πριν το update δούλευαν όλα τέλεια; Στο Asus tablet παύει να λειτουργεί το stylus και δεν κάνουν τίποτα οι drivers που υπάρχουν στο διαδύκτιο. Χρειάζεται επέμβαση στην recovery και αν.... Συν ότι σε διάφορες λειτουργίες υπάρχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Άλλοτε δουλεύουν όλα ρολόι, άλλοτε όταν πας να κανείς το ίδιο πράγματα παρουσιάζονται προβληματάκια διαφορετικά κάθε φορά. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Για αυτό μας αρέσει Microsoft, γιατί πάντα σε κρατάει σε αγωνία μέχρι την επομένη....πέραν των αστείων, εγώ προσωπικά σε αναβάθμιση δυο Laptop και σε ένα Τάμπλετ Odys, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Αν και φοβήθηκα με το Τάμπλετ μήπως έχει ασυμβατότητα σε κάποια συσκευή, μετά την αναβάθμιση όλα καλά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ένας αχταρμάς από την Microsoft. Είναι δυνατόν να είναι υποχρεωμένος ο χρήστης να ψάχνει drivers για την συσκευή του που μέχρι πριν το update δούλευαν όλα τέλεια; Στο Asus tablet παύει να λειτουργεί το stylus και δεν κάνουν τίποτα οι drivers που υπάρχουν στο διαδύκτιο. Χρειάζεται επέμβαση στην recovery και αν.... Συν ότι σε διάφορες λειτουργίες υπάρχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Άλλοτε δουλεύουν όλα ρολόι, άλλοτε όταν πας να κανείς το ίδιο πράγματα παρουσιάζονται προβληματάκια διαφορετικά κάθε φορά. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν είναι ευθύνη της Microsoft Κώστα. Με τον κατασκευαστή πρέπει να επικοινωνήσεις. Αλλά όταν βγάζουν τόσα πολλά μοντέλα και δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν αυτό γίνεται. Στο Vero tablet που πήρα πρόσφατα, λειτουργούν όλα στην εντέλεια μετά την αναβάθμιση σε Win10 Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έχω το vivo tab αλλά ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ούτε όταν έκανα αναβάθμιση από 8.1 σε 10, ούτε αργότερα όταν έκανα καθαρη εγκατάσταση τα 10, ούτε στην αναβάθμιση στο 1511, αλλά και από προχθές που έκανα καθαρη την 1511. Το πενάκι λειτουργεί κανινικά και κανένα πρόβημα δε μου δημιουργήθηκε ποτέ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έκανα την αναβάθμιση από Windows 7 χθες και μόλις είδα ότι αναγνώριζαν όλα τα router του ορόφου εκτός από το δικό μου τα ξήλωσα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έκανα την αναβάθμιση από Windows 7 χθες και μόλις είδα ότι αναγνώριζαν όλα τα router του ορόφου εκτός από το δικό μου τα ξήλωσα. το να ψάξεις τι φταίει και δεν βλέπει το δικό σου δεν το σκέφτηκες ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εμπνευσμένη ερώτηση... Σκέφτηκα τι φταίει και τα Windows 7 το βλέπουν κανονικά κι έτσι ξαναγύρισα πίσω. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Σε μένα πάντως δεν παίζει με τίποτα το bluetooth. Μόνο μια φορά το κατάφερα και αυτό για λίγο διάστημα. Σύνδεσα το 930 και ενώ συνδεόταν κανονικά, σε λίγα δευτερόλεπτα κολλούσε το τηλέφωνο. Μετά από λίγες προσπάθειες, έβγαλε μήνυμα ότι τα windows σταμάτησαν αυτήν την συσκευή (το bluetooth του laptop) και έβγαζε θαυμαστικό δίπλα. Μετά από αυτό, δεν λειτούργησε ποτέ το bt, ούτε και στα windows 7 που το γύρισα, ούτε και σε Linux που πέρασα, μόνο και μόνο για αυτό το θέμα. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts