Mark_K Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Μόνο επειδή έχω μια μαγνητική βάση για το αυτοκίνητο που θέλει να κολλήσεις ένα σιδεράκι στην πλάτη, αγοράζω θήκες σιλικόνης με 1-2€ από το eBay και το κολλάω εκεί αντί να χαλάω τη συσκευή. Μόνο για όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω στο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Προσωπικα δεν μ'αρεσουν οι θηκες και δεν εχω βαλει. Ειναι καλο ποιοτικα και τις εχει φαει τις πτωσεις με επιτυχια :) Σε αντίθεση με εμένα που δεν μπορώ χωρίς FlipCase. Μέχρι τώρα έχω σπάσει μια θήκη (το πλαστικό μέρος που κρατιέται το κινητό) και νιώθω πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι υπήρχε έστω και 10% πιθανότητα να είχε σπάσει το κινητό. Άσε που έχει γλιτώσει και η οθόνη από ποτά/αναψυκτικά/νερά (ασχέτως της στεγανότητας που λένε ότι έχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Σε περίπτωση που το κάνουμε root ή βάλουμε άλλη ROM όπως CM12/Purity τι γίνεται με την εγγύηση; Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε ακριβώς όπως ήταν; Αν ΔΕΝ μπορούμε να το επαναφέρουμε ακριβώς όπως ήταν; Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Όχι, το έχουμε πει αρκετές φορές. Ο λόγος είναι πως για να ξεκλειδώσεις τον bootloader(πράγμα απαραίτητο έστω και απλά για να κάνεις root) πρέπει να στείλεις στη motorola ένα κωδικό που σου δίνει το τηλέφωνο προκειμένου να σου δώσουν τον κωδικό ξεκλειδώματος. Αν το κάνεις αυτό σε βάζουν σε λίστα και ξέρουν ότι το έχεις πειράξει. Βέβαια υποτίθεται πως έχει βγει στην Ευρώπη νόμος που υποχρεώνει το σέρβις να δεχτεί επισκευές στην εγγύηση για πειραγμένες συσκευές εφόσον το πρόβλημα είναι καθαρά hardware, και η ζημιά δεν είναι αποτέλεσμα του πειράγματος. Αλλά προσωπικά δεν θα πόνταρα σε αυτό, ειδικά στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 εχει μεγαλη διαφορα να το αφισεις με το μαμα εκδοση σε σχεση με το να το πειραξεις ? για τον μεσο χρηστη ρωταω που απλα θα μπει ιντερνετ και θα βγαλει καμια φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 και κατι ακομα , το περνω και το δουλευω μεχρι να σβησει απο μπαταρια και μετα το φορτιζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγώ παιδια εχω παρει αυτη τη θηκη και με εχει βολεψει πολυ, το πλαστικο που ανοιγει απο πισω βοηθαει οταν εισαι ξαπλα να χειρίζεσαι με το ενα χερι το κινητό γιατί μπαίνει αναμεσα στα μεσαία δάχτυλα. Φυσικα εχει και περισσότερη προστασία στις γωνίες. Αν δεν θες αφήνεις μονο την σιλικόνη μιας και το μαυρο πίσω είναι αφαιρούμενο. [ATTACH]61628[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigelis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 φορτιζω με ενα samsung στα 0,7 Α και για να κανει πληρη φορτιση θελει γυρω στο 7ωρο,ειναι νορμαλ τοσο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Είναι θέμα φορτιστή με έναν HTC εμένα μου φορτίζει σε 1-2 ώρες. Ενώ με Nokia ή μέσω USB θέλει 6 ώρες. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ρε παιδιά με μαμα ρομ και οχι πολυ φορτωμένο το κινητό παει καθε μερα και πιο αργα απο το replay. Εχω μια 16 sd Kingston αγορασμενη κανονικα απο play 247, την πιο γρηγορη μάλιστα και περναω οσες εφαρμογές μπορω εκει γιατι αλλιως γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω ουτε updates να κσνω. Δεν εχω ούτε φωτο ούτε μουσική. Αλήθεια πατα να ανοιξει εφαρμογή και κανει 5 και 6 δευτερόλεπτα. Συνέχεια καθαριζω τις ανοικτες εφαρμογές αλλα παλι τα ιδια. Λίγο με επανεκκίνηση ξεκολαει αλλα για λίγο. Launcher κτλ τις Google. Γενικά δεν εχω αλλαξει σχεδόν τίποτα απο τα defaults ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα για τον dialer δεν το συζητώ. Καλύτερα να στελνω Περιστέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ρε παιδιά με μαμα ρομ και οχι πολυ φορτωμένο το κινητό παει καθε μερα και πιο αργα απο το replay. Εχω μια 16 sd Kingston αγορασμενη κανονικα απο play 247, την πιο γρηγορη μάλιστα και περναω οσες εφαρμογές μπορω εκει γιατι αλλιως γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω ουτε updates να κσνω. Δεν εχω ούτε φωτο ούτε μουσική. Αλήθεια πατα να ανοιξει εφαρμογή και κανει 5 και 6 δευτερόλεπτα. Συνέχεια καθαριζω τις ανοικτες εφαρμογές αλλα παλι τα ιδια. Λίγο με επανεκκίνηση ξεκολαει αλλα για λίγο. Launcher κτλ τις Google. Γενικά δεν εχω αλλαξει σχεδόν τίποτα απο τα defaults ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα για τον dialer δεν το συζητώ. Καλύτερα να στελνω Περιστέρι καθάρισε την προσωρινή μνήμη ( μια φορά το μήνα ) για να μην έχεις πρόβλημα με τα update και κανε που και πού κανένα wipe cache ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ρε παιδιά με μαμα ρομ και οχι πολυ φορτωμένο το κινητό παει καθε μερα και πιο αργα απο το replay. Εχω μια 16 sd Kingston αγορασμενη κανονικα απο play 247, την πιο γρηγορη μάλιστα και περναω οσες εφαρμογές μπορω εκει γιατι αλλιως γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω ουτε updates να κσνω. Δεν εχω ούτε φωτο ούτε μουσική. Αλήθεια πατα να ανοιξει εφαρμογή και κανει 5 και 6 δευτερόλεπτα. Συνέχεια καθαριζω τις ανοικτες εφαρμογές αλλα παλι τα ιδια. Λίγο με επανεκκίνηση ξεκολαει αλλα για λίγο. Launcher κτλ τις Google. Γενικά δεν εχω αλλαξει σχεδόν τίποτα απο τα defaults ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα για τον dialer δεν το συζητώ. Καλύτερα να στελνω Περιστέρι Sd maid και καθάρισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Επισης δοκιμασε και με τον Nova launcher, δεν ξερω αν εχει μεγαλη διαφορα απο τον google now γιατι με το που το πηρα το κινητο αγορασα και τον nova και ειναι σφαιρα το κινητο (μεχρι στιγμης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Επισης δοκιμασε και με τον Nova launcher, δεν ξερω αν εχει μεγαλη διαφορα απο τον google now γιατι με το που το πηρα το κινητο αγορασα και τον nova και ειναι σφαιρα το κινητο (μεχρι στιγμης). αυτον εδω λες ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=en απο εκδοση android εχεις την μαμα ? παει ποιο γρηγορα ? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια το πηρα και εγω χτες στα χερια μου το απογευμα , εκανα και το update σε 5.0.2 εαν δεν κανω λαθος και ολα καλα ... αυτη ειναι και η τελευταια μαμα εκδοση ? εαν βαλω αλλη απο κατι οδηγιες που εχει εδω θα χασω εγγυηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 αυτον εδω λες ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=en απο εκδοση android εχεις την μαμα ? παει ποιο γρηγορα ? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια το πηρα και εγω χτες στα χερια μου το απογευμα , εκανα και το update σε 5.0.2 εαν δεν κανω λαθος και ολα καλα ... αυτη ειναι και η τελευταια μαμα εκδοση ? εαν βαλω αλλη απο κατι οδηγιες που εχει εδω θα χασω εγγυηση ? Ναι αυτος ειναι (νομιζω τον ειχα παρει καπου στα 3€ και απο οτι βλεπω ανεβηκε τωρα) αλλα κατεβασε πρωτα την δωρεαν εκδοση να τον δοκιμασεις. Εμενα ηρθε κατευθειαν με την 5.02 και δεν το εχω πειραξει ακομα γιατι παει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 καλα και εγω δεν εχω ουτε γνωση ουτε θα κανω χρηση τρελλη, βασικα η γυναικα μου θα το εχει οποτε ειναι για ιντερνετ/facebook ktl χτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Αυτά είναι που τρώνε και την περισσότερη μπαταρία. Αλλά οκ, θα την καλύψει. Το πολύ πολύ με αρκετή χρήση να το φορτίζει μια φορά την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 εχετε υποψιν καποιο powerbank ? ισως παρω ενα , επισης απο φορτιση ποση ωρα κανει απο το 0 στο 100 ? τελος λογικα πρειε 3-4 φορες να το αφησει να σβησει τελειως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ανάλογα με την ισχύ του φορτιστή/power bank είναι και ο χρόνος φόρτισης. Πάρε κάτι καλό στα 2Α και θα τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται και θα φορτίζει σε ~1,5 ώρα. Γενικά μην το αφήνεις να αδειάζει εντελώς. Και στο 20-30% να έχει πέσει καλό θα του κάνεις αν το βάλεις για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Γνωρίζει κανείς αν το κινητό θα πάρει την έκδοση 5.1 σε κάποια φάση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Σε κάποια φάση ναι.Υποσηρίζονται για 18 μήνες νομίζω οι συσκευές οπότε θα πάρει και άλλες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Σε κάποια φάση ναι.Υποσηρίζονται για 18 μήνες νομίζω οι συσκευές οπότε θα πάρει και άλλες ενημερώσεις. thanks φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Έχω την εντύπωση πως δεδομένη υποστήριξη για αναβαθμίσεις για κάποιο τέτοιο διάστημα είναι μόνο για τις Nexus συσκευές. Ωστόσο λόγω της καλής σχέσης που έχει ακόμα η Motorola με τη Google τα Moto αναβαθμίζονται και αυτά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Σε περίπτωση που το κάνουμε root ή βάλουμε άλλη ROM όπως CM12/Purity τι γίνεται με την εγγύηση; Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε ακριβώς όπως ήταν; Αν ΔΕΝ μπορούμε να το επαναφέρουμε ακριβώς όπως ήταν; Δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Με το root κάποια αντίσταση καίγεται και φαίνεται στο service (και άμα εκκινήσεις σε bootloader το status δείχνει locked μεν αλλά αναφέρει οτι έχει ξεκλειδωθεί). Και η εγγύηση δεν ισχύει. 'Εχω δώσει το δικό μου για επισκευή και ακριβώς αυτά μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Με το root κάποια αντίσταση καίγεται και φαίνεται στο service (και άμα εκκινήσεις σε bootloader το status δείχνει locked μεν αλλά αναφέρει οτι έχει ξεκλειδωθεί). Και η εγγύηση δεν ισχύει. 'Εχω δώσει το δικό μου για επισκευή και ακριβώς αυτά μου είπαν Αν οντως απο το service σου μιλησαν για καμενη αντισταση οταν κανεις root, τοτε η μονη καμενη αντισταση βρισκοταν στο μυαλο αυτου που σου το ειπε :cry: Απλα επειδη πρεπει να ξεκλειδωθει ο bootloader εισαι υποχρεωμενος να ζητησεις κωδικο ξεκλειδωματος απο τη Motorola. Απο εκει και μετα ειναι ευκολο με μια αναζητηση σειριακου αριθμου για το service να μαθει αν εχεις εγγυηση η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts