Jump to content

pothead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pothead

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pothead's Achievements

  1. Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος του Xiaomi m11 lite 5g περίπου 1 μήνα. Το θέμα το έχω βάλει και στο thread του κινητού. Γενικά ευχαριστημένος. Η μπαταρία σίγουρα θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερη. Το android system είναι το δεύτερο πιο ενεργοβόρο μετά την οθόνη. Εντάξει δεν με νοιάζει και τόσο μιας και το φορτίζω κάθε βράδυ έχει και το ταχεία φόρτιση. Το πρόβλημα πού έχω και είμαι στα πρόθυρα να το δώσω ειναι το NFC. Γενικά το χρησιμοποιώ πάρα πολύ στις πληρωμές μου από ανέπαφα από Εθνική τράπεζα. Με το προηγούμενο κινητό που είχα samsung a40 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα σε όποιο pos και να πήγαινα η συναλλαγή γινόταν μία χαρά με NFC. Με το συγκεκριμένο κινητό ντρέπομαι πiα να το χρησιμοποιήσω. Σε κάποια pos δουλεύει σε κάποια άλλα όχι. Μου λέει δοκιμάστε άλλο τερματικό η άλλη κάρτα ή βγάζει error σε κάποια άλλα. Είναι ρουλέτα σε ποια pos θα λειτουργήσει. Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα ή κάποια λύση;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος του κινητού περίπου 1 μήνα. Γενικά ευχαριστημένος. Η μπαταρία σίγουρα θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερη. Το android system είναι το δεύτερο πιο ενεργοβόρο μετά την οθόνη. Εντάξει δεν με νοιάζει και τόσο μιας και το φορτίζω κάθε βράδυ έχει και το ταχεία φόρτιση. Το πρόβλημα πού έχω και είμαι στα πρόθυρα να το δώσω ειναι το NFC. Γενικά το χρησιμοποιώ πάρα πολύ στις πληρωμές μου από ανέπαφα από Εθνική τράπεζα. Με το προηγούμενο κινητό που είχα samsung a40 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα σε όποιο pos και να πήγαινα η συναλλαγή γινόταν μία χαρά με NFC. Με το συγκεκριμένο κινητό ντρέπομαι πiα να το χρησιμοποιήσω. Σε κάποια pos δουλεύει σε κάποια άλλα όχι. Μου λέει δοκιμάστε άλλο τερματικό η άλλη κάρτα ή βγάζει error σε κάποια άλλα. Είναι ρουλέτα σε ποια pos θα λειτουργήσει. Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα ή κάποια λύση;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Εγώ πάντως, αλλά και στην παρέα μου, σύνολο υπάρχουν 4 Nexus 5x και κανενός το κινητό δεν έχει πρόβλημα. Όλα stock και smooth. Το καλύτερο κινητό που είχα - έχω ποτέ.
  4. Μου ήρθε κι εμένα OTA η 7.1.2 μιας και είμαι στο beta program. Εδώ και 1 μέρα σχεδόν όλα ρολόι. Έχουμε επιτέλους gesture για να κατεβαίνει το notification drawer από fingerprint sensor.
  5. Όχι μην ανησυχείς και σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα το patch Ιανουαρίου. Δεν γίνεται να το πάρουν όλοι την ίδια στιγμή.
×
×
  • Create New...