myalx Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Θελω να κανω αναβαθμιση σε 5.1 . Που θα δω τις οδηγιες? Ειναι εργοστασιακο το δικο μου,δεν εχω πειραξει τιποτα εως τωρα. Εχει Android 5.0.2 και το νεο System version 22.56.3 titan. ευχαριστω :) Edited November 2, 2015 by myalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Changelog : Stagefright Security Vulnerability Closes a potential security vulnerability that involves the mechanisms used to retrieve a message sent via the Multimedia Messaging Service (MMS). Stability Improvements Includes changes that fix bugs and improve the stability of your phone. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μου ήρθε προ ολίγου ενημέρωση συστήματος και την εγκαθιστώ. 135 μβ αν δεν απατώμαι. Λογικά ειναι το stage fright έτσι; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι αυτό είναι, την έκανα κι εγώ. Δε νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές... το πρώτο που παρατήρησα είναι μεγαλύτερη ένδειξη της σύνδεσης δεδομένων (3G, H, E) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lary7 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το τόσο σοβαρό πρόβλημα που έχετε αρκετοί με την 5.0.2. Βέβαια, δεν ξέρω ποιά είναι η διαφορά με την 4.2 γιατί εγώ το πήρα με την Lollipop, αλλά...ειλικρινά είναι τόσο κακό; Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Και το λέω έχοντας πριν ένα LG L90 που το πήρα με την 4.2 και αναβάθμισα σε 5.0.2. Πέρα από κάποιες λειτουργίες που δεν υπήρχαν πλέον στην 5, το κινητό ήταν το ίδιο. Ίδια ταχύτητα, ίδια μπαταρία...και ύστερα από hard reset λειτουργούσε ακόμα καλύτερα με περισσότερη ελεύθερη RAM από πριν! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι γενικά δεν έχω παράπονο και μου κάνουν εντύπωση οι τόσο αρνητικές κριτικές. Όχι ότι αμφιβάλλω πως η 5.1 είναι καλύτερη... Ποιο αργο, κολαει η οθονη στο μαυρο και θελει restart, δεν συνδεεται σε καποια router αυτοματα, κολληματα σε "γρήγορη χρήση". Γενικα η 5 δεν του εκατσε καλα, αισθητα ποιο προβληματικο απο οτι με την 4.χ που ειχε οταν το αγορασα. Απλα η ματαιοδοξια σε οδηγει να θες παντα την τελευταια ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι αυτό είναι, την έκανα κι εγώ. Δε νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές... το πρώτο που παρατήρησα είναι μεγαλύτερη ένδειξη της σύνδεσης δεδομένων (3G, H, E) Είναι αρκετά πιο stable και στο multitasking φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ηρθε και σε μενα για αναβαθμιση! Τη περναω κατευθειαν ή χρειαζεται να κανω κατι πρωτα για να μη κολλαει μετα?κανα reset τιποτα τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγω την πέρασα στεγνά πάντως ουτε wipe ουτε τίποτα. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Και εγω την περασα στεγνα, ενα κλασσικο κολληματακι που εκανε οταν πηγαινει να συνδεθει σε αποθηκευμενο wi-fi δικτυο το κανει ακομα βεβαια αλλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Migrammikos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Ο αδερφός μου κατέβασε την προτεινόμενη αναβάθμιση και του έβγαλε το εξής μήνυμα (επισυνάπτεται φωτό). Τι κάνουμε; https://www.dropbox.com/s/pn3bca3726gj8jr/2015-11-03%2019.13.05.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τουλάχιστον έφυγαν τα εκνευριστικά θαυμαστικά που είχε δίπλα στο σήμα της κεραίας όποτε δεν ήταν συνδεδεμένο στο ίντερνετ όπως και του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Το θαυμαστικό πλέον μου βγαίνει μόνο όταν ανοίγω το wi-fi μέχρι να συνδεθεί...ευτυχώς! Πριν δεν καταλάβαινα ούτε κι εγώ για ποιό λόγο υπήρχε. Edited November 3, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λύθηκε δηλαδή το bug με το θαυμαστικό μ' αυτό το update του 2nd gen; Γιατί στο 1st gen μου που πήρε την 5.1 εξακολουθεί να υπάρχει (έγινε και wipe cache)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Γεια σε ολους, ηρθε και σε μενα ειδοποιηση σημερα για την 5.1 αλλα μαλλον επειδη ειμαι root οταν εκανε επανεκκίνηση το κινητο για να φλασαρει το update μου εβγαλε μηνυμα οτι η εγκατασταση απετυχε. Πως μπορω να την φλασαρω την 5.1? Υπαρχει κανενας οδηγος για clean install? Eυχαριστω edit: Τελικα εκανα λαθος ειναι ενα update 130mb της 5.0.2 http://i66.tinypic.com/2i70rab.png Ξερει κανεις πως μπορω να το εγκαταστησω? Edited November 3, 2015 by epivitor3 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τη περασα και εγω ετσι "στεγνα" οπως ειπατε και ολα καλα.Δε βλεπω καποιο θεμα! Εφαρμογες οπως το Clean Master και το CM Security κανουν οντως δουλεια ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Όχι. Καλύτερα να μην ασχοληθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Εφαρμογες οπως το Clean Master και το CM Security κανουν οντως δουλεια ή οχι? Από όσα έχω δοκιμάσει, μόνο το CCleaner κάνει δουλειά χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα. (Είναι μόνο για καθαρισμό άχρηστων αρχείων, όχι για προστασία.) Edited November 4, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μπορει να μην περασαν πολλες ωρες απο τοτε πουν την εβαλα, αλλα η μπαταρια μου βελτιωθηκε αρκετα μπορω να πω.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μπορει να μην περασαν πολλες ωρες απο τοτε πουν την εβαλα, αλλα η μπαταρια μου βελτιωθηκε αρκετα μπορω να πω.. :confused: Είχα τεράστιο θέμα με την μπαταρία λόγω του cell standby που χωρίς λόγο κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες μπαταρίας, πολλές φορές ήταν πάνω και από την οθόνη σε θέμα κατανάλωσης. Από προχθές που πέρασα την αναβάθμιση δείχνει να έχει ηρεμήσει, δεν ξέρω αν έτυχε η αν είναι λόγω της αναβάθμισης, αλλά προς το παρών έχω πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην ήταν απλά τυχαίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε η αυτονομία του. Σ΄εμένα οι υπηρεσίες google είναι στην κορυφή της κατανάλωσης... ελπίζω να κάνει κάτι γι΄αυτό η google στην 6 γιατί έχει παραγίνει το κακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ξέρει κανεις να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω την ερώτηση στις φωτογραφίες με ποιο απο τα δυο προγράμματα θελω να επεξεργαστώ? γιατι κατα λαθος το ((ΠΑΝΤΑ)) το πάτησα στο λάθος προγραμμα Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ξέρει κανεις να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω την ερώτηση στις φωτογραφίες με ποιο απο τα δυο προγράμματα θελω να επεξεργαστώ? γιατι κατα λαθος το ((ΠΑΝΤΑ)) το πάτησα στο λάθος προγραμμα Πας settings-apps-πατας πάνω στην εφαρμογή την λάθος που έβαλες και μετά clear default. Νομίζω έτσι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Πρόβλημα... Στις 29/10 έβαλα την CM12 (οπότε πλέον δεν έχω εγγύηση...) Ξαφνικά σήμερα έκανε reboot μόνο του και έχασε στην δεύτερη SIM... Είχα την nightly 3/11 βάλει σήμερα το πρωί. Έκανα wipe davlik/cache αλλά τίποτα. Ξαναέβαλα την nightly 29/10 και wipe αλλά τίποτα. Δοκίμασα την άλλη SIM στο SIM2 Slot αλλά τίποτα. Η κάρτες και οι δύο λειτουργούν στην SIM1. Καμιά ιδέα; Υ.Γ. 5 μέρες μετά το unlock; Νόμος του Μέρφυ; Σε μένα; :( :( Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε η αυτονομία του. Σ΄εμένα οι υπηρεσίες google είναι στην κορυφή της κατανάλωσης... ελπίζω να κάνει κάτι γι΄αυτό η google στην 6 γιατί έχει παραγίνει το κακό! Για τις υπηρεσίες Google δεν μπορεί να γίνει κάτι όσες ενημερώσεις και να βγουν γιατί όλο το λειτουργικό στηρίζεται πάνω σε αυτές ,αν κάνεις ένα Google search Θα καταλάβεις γιατί . Η μονη λύση είναι να τις απενεργοποιήσεις απλά ξεχνάς play store , Gmail, YouTube, Google+ , chrome Edit : janerman ξαναπερνα την official και κάνε καμία επαναφορά εργοστασιακών Edited November 4, 2015 by omg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Edit : janerman ξαναπερνα την official και κάνε καμία επαναφορά εργοστασιακών Έχεις κανά link που μπορώ να την βρω; Δεν την κράτησα backup δυστυχώς όταν έκανα την αλλαγή. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts