Jump to content

Saloufas17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Saloufas17

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 17

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme GT ME

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Saloufas17's Achievements

  1. θα πάρουμε android 14 και UI 5 ξέρουμε?
  2. Ούτε και εμένα δούλεψε ποτέ ούτε σε android 11 ούτε στο 12. Ένας στο xda λέει φταίει ότι είχε κλειστά τα animations απο το developers settings, εγώ το πρώτο πράγμα που κάνω σε ότι κινητό πάρω είναι να κλείνω απο εκεί τα animations. Λέω αυτό θα είναι, τα άνοιξα αλλά παλι δεν δουλεύει.
  3. settings/mobile network/call settings/advance settings και θα σου βγάλει αυτήν την καρτέλα να το ρυθμίσεις. Αλλιώς είναι θέμα παρόχου μιας και οταν μιλάς στην μια γραμμή η άλλη είναι κλειστή και θα πρέπει ο πάροχος να σου στείλει sms. Εμένα στην wind ενω μιλούσα ακόμα και να με έπαιρνε κάποιος στην ίδια γραμμή δεν με ειδοποιούσε η δεν χτυπούσε από πίσω αναμονή, του έδειχνε οτι είναι απασχολημένη η γραμμή και εγω ποτε δεν ήξερα ποιος με έπαιρνε. Το ρύθμισα απο εκεί και δουλεύει τώρα.
  4. Α, εγώ νόμιζα να αλλάξουμε fonts. Όχι το μέγεθος. Αλλάζει και γραμματοσειρά απο εκεί
  5. Και πως αλλάζει, να μαθαίνουμε και οι νέοι κάτοχοι της συσκευής; Settings/display& Brightness/ Font's & Display size Παρόλα αυτά ακόμα μεγάλη είναι η γραμματοσειρά για τα γούστα μου. Πολύ με χαλάει.
  6. Ακόμα πρόβλημα έχει ο αλγόριθμος της φωτεινότητας, με χαμηλό φωτισμό ρίχνει τέρμα την φωτεινότητα και αναγκαζομαι να την ανεβαζω χειροκίνητα, ελπίζω μετα από μερικές χειροκίνητες ρυθμίσεις να πάρει μπροστά και να μην την ρίχνει τελείως. Σαν να έχει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μου φαίνεται, απο το πρωί που εκανα το update και το άφησα 3 ωρες στην πρίζα και μετά έχω 4 ωρες οθόνη και 67% μπαταρία ακόμα! Πάντως οτι έχουν μεγαλώσει την γραμματοσειρά σε ολο το φάσμα τού κινητού ακόμα και στη μικρότερη ρύθμιση που το έχω είναι πολύ σπαστικό, δεν ξέρω αν είναι ετσι σε ολο το android 12 είτε το έχει κάνει η realme με το UI 3.
  7. καλά πως τα μεγαλωσαν ετσι τα εικονίδια στην status bar και στην notification bar, λες και εχουμε στραβισμό και δεν βλέπω να έχει επιλογή να τα μικρύνεις. Λες και γύρισα το κινητό σε ανάλυση 720p είναι έλεος δηλαδή, αυτό το πράγμα με καθε νέα έκδοση android να πανε και να πειράζουν πράγματα που δεν ενοχλούσαν κανένα, δηλαδή ελεος. Έχουν αλλάξει και την γραμματοσειρά και εχει δέσει το πακέτο.
  8. στα updates βλέπω λένε έχουν φτιάξει τον αλγόριθμο του auto brightness που κυρίως το βράδυ έριχνε την φωτεινότητα τελείως και δεν έβλεπες τίποτα, ισχύει?
  9. για πείτε όσοι το περάσατε, δουλευουν όλα οκ? ή εχει προβλήματα? αν δεν πάρω feedback δεν το περνάω.
  10. Είπα να δοκιμάσω εχθές το βράδυ το Super Power Saving mode με 83% μπαταρία. Το πρωί άνοιξα το κινητό μετά από 8 ώρες και η μπαταρία του ήταν πάλι στο 83%! Δεν έπεσε καθόλου!!!
  11. Και εγώ προσπαθώ να δω τι παίζει, στην αρχή είδα 8 ώρες οθόνη αλλά μετά μετά βίας έφτανα τις 6. Βέβαια το φόρτιζα μέχρι 90-92%. Εχθές που το ξέχασα και φόρτισε μέχρι 100% είχα 2 ώρες το βράδυ που σερφάριζα με 120Ηz την οθόνη στο 10% φωτεινότητα συν power saving mode και Wifi, έπεσε στο 90%. Δηλαδή με 10% μπαταρία έβγαλε 2 ώρες οθόνη. Από εχθές αυτήν στην στιγμή είμαι στις 7Η 22min οθόνη και 33% μπαταρία. Πιστεύω παίζει ρόλο και πόσο τις 100% φορτίζουμε την μπαταρία, μιας και πολλοί δεν το αφήνουμε να πάει στο 100% για την μακροζωία της.
  12. Δεν φοράει τζαμάκι, την ζελατίνα φοράει που έρχεται μαζι με το κινητό.
  13. Ήρθε εχθές τελικά η θήκη ενώ έλεγε παράδοση 04 Ιανουαρίου. Πολύ καλή όπως την ήθελα με τις προστασίες στις γωνίες, διάφανη να φαίνεται το κινητό συν ότι δεν γλιστράει με τίποτα όταν το έχεις στο χέρι. Αυτό με το Edge Lighting και εγώ δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει, δεν το βλέπω να ανάβει ακόμα και όταν έχω αναπάντητες.
  14. 325€ στο e-shop η έκδοση 8/256 με το vegan leather. https://www.e-shop.gr/kinito-realme-gt-master-5g-256gb-8gb-dual-sim-grey-p-TEL.093566
×
×
  • Create New...