qwers Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Επανεκκίνηση έκανες; Αν είσαι κανονικά συνδεδεμένος σε wi-fi και μετά από επανεκκίνηση δεν βλέπει αναβάθμιση, τότε απλά δεν πιάνει το κόλπο. δεν πιάνει το κόλπο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Εδώ από ότι διάβασα έχουν κάπου το link για να κατέβει το update σε αρχείο .zip και να γίνει sideload στη συσκευή. Αν θέλει κανείς οπωσδήποτε να το περάσει. Προσωπικά πάντως, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα σου έρθει. Το ίδιο και το L. Έτσι κι αλλιώς το τελευταίο δεν νομίζω να έρθει σε λιγότερο από 20 μέρες με ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γιατι τέτοια πρεμούρα για την τελευταία αναβάθμιση. Δεν δίνει κατι σημαντικό. Κάλεσε να βγει η L και τότε το κοιτάς αν δε στην κατεβάσει. Μην μιζεριαζετε βρε με τα τηλέφωνα. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 δεν πιάνει το κόλπο :( Φίλε μου επειδή άλλαξα δύο g τις τελευταίες δύο βδομάδες να σου πω πως το μόνο που είδα να αλλάζει είναι ο Launcher και η γη που γυρίζει όταν ανοίγει το μότο. Ίσως η moto να σταμάτησε την αναβάθμιση γιατί ετοιμάζει την L. Μην αγχώνεσαι. Δεν έχει διάφορες. Και εμένα το καινούριο δεν πήρε την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Υπάρχει κάπου επιλογή για επανεκκίνηση ή το απενεργοποιώ και το ξαναανοιγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Έτσι ακριβως. Κλείσε το και άνοιξε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Φίλε μου επειδή άλλαξα δύο g τις τελευταίες δύο βδομάδες να σου πω πως το μόνο που είδα να αλλάζει είναι ο Launcher και η γη που γυρίζει όταν ανοίγει το μότο. Ίσως η moto να σταμάτησε την αναβάθμιση γιατί ετοιμάζει την L. Μην αγχώνεσαι. Δεν έχει διάφορες. Και εμένα το καινούριο δεν πήρε την αναβάθμιση Εσύ γιατί αλλαξες δυο μότο τις τελευταίες δυο εβδομάδες; τι πρόβλημα είχαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εσύ γιατί αλλαξες δυο μότο τις τελευταίες δυο εβδομάδες; τι πρόβλημα είχαν; Το πρώτο που μου έφεραν ήταν χρησιμοποιημενο. Το κατάλαβα όταν έφυγα από το μαγαζί. Αλλά όταν διαπίστωσα ότι χρησιμοποιήθηκε και όχι απλά ανοιχτηκε, το πήγα πίσω και μου έφεραν καινούριο. Το καινούριο λοιπόν δεν έχει πάρει την αναβάθμιση που είχε το πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Υπάρχει κάπου επιλογή για επανεκκίνηση ή το απενεργοποιώ και το ξαναανοιγω; Νομίζω κρατώντας πατημένο το Power button για κάποια δευτερόλεπτα πραγματοποείται επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα, επειδή ψάχνομαι για το συγκεκριμένο κινητό σε dual sim, έχω μια απορία σχετικά με τη συσκευασία, η μή ύπαρξη "μπρίζας" ώστε να κουμπώνει το καλώδιο δεδομένων και να φορτίζει το τηλέφωνο όπως όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα, οφείλεται σε μείωση κόστους (πόσο θα επιβάρυνε δηλαδή τη τιμή του πακέτου;) ή υπάρχει κάποια άλλη φιλοσοφία από τη Motorola; Δηλαδή ο κάτοχος του είναι δεσμευμένος να φορτίζει το κινητό πάντα μέσω υπολογιστή ας πούμε; Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα, επειδή ψάχνομαι για το συγκεκριμένο κινητό σε dual sim, έχω μια απορία σχετικά με τη συσκευασία, η μή ύπαρξη "μπρίζας" ώστε να κουμπώνει το καλώδιο δεδομένων και να φορτίζει το τηλέφωνο όπως όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα, οφείλεται σε μείωση κόστους (πόσο θα επιβάρυνε δηλαδή τη τιμή του πακέτου;) ή υπάρχει κάποια άλλη φιλοσοφία από τη Motorola; Δηλαδή ο κάτοχος του είναι δεσμευμένος να φορτίζει το κινητό πάντα μέσω υπολογιστή ας πούμε; Προσωπικά και εγώ καυτηρίασα την εν λόγω επιλογή της μοτορολα. Το θεωρώ λάθος μεγαλο. Εγώ πήρα ενα φορτιστή turbox απο το πλαίσιο αξίας 7 ευρώ και κάνω μια χαρά την δουλεια μου. Το κινητό με έχει αφήσει ικανοποιημένο εκτός απο την μπαταρία και ενα ελαφρό μπλέδισμα στις δυο πλαϊνές μεριές της οθόνης όταν το φόντο είναι άσπρο. Εσύ αποφασίζει και επιλεγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Σύμφωνα με ότι λέει εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα να φορτίσει με οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδια ποση ωρα χρειαζεται για μια πληρη φορτιση, αν η μπαταρια του ειναι τελειως αδεια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εξαρτάται από τον φορτιστή. Με 1Α μου πήρε αν θυμάμαι καλά 3 με 3,5 ώρες. Με 2Α από ταμπλέτα λιγότερο από 2 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Παιδια ποση ωρα χρειαζεται για μια πληρη φορτιση, αν η μπαταρια του ειναι τελειως αδεια? Aναλογως τα αμπέρ που βγάζει ο φορτιστής σου. Αν βγάζει 1 αμπέρ θέλεις δυο ώρες, αν βγάζει δυο αμπέρ θέλεις 1 ωρα, αν βγάζει 0.6 θέλεις τρείς ώρες και σαράντα λεπτα. Αυτά μς κινητό κλειστό Με ανοιχτό το κινητό και αναλόγως του τι εχεις ανοιχτό wifi.gps.data κτλ οι χρόνοι ανεβαίνουν. Edited October 16, 2014 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδια ποση ωρα χρειαζεται για μια πληρη φορτιση, αν η μπαταρια του ειναι τελειως αδεια? Μετρημένο με ρολόϊ απο το 10%-100% κάτι λιγότερο από δύο ώρες είτε με 1A φορτιστή είτε με 2A. Ο χρόνος φόρτισης είναι ακριβώς ίδιος γιατί απ'ότι κατάλαβα ότι φορτιστή και να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο είναι ρυθμισμένο να τραβάει το πολύ μέχρι 1A. Κι αυτό το βλέπω με το Elixir 2 που δείχνει με πόσα A φορτίζει η μπαταρία. Ακόμη και με φορτιστή 2A τραβάει το πολύ μέχρι 1050-1060 mah. Καλό πάντως είναι να το αφήνεις κανά τεταρτάκι παραπάνω αφ'ότου η ένδειξη δείξει 100%. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Η Motorola λέει πάντως πως μπορεί να δεχτεί ρεύμα εντάσεως μέχρι 1,5Α και από εκεί και πάνω το προσαρμόζει μόνο του. Δε λέω μεγάλη κουβέντα γιατί οι φορτιστές που έχω χρησιμοποιήσει είναι ένας των 5€ no name στο 1Α, με τον οποίο κάνει πάνω από 3 ώρες να φορτίσει(ανοιχτό σε flight mode), και ένας των 2Α που έχω από ένα Lenovo tablet. Με τον τελευταίο κάνει λιγότερο από 2 ώρες. Φυσικά μπορεί να είναι για τα μπάζα και οι 2 αυτοί που έχω και στην πραγματικότητα να βγάζει ο καθένας τα μισά ξέρω'γω. Αυτό για το να το αφήνουμε παραπάνω λίγη ώρα να φορτίσει που λέει ο φίλος από πάνω το έχω παρατηρήσει ότι βοηθάει. Για κάποιο λόγο κρατάει λίγο περισσότερο μέχρι να αρχίσει να πέφτει η στάθμη συγκριτικά με τις φορές που το έχω βγάλει μόλις φτάσει στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Η Motorola λέει πάντως πως μπορεί να δεχτεί ρεύμα εντάσεως μέχρι 1,5Α και από εκεί και πάνω το προσαρμόζει μόνο του. Δε λέω μεγάλη κουβέντα γιατί οι φορτιστές που έχω χρησιμοποιήσει είναι ένας των 5€ no name στο 1Α, με τον οποίο κάνει πάνω από 3 ώρες να φορτίσει(ανοιχτό σε flight mode), και ένας των 2Α που έχω από ένα Lenovo tablet. Με τον τελευταίο κάνει λιγότερο από 2 ώρες. Φυσικά μπορεί να είναι για τα μπάζα και οι 2 αυτοί που έχω και στην πραγματικότητα να βγάζει ο καθένας τα μισά ξέρω'γω. Αυτό για το να το αφήνουμε παραπάνω λίγη ώρα να φορτίσει που λέει ο φίλος από πάνω το έχω παρατηρήσει ότι βοηθάει. Για κάποιο λόγο κρατάει λίγο περισσότερο μέχρι να αρχίσει να πέφτει η στάθμη συγκριτικά με τις φορές που το έχω βγάλει μόλις φτάσει στο 100%. Και γω συνήθως για φόρτιση χρησιμοποιώ έναν φορτιστή Samsung 2A αλλά έχω χρησιμοποιήσει και άλλους του 1A. Δεν έχω δει να ανεβαίνει πάνω απο 1050-1060 mah κατά τη διάρκεια της φόρτισης.Μάλλον ο no name που έχεις δε λειτουργεί σωστά. Αν θες κατέβασε το elixir 2 απο το store και παρακολούθησε τι νούμερα σου δείχνει κατα τη φόρτιση. Επίσης έχω παρατηρήσει πως όταν φτάνει στο 100% στο elixir μου δείχνει γύρω στα 120mah ενω αν το αφήσω κι άλλο μετά απο κάνα τέταρτο πάει στα 0 mah και παραμένει σταθερή η ένδειξη αυτή και τότε το βγάζω από τη πρίζα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpinax Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ακόμα ένας ενθουσιασμένος κάτοχος του moto g! Ερώτηση, τα πλαϊνά κουμπιά σας κάνουν καθόλου "νερά"? Με την έννοια να μην τα νιώθετε και πολύ safe! Καμιά φορά πατάω στην δεξιά μεριά της οθόνης και τα πλαϊνά σαν να μου ακούγονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σημερα το αγορασα κ εγω! μεγαλυτερο απ οτι περιμενα να πω την αληθεια αλλα οτι και να πιασω μεγαλο μου φαινετε (λοοοολ) αφου τοσο καιρο ειχα το sony χ10 mini:lol: το θεμα μου ειναι πως περναω τις επαφες μου απ απ σονυ στο μοτορολα? ψιλοασχετος οπως καταλαβατε... επισης επειδη δεν εχω διαβασει ακομα ολες τις σελιδες, μπορειτε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για να γινει ποιο user friendly? (ξενερωσα απιστευτα οταν ανοιξα το κουτι και ειδα μονο 1 καλωδιο και χαρτια... αλλα βλεπω τελικα ειναι η πολιτικη της εταιριας..):X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σημερα το αγορασα κ εγω! μεγαλυτερο απ οτι περιμενα να πω την αληθεια αλλα οτι και να πιασω μεγαλο μου φαινετε (λοοοολ) αφου τοσο καιρο ειχα το sony χ10 mini:lol: το θεμα μου ειναι πως περναω τις επαφες μου απ απ σονυ στο μοτορολα? ψιλοασχετος οπως καταλαβατε... επισης επειδη δεν εχω διαβασει ακομα ολες τις σελιδες, μπορειτε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για να γινει ποιο user friendly? (ξενερωσα απιστευτα οταν ανοιξα το κουτι και ειδα μονο 1 καλωδιο και χαρτια... αλλα βλεπω τελικα ειναι η πολιτικη της εταιριας..):X χρησιμοποιησε τη μετεγκατατασταση motorola για να συνχρονισεις τη παλια συσκευη με την νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 προσπαθω. το προβλημα ειναι οτι εχω αλλο gmail sto χ10 και δεν μπορω να συνδεθω στο καινουργιο. μεσω pc υπαρχει καποιος τροπος? και ναι προσπαθησα να περασω το νεο gmail στο χ10 αλλα δεν το δεχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Φτιάξε ενα καινούργιο gmail και συγχρονισε τις επαφες στο Χ10. Μετα χρησιμοποίησε το στο Moto G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 μετα απο κοπο τις περασα! μεσω bluetooth:wacko::lol:! να ρωτησω κατι αλλο η κρυπτογραφηση τι προσφερει? αξιζει να κανω αυτη την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ακόμα ένας ενθουσιασμένος κάτοχος του moto g! Ερώτηση, τα πλαϊνά κουμπιά σας κάνουν καθόλου "νερά"? Με την έννοια να μην τα νιώθετε και πολύ safe! Καμιά φορά πατάω στην δεξιά μεριά της οθόνης και τα πλαϊνά σαν να μου ακούγονται.. same here.. τα πλαϊνά κουμπιά παίζουν λίγο. δεν νιωθω οτι θα φυγουν, και δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο, αλλα και εγω στην δεξια μερια τα ακουω.. ισως το μονο αρνητικο (κατασκευαστικό) του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts