Brimstone Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το motorola assist απο πού κλείνει ? Στο apps το βρίσκεις και κάνεις disable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ πάντως έχω τεράστια διαφορά στο multi tasking σε σύγκριση με το l9ii που είχα πριν Μην ξεχνάτε ότι παίζει ρόλο τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε Δεν είναι όλες καλογραμμενες Βάλτε το lighting browser και ανοιξτε 10 καρτέλες να δείτε αν θα κάνει reload π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ πάντως παιδιά δουλεύω παράλληλα και ένα alcatel c1,της πλάκας εντελώς, με 512 ram στον ίδιο χώρο με την ίδια ταχύτητα στο wi fi και αυτό το θέμα δεν το έχω δεί τουλάχιστο όχι τόσο έντονα. Άρα δεν είναι θέμα ταχύτητας της σύνδεσης αφού και σε προηγούμενες συσκευές,στην ίδια πάντα σύνδεση,δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Να ρωτήσω κάτι ακόμα εγώ με την σειρά μου; θα υπάρξει κάποια πτώση τιμής του μες στα Χριστούγεννα ή δεν; πως το βλέπετε; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Είχαμε μια συζήτηση εδώ για τη μπαταρία πριν καμια δεκαριά μέρες και κάποιος φίλος έλεγε πως του βγάζει 4 μέρες και δυσκολευόμουν να το πιστέψω καθώς σε εμένα πήγαινε με τρελό ζόρι 2 μέρες. Λοιπόν απενεργοποίησα το Motorola Assist και απεγκατέστησα το messenger του FB και με τις 2 τελευταίες φορτίσεις είμαι στις 4 μέρες ανέτα με ελαφρία χρήση όμως. Ένα από τα δύο έκανε τρελό drain. Πχ. Τώρα είμαι 4 μέρες 14 ώρες (19%) με 3+ ώρες οθόνη, 25 λεπτά ομιλία και flight mode τα βράδια για περίπου 7 ώρες. Το Ασσιστ δύσκολα να στην έχει κάνει. Το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Αντιθέτως ο καρκίνος των appz που λέγεται fb είναι 110% ο ένοχος. Η πιο κακογραμμένη εφαρμογή του store χαλαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το Ασσιστ δύσκολα να στην έχει κάνει. Το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα. Αντιθέτως ο καρκίνος των appz που λέγεται fb είναι 110% ο ένοχος. Η πιο κακογραμμένη εφαρμογή του store χαλαρά. Πιθανώς απλά και το assist ήταν πολύ ψηλά στην κατανάλωση οπότε τα σούταρα και τα 2 με διαφορά λίγων ωρών. Ήταν το FB Messenger και όχι το facebook πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Και το Messenger τα ίδια σκ@τά είναι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το assist θέλει να ελέγχει συνέχεια την τοποθεσία και διάφορους αισθητήρες για να λειτουργήσει, οπότε είναι λογικό να τρέχει συνέχεια και να απασχολεί πόρους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εναλλακτική στο Messenger υπάρχει? Του fb εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Όταν μιλάω στο τηλέφωνο για μερικά λεπτά πως γίνεται να ενεργοποιήσω την οθόνη; Αν απομακρύνεται το τηλέφωνο από το αυτί δεν γίνεται αν μιλάς κάποια λεπτά. Υπάρχει λύση; Επίσης, υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει η συσκευή πέρα από το πλήκτρο δεξιά; Edited November 29, 2014 by panosntok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Επίσης, υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει η συσκευή πέρα από το πλήκτρο δεξιά; Wave to unlock χρησιμοποιώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ndtsoft.sensor&hl=en Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Και εγω παιδια θελω να ρωτησω. Ερχομενος απο WP 8 εχω συνηθισει πχ οταν με καλουνε να το γυριζω αναποδα το κινητο και να σταματησει το κουδουνισμα. Γινεται αυτο το κολπο εδω? Γιατι ειναι πολυ χρησιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εναλλακτική στο Messenger υπάρχει? Του fb εννοώ Ναι υπάρχει, το Trillian. Μπορείς εκεί να προσθέσεις και τις επαφές σου απο το yahoo mess. και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 1) Έχω ακούσει ότι δεν περιλαμβάνεται ο φορτιστής, αληθεύει αυτό? 2) Για θήκη, έχετε να προτείνετε κάποια? Σκέφτομαι την Flip case (την official). 3) Από hands-free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 1) Έχω ακούσει ότι δεν περιλαμβάνεται ο φορτιστής, αληθεύει αυτό? 2) Για θήκη, έχετε να προτείνετε κάποια? Σκέφτομαι την Flip case (την official). 3) Από hands-free? 1) Όντως δεν έχει φορτιστή μόνο το καλώδιο usb 2) Έχει στα public flip cases 3) Ούτε hands free έχει Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 1) Όντως δεν έχει φορτιστή μόνο το καλώδιο usb 2) Έχει στα public flip cases 3) Ούτε hands free έχει Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! :) 1) Πολύ περίεργο αυτό. Αν χρησιμοποιήσω έναν παλιότερο που είχα για το HTC Desire (βγάζει 1A), θα είμαι ΟΚ? (απλά θα έχω πιο αργή φόρτιση?) 2, 3) Ναι, το ξέρω. Απλά ρωτάω μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι για θήκη κ hands-free. Πχ για το Nexus 5, έχω πάρει την Spigen Neo Hybrid, που είναι κορυφαία από άποψη προστασίας - (το Moto G, είναι για τον αδερφό μου ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Για να συγκρίνεις τον χρόνο φόρτισης πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος φορτιστής σαν αναφορά. Με 1Α φορτιστή θα το φορτίσει σε περίπου 2 ώρες αν έχει αδειάσει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καποιο νεο για την L ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καποιο νεο για την L ;;; Ακόμα τίποτα. Δεν αναφέρεται πουθενά και όσοι δίνουν ημερομηνίες, κάνουν εικασίες, υπομονή. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papingos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Έχει μήπως δεί κανείς κάποιο συγκριτικό στο νετ του Moto g 2014 με τα Samsung S3 Neo ή S4 mini ? Είμαι μεταξύ των 3. Δε με ενδιαφέρει να παρει την L, ουτε οι 2 καρτες.Παιχνίδια δε παίζω. Γρήγορο ιντερνετ, GPS, χάρτες, πλοήγηση, ποιοτητα φωτο/βιντεο, αυτοματη εστιαση στο βιντεο, αξιοπρεπης μπαταρία (gmail sync off, καθολου fb εγκατεστημενο, οχι viber, oxi whatsup), παγωμα μανισιων εφαρμογων,και γενικα μια smooth εμπειρία.Ειναι εταιρικό και δε με ενδιαφέρει το root. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Τα Samsung είναι φορτωμένα και πιο αργά από τη μάνα τους μόνο και μόνο από το λειτουργικό που φοράνε. Αν υπολογίσεις πως και τα 2 είναι στα ίδια επίπεδα σε ισχύ πάνω κάτω με το moto G, και έχει μεγαλύτερη οθόνη, ενδεχομένως καλύτερη κάμερα (σε εικόνες γιατί σε βίντεο τραβάει μόνο 720p) και με το stock android θα πηγαίνει καλύτερα. Ειδικά με την χρήση που θα κάνεις, και θα έχει μια πολύ καλή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλίσαντα. Το bloatware/crapware που βαραίνει το κινητό χωρίς λόγο, πάει σύννεφο στα samsung. Go Moto και θα είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά και οι 2 καρτες είναι ενεργες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Στην αναμονή ναι. Από εκεί και πέρα αν χρησιμοποιείται η μία η άλλη βγαίνει εκτός δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Στην αναμονή ναι. Από εκεί και πέρα αν χρησιμοποιείται η μία η άλλη βγαίνει εκτός δικτύου. Τι εννοεις αν πάω να πάρω κάποιο τηλέφωνο δεν σε ρωτά απο ποια κάρτα θέλεις να πάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts