Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έχω τεράστια διαφορά στο multi tasking σε σύγκριση με το l9ii που είχα πριν

Μην ξεχνάτε ότι παίζει ρόλο τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε

Δεν είναι όλες καλογραμμενες

Βάλτε το lighting browser και ανοιξτε 10 καρτέλες να δείτε αν θα κάνει reload π.χ.

Εγώ πάντως παιδιά δουλεύω παράλληλα και ένα alcatel c1,της πλάκας εντελώς, με 512 ram στον ίδιο χώρο με την ίδια ταχύτητα στο wi fi και αυτό το θέμα δεν το έχω δεί τουλάχιστο όχι τόσο έντονα. Άρα δεν είναι θέμα ταχύτητας της σύνδεσης αφού και σε προηγούμενες συσκευές,στην ίδια πάντα σύνδεση,δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα.
Sent from my Ulefone Power

Να ρωτήσω κάτι ακόμα εγώ με την σειρά μου;

θα υπάρξει κάποια πτώση τιμής του μες στα Χριστούγεννα ή δεν; πως το βλέπετε;

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Είχαμε μια συζήτηση εδώ για τη μπαταρία πριν καμια δεκαριά μέρες και κάποιος φίλος έλεγε πως του βγάζει 4 μέρες και δυσκολευόμουν να το πιστέψω καθώς σε εμένα πήγαινε με τρελό ζόρι 2 μέρες. Λοιπόν απενεργοποίησα το Motorola Assist και απεγκατέστησα το messenger του FB και με τις 2 τελευταίες φορτίσεις είμαι στις 4 μέρες ανέτα με ελαφρία χρήση όμως. Ένα από τα δύο έκανε τρελό drain.

Πχ. Τώρα είμαι 4 μέρες 14 ώρες (19%) με 3+ ώρες οθόνη, 25 λεπτά ομιλία και flight mode τα βράδια για περίπου 7 ώρες.

Το Ασσιστ δύσκολα να στην έχει κάνει. Το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Αντιθέτως ο καρκίνος των appz που λέγεται fb είναι 110% ο ένοχος. Η πιο κακογραμμένη εφαρμογή του store χαλαρά.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το Ασσιστ δύσκολα να στην έχει κάνει. Το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Αντιθέτως ο καρκίνος των appz που λέγεται fb είναι 110% ο ένοχος. Η πιο κακογραμμένη εφαρμογή του store χαλαρά.

Πιθανώς απλά και το assist ήταν πολύ ψηλά στην κατανάλωση οπότε τα σούταρα και τα 2 με διαφορά λίγων ωρών. Ήταν το FB Messenger και όχι το facebook πάντως.

Το assist θέλει να ελέγχει συνέχεια την τοποθεσία και διάφορους αισθητήρες για να λειτουργήσει, οπότε είναι λογικό να τρέχει συνέχεια και να απασχολεί πόρους..

Όταν μιλάω στο τηλέφωνο για μερικά λεπτά πως γίνεται να ενεργοποιήσω την οθόνη; Αν απομακρύνεται το τηλέφωνο από το αυτί δεν γίνεται αν μιλάς κάποια λεπτά. Υπάρχει λύση;

Επίσης, υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει η συσκευή πέρα από το πλήκτρο δεξιά;

Edited by panosntok

Επίσης, υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει η συσκευή πέρα από το πλήκτρο δεξιά;

Wave to unlock χρησιμοποιώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ndtsoft.sensor&hl=en

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και εγω παιδια θελω να ρωτησω. Ερχομενος απο WP 8 εχω συνηθισει πχ οταν με καλουνε να το γυριζω αναποδα το κινητο και να σταματησει το κουδουνισμα. Γινεται αυτο το κολπο εδω? Γιατι ειναι πολυ χρησιμο!

Εναλλακτική στο Messenger υπάρχει? Του fb εννοώ

Ναι υπάρχει, το Trillian. Μπορείς εκεί να προσθέσεις και τις επαφές σου απο το yahoo mess. και άλλα.

1) Έχω ακούσει ότι δεν περιλαμβάνεται ο φορτιστής, αληθεύει αυτό?

2) Για θήκη, έχετε να προτείνετε κάποια? Σκέφτομαι την Flip case (την official).

3) Από hands-free?

1) Έχω ακούσει ότι δεν περιλαμβάνεται ο φορτιστής, αληθεύει αυτό?

2) Για θήκη, έχετε να προτείνετε κάποια? Σκέφτομαι την Flip case (την official).

3) Από hands-free?

1) Όντως δεν έχει φορτιστή μόνο το καλώδιο usb

2) Έχει στα public flip cases

3) Ούτε hands free έχει

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

1) Όντως δεν έχει φορτιστή μόνο το καλώδιο usb

2) Έχει στα public flip cases

3) Ούτε hands free έχει

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! :)

1) Πολύ περίεργο αυτό. Αν χρησιμοποιήσω έναν παλιότερο που είχα για το HTC Desire (βγάζει 1A), θα είμαι ΟΚ? (απλά θα έχω πιο αργή φόρτιση?)

2, 3) Ναι, το ξέρω. Απλά ρωτάω μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι για θήκη κ hands-free. Πχ για το Nexus 5, έχω πάρει την Spigen Neo Hybrid, που είναι κορυφαία από άποψη προστασίας - (το Moto G, είναι για τον αδερφό μου ;) )

Για να συγκρίνεις τον χρόνο φόρτισης πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος φορτιστής σαν αναφορά. Με 1Α φορτιστή θα το φορτίσει σε περίπου 2 ώρες αν έχει αδειάσει εντελώς.

καποιο νεο για την L ;;;

Ακόμα τίποτα. Δεν αναφέρεται πουθενά και όσοι δίνουν ημερομηνίες, κάνουν εικασίες, υπομονή.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Έχει μήπως δεί κανείς κάποιο συγκριτικό στο νετ του Moto g 2014 με τα Samsung S3 Neo ή S4 mini ? Είμαι μεταξύ των 3. Δε με ενδιαφέρει να παρει την L, ουτε οι 2 καρτες.Παιχνίδια δε παίζω. Γρήγορο ιντερνετ, GPS, χάρτες, πλοήγηση, ποιοτητα φωτο/βιντεο, αυτοματη εστιαση στο βιντεο, αξιοπρεπης μπαταρία (gmail sync off, καθολου fb εγκατεστημενο, οχι viber, oxi whatsup), παγωμα μανισιων εφαρμογων,και γενικα μια smooth εμπειρία.Ειναι εταιρικό και δε με ενδιαφέρει το root. Ευχαριστώ.

Τα Samsung είναι φορτωμένα και πιο αργά από τη μάνα τους μόνο και μόνο από το λειτουργικό που φοράνε. Αν υπολογίσεις πως και τα 2 είναι στα ίδια επίπεδα σε ισχύ πάνω κάτω με το moto G, και έχει μεγαλύτερη οθόνη, ενδεχομένως καλύτερη κάμερα (σε εικόνες γιατί σε βίντεο τραβάει μόνο 720p) και με το stock android θα πηγαίνει καλύτερα. Ειδικά με την χρήση που θα κάνεις, και θα έχει μια πολύ καλή αυτονομία.

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλίσαντα. Το bloatware/crapware που βαραίνει το κινητό χωρίς λόγο, πάει σύννεφο στα samsung. Go Moto και θα είσαι κομπλέ

Στην αναμονή ναι. Από εκεί και πέρα αν χρησιμοποιείται η μία η άλλη βγαίνει εκτός δικτύου.

Στην αναμονή ναι. Από εκεί και πέρα αν χρησιμοποιείται η μία η άλλη βγαίνει εκτός δικτύου.

Τι εννοεις αν πάω να πάρω κάποιο τηλέφωνο δεν σε ρωτά απο ποια κάρτα θέλεις να πάρεις;

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)