Jump to content

chris_asl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris_asl

  1. Καλησπέρα παιδιά, Θα έπαιρνα το LG G3 αλλά είδα σχόλια για την υπερθέρμανση του και με ανησύχησε. Επίσης σε κάποια άλλα threads στο subforum αυτό είδα πως υπήρξε κιτρίνισμα της οθόνης, λόγω θερμοκρασίας.. ? Να προχωρήσω με το G3 ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο αντίστοιχο? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  2. Επειδή μάλλον πάω για αγορά του LG G3: Και τι γίνεται με αυτό το πρόβλημα στην οθόνη παιδιά? Δεν φτιάχνεται?
  3. Έχετε να προτείνετε φορτιστή για Xiaomi Power bank? Χρησιμοποιώ της συσκευής μου, που βγάζει 1.2Α και αργεί πολύ η φόρτιση. :cry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  4. Καλή πρόταση πιστευώ, σ'ευχαριστώ! Αυτό στο skroutz ξεκινάει από 420 :(
  5. Καλησπέρα, Ψάχνει γνωστή μου για κινητό Android γύρω στα 300 ευρώ. Εγώ προτείνω το LG G3 (16GB) στα 340 ευρώ. Έχετε να προτείνετε ίσως κάποιο άλλο καλό, αλλά ίσως λίγο φθηνότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Σχετικά με το κινητό, έβλεπα πως όλοι λένε ότι με φορτιστές 2Α φορτίζει πιο σύντομα, γι αυτό και αναρωτήθηκα. Ίσως είναι placebo.. Πάντως έναν φορτιστή 2Α για το powerbank (Xiaomi 10400 και περιμένω το 16000) θα μου χρειαστεί, αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον. Λίγο άσχετο με τα προηγούμενα, είδα πως έχεις το Mi Band (το περιμένω μαζί με το Power bank). Πως σου φαίνεται? Τι χρήση του κάνεις? Απ'ότι έψαξα υπάρχει και Μodified APK της εφαρμογής της Xiaomi που επιτρέπει για περισσότερα notifications.
  7. Καλησπέρα, 1. Πως φορτίζετε το power bank σας? Με τι φορτιστή? 2. Ομοίως, για το κινητό. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο φορτιστή που να δίνει κοντά στα 2Α. Έψαξα στο XDA και προτείνουν σε αυτό το νήμα, αυτόν: 1.8A Blackberry Folding Blade Charger. Γνωρίζετε που μπορώ να τον βρω ή να προτείνετε κάποιον αντίστοιχο? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  8. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μήπως γνωρίζεις την διαδικασία που υπάρχει σε αυτές τις καταστάσεις? Πχ πόσο χρόνο μπορεί να διαρκέσει (στην περίπτωση που μου πουν ότι θέλει service)?
  9. Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα το Nexus μου, οταν πρωτοκυκλοφόρησε στην Wind (εχει περάσει ένας χρόνος). Άρχισε πριν ένα μήνα περίπου, να μένει κολλημένο το power button και είτε να κλείνει το κινητό είτε να πατάω να κλείσει η οθόνη και να ξανανοίγει. Σήμερα ιδιαίτερα, έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω?:(
  10. Εγώ παρήγγειλα από GeekBuying, στις 3/2 και αναμένω (το κακό είναι πως είχε κάτσει με εορτινή περίοδο τους - οπότε χάθηκε περίπου μία βδομάδα). Και το θέμα είναι πως στέλνω κι όλας για να μου πείτε τη γνώμη σας. Η κατάσταση από bpost είναι αυτή: http://i61.tinypic.com/zin21u.png Να αρχίσω να ανησυχώ? :P Βασικά, τι σημαίνει το τελευταίο update? Έχει μπει στην χώρα? Γνωρίζετε με ποια εταιρεία συνεργάζεται η bpost στην Ελλάδα?
  11. Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα power bank. Είδα παραπάνω αυτό της Xiaomi, και κοιτάζω στο ebay. Απλά βλέπω αυτά τα 2: Original MI 10400mAh Genuine Xiaomi 10400mAh Ποιες οι διαφορές ανάμεσα στα 2?
  12. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποια ασύρματα ακουστικά για γυμναστική/ τρέξιμο. Γενικά προτιμώ IEMs. ++ Αν έχετε κάτι να προτείνετε για το παρακάτω:)
  13. Καλησπέρα, Μου χάλασε το καλώδιο του USB (τα προσέχω γενικά πάρα πολύ) - δεν έχει φυσική φθορά - αλλά για να φορτίσει θέλει κοντά στις 3+ ώρες. Έχω συνδέσει στον φορτιστή, το καλώδιο από το HTC Desire μου και λειτουργεί κανονικά - όμως αυτό έχει φυσική φθορά κοντά στην σύνδεση του microUSB. Έχετε να προτείνετε κάπου να βρω καλώδιο καλό? ++ Τι λέτε για την αγορά φορτιστή στο 1.5 Α (για πιο γρήγορη φόρτιση - τώρα θέλει 2h περίπου) ? -- Έχετε να προτείνετε κάποιον?
  14. Παιδιά με Stock 5.0 και ElementalX σαν kernel, πως βλεπετε την συσκευή σας? Εγώ αν και συνολικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, με το 5.0 βλέπω κάποια κολλήματα και καθυστερήσεις. Κάποιες παρατηρήσεις: 1. Επαναφορά του viber από recents, αργεί ~1 sec+ (και είναι αισθητό) 2. Αν ανοίξω Tune In, και μετά πατήσω Stop και το κλείσω σαν notification, η εικόνα του ραδιοφωνικού σταθμού φαίνεται στο lockscreen (πιθανώς θέμα του Tune In, ε?) 3. Γενικά νιώθω το κινητό λίγο πιο sluggish info: 1. Κατά την εγκατάσταση του 5, δεν έσβησα τα data (δεν έκανα clean install δλδ), παρά μόνο το cache partition. 2. Ρυθμίσεις του Kernel είναι όλες οι default Έχετε να προτείνετε κάτι? Ποια είναι η εμπειρία σας?
  15. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! :) 1) Πολύ περίεργο αυτό. Αν χρησιμοποιήσω έναν παλιότερο που είχα για το HTC Desire (βγάζει 1A), θα είμαι ΟΚ? (απλά θα έχω πιο αργή φόρτιση?) 2, 3) Ναι, το ξέρω. Απλά ρωτάω μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι για θήκη κ hands-free. Πχ για το Nexus 5, έχω πάρει την Spigen Neo Hybrid, που είναι κορυφαία από άποψη προστασίας - (το Moto G, είναι για τον αδερφό μου ;) )
  16. 1) Έχω ακούσει ότι δεν περιλαμβάνεται ο φορτιστής, αληθεύει αυτό? 2) Για θήκη, έχετε να προτείνετε κάποια? Σκέφτομαι την Flip case (την official). 3) Από hands-free?
  17. Μόλις μου ήρθε κι εμένα το Meenova Dash Micro - να αναφέρω πως μπαίνει κανονικά και με την Spigen Neo Hybrid!
  18. Αυτή είναι λύση για όταν έχεις τη συσκευή, αν την είχα, δεν θα ρωτούσα. Ευχαριστώ :)
  19. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου :) Με το GPS πως το βλέπετε? Κλειδώνει γρήγορα σε δορυφόρους? Αν ναι, με ποια εφαρμογή το χρησιμοποιείτε?
  20. Είστε γενικά ικανοποιημένοι από την εμπειρία χρήσης όσοι το έχετε? Έχει κολλήματα σε βασικές λειτουργίες, όπως browsing, μη απαιτητικά games?
  21. Σ'ευχαριστω για την απαντηση, ας ελπισουμε οτι κουμπωνει :/ Θα στειλω να σας πω οταν το παραλαβω.. Σκεφτομαι να παρω αυτην την microSD. Έχετε κάποια γνώμη γι αυτήν?
  22. Παιδιά παρήγγειλα το meenova Dash micro, και ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια microSD στα 64GB, λογικά Class 10. Έχω την Neo Hybrid, γνωρίζετε αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση του?
  23. Μου εβγαλε και μενα πριν λιγη ωρα notification για το update... Απλα θελω να ρωτησω, με root και unlocked bootloader + αλλο kernel λογικα δν θα περασει το installation script. Αρα ο τροπος για να γινει ποιος ειναι? Αυτά εδώ αρκούν?
  24. Καλησπέρα, Εχω το εξης προβλημα (το εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης με ενα αλλο ατομο μονο): Οπως μιλαμε, σα να κοβεται η γραμμη (χωρις να τερματιζεται η κληση) και δν ακουω τιποτα..Νομιζω μου εχει πει πως με ακουει.... Υπαρχει και αυτο το προβλημα με το Nexus μας? :/ Εχω root, unlocked bootloader, stock rom + xposed + bionic + dalvik patches με stock Kernel (που μαλλον θα αλλαξει γιατι η μπαταρια με δυσκολευει τις τελευταιες μερες).. Οταν τις βλεπεις δεν εχεις βγαλει το screen protector σωστα? Εχω την εντυπωση πως οι γρατζουνιες ειναι πανω στην προστασια...
  25. Δεν μιλαω για φιλτρα, πχ αν υπαρχει καλυτερο focus απο αλλες εφαρμογες, τετοια πραγματα εννοω.
×
×
  • Create New...