Te_salat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Αγγελε κι ομως εστρωσε μετα απο update της microsft σημερα το βραδυ.. Μαλιστα επειδη περιμενα το τελευταιο update το είχα βάλει να κατεβαζει και να εγκαταστει αυτοματα τα updates και το βρηκα ετοιμο να λειτουργιυν ολα. Δεν είναι ευθύνη της Microsoft Κώστα. Με τον κατασκευαστή πρέπει να επικοινωνήσεις. Αλλά όταν βγάζουν τόσα πολλά μοντέλα και δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν αυτό γίνεται. Στο Vero tablet που πήρα πρόσφατα, λειτουργούν όλα στην εντέλεια μετά την αναβάθμιση σε Win10 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αγγελε κι ομως εστρωσε μετα απο update της microsft σημερα το βραδυ.. Μαλιστα επειδη περιμενα το τελευταιο update το είχα βάλει να κατεβαζει και να εγκαταστει αυτοματα τα updates και το βρηκα ετοιμο να λειτουργιυν ολα. Α, οκ. Ωραία Κώστα. Απλά πολλές φορές φταίει και ο κατασκευαστής. Στο tablet που πήρα εγώ, έβγαλε drivers η Oktabit, και οδηγίες για το πως να γίνει εγκατάσταση. Αλλά δεν χρειάστηκε χειροκίνητη εγκατάσταση. Όλα δουλεύουν άψογα. Btw, να πω πως εκτός από μερικές παραφωνίες, κυρίως με το πληκτρολόγιο, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Windows 10 στο tablet. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Α, οκ. Ωραία Κώστα. Απλά πολλές φορές φταίει και ο κατασκευαστής. Στο tablet που πήρα εγώ, έβγαλε drivers η Oktabit, και οδηγίες για το πως να γίνει εγκατάσταση. Αλλά δεν χρειάστηκε χειροκίνητη εγκατάσταση. Όλα δουλεύουν άψογα. Btw, να πω πως εκτός από μερικές παραφωνίες, κυρίως με το πληκτρολόγιο, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Windows 10 στο tablet. Άγγελε να σε ρωτήσω, τι αυτονομία μπαταρίας έχεις στο τάμπλετ με φυσιολογική χρήση, έχω ένα ODYS και νομίζω πως τρώει αρκετά την μπαταρία που είναι και αρκετά μεγάλη (6800). Πάντως και εγώ μετά την αναβάθμιση σε 10 είμαι πολύ ευχαριστημένος, όλα δούλεψαν μια χαρά χωρίς Drivers επιπλέον. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το λαπτοπ μου το οποίο κάποιες φορές κάνω τερματισμό κλείνει οθόνη τα πάντα αλλά το λάπτοπ συνεχίζει να δουλεύει.Έχω περασμένα w10 με το τελευταίο update.Είναι πρόβλημα του λάπτοπ να το πάω σε σέρβις ή είναι κάποιο bug των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το λαπτοπ μου το οποίο κάποιες φορές κάνω τερματισμό κλείνει οθόνη τα πάντα αλλά το λάπτοπ συνεχίζει να δουλεύει.Έχω περασμένα w10 με το τελευταίο update.Είναι πρόβλημα του λάπτοπ να το πάω σε σέρβις ή είναι κάποιο bug των windows. το ίδιο πράγμα μου κάνει το desktop τις τελευταίες μέρες με την διαφορά ότι δεν σβήνει η οθόνη. Γράφει τερματισμός λειτουργίας κλασσικά και φορτώνει...φορτώνει μέχρι που το κλείνω απο το κουμπί. Δε το κάνει βέβαια κάθε φορά,μια στο τόσο ,αλλά,Λύση δεν έχω βρει ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 το ίδιο πράγμα μου κάνει το desktop τις τελευταίες μέρες με την διαφορά ότι δεν σβήνει η οθόνη. Γράφει τερματισμός λειτουργίας κλασσικά και φορτώνει...φορτώνει μέχρι που το κλείνω απο το κουμπί. Δε το κάνει βέβαια κάθε φορά,μια στο τόσο ,αλλά,Λύση δεν έχω βρει ακόμα. Τη πρώτη φορα που είχα περάσει τα 10 μου κόλλαγε στην επανεκίνηση.Έκανα reset όλα μια χαρα μέχρι που παρουσιάστηκε αυτό.Και εμένα μία στο τόσο το κάνει αλλά φοβάμαι μη κάψω κανα σκληρό στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Να ρωτήσω κάτι, πως γίνεται hot spot ένα τάμπλετ ρε παιδιά. Έχω βρει την ρύθμιση αλλά μου λέει να επικοινωνήσω με το πάροχο για να το ενεργοποιήσει. Σε Android τάμπλετ λειτουργούσε χωρίς ενεργοποίηση τώρα πρέπει να πάρω τηλέφωνο; Edit: Μετά από επικοινωνία με Vodafone μου είπαν πως η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, και πως πρέπει να ρυθμίσω το τάμπλετ. Ξέρει κάποιος τις ρυθμίσεις αυτές; Edited November 23, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Δες αυτό μήπως σε βοηθήσει Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Microsoft explains disappearance of the Windows 10 November Update from Media tool The November update was originally available via the MCT (Media Creation Tool), but the company decided that future installs should be through Windows Update. People can still download Windows 10 [build 10240] using the MCT tool if they wish. The November update will be delivered via Windows Update. Microsoft has not pulled the Windows 10 November 10 update. The company is rolling out the November update over time – if you don’t see it in Windows Update, you will see it soon. Πόσο για τα πανηγύρια αυτή η εταιρία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πλάκα μας κάνουν, τι εξάρτηση από το Windows Update είναι αυτή στα 10; Και εντάξει κάποιος μπορεί να το θέλει έτσι, αλλά για ποιο λόγο κάποιος να μην το κατεβάσει σε ISO; Πριν από λίγο τα έβαλα για λήψη μέσω του MCT αλλά αν είναι η build του καλοκαιριού, θα το ακυρώσω διότι δεν έχω τη δυνατότητα να το κατεβάσω μέσω WU. Τουλάχιστον τη μεγάλη αναβάθμιση ας τη δώσουν σε ISO, έλεος δηλαδή. :down: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μπορουμε στα Win 10 να κανουμε αλλαγη του προεπιλεγμενου προγραμματος που προβαλει τις φωτογραφιες που εχουμε ; Στα βιντεακια εκανα με ευκολια, το ιδιο και στα pdf αρχεια. Στις φωτογραφιες δεν μου το αποθηκευει. Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το λαπτοπ μου το οποίο κάποιες φορές κάνω τερματισμό κλείνει οθόνη τα πάντα αλλά το λάπτοπ συνεχίζει να δουλεύει.Έχω περασμένα w10 με το τελευταίο update.Είναι πρόβλημα του λάπτοπ να το πάω σε σέρβις ή είναι κάποιο bug των windows. το ίδιο πράγμα μου κάνει το desktop τις τελευταίες μέρες με την διαφορά ότι δεν σβήνει η οθόνη. Γράφει τερματισμός λειτουργίας κλασσικά και φορτώνει...φορτώνει μέχρι που το κλείνω απο το κουμπί. Δε το κάνει βέβαια κάθε φορά,μια στο τόσο ,αλλά,Λύση δεν έχω βρει ακόμα. Τη πρώτη φορα που είχα περάσει τα 10 μου κόλλαγε στην επανεκίνηση.Έκανα reset όλα μια χαρα μέχρι που παρουσιάστηκε αυτό.Και εμένα μία στο τόσο το κάνει αλλά φοβάμαι μη κάψω κανα σκληρό στο τέλος. Παιδια,ειχα το ιδιο προβλημα σε Dell 7537 μετα το τελευταιο update στα 10αρια.Επειτα απο καμποσο ψαξιμο,διαπιστωσα οτι αυτο οφειλονταν στην αναβαθμηση των drivers της Intel απο τη Microsoft (update) στα γραφικα μου.Εχει δυο καρτες το λαπτοπ.Μια Intel και μια Nvidia.Δοκιμασα λοιπον και εβαλα τους πιο παλιους drivers της Ιντελ και επιασε!!Δοκιμαστε και εσεις,μηπως εχετε παρομοιο προβλημα.;) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Microsoft explains disappearance of the Windows 10 November Update from Media tool The November update was originally available via the MCT (Media Creation Tool), but the company decided that future installs should be through Windows Update. People can still download Windows 10 [build 10240] using the MCT tool if they wish. The November update will be delivered via Windows Update. Microsoft has not pulled the Windows 10 November 10 update. The company is rolling out the November update over time – if you don’t see it in Windows Update, you will see it soon. Πόσο για τα πανηγύρια αυτή η εταιρία... Το update του Νοέμβρη το είχαν αποσύρει για λίγες μέρες και από το Windows Update και από το MCT λόγω ενός προβλήματος... Το επανέφεραν χθες και λογικά θα επανέλθει και μέσω MCT... Μπορουμε στα Win 10 να κανουμε αλλαγη του προεπιλεγμενου προγραμματος που προβαλει τις φωτογραφιες που εχουμε ; Στα βιντεακια εκανα με ευκολια, το ιδιο και στα pdf αρχεια. Στις φωτογραφιες δεν μου το αποθηκευει. Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ; Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Προεπιλεγμένες Εφαρμογές και διάλεξε για κάθε τύπο ποια εφαρμογή θες να χρησιμοποιεί :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια,ειχα το ιδιο προβλημα σε Dell 7537 μετα το τελευταιο update στα 10αρια.Επειτα απο καμποσο ψαξιμο,διαπιστωσα οτι αυτο οφειλονταν στην αναβαθμηση των drivers της Intel απο τη Microsoft (update) στα γραφικα μου.Εχει δυο καρτες το λαπτοπ.Μια Intel και μια Nvidia.Δοκιμασα λοιπον και εβαλα τους πιο παλιους drivers της Ιντελ και επιασε!!Δοκιμαστε και εσεις,μηπως εχετε παρομοιο προβλημα.;) χθες πάντως έκανε μια ενημέρωση δε θυμάμαι τι,και έκλεισε κανονικά με τη μία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το update του Νοέμβρη το είχαν αποσύρει για λίγες μέρες και από το Windows Update και από το MCT λόγω ενός προβλήματος... Το επανέφεραν χθες και λογικά θα επανέλθει και μέσω MCT... Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Προεπιλεγμένες Εφαρμογές και διάλεξε για κάθε τύπο ποια εφαρμογή θες να χρησιμοποιεί :) Το επανέφεραν και στο MCT. Η επίσημη εξήγηση είναι ότι το κατέβασαν επειδή χάλαγε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας (αν και μικρότερες ενημερώσεις στο παρελθόν είχαν ξανακάνει το ίδιο). Για να δούμε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Από εχθές βράδυ κι εγώ με Windows 10 από 7άρια. Μου έβαλε την έκδοση 10240. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Προεπιλεγμένες Εφαρμογές και διάλεξε για κάθε τύπο ποια εφαρμογή θες να χρησιμοποιεί :) Μα εκει ειναι το θεμα. Το οτι αυτο ακριβως κανω, αλλα δεν την κραταει την επιλογη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Τα Εχω Περασει Εδω και 2 μερεs σε ενα Asus EePc1005Ha...σημερα το πρωι εκανα και το τελευταιο November Update(εναν αιωνα εκανε να κατεβει-εγκατασταθει..ελεοs..)..μου εχουνε κατσει αρκετα καλα σαν upgrade(εσβησα και το windows.old..και ολα οκ...)..τρεχουνε καλυτερα απο Seven Ultimate που του ειχα περασμενα..για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 χθες πάντως έκανε μια ενημέρωση δε θυμάμαι τι,και έκλεισε κανονικά με τη μία. το έκανε και σήμερα το πρωί. 15 λεπτά και δεν έκλεισε. Τι να αρχίσω να κοιτάω; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δοκιμασμενο,,,Αξιζει..δεν δημιουργει κανενα προβλημα...(Ετσι Για Την Τσαχπινια....) How to Change Sign-in Screen Background Image in Windows 10 http://www.tenforums.com/tutorials/24018-sign-screen-background-image-change-windows-10-a.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 το ίδιο πράγμα μου κάνει το desktop τις τελευταίες μέρες με την διαφορά ότι δεν σβήνει η οθόνη. Γράφει τερματισμός λειτουργίας κλασσικά και φορτώνει...φορτώνει μέχρι που το κλείνω απο το κουμπί. Δε το κάνει βέβαια κάθε φορά,μια στο τόσο ,αλλά,Λύση δεν έχω βρει ακόμα. Και εμενα το laptop dell δεν έκλεινε.βρήκα ποιος driver φταίει και μπήκα στις ρυθμίσεις του driver και κετσεκαρα κάτι.θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω. Αννθυμαμαι καλά είναι ο driver intel engine management Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Και εμενα το laptop dell δεν έκλεινε.βρήκα ποιος driver φταίει και μπήκα στις ρυθμίσεις του driver και κετσεκαρα κάτι.θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω. Αννθυμαμαι καλά είναι ο driver intel engine management Sent from mTalk ευχαριστώ για τον κόπο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά πέρασα τα 10 τελικά αφού μου ήρθε η ειδοποίηση. Υπάρχουν μέσα στον υπολογιστή σαν αρχείο ISO τα 8 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά πέρασα τα 10 τελικά αφού μου ήρθε η ειδοποίηση. Υπάρχουν μέσα στον υπολογιστή σαν αρχείο ISO τα 8 ; Σαν iso όχι δεν υπάρχουν,αλλά έχεις την επιλογή για ένα μήνα να γυρίσεις σε αυτά,κάνοντας rollback. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Μόλις εγκαταστάθηκαν και σε μένα. Dell PC μηνών.... Από το λίγο που τα δούλεψα δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Δεν ξετρελάθηκα όμως και ίσως θα έλεγα πως τα 8.1 μου άρεσαν λίγο περισσότερο. Είναι και η δύναμη της συνήθειας βέβαια... Που υπάρχει κάποιος οδηγός για να "φρενάρω" την άντληση πληροφοριών από την ms (όχι πως μπορώ να το αποφύγω βέβαια) Edited November 25, 2015 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts