Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα 16gb επαρκούν γενικά; Πολλοί λένε ότι γεμίζουν για πλάκα, είναι ρεαλιστικό αυτό ή υπερβολή;

Γενικά δεν βάζω στο κινητο άπειρη μουσική πολλά παιχνίδια ή εφαρμογές. Από θέμα λήψης video & φωτογραφιών θα με καλύψει το 16gb;

Εγώ κάθε φωτό και βίντεο τα ανεβάζω σε dropbox, onedrive κλπ οπότε σβήνω αν χρειαστεί! Ασε που αλλάζω συσκευές συχνά οπότε δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν!:D

Μουσικές κλπ δεν περνάω, γενικά ότι τηλέφωνο είχα ποτέ δεν του γέμιζα την εξωτερική απλά είχα και μία εξωτερική κυρίως για backup. Από τη στιγμή που αυτό γίνεται στο cloud δεν νοιάζομαι για χωριτικότητες!

Κάποια στιγμή είχε περάσει από τα χέρια μου και ένα 5C 8GB και αν εξαιρέσεις το μέγεθος της οθόνης δεν με χάλαγε....

Και στα ipad που έχω παραπάνω δεν τα χρησιμοποιώ!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση... Βρήκα ένα μεταχειρισμενο iPhone 6 για τον αδελφό μου αλλά είδα γρατζουνιες στην οθόνη (το ααραχνιασμα). Το παλικάρι που είναι φίλος μου μου είπε ότι και όλα κάνουν και στην ουσία είναι το oleophobic στρώμα. Τι κάνω ρε παιδιά;

Είναι γεγονός πως ανεπαίσθητες μικρογρατζουνιές μπορούν να γίνουν εύκολα, όπως και σε όλες τις συσκευές. Εξαρτάται από εσένα αν σε ενοχλούν ή όχι.

Με τοποθέτηση ενός screen protector, δεν νομίζω πως θα είναι ορατές, αν όντως πρόκειται για μικρογρατζουνιές.

Είναι γεγονός πως ανεπαίσθητες μικρογρατζουνιές μπορούν να γίνουν εύκολα, όπως και σε όλες τις συσκευές. Εξαρτάται από εσένα αν σε ενοχλούν ή όχι.

Με τοποθέτηση ενός screen protector, δεν νομίζω πως θα είναι ορατές, αν όντως πρόκειται για μικρογρατζουνιές.

Αραχνιασμα είναι και φαίνεται υπό γωνία.. Δεν έχουν καμία επιπτωση βέβαια στην λειτουργία. Αισθητικό είναι... Προσωπικά έχω το m8 και δεν έχει το παραμικρό. Στο νετ που το έψαξα λένε ότι πολλοί το έχουν και είναι το oleophobic coat.

Καλημέρα, αγόρασα και ενεργοποίησα την Παρασκευή ένα iphone6 σφραγισμένο από διπλανό forum. Η απόδειξη που μου δώθηκε έχει ημερομηνία αγοράς 18/2 και αναγράφει το imei (είναι αγορασμένο από vodafone).

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ την πρώτη μέρα φόρτισε κανονικά, τώρα (που πήγα να το φορτίσω για 2η φορά) το βάζω να φορτίσει κι ενώ δείχνει το σήμα της φόρτισης δυστυχώς δεν φορτίζει (πέφτει το ποσοστό αντί να ανεβαίνει). Του έκανα restart αλλά τίποτα. Ερωτήσεις:

α) αν του κάνω reset χάνει όλα τα δεδομένα και πρέπει να το ξαναστήσω?

β) αν και μετά το reset δεν φτιάξει τότε πού το πάω? στην vodafone που αγοράστηκε? σε οποιαδήποτε vodafone? κάπου αλλού (infoquest)?

και τέλος πόσες μέρες έχει doa το iphone? και από πότε αρχίζει να μετράει, από την αγορά ή την ενεργοποίηση?

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο ή ο φορτιστής; Αν δεν έχεις άλλον πήγαινε στη Vodafone να τους πεις για το πρόβλημα και ελέγξτε τι γίνεται με άλλο φορτιστή πρώτα απ όλα.

Δοκίμασα και αλλον φορτιστή και άλλο καλωδιο. . Το περιεργο είναι οτι την πρώτη φορά φορτισε κανονικά.

Με το reset χάνω τα δεδομένα? Μαλλον όχι αλλά θα βοηθούσε μια επιβεβαίωση.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Αραχνιασμα είναι και φαίνεται υπό γωνία.. Δεν έχουν καμία επιπτωση βέβαια στην λειτουργία. Αισθητικό είναι... Προσωπικά έχω το m8 και δεν έχει το παραμικρό. Στο νετ που το έψαξα λένε ότι πολλοί το έχουν και είναι το oleophobic coat.

Ισχύει δυστυχώς σαν γραμμές που φαίνονται μόνο υπό γωνία με κλειστή οθόνη. Εχεις διαβάσει γιατι ακριβώς συμβαίνει;

Δοκίμασα και αλλον φορτιστή και άλλο καλωδιο. . Το περιεργο είναι οτι την πρώτη φορά φορτισε κανονικά.

Αν εχεις κανει συγχρονισμο εισαι οκ.Καλου κακου κανε και ενα backup ομως γιατι ποτε δεν ξερεις.

Γενικα υποθετω οτι δεν εχεις jb ε?

Φαινεται να ειναι software προβλημα παντως και λογικα με μια επαναφορα θα ερθει στα ισα του.

Αν οχι πας πισω για αντικατασταση.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Καλησπέρα, χθες το βράδυ δυστυχώς κατάφερα και έσπασα την οθόνη του κινητού μου, ψάχνω από το πρωί για οθόνη Ελλάδα ώστε να την αλλάξω γρήγορα και στο skroutz την ποιο φτηνή την βρήκα στο mrgadget https://www.themrgadget.gr/eshop/showproduct.php?lang=173&prod_id=3641&cid=

Γνωρίζετε αν υπάρχει αντιπροσωπεία για γνήσια ?

Ευχαριστώ

Εάν με το reset εννοείς Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Περιεχόμενα και ρυθμίσεις, τότε θα γίνει πλήρης διαγραφή. Εάν εννοείς το restart (home+power buttons), δεν διαγράφεται τίποτα.

Ισχύει δυστυχώς σαν γραμμές που φαίνονται μόνο υπό γωνία με κλειστή οθόνη. Εχεις διαβάσει γιατι ακριβώς συμβαίνει;

Λένε ότι είναι η επίστρωση που έχει και δεν επηρεάζει καθόλου στην χρήση.. Δεν ξέρω αλλά για εμένα μεγάλο φάουλ της Apple...

Λένε ότι είναι η επίστρωση που έχει και δεν επηρεάζει καθόλου στην χρήση.. Δεν ξέρω αλλά για εμένα μεγάλο φάουλ της Apple...

Ναι όντως. Και δεν φεύγουν με τίποτα.. Πάντως γρατζουνιές δεν ειναι σίγουρα. Φαίνεται σαν κάτι πολύ επιφανειακό!

καλησπερα..σιγουρα off topic αλλα που αλλου??

εχω mac book pro και οταν μεσω iTunes κραταω αντιγραφα στον υπολογιστη δεν ξερω που ακριβως ειναι...μηπως ξερει καποιος????ερυχαριστω

> Click <

Η απάντηση βρίσκεται στο δεύτερο αποτέλεσμα, Where your backups are stored.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αν εχεις κανει συγχρονισμο εισαι οκ.Καλου κακου κανε και ενα backup ομως γιατι ποτε δεν ξερεις.

Γενικα υποθετω οτι δεν εχεις jb ε?

Φαινεται να ειναι software προβλημα παντως και λογικα με μια επαναφορα θα ερθει στα ισα του.

Αν οχι πας πισω για αντικατασταση.

Επανήλθε με επαναφορά, όλα καλά!

reset εννοούσα home + power buttons

Για αγορά από τα Public ποια είναι η γνώμη σας;

Εννοώ από DOA, service (infoquest κατευθείαν; ) κτλ..;

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

αμα στραβωνει και το 6 καληνυχτα μας.παντως το πλας μου,φαινεται αρκετα στιβαρη κατασκευη..

Έσπασε τιποτα; πχ οθόνη ή touch; αν δεν έσπασε τότε αξίζει.

για το λύγισαν ότι είπαν οι παραπάνω.

Από εκεί και πέρα τυφλά να έχει το g flex

Για τα public αν και ακριβότερα από σκρουτζ κάνουν χωρίς διακρίσεις DOA και μάλιστα σε κάποιες εταιρίες δίνουν 14 και όχι 7 ημέρες πχ tablet MLS.

Από σέρβις όπως όλες οι εταιρίες το στέλνουν αντιπροσωπία.

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Πόσες φορές θα το πω πως υπάρχει αντίστοιχο θέμα για τα αξεσουάρ!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

μη θεωρείς ότι είναι εύκολο να το βρούμε το θέμα αυτό. δώσε ένα λινκ και άσε τα έντονα μαύρα....

μη θεωρείς ότι είναι εύκολο να το βρούμε το θέμα αυτό. δώσε ένα λινκ και άσε τα έντονα μαύρα....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222312

δυο κλικ είναι πατάς πάνω στην διαδρομή στο iPhone και βλέπεις όλα τα θέματα και θα δεις επισημανσμεένο το τοπικ. :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Όσο εύκολο είναι να βρει κάποιος το θέμα του iPhone 5/5s/6/6plus, άλλο τόσο είναι να βρει και το θέμα των αξεσουάρ.

Ειδικά όταν παροτρύνσεις να χρησιμοποιηθεί το αντίστοιχο θέμα (των αξεσουάρ) έχουν γίνει κατά το παρελθόν ουκ ολίγες φορές, και με παροχή του link, δεν τίθεται θέμα δυσκολίας εύρεσης του θέματος αυτού.

Αυτά από εμένα.

Συνέχεια στο θέμα του παρόντος νήματος.

Παιδια καλησπέρα αγορασα σημερα ένα iPhone 6 και χτυπωντασ το serial number στο γνωστο link http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html μου εμφανιζει σε καποιο σημειο σε μια παρενθεση maybe refurbished και ερωτηματικο!

Σας εχει ξανατυχεικατι τετοιο?

Τι να υποθεσω?Το τηλ είναι αψογο!

Αγορασμενο από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned