Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σβήσε το (κρατώντας πατημένο 10-15" το power αν δεν βλέπεις), και άνοιξέ το ξανά. Αν στην επανεκκίνηση εμφανίζει το ίδιο λογικά είναι hardware πρόβλημα και το πας στο σέρβις.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ να βρω πουθενά πως μπορούμε να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη χωρίς χρήση κάποιου προγραμματος???

Αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο λειτουργικό δεν μπορείς χωρίς κάποιο έξτρα πρόγραμμα.

Δε ξερω για εσας αλλα μετανιωσα που πηρα το moto g 2014.

με 200 ευρω περνεις πχ το huawei p8 lite που ειναι πολυ ανωτερο

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Δε ξερω για εσας αλλα μετανιωσα που πηρα το moto g 2014.

με 200 ευρω περνεις πχ το huawei p8 lite που ειναι πολυ ανωτερο

Πότε το πήρες το moto?

Γιατί το Ρ8lite τωρα κυκλοφόρησε.

Αλλωστε δεν κάνει 200€ to moto.(εκτος αν ακρίβυνε τόσο )

Edited by bill33

η διαφορά στις τιμές των δύο συσκευών αυτή τη στιγμή στο skroutz είναι κάτι λιγότερο από 110 ευρώ (100 ευρώ διαφορά για την 4g έκδοση του moto g και ~106 για την απλή) . προφανώς το p8 lite είναι καλύτερο, αλλά αν είχες πάρει τη συσκευή όταν είχε 200 ευρώ, δεν ξέρω αν υπήρχαν και πολλές καλύτερες εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά στην ελλάδα..

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το moto g για τον πατέρα μου που είναι στην επαρχία σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα. Η Motorola ξέρω ότι φημίζεται για το σήμα της. Πως τα πάει το συγκεκριμένο κινητό σε αυτό το θέμα; Επίσης επειδή το θέλει για βασική χρήση, να βλέπει καμία είδηση κλπ και δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το ui του λειτουργικού, προτείνετε να το αφήσω με την kitkat; Θα είναι καλύτερα σε θέμα μπαταρίας και διαχείρισης ram από ότι με τη lollipop;

Αν πάρεις καινούρια συσκευή δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει έρθει με kit kat αντί για lollipop. Οι τελευταίες παρτίδες είναι με την 5.0.2 περασμένη από ότι έγραφε άλλο μέλος που το αγόρασε. Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξεις την 4G εκδοχή του που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το moto g για τον πατέρα μου που είναι στην επαρχία σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα. Η Motorola ξέρω ότι φημίζεται για το σήμα της. Πως τα πάει το συγκεκριμένο κινητό σε αυτό το θέμα; Επίσης επειδή το θέλει για βασική χρήση, να βλέπει καμία είδηση κλπ και δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το ui του λειτουργικού, προτείνετε να το αφήσω με την kitkat; Θα είναι καλύτερα σε θέμα μπαταρίας και διαχείρισης ram από ότι με τη lollipop;

Είμαι 9 μήνες με το τηλέφωνο που το έχω για τηλέφωνο και υπολογιστή. Κάθε μήνα πάω πιο πίσω την αγορά λάπτοπ γιατί κάνω σχεδόν τα πάντα με το moto g . Και τα διπλά χρήματα να είχα δώσει για να το αγοράσω πάλι θα έλεγα ότι αξίζει τα λεφτά του. Είμαι 9 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Επειδή είμαι κάθε μεσημέρι σπίτι το power bank Sony που είχα αγοράσει 10€ το χρησιμοποιώ δυο φορές τον μήνα για να αντιμετωπίσω την σχετικά μικρή μπαταρία.

Αν πάρεις καινούρια συσκευή δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει έρθει με kit kat αντί για lollipop. Οι τελευταίες παρτίδες είναι με την 5.0.2 περασμένη από ότι έγραφε άλλο μέλος που το αγόρασε. Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξεις την 4G εκδοχή του που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία.

Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλει δίκαρτο. Το 4g βγαίνει σε δίκαρτο; Αν έρθει με kitkat να το αφήσω έτσι λες;

Όχι. Το 4G δεν έρχεται δίκαρτο.

Όταν είχα το moto g μου είχε δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα η αναβάθμιση σε lollipop. Πήγαινε κάπως καλύτερα αλλά από μπαταρία, στη δικιά μου συσκευή τουλάχιστον, δεν ήταν το ίδιο με την προηγούμενη έκδοση. Πολύ drain. Γενικά θυμάμαι πως μπορεί να είχε πάει καλά μέχρι το 50% και από εκεί και κάτω τη ρούφαγε για πλάκα. Τώρα έχω στα χέρια μου ένα καινούριο moto e που είχε από τη μάνα του 5.0.2 (και μεγαλύτερη μπαταρία βέβαια) και είναι δραματικά καλύτερο σε αυτονομία. Κυρίως δεν το βλέπω να πέφτει η στάθμη όταν δεν κάνω τίποτα. Με το g από το 100% μέσα σε λίγη ώρα είχε φτάσει 95% χωρίς να το αγγίξω.

Θα έλεγα αν πάρεις και έχει kit Kat να το αφήσεις να δεις πως πάει και αν τον βολεύει ας μείνει με αυτό. Αν έχει lollipop δεν υπάρχει επιλογή έτσι κι αλλιώς.

εγω παντως δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη που το αγορασα το Motorola Moto G (2014) για κινητο αξιας μεχρι 200 ευρω σιγουρα υπηρχαν και αλλα μοντελα τοτε οπως υπαρχουν και τωρα απλα εμενα με κερδισε το συγκεκριμενο.

μου ελυσε τα χερια καθως υποστηριζει δυο sim (cosmote whatsup/wind f2g)

το θεμα με την αυτονομια για μενα λυθηκε με χρηση powerbank που εξυπηρετει το κινητο και το tablet

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Μια απο τα ιδια, απολυτα ευχαριστημενος απο το moto g στους 2 μηνες που το εχω. Η μπαταρια του δεν με εχει αφησει ποτε μεχρι τωρα, θα μπορουσε βεβαια να ειναι λιγο καλυτερη. Αλλα απο την στιγμη που το εχω μονιμα 2G εχω δει μεγαλη βελτιωση. Ειναι τοσο χαλια το 3G της Q που σε stand by εδινε μεγαλη καταναλωση.

παιδια γεια , το εκλεισα για αγορα απο αγγελια νεο / σφραγισμένο στα 160 ευρω σε ασπρο για την γυναικα μου ... πιστευω θα ειναι μια χαρα για facebook/viper/instagram που παιζει η γυναικα και φυσικα καμια φωτο / βιντεακια .. δεν ηθελα να δωσω πανω απο 150 ευρω :) οποτε ολα καλα ... τωρα εχει το Sony Ericsson Xperia Neo V οποτε καλη αναβαθμιση το βλεπω ... αν και το κινητακι ειναι πολυ καλο αλλα επειδη εχει πεσει κατω καμποσες φορες καμια φορα κλεινει απο μονο του ...για πειτε λιγο θελει θηκη για την οθονη το κινητο ? και μια καρτα μνημης λογικα ε ?θελει και θηκη στο πισω μερος η εαν το αφισεις οπως ειναι δεν χαλαει ?

Για τους απλούς θνητούς όπως είμαι εγώ που δεν γνωρίζω να εγκαταστήσω άλλες ROM καθώς και να κάνω root πέρασα το νέο Google Search από το Andoid M http://goo.gl/RUJffa και είναι ωραίο. Έτσι για αλλαγή.

Φίλος μου έχει το moto g με lollipop και τώρα τελευταία του κάνει το εξής κουλό. Όταν έχει εισερχόμενη κλήση δεν πιάνει η αφή και δεν μπορεί να απαντήσει στο τηλέφωνο. Να το πάει στο service;

Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους;

Αυτό έγραφα μια μέρα πριν. Ας δοκιμάσει να κάνει reset. Πάω στοίχημα πως δεν έκανε μετά την αναβάθμιση...

Φίλος μου έχει το moto g με lollipop και τώρα τελευταία του κάνει το εξής κουλό. Όταν έχει εισερχόμενη κλήση δεν πιάνει η αφή και δεν μπορεί να απαντήσει στο τηλέφωνο. Να το πάει στο service;

Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους;

Restart να δοκιμάσει.

παιδια γεια , το εκλεισα για αγορα απο αγγελια νεο / σφραγισμένο στα 160 ευρω σε ασπρο για την γυναικα μου ... πιστευω θα ειναι μια χαρα για facebook/viper/instagram που παιζει η γυναικα και φυσικα καμια φωτο / βιντεακια .. δεν ηθελα να δωσω πανω απο 150 ευρω :) οποτε ολα καλα ... τωρα εχει το Sony Ericsson Xperia Neo V οποτε καλη αναβαθμιση το βλεπω ... αν και το κινητακι ειναι πολυ καλο αλλα επειδη εχει πεσει κατω καμποσες φορες καμια φορα κλεινει απο μονο του ...για πειτε λιγο θελει θηκη για την οθονη το κινητο ? και μια καρτα μνημης λογικα ε ?θελει και θηκη στο πισω μερος η εαν το αφισεις οπως ειναι δεν χαλαει ?

καποια απαντηση και σε εμενα ?

Δεν υπάρχει θήκη για την οθόνη και διαφορετική για το πίσω μέρος. Οι θήκες είναι οι απλές που μπαίνει μέσα και προστατεύεται περιμετρικά και πίσω. Αν θέλεις να προστατεύεται η οθόνη παίρνεις flip case που ανοίγει σαν βιβλίο. Αν δε σε βολεύει αυτή και το τηλέφωνο θα περνάει ώρα σε τσέπες με κλειδιά κλπ, για πιο μεγάλη σιγουριά βάζεις μια μεμβράνη στην οθόνη. Το πίσω μέρος επίσης αλλάζει με 10€ σε διάφορα χρώματα. Τέλος κάρτα μνήμης είναι καλό να βάλεις αν θες να το γεμίσεις τραγούδια και να τραβάς πολλές φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να γεμίζει η μνήμη της συσκευής.

ευχαριστω για την απαντηση , καρτα μνημης υποθετω μια τετοια θα ειναι οκ ? TRANSCEND TS32GUSDU1 32GB 32GB MICRO SDHC CLASS 10 UHS-I 300X PREMIUM WITH ADAPTER http://www.e-shop.gr/transcend-ts32gusdu1-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-300x-premium-with-adapter-p-PER.556947

Προσωπικα δεν μ'αρεσουν οι θηκες και δεν εχω βαλει. Ειναι καλο ποιοτικα και τις εχει φαει τις πτωσεις με επιτυχια :)

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)