Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορούμε να βάζουμε μια φωτογραφία μέσα σε άλλη ;;

Δοκίμασε το photocollage. Εγω αυτο χρησιμοποιώ!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Aν κατάλαβα καλά θέλεις κάτι σαν το Diptic;

https://itunes.apple.com/us/app/diptic/id377989827?mt=8

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Κατι μου λεει οτι μαλλον θες το WowFx... Βαζεις εφε πανω σε μια φωτο, αλλα και αλλη φωτο πανω σε υπαρχουσα φωτο. Και αν το εχεις με το editing, μπορεις να κανεις πολλα!!!

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια σας παρακαλώ σε κάτι που ψάχνω πάρα πολυ καιρό και δεν έχω καταφέρει να το βρω μόνος μου Θέλω να φτιάξω ένα φάκελο που να τον ανοίγω με κωδικό και μέσα θέλω να βάλω μερικές εφαρμογές όπως το Facebook το viber το Skype και άλλες πέστε μου ρε παιδιάυυπάρχει; Ευχαριστώ πολύ

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια σας παρακαλώ σε κάτι που ψάχνω πάρα πολυ καιρό και δεν έχω καταφέρει να το βρω μόνος μου Θέλω να φτιάξω ένα φάκελο που να τον ανοίγω με κωδικό και μέσα θέλω να βάλω μερικές εφαρμογές όπως το Facebook το viber το Skype και άλλες πέστε μου ρε παιδιάυυπάρχει; Ευχαριστώ πολύ

Ειδικά χωρίς jailbreak δεν νομίζω με τιποτα.

Nokia 8800 Scirocco

Πιθανότατα να γινεται με την εφαρμογή 1password. Αλλα πρώτα ας πει κάποιος που την εχει οτι όντως γινεται γιατι ειναι επι πληρωμή η εφαρμογή, μη την κατεβάσεις τζάμπα!!!

• Apple iPhone X •

—————————————————

Πιθανότατα να γινεται με την εφαρμογή 1password. Αλλα πρώτα ας πει κάποιος που την εχει οτι όντως γινεται γιατι ειναι επι πληρωμή η εφαρμογή, μη την κατεβάσεις τζάμπα!!!

Δεν γινεται να βάλεις μέσα κάποια εφαρμογή και να μην φαίνεται στην home screen

Μπορεις να βάλεις κωδικό στο 1password αλλα μέσα εχει συγκεκριμένα πράγματα.

Εκτός κι αν δεν το βλεπω γιατι την εχω την εφαρμογή

Nokia 8800 Scirocco

Μόλις ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος φόρτισης και οι εντυπώσεις μου από την αυτονομία της συσκευής είναι οι καλύτερες. Οι ώρες χρήσης είναι τουλάχιστον διπλάσιες σε σχέση με το 5άρι μου με σχεδόν ίδια χρήση. Βέβαια η μπαταρία στο 5 είχε πέσει τον τελευταίο καιρό αλλά είμαι σίγουρος ότι ο μεγάλος υπεύθυνος είναι το iOS 8. Το 6άρι όμως συμπεριφέρεται άψογα καθώς δεν έχω παρατηρήσει σε καμία περίπτωση απότομη πτώση. Αν δεν είχα ενεργοποιήσει το iCloud photo library το οποίο ανεβάζει συνεχώς τις φωτό και τα βίντεο που τραβάω (και είναι πολλά) τα νούμερα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Τα τελευταία μηνύματα περί θηκών μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.

Θα σας παρακαλέσω να απευθύνεστε στο αντίστοιχο θέμα κάθε φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με τι αλλαγές;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Με τι αλλαγές;

Μικροβελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, για παράδειγμα διορθώνει το πρόβλημα εξαφάνισης αγορασμένων ringtones από τη συσκευή.

Κλείνει την τρύπα του jailbreak?

Όχι δεν κλείνει την "τρύπα" του jb. Βγήκε ήδη αναβάθμιση στο tool για jb στην έκδοση 8.1.2.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα κι' απο εμένα... Μετά απο χρόνια με android είπα να δοκιμάσω κι' εγώ ένα iphone να δω τις διαφορές τους, έτσι για αλλαγή. Αγόρασα λοιπόν πριν 2 μέρες ένα space grey iphone 6 64gb απο apple store λονδίνου μαζί με μια θήκη σιλικόνης. Πανέμορφο το τηλέφωνο, ανάμεικτες εντυπώσεις απο το ios μέχρι στιγμής...!! Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία που έχω. Μέσω itunes, συγχρονίζω ένα folder (album) me φωτό και μου τις περνάει στην συσκευή. Όταν συγχρονίζω ένα δεύτερο folder και μου το περνάει στην συσκευή, αυτόματα εξαφανίζεται το πρώτο. Μου το έκανε 2 φορές έως τώρα και δεν ξέρω τι συμβαίνει ή τι κάνω εγώ λάθος ????!!!! Τα φώτα σας παίδες....!!!
Χρήστος.

Καλησπέρα κι' απο εμένα... Μετά απο χρόνια με android είπα να δοκιμάσω κι' εγώ ένα iphone να δω τις διαφορές τους, έτσι για αλλαγή. Αγόρασα λοιπόν πριν 2 μέρες ένα space grey iphone 6 64gb απο apple store λονδίνου μαζί με μια θήκη σιλικόνης. Πανέμορφο το τηλέφωνο, ανάμεικτες εντυπώσεις απο το ios μέχρι στιγμής...!! Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία που έχω. Μέσω itunes, συγχρονίζω ένα folder (album) me φωτό και μου τις περνάει στην συσκευή. Όταν συγχρονίζω ένα δεύτερο folder και μου το περνάει στην συσκευή, αυτόματα εξαφανίζεται το πρώτο. Μου το έκανε 2 φορές έως τώρα και δεν ξέρω τι συμβαίνει ή τι κάνω εγώ λάθος ????!!!! Τα φώτα σας παίδες....!!!

Η διαδικασία ειναι ως εξής.

Φτιάξε δυο φακέλους μέσα στο φάκελο εικόνες στον υπολογιστή με ονόματα πχ διακοπές και δουλειά.

Βάλε μέσα και φωτογραφίες και βίντεο αν θέλεις.

Συνέδεσε την συσκευή στον υπολογιστή.

Πήγαινε στο iTunes στην καρτέλα για τις φωτογραφίες και θα βρεις επιλογή να δηλώσεις εσυ ποιους φακέλους να συγχρονίσει. Απο κάτω λέει αν θέλεις να περάσει και τα βίντεο που περιέχουν οι συγκεκριμένοι Φάκελοι.

Τέλος πατάς κάτω δεξιά το sync και περνάνε στην συσκευή σου

Nokia 8800 Scirocco

Τάσο έκανα ακριβώς οτι μου είπες. Στην επιλογή φακέλου δεν μπορώ να επιλέξω ταυτόχρονα και τους 2 φακέλους που έχω φτιάξει στις "εικόνες". Επιλέγω λοιπόν τον φάκελο Α και μετά επιλέγω συγχρονισμός και μου τον περνάει στο τηλ. Έπειτα κάνω την ίδια διαδικασία για τον φάκελο Β. Μόλις μου τον συγχρονίσει και αυτόν, μπαίνω στις φωτογραφίες του τηλ. και ο φάκελος Α έχει εξαφανιστεί..!!!!! Τι στο διάολο γίνεται ???? Επίσης πως μπορώ να σβήσω μια φωτό ή έναν φάκελο απο το τηλ ??? Δεν βλέπω κάποια επιλογή πχ. κάδο.
Χρήστος.

Τάσο έκανα ακριβώς οτι μου είπες. Στην επιλογή φακέλου δεν μπορώ να επιλέξω ταυτόχρονα και τους 2 φακέλους που έχω φτιάξει στις "εικόνες". Επιλέγω λοιπόν τον φάκελο Α και μετά επιλέγω συγχρονισμός και μου τον περνάει στο τηλ. Έπειτα κάνω την ίδια διαδικασία για τον φάκελο Β. Μόλις μου τον συγχρονίσει και αυτόν, μπαίνω στις φωτογραφίες του τηλ. και ο φάκελος Α έχει εξαφανιστεί..!!!!! Τι στο διάολο γίνεται ???? Επίσης πως μπορώ να σβήσω μια φωτό ή έναν φάκελο απο το τηλ ??? Δεν βλέπω κάποια επιλογή πχ. κάδο.

Βάλε και τους δυο φακέλους σε έναν στο pc σου, "φάκελος φωτογραφιών" ας πούμε, και μετα στο iTunes τικαρε το. Απο πανω θα σου δείξει οτι αυτος ο φάκελος εχει 500 φωτογραφίες. Το συγχρονιζεις και εισαι οκ. Ετσι κι αλλιώς το iPhone δε χωρίζει τις φωτό σε φακέλους, στα εχει χύμα. Εσυ απο μόνος σου μπορεις μετα απο το κινητο να κανεις άλμπουμ. Τις φωτό που περνάς μέσω iTunes δε μπορεις να τις σβήσεις, δυστυχώς, μόνο απο το pc αν τις αφαιρέσεις θα αφαιρεθούν και απο το κινητο μετα απο συγχρονισμό. Εσυ μπορεις να σβήσεις αυτές που εχεις στο άλμπουμ κάμερας!!!

• Apple iPhone X •

—————————————————

Βάλε και τους δυο φακέλους σε έναν στο pc σου, "φάκελος φωτογραφιών" ας πούμε, και μετα στο iTunes τικαρε το. Απο πανω θα σου δείξει οτι αυτος ο φάκελος εχει 500 φωτογραφίες. Το συγχρονιζεις και εισαι οκ. Ετσι κι αλλιώς το iPhone δε χωρίζει τις φωτό σε φακέλους, στα εχει χύμα. Εσυ απο μόνος σου μπορεις μετα απο το κινητο να κανεις άλμπουμ. Τις φωτό που περνάς μέσω iTunes δε μπορεις να τις σβήσεις, δυστυχώς, μόνο απο το pc αν τις αφαιρέσεις θα αφαιρεθούν και απο το κινητο μετα απο συγχρονισμό. Εσυ μπορεις να σβήσεις αυτές που εχεις στο άλμπουμ κάμερας!!!

Πολύ λογικό αυτό, έτσι; Ένα από τα καλά του ios και του iTunes (το σιχαίνομαι πραγματικά)! Ειδικά για το φίλο που έρχεται από χρόνια στο Android (όπου με copy/paste έκανες απλά και γρήγορα τη δουλειά σου από καθε υπολογιστή), θα νομίζει ότι ήρθε σε άλλο πλανήτη...

Edited by Pharmex
ιι
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Θα το δοκιμάσω και θα σας πω παιδιά..!!!! Πάντως, όπως λέει και ο φίλος pharmex, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ώρες ώρες. Δεν έβρισκα επιλογή να βάλω ένα τραγούδι ως ringtone, πράγμα που απαιτεί 1 δευτερόλεπτο και 1 μόλις κλικ στο android. Έκατσα και διάβασα μισή ώρα πως να το κάνω και τελικά μόνο 30 δευτερόλεπτα σε αφήνει να βάλεις. Πραγματικά θες διδακτορικό για να βάλεις έναν ήχο κλήσης, μου ρθε να το σουτάρω απο το παράθυρο....:rocket: Ανάθεμα την ώρα που έπεισα τον εαυτό μου να δοκιμάσω iphone, δεν καθόμουνα στα αυγά μου...:mad::mad::mad:
Χρήστος.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν γίνονται με "απλό" τρόπο. Δώσε όμως την ευκαιρία στο λειτουργικό για αρκετό χρόνο. Επίσης ίσως αφού προέρχεσαι από android να δοκίμαζες κι ένα Jailbreak (παρόμοιο του Root) ώστε να έχεις κι άλλες επιλογές που ενδεχομένως σου λείπουν.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν γίνονται με "απλό" τρόπο. Δώσε όμως την ευκαιρία στο λειτουργικό για αρκετό χρόνο. Επίσης ίσως αφού προέρχεσαι από android να δοκίμαζες κι ένα Jailbreak (παρόμοιο του Root) ώστε να έχεις κι άλλες επιλογές που ενδεχομένως σου λείπουν.

Για να δούμε, πάντως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και έχω σπάσει αρκετά πράγματα πάνω στα νεύρα μου..!!!!!!!!! Δεν μπλέκω με jailbreak κλπ. ούτε root κάνω στα android, δεν μπλέκω και δεν με ενδιαφέρει...!!! Το αγόρασα γιατί μου άρεσε εμφανισιακά, για την κάμερά του, το ηχείο του και το μέγεθος του γιατί κουράστηκα απο τα μεγάλα, ήθελα κάτι πιο μικρό..!!! Δεν φανταζόμουνα πάντως ότι τόσο απλά πραγματάκια θα γινόταν θέμα συζήτησης, νιώθω βλάκας που τα ρωτάω κιόλας...!!!!

@gadget19 Δηλαδή θα κάνω ένα folder με 2-3 χιλιάδες φωτό, θα τις περάσω στο τηλ. και μετά θα κάνω άλλα folder στο τηλ. και θα κάνω τις φωτό μια μια copy-paste στα αντίστοιχα folder που ανήκουν ???????????????? Άστο, να μου λείπει το βύσσινο.....

Χρήστος.

Πολύ λογικό αυτό, έτσι; Ένα από τα καλά του ios και του iTunes (το σιχαίνομαι πραγματικά)! Ειδικά για το φίλο που έρχεται από χρόνια στο Android (όπου με copy/paste έκανες απλά και γρήγορα τη δουλειά σου από καθε υπολογιστή), θα νομίζει ότι ήρθε σε άλλο πλανήτη...

Εχεις δίκιο φίλε μου. Πανω σε αυτο το android ειναι βολικοτατο. Εδω δεν υπάρχει δικαιολογία για την Apple, ειναι χαζό αυτο!!!

Για να δούμε, πάντως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και έχω σπάσει αρκετά πράγματα πάνω στα νεύρα μου..!!!!!!!!! Δεν μπλέκω με jailbreak κλπ. ούτε root κάνω στα android, δεν μπλέκω και δεν με ενδιαφέρει...!!! Το αγόρασα γιατί μου άρεσε εμφανισιακά, για την κάμερά του, το ηχείο του και το μέγεθος του γιατί κουράστηκα απο τα μεγάλα, ήθελα κάτι πιο μικρό..!!! Δεν φανταζόμουνα πάντως ότι τόσο απλά πραγματάκια θα γινόταν θέμα συζήτησης, νιώθω βλάκας που τα ρωτάω κιόλας...!!!!

@gadget19 Δηλαδή θα κάνω ένα folder με 2-3 χιλιάδες φωτό, θα τις περάσω στο τηλ. και μετά θα κάνω άλλα folder στο τηλ. και θα κάνω τις φωτό μια μια copy-paste στα αντίστοιχα folder που ανήκουν ???????????????? Άστο, να μου λείπει το βύσσινο.....

Εχεις δίκιο δε το συζητώ, η Apple πανω σε αυτο ειναι πολυ λαθος!!! Αναγκάστηκα θα τις εχεις χύμα!!! Και για να βάλεις ήχο κλήσης εχει διαδικασία!!! Αν εξαιρέσεις αυτα εδω τοτε θα δεις οτι ειναι εντάξει το κινητο. Ειναι και οτι ήρθες απο Android και μπαίνεις σε αλλα νερά. Θα συνηθίσεις παντως!!! Δεν ειναι κατι, μετα θα κανεις αυτοματοποιημένα τις κινήσεις!!! Αλλα η σχεση του iOS με το iTunes και η μεταφορά απλών αρχείων ειναι σημαντικό ζήτημα και απασχολεί και χρήστες που ασχολούνται χρόνια με το iOS!!!

• Apple iPhone X •

—————————————————

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned