Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να κανω αναβαθμιση σε 5.1 . Που θα δω τις οδηγιες? Ειναι εργοστασιακο το δικο μου,δεν εχω πειραξει τιποτα εως τωρα.

Εχει Android 5.0.2 και το νεο System version 22.56.3 titan.

ευχαριστω :)

Edited by myalx

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Changelog :

Stagefright Security Vulnerability

Closes a potential security vulnerability that involves the mechanisms used to retrieve a message sent via the Multimedia Messaging Service (MMS).

Stability Improvements

Includes changes that fix bugs and improve the stability of your phone.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Μου ήρθε προ ολίγου ενημέρωση συστήματος και την εγκαθιστώ. 135 μβ αν δεν απατώμαι. Λογικά ειναι το stage fright έτσι;
OnePlus 3T, iPad mini 2

Ναι αυτό είναι, την έκανα κι εγώ. Δε νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές... το πρώτο που παρατήρησα είναι μεγαλύτερη ένδειξη της σύνδεσης δεδομένων (3G, H, E)

Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το τόσο σοβαρό πρόβλημα που έχετε αρκετοί με την 5.0.2. Βέβαια, δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά με την 4.2 γιατί εγώ το πήρα με την Lollipop, αλλά...ειλικρινά είναι τόσο κακό; Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Και το λέω έχοντας πριν ένα LG L90 που το πήρα με την 4.2 και αναβάθμισα σε 5.0.2. Πέρα από κάποιες λειτουργίες που δεν υπήρχαν πλέον στην 5, το κινητό ήταν το ίδιο. Ίδια ταχύτητα, ίδια μπαταρία...και ύστερα από hard reset λειτουργούσε ακόμα καλύτερα με περισσότερη ελεύθερη RAM από πριν! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι γενικά δεν έχω παράπονο και μου κάνουν εντύπωση οι τόσο αρνητικές κριτικές. Όχι ότι αμφιβάλλω πως η 5.1 είναι καλύτερη...

Ποιο αργο, κολαει η οθονη στο μαυρο και θελει restart, δεν συνδεεται σε καποια router αυτοματα, κολληματα σε "γρήγορη χρήση". Γενικα η 5 δεν του εκατσε καλα, αισθητα ποιο προβληματικο απο οτι με την 4.χ που ειχε οταν το αγορασα. Απλα η ματαιοδοξια σε οδηγει να θες παντα την τελευταια ρομ..

Ναι αυτό είναι, την έκανα κι εγώ. Δε νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές... το πρώτο που παρατήρησα είναι μεγαλύτερη ένδειξη της σύνδεσης δεδομένων (3G, H, E)

Είναι αρκετά πιο stable και στο multitasking φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Ηρθε και σε μενα για αναβαθμιση!

Τη περναω κατευθειαν ή χρειαζεται να κανω κατι πρωτα για να μη κολλαει μετα?κανα reset τιποτα τετοιο?

Και εγω την περασα στεγνα, ενα κλασσικο κολληματακι που εκανε οταν πηγαινει να συνδεθει σε αποθηκευμενο wi-fi δικτυο το κανει ακομα βεβαια αλλα οκ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ο αδερφός μου κατέβασε την προτεινόμενη αναβάθμιση και του έβγαλε το εξής μήνυμα (επισυνάπτεται φωτό). Τι κάνουμε;

https://www.dropbox.com/s/pn3bca3726gj8jr/2015-11-03%2019.13.05.jpg?dl=0

Τουλάχιστον έφυγαν τα εκνευριστικά θαυμαστικά που είχε δίπλα στο σήμα της κεραίας όποτε δεν ήταν συνδεδεμένο στο ίντερνετ όπως και του wifi

Το θαυμαστικό πλέον μου βγαίνει μόνο όταν ανοίγω το wi-fi μέχρι να συνδεθεί...ευτυχώς! Πριν δεν καταλάβαινα ούτε κι εγώ για ποιό λόγο υπήρχε. Edited by Conception

Λύθηκε δηλαδή το bug με το θαυμαστικό μ' αυτό το update του 2nd gen;

Γιατί στο 1st gen μου που πήρε την 5.1 εξακολουθεί να υπάρχει (έγινε και wipe cache)!

Γεια σε ολους, ηρθε και σε μενα ειδοποιηση σημερα για την 5.1 αλλα μαλλον επειδη ειμαι root οταν εκανε επανεκκίνηση το κινητο για να φλασαρει το update μου εβγαλε μηνυμα οτι η εγκατασταση απετυχε.

Πως μπορω να την φλασαρω την 5.1? Υπαρχει κανενας οδηγος για clean install?

Eυχαριστω

edit:

Τελικα εκανα λαθος ειναι ενα update 130mb της 5.0.2

http://i66.tinypic.com/2i70rab.png

Ξερει κανεις πως μπορω να το εγκαταστησω?

Edited by epivitor3
http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Τη περασα και εγω ετσι "στεγνα" οπως ειπατε και ολα καλα.Δε βλεπω καποιο θεμα!

Εφαρμογες οπως το Clean Master και το CM Security κανουν οντως δουλεια ή οχι?

Εφαρμογες οπως το Clean Master και το CM Security κανουν οντως δουλεια ή οχι?

Από όσα έχω δοκιμάσει, μόνο το CCleaner κάνει δουλειά χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα. (Είναι μόνο για καθαρισμό άχρηστων αρχείων, όχι για προστασία.)

Edited by Conception

Μπορει να μην περασαν πολλες ωρες απο τοτε πουν την εβαλα, αλλα η μπαταρια μου βελτιωθηκε αρκετα μπορω να πω.. :confused:

Μπορει να μην περασαν πολλες ωρες απο τοτε πουν την εβαλα, αλλα η μπαταρια μου βελτιωθηκε αρκετα μπορω να πω.. :confused:

Είχα τεράστιο θέμα με την μπαταρία λόγω του cell standby που χωρίς λόγο κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες μπαταρίας, πολλές φορές ήταν πάνω και από την οθόνη σε θέμα κατανάλωσης. Από προχθές που πέρασα την αναβάθμιση δείχνει να έχει ηρεμήσει, δεν ξέρω αν έτυχε η αν είναι λόγω της αναβάθμισης, αλλά προς το παρών έχω πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην ήταν απλά τυχαίο...

Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε η αυτονομία του. Σ΄εμένα οι υπηρεσίες google είναι στην κορυφή της κατανάλωσης... ελπίζω να κάνει κάτι γι΄αυτό η google στην 6 γιατί έχει παραγίνει το κακό!

ξέρει κανεις να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω την ερώτηση στις φωτογραφίες με ποιο απο τα δυο προγράμματα θελω να επεξεργαστώ?

γιατι κατα λαθος το ((ΠΑΝΤΑ)) το πάτησα στο λάθος προγραμμα

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

ξέρει κανεις να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω την ερώτηση στις φωτογραφίες με ποιο απο τα δυο προγράμματα θελω να επεξεργαστώ?

γιατι κατα λαθος το ((ΠΑΝΤΑ)) το πάτησα στο λάθος προγραμμα

Πας settings-apps-πατας πάνω στην εφαρμογή την λάθος που έβαλες και μετά clear default. Νομίζω έτσι γίνεται.

Πρόβλημα...

Στις 29/10 έβαλα την CM12 (οπότε πλέον δεν έχω εγγύηση...)

Ξαφνικά σήμερα έκανε reboot μόνο του και έχασε στην δεύτερη SIM...

Είχα την nightly 3/11 βάλει σήμερα το πρωί.

Έκανα wipe davlik/cache αλλά τίποτα.

Ξαναέβαλα την nightly 29/10 και wipe αλλά τίποτα.

Δοκίμασα την άλλη SIM στο SIM2 Slot αλλά τίποτα.

Η κάρτες και οι δύο λειτουργούν στην SIM1.

Καμιά ιδέα;

Υ.Γ. 5 μέρες μετά το unlock; Νόμος του Μέρφυ; Σε μένα; :( :(

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε η αυτονομία του. Σ΄εμένα οι υπηρεσίες google είναι στην κορυφή της κατανάλωσης... ελπίζω να κάνει κάτι γι΄αυτό η google στην 6 γιατί έχει παραγίνει το κακό!

Για τις υπηρεσίες Google δεν μπορεί να γίνει κάτι όσες ενημερώσεις και να βγουν γιατί όλο το λειτουργικό στηρίζεται πάνω σε αυτές ,αν κάνεις ένα Google search Θα καταλάβεις γιατί . Η μονη λύση είναι να τις απενεργοποιήσεις απλά ξεχνάς play store , Gmail, YouTube, Google+ , chrome

Edit : janerman ξαναπερνα την official και κάνε καμία επαναφορά εργοστασιακών

Edited by omg4

Edit : janerman ξαναπερνα την official και κάνε καμία επαναφορά εργοστασιακών

Έχεις κανά link που μπορώ να την βρω; Δεν την κράτησα backup δυστυχώς όταν έκανα την αλλαγή.

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)