Jump to content

Zer0c00L

Members
  • Δημοσιεύσεις

    649
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Zer0c00L

  • Ημ. Γέννησης 28/01/1972

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Athens

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Zer0c00L's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας όταν κάποιος επιλέξει να δει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας σας Το link που παραπέμπει στην πολιτική προσωπικών δεδομένων δεν δουλεύει. 10. Προσωπικά Δεδομένα Για την πολιτική χρήσης και διαχείρισης προσωπικών στοιχείων των χρηστών των υπηρεσιών του myphone.gr επισκεφθείτε την ειδική ενότητα «Προσωπικά δεδομένα» του myphone.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.myphone.gr/forum/policy.php?lang=privacy .
  2. Καλορίζικο φίλε μου πάντα να έχεις τύχη και υγεία στην ζωή σου.
  3. Καλή επιτυχία σε όλους/ες Καλή μου επιτυχία Ευχαριστούμε για τα όμορφα δώρα
  4. είναι συνηθισμένο να επιστρέφουν τα χρήματα (παραπάνω από αυτά που πήραν) μου το έχει πει δικηγόρος επίσης δεν είναι τυχαίο που είναι συγκεκριμένες εταιρείες επίσης δεν είναι τυχαίο που όλες σχεδόν έχουν έδρα την κύπρο επίσης δεν είναι τυχαίο που όλες σχεδόν έχουν φάει καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αφαίρεση αδείας λειτουργίας τους (βέβαια δεν είναι δύσκολο ο ιδιοκτήτης να κηρύξει πτώχευση και να αλλάξει ΑΦΜ και ΕΠΩΝΥΜΙΑ και να ξανά πάρει άδεια λειτουργίας) κανονικά οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας θα έπρεπε να έχουν προεπιλεγμένη την φραγή σε εισερχόμενα γραπτά μηνύματα (με χρέωση) και αν ο συνδρομητής π.χ θέλει να λαμβάνει τέτοια μηνύματα π.χ για το ωροσκόπιο του να απαιτείται η φυσική του παρουσία σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για επιβεβαίωση της ενέργειας του γενικά πάντως κρατάει πάρα πολλά χρόνια αυτή η ιστορία...και δεν ξέρω αν θα καταλήξει πουθενά...
  5. Βασικά πρέπει να εφαρμόζονται (τηρούνται) οι νόμοι και όταν κάποιος τους παραβιάζει να πέφτουν τα πρόστιμα που αναλογούν... Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα και μου επέστρεψε με το παραπάνω το ποσό που τράβηξε από το καρτοκινητό μου Απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που ανταποκρίθηκε γραπτώς (σε σημείο που με προσβάλει) για αυτό και προχώρησα σε καταγγελία και θα το τραβήξω μέχρι τέλους. Ποτέ μου δεν χρειάστηκα να μου γράψει κείμενο καταγγελίας δικηγόρος ή κάποιος άλλος συγγενής ή φίλος Αν ξέρεις να γράφεις σωστά γραπτά μηνύματα και να τα στέλνεις εκεί που πρέπει (καταγγελία/κοινοποίηση) με τις ανάλογες αποδείξεις που να τεκμηριώνεις αυτά που λες.
  6. κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ - ΑΠΠΔΧ - ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ακόμα και στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ και θα δεις πώς αλλάζουν στάση και πως θα σου επιστρέψουν τα χρήματα το έχουν παρακάνει αυτές οι εταιρείες με τα πενταψήφια που προσωπικά θεωρώ ότι το έργο που κάνουν είναι μια καθαρή απάτη (αν υπάρχει η παραμικρή διαφωνία για τον χαρακτηρισμό ας μου κάνουν μήνυση) προσωπικά μια εταιρεία από τις γνωστές (με έδρα την κύπρο) θεώρησε καλό να με εγγράψει στις υπηρεσίες της (έτσι ξαφνικά) και αυτομάτως χρεώθηκα στο καρτοκινητό μου (δύο εισερχόμενα γραπτά μηνύματα) που μου τράβηξαν όλο το χρηματικό υπόλοιπο που είχα στο καρτοκινητό μου (περίπου 20 ευρώ) τα βήματα που έκανα ήταν τηλεφώνημα στον πάροχο του καρτοκινητού στον οποίο άμεσα ζήτησα φραγή στα γραπτά μηνύματα (με χρέωση) προς πενταψήφια , φραγή στις κλήσεις (με χρέωση) προς πενταψήφια καταγγελία στην ΕΕΤΤ - ΑΠΠΔΧ - ΣτΚ επικοινωνία με την εταιρεία για την επιστροφή των χρημάτων (η οποία έγινε) αλλά με εξόργισε η συμπεριφορά τους καθώς νόμιζαν ότι μιλούσαν σε άσχετο και μου είχαν το θράσος να μου πουν ότι εγώ γράφτηκα στις υπηρεσίες τους...όταν βέβαια ζήτησα με επίσημο τρόπο τα στοιχεία που έχουν και τις αποδείξεις...ακόμα περιμένω την απάντηση τους καθώς τους επισήμανα ότι ο αριθμός είναι απόρρητος και εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 11 βέβαια είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω μέχρι τέλους ακόμα και αν χρειαστεί μέσω της δικαστικής οδού.
  7. Καλή επιτυχία σε όλους/ες Καλή μου επιτυχία
  8. φίλε μου ξέρω πολύ καλά τα "δυτικά" προάστια της Αθήνας όπως τα "ανατολικά" προάστια όπως τα βόρεια προάστια όπως και τα νότια προάστια ξέρεις γεννήθηκα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βύρωνα , μεγάλωσα στου Ζωγράφου και τώρα μένω στο Παγκράτι αλλά έχω φίλους παντού σε όλο το λεκανοπέδιο της αττικής αλλά και κινούμαι καθημερινά λόγω εργασίας σε όλο το λεκανοπέδιο της αττικής. αυτές τις περίεργες δουλείες που λες ότι κάνουν στα "δυτικά" προάστια της Αθήνας σε "ειδικά" κοντέινερ για να μην περνάει το σήμα από το GPS Tracker ξέρεις τις κάνουν και αλλού π.χ στην Καισαριανή ότι αφορά τα "παιδιά" μειονότητας που αξίζουν λιγότερα από ένα αυτοκίνητο να με συγχωρείς αλλά φταίει η μειονότητα αυτή και οι γονείς τους που τα βλέπουν ως πηγή επιδομάτων/βοηθημάτων/εμπορίου. το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τα παιδιά "προσφύγων/μεταναστών" ξέρεις και αυτοί τα βλέπουν ως πηγή επιδομάτων/βοηθημάτων/εμπορίου ενώ αντίστοιχα στις ελληνικές οικογένειες τα παιδιά δεν είναι πηγή επιδομάτων/βοηθημάτων/εμπόριο για αυτό οι ελληνικές οικογένειες άντεξαν στην κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα γιατί είναι ενωμένες (παππούδες-γονείς-παιδιά) τα παιδιά είναι πρώτη προτεραιότητα των γονιών για αυτά νοιάζονται , για αυτά δουλεύουν μια-δύο-τρεις δουλειές ακόμα και οι δύο γονείς ώστε να μην τους λείψει τίποτα δεν έχει σημασία αν αυτά καμιά φορά βγουν "κακομαθημένα". Η αστυνομία κάνει μια χαρά την δουλειά της όπως και η δικαιοσύνη εφαρμόζει τον νόμο δυστυχώς ο νόμος έχει πρόβλημα στην χώρα μας αν τώρα σε ένα εξάμηνο έχετε τα περισσότερα "κλεμμένα" ηλεκτρικά πατίνια φίλε μου στα δυτικά προάστια της αθήνας σημαίνει ότι η εταιρεία δεν την ενδιαφέρει η υπηρεσία γιατί δεν βγάζει κέρδη γιατί αν την ενδιαφέρει η υπηρεσία απλά πάει στον εισαγγελέα κάνει μήνυση αυτός δίνει εντολή και ένας στρατός από αστυνομικούς έρχονται στα δυτικά προάστια στα συγκεκριμένα στέκια (γιατί τα ξέρουν) και τελείωσε το ζήτημα.
  9. Η αστυνομία μια χαρά μπαίνει (αρκετές διμοιρίες) αρκεί να δώσει την εντολή ο εισαγγελέας.
  10. ξέρεις αν χτυπάει ο συναγερμός εκτός ότι τον ακούν όλοι/ες δίνει στίγμα το GPS Tracker και επίσης θα σε κοιτούν όλοι/ες εκτός αν το πάρεις σε κάποιο απομονωμένο σημείο και ασχοληθείς μαζί του είπα οι περιορισμοί θα φέρουν μείωση στην πελατεία του και στα έσοδα της εταιρείας εγώ το θεωρώ αναμενόμενο αφού τα "ζωντόβολα" έχουν μάθει να δουλεύουν χωρίς κανόνες και νόμους όταν κάποιος επιβάλει κανόνες και νόμους δεν αρέσουν στα "ζωντόβολα". πάρε παράδειγμα τα ΜΜΜ στην αθήνα τώρα που έκλεισαν οι πύλες και ξαμολήθηκαν οι ελεγκτές και κόβουν πρόστιμα τους έφυγε η μαγκιά να μπαίνουν "τσάμπα" γιατί μόλις τους πιάσουν ....
  11. αν έχουν "βρει" που είναι κρυμμένο το GPS Tracker ναι μπορούν να τα κλέψουν αν όχι εκτός του συναγερμού που θα χτυπάει θα έχουν να αντιμετωπίσουν το GPS Tracker που θα δώσει το στίγμα στην εταιρεία και μετά αυτοί που θα το έχουν κλέψει θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου γιατί μην ξεχνάει κανείς είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι αξίας περίπου 400 ευρώ.
  12. άρα το σέρνουν και βαράει ο συναγερμός (μέχρι που θα τα πιάσει κάποιος και θα τα πλακώσει στις σφαλιάρες)
  13. Καλά είσαι εκεί που είσαι στο εξωτερικό Σκέψου αυτούς που ζουν σε αυτή την χώρα και δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή - εργασία - χρήματα τι τραβάνε...
  14. Η παρακάτω άποψη/σχόλιο/γνώμη είναι καθαρά προσωπική Η χώρα που ζούμε είναι "...ρδελο" Οι κάτοικοι που ψηφίζουν αυτούς που μας κυβερνούν και μετά που καταλάβουν την "λαλακία" που έκαναν φωνάζουν είναι "ζωντόβολα" Κάτοικοι που δεν ανήκουν στα "ζωντόβολα" δυστυχώς έχουν μείνει ελάχιστοι στην χώρα αυτή οι περισσότεροι απλά έφυγαν στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή - αξιοπρεπή εργασία και φυσικά χρήματα ανάλογα την εργασία που κάνουν και το κυριότερο σε μια χώρα που τους σέβεται ως πολίτες της.
  15. χωρίς πληρωμή λειτουργεί.? γιατί νομίζω ότι εκτός του συναγερμού και το στίγμα (gps) που δίνει στην εταιρεία δεν δουλεύει ως ηλεκτρικό πατίνι έτσι μόνο θα το τσουλάει με τα πόδια (αλλά θα χτυπάει ο συναγερμός) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα τετράποδα "ζώα" είναι πιο έξυπνα από τους ανθρώπους (δίποδα ζώα) για αυτό σε παρακαλώ μην τα προσβάλλεις όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους να τους αποκαλείς "ζωντόβολα" αυτός ο τίτλος τους ταιριάζει απόλυτα
×
×
  • Create New...