Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρις θηκη στην εσωτρερικη τσεπη απο σακακι, ή στην μπροστινη απο παντελονι, παντως θα παρω και μια θηκη αλλα δεν ξερω αν θα τη βαζω παντα. Το τηλεφωνο λόγω του μικρου παχους και πλατους του κρατιεται καλύτερα απο το νοτε 3 κατα την αποψή μου...

Συμφωνω, βοηθαει πολυ το μικροτερο πλατος σε σχεση με τη συσκευη που ανεφερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω απορια ενα γρατζουνιεται ευκολα το αλουμινιο. Δηλαδη εαν παρω μια θηκη η τσαντακι το οποιο με το που το βαζεις και το βγαζεις εαν ακουμπακι το κινητο σε εστω κ ψιλομαλακο σημειο, θα εχει προβλημα με τον χρονο με τοσες φορες που θα γινει αυτη η διαδικασια.
Samsung S21 Ultra

Συμφωνω, βοηθαει πολυ το μικροτερο πλατος σε σχεση με τη συσκευη που ανεφερες.

Αυτό βοηθά μόνο στο κράτημα με το ένα χέρι. Πουθενά αλλού.

Στην τσέπη όπου μετρά το ύψος, το plus είναι πιο μακρύ.

Για μένα το θέμα plus vs Note 4 έχει να κάνει με το πιο λειτουργικό προτιμά καθένας και την χρήση που θέλει να κάνει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και με τα δυο κινητα ενας επαγγελματιας κανει αριστανπιστευω τη δουλειά του. Επομενως , όντως, θα πρέπει να εστιάσει ο υποψήφιος αγοραστής σε δύο πράγματα:πρώτον, ποιο λειτουργικό σύστημα τον βολεύει περισσότερο και δεύτερον , ποια συσκευή του αρεσει οπτικά πιο πολύ.

Αν έχετε την καλοσύνη μην το κάνετε vs το θέμα, υπάρχει η κατάλληλη ενότητα στο Forum Επιλογή συσκευής

ξερω οτι εχει απαντηθει αλλα το με τι μνημη ερχεται ελευθερο το 16αρι και μετι το 64αρι?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ξερω οτι εχει απαντηθει αλλα το με τι μνημη ερχεται ελευθερο το 16αρι και μετι το 64αρι?

Καλημέρα στο περίπου θα σου πω το 16αρι με 12.5 GB ενώ το 64αρι με 61 GB περίπου :)

Καλημέρα στο περίπου θα σου πω το 16αρι με 12.5 GB ενώ το 64αρι με 61 GB περίπου :)

Λίγο πολλά δεν είναι τα 61?Το 128 πάντως είναι με 114.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ότι η μπαταρία του κινητού, έχει κορυφαία απόδοση.Ξεφεύγει από την συνηθισμένη απόδοςη άλλων μπαταριών όπου φτάνουνε τη μία μέρα και το βράδυ πρέπει να το βάλεις στην φόρτιση. Με το κινητό αυτό μπορείς να Φτάσεις τα δύο εικοσιτετράωρα συνεχόμενης χρήσης του κινητού. Αυτό σημαίνει ότι με μία παρά πολύ βαριά χρήση του κινητού για πολύ απαιτητικούς χρήστεςΤο κινητό δεν θα ζητήσει τον φορτιστή του σε χρονικό διάστημα κατώτερο της μιάμισης ημέρας.Έχουμε να κάνουμε πραγματικά με μία εντυπωσιακή απόδοση μπαταρίας για κινητό τηλέφωνο πεντέμισι ιντσών.

Μου ήρθε σήμερα πρωί. Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν μπόρες να καταλάβεις το μεγαλείο της συσκευής.λεπτη, πολυτελής, ταχύτατη, πανέμορφο κινητό ... Το plus έχω...!

Καλορίζικο και καλοδούλευτο!

Τι χρώμα το πήρες;

Είμαι μεταξύ silver και space gray!

Το space grey είναι πανέμορφο και με τη δερμάτινη θήκη της Apple είναι απλά super.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλορίζικο και καλοδούλευτο!

Τι χρώμα το πήρες;

Είμαι μεταξύ silver και space gray!

space gray για αλλαγή αφου παλιότερα είχα το 5αρι σε λευκο. Πολύ δυνατο το μαύρο. Η πλάτη του κινητου αισθητικά είναι όλα τα λεφτά...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το space grey είναι πανέμορφο και με τη δερμάτινη θήκη της Apple είναι απλά super.

Ποια δερμάτινη θήκη, ποιο χρώμα το μαυρο;;

Με συνεχομενη ενημέρωση ενός λογαριασμού email,με μονιμα ανοιχτo το wifi, με πολύ ιντερνετ, λίγο 3g, αρκετα τηλέφωνα, και μέσω viber, βιντεο, καθολου παιχνιδια. Τα πηγαινει αριστα η μπαταρια του...

space gray για αλλαγή αφου παλιότερα είχα το 5αρι σε λευκο. Πολύ δυνατο το μαύρο. Η πλάτη του κινητου αισθητικά είναι όλα τα λεφτά...

Η δερμάτινη της Apple.Μαύρη.

http://store.apple.com/uk/product/MGQX2ZM/A/iphone-6-plus-leather-case-black?fnode=be2c597d36930e7c2d9181d2df2464af7715f59ccc54af034f3ea64d60b35d6e79b5a029d706c7e40aaf9337116de65fbdb5d92274a5e9c5f020cb4a0c12d632ee18e5551ee2c1be97c1b6a74a97044be34f7a568e864ec86a9f5b8f42ce54a4ac57f3cb5494e024606a4c6c4dcfe298

Ειχε κανεις το 5s πριν παρει το 6 πλας; Το ακουστικο μου φαινεται οτι ειναι (πολυ) χαμηλότερης εντασης απο τον 5ς.

Επίσης γνωρίζει κανείς εάν έχει noise cancellation το ακουστικό ;

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Ειχε κανεις το 5s πριν παρει το 6 πλας; Το ακουστικο μου φαινεται οτι ειναι (πολυ) χαμηλότερης εντασης απο τον 5ς.

Επίσης γνωρίζει κανείς εάν έχει noise cancellation το ακουστικό ;

Είναι όντως χαμηλότερη η ένταση του ακουστικού και ναι, έχει cancellation. Θα τη βρεις στις Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Ακοή - Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου.

Κάποιοι βρίσκουν μια κάποια βελτίωση στην ένταση του ακουστικού, απενεργοποιώντας το cancellation ή και ενεργοποιώντας το "Βοήθημα ακοής" στην ίδια κατηγορία ρυθμίσεων.

Προσωπικά για να είμαι ειλικρινής, αν και δοκίμασα δεν διαπίστωσα καμία άξια λόγου διαφορά, και νομίζω πως χρειάζεται λίγη επιπλέον ένταση το ακουστικό. Δεν δοκίμασα βέβαια ακόμη το iOS 8.1 σε τηλεφωνική κλήση, μήπως παρ'ελπίδα άλλαξε κάτι, αν και πολύ αμφιβάλλω! Εδώ μετά 2 χρόνια διαδοχικά bug reports και το bug του "σίγμα" στο πληκτρολόγιο παραμένει ως έχει. :rolleyes:

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Το ακυρωση θορυβου τηλεφωνου ειναι αλλο απο το ακυρωση θορυβου στο ακουστικο που λεω εγω (ετσι το καταλαβαινω). Επισης θα περιμενω να το παρει και ο φιλος μου οταν ερθει Ελλαδα να το συγκρινω, αλλα σε συγκριση με το 5s την ενταση την βρισκω στην μιση σε σχεση παντα με το 5s...
Samsung S21 Ultra

Και 'γω το 5s σε silver, οπότε λέω να πάω για αλλαγή σε space!

Καλορίζικο και πάλι.

Ολα καλα, εκτός απο την ενταση του ακουστικού. Δεν ξερω εαν εχει προβλημα το δικο μου, αλλα δεν μπορω να ακουσω καλα στον δρομο πχ με κινηση. Πολυ χαμηλη ενταση και απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει πλεον η ακυρωση θορυβου στο ακουστικο.... :down:

Μαλλον το βγαλανε λογω παχους; :mad:

Samsung S21 Ultra

Ολα καλα, εκτός απο την ενταση του ακουστικού. Δεν ξερω εαν εχει προβλημα το δικο μου, αλλα δεν μπορω να ακουσω καλα στον δρομο πχ με κινηση. Πολυ χαμηλη ενταση και απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει πλεον η ακυρωση θορυβου στο ακουστικο.... :down:

Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις λίγο αυτό; Το λέω γιατί στο δικό μου και ακύρωση θορύβου υπάρχει και άκρως ικανοποιητική ένταση έχω. Μήπως φταίει κάτι άλλο. Εντωμεταξύ έχω εμπειρία και από το 5σ , αλλά και από το 5 . Δεν αντιλαμβάνομαι κάτι προβληματικό.

Όπως και να έχει το κινητό είναι ΤΕΡΑΣ από πολλές απόψεις , κυρίως δε από την άποψη της αυτονομίας!!!

noop το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου είναι δίπλα στην προεξέχουσα κάμερα, και απενεργοποιείται από τις Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβασιμότητα >Ακύρωση θορύβου τηλεφώνου :)

Παιδια, αλλο λεω εγω αλλο λετε εσεις. Ξερω τι ειναι αυτο που λετε. Εγω μιλαω για την ακυρωση θορυβου που υπαρχει στο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ!. Δηλαδη οταν υπαρχει θορυβος διπλα μου (πχ μετρό) και μιλαω με τον αλλον , ασχετως εαν εχει αυτος ακυρωση θορυβου στο κινητο του, στο 5s μου εκανε το ακουστικο απο μονο του ακυρωση θορυβου και ακουγες καλυτερα τον συνομιλητη σου (απομονωνε τον ηχο του τρενου στην προκειμενη περιπτωση)...

Οποιος θελει βλεπει την παρουσιαση του 5S οπου το αναφερει (μαζι με τα 3 μικροφωνα)

Και απο οτι βλεπω εχει 2 μικροφωνα απο 3 του 5S.... καλα παμε. Αντε και του χρονου με 1...

https://discussions.apple.com/thread/6553326

εχει κ αλλα topics με αυτο το θεμα

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα σε όλους.

Ας μας πουν όσοι έχουν το plus τι γίνεται με το θέμα (ένταση ήχου στο ακουστικό κατά την τηλεφωνική συνομιλία) που αναφέρει ο φίλος doganos.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The topic was unpinned