Jump to content

MitsosDj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MitsosDj

  1. Εδώ έχει τις οδηγίες η Motorola, άμα κάνεις wipe θα χάσεις όλα τα αρχεία που υπάρχουν στο κινητό
  2. Εμάς είναι soak test, δεν είναι κανονικό update γιαυτό!
  3. Αυτή τη στιγμή μου ήρθε update για 5.1, soak test πάντα! ;)
  4. Motorola 4G/LTE will require Motorola Update Services in order to upgrade to Android L. In order to upgrade you'll have to download and install the update when it's available from Google Play Store. Από το forum της Motorola!
  5. Ναι όπου να ναι έρχεται το update και για το Moto X! Έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα soak tests.
  6. Ναι είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του! Δεν λαγκαρει ποτέ,είναι γρήγορο,παίρνει updates κ.α Ειδικά αν δεν είσαι power user το κινητό μπορεί να κρατήσει και 3εις μέρες! (εμένα τουλάχιστον τόσο μου κράτησε μια φορά :D)
  7. Μου έστειλε η Motorola Soak Test!
  8. MitsosDj

    Moto G

    Updated 3/9/2015: All users with Retail GB and the following Sim Locked devices (Retail EU (Ireland), SFR, Tesco GB, Vodafone GB, Everything Everywhere GB, and O2 GB) can download and install Android 5.0.2. Άντε και το 4G σιγά σιγά..! :D
  9. Ναι θα γίνει reset! Οδηγός είναι εδώ (δουλεύει και σε κιτ κατ)
  10. Με το CF Auto Root είναι εύκολο να ροοτάρεις το κινητό! Αν κάνεις όμως ροοτ δεν θα μπορείς μετά να πάρεις το update.
  11. MitsosDj

    Moto E

    Για εμένα η πιο ωραία αναβάθμιση που κάνανε στο Moto E 2ης γενιάς είναι το active display! Άμα το βάλει η Motorola σε κάνα Moto G 3ης γενιάς θα πουλήσει τρελά!
  12. Λίγες μόνο... δες εδώ
  13. MitsosDj

    Moto G

    Στην Γερμανία αρχίσανε να παίρνουνε το update! Μόνο για το κανονικό Moto G λένε ρε ****το δεν κάνουν τίποτα και για το 4G μοντέλο που έχω!
  14. Ναι η 5.0.2 είναι η πιο πρόσφατη! Γενικά να κάνεις επαναφορά στο κινητό να σβηστούν όλα τα δεδομένα και να πάνε απ'την αρχή! (wipe cache partition)
  15. MitsosDj

    Moto G

    ευχαριστω φιλε! :)
×
×
  • Create New...