danaos69 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 παιδα το factory reset το ζηταει στο update η το κανουμε μονοι μας πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 παιδα το factory reset το ζηταει στο update η το κανουμε μονοι μας πριν? Αν το κάνεις μέσω PC Companion και πατήσεις repair (ή τέλος πάντων την επιλογή που έχει για καθαρή εγκατάσταση) δεν χρειάζεται. Αν την περάσεις από πάνω, κάνεις εσύ μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν έχω τη συσκευή αλλά δοκίμασε να κρατήσεις κρατημένο το widget. Λογικά θα σου βγάλει να το μετακινήσεις ή να το διαγράψεις. Το έκανα αυτό και το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να επιλέξω μεταξύ 3 θέματα ρολογιού , τίποτα παραπάνω! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το έκανα αυτό και το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να επιλέξω μεταξύ 3 θέματα ρολογιού , τίποτα παραπάνω! :/ Γιατί τι αλλο θα έπρεπε να βγάζει? κι εμένα 3 θέματα του ρολογιού αλλάζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το έκανα αυτό και το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να επιλέξω μεταξύ 3 θέματα ρολογιού , τίποτα παραπάνω! :/ Μόνο με third-party lock screen replacement. Αν και αδύνατο να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί το ρολόι να υπάρχει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 η συσκευη μου ηρθε με 4.4.4 και σκευτομαι να θυσιασω τη lolipop για το root η ελλειψη adblocker, titanium και αλλων χρησιμων παρομοιων εφαρμογων ειναι καθοριστικη για μενα θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 η συσκευη μου ηρθε με 4.4.4 και σκευτομαι να θυσιασω τη lolipop για το root η ελλειψη adblocker, titanium και αλλων χρησιμων παρομοιων εφαρμογων ειναι καθοριστικη για μενα θα ελεγα Εδώ έχει και για την 5,μπορεις να δοκιμάσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048045#post6048045 Αλλιώς όπως είπες στην kit Kat εφόσον το χρειάζεσαι και σου είναι απαραίτητο αν με την 5 δεν βρεις λύση συμφωνώ με το link που παρέθεσα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasios76 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Επιτελους ηρθε ειδοποιηση και εδω...κατεβαζωωωωωω :D Βοηθειαααα δεν μου εμφανιζει καν την καρτα μου μετα την αναβαθμιση...καμια ιδεα ;;; :( Edited April 8, 2015 by Anastasios76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 D6603 Central Europe Customized lolipop 5.02 https://mega.co.nz/#!4JpGVZBD!OD85CtCYfnEiqbllQJTL429z0-ypC2kpiWyPbgu_kE8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verylife Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 τι παροχους εχετε εσεις που εχετε κατεβασει? Εμενα με vodafone τιποτα ακομα ... Παράθεση R U MAD "http://www.milka-home.gr" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Έκανα την αναβάθμιση με factory reset. Μετά τις εγκαταστάσεις των ίδιων εφαρμογών έχω λιγότερο χώρο από πριν 1,3GB περίπου. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ευτυχης κατοχος κι εγω απο σημερα σε λευκο..Αλλα επεσα σε branded συσκευη..Ξερει κανενα παιδι να μου πει πως περναω unbranded firmware και απο που το κατεβαζω?Ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ευτυχης κατοχος κι εγω απο σημερα σε λευκο..Αλλα επεσα σε branded συσκευη..Ξερει κανενα παιδι να μου πει πως περναω unbranded firmware και απο που το κατεβαζω?Ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα:D για unbranded firmware δες στις 4 τελευταιες σελιδες αυτες που εχω ανεβασει και διαλεξε μια(πολυ καλη η γαλλικη),την περνας με το flashtool ,κατεβασε την τελευταια εκδοση του και γουγκλαρε το να δεις την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εχω κανει αναζητηση και εδω και σε xda σχετικα με μαγνητικο καλωδιο φορτισης για αγορα απο ebay αποκλειστικα, εχει να προτεινει καποιος καποιο συγκεκριμενο? ρωταω γιατι εχω ακουσει για καποια με αδυναμο μαγνητη που ξεσυνδεονται ευκολα και για αλλα που εχουν τοσο δυνατο μαγνητη που μπορει να προκαλεσουν ζημια στη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τωρα πέρασα την αναβάθμιση.. Αν η μπαταρία παραμένει το ίδιο καλή μιλάμε για τρομερή δουλειά από τη Sony, μπράβο! Σε σχέση με της LG στο g2 μέρα με τη νύχτα! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Και στο g2 καλή είναι η μπαταρία. Στο z3 εννοείται οτι παραμένει το ίδιο καλή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Στο g2 η μπαταρία βελτιώθηκε στη lollipop αισθητά μάλιστα. Οι βελτιώσεις στο ui βαριεστημενες θα τις χαρακτήριζα... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τωρα πέρασα την αναβάθμιση.. Αν η μπαταρία παραμένει το ίδιο καλή μιλάμε για τρομερή δουλειά από τη Sony, μπράβο! Σε σχέση με της LG στο g2 μέρα με τη νύχτα! 3 εβδομαδες που την εχω απολυτα ευχαριστημενος και τσιμπησε πολυ ελαφρως η μπαταρια επιπλεον:) Και αναμονη και σε χρηση κραταει παραπανω. Δεν νομιζω να βρουμε τετοια αυτονομια αλλου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 για unbranded firmware δες στις 4 τελευταιες σελιδες αυτες που εχω ανεβασει και διαλεξε μια(πολυ καλη η γαλλικη),την περνας με το flashtool ,κατεβασε την τελευταια εκδοση του και γουγκλαρε το να δεις την διαδικασια. Ευχαριστω φιλε.Περασα τελικα την επισημη uk unbranded 4.4.4,με φλαστουλ οπως μου ειπες,ολα καλα,αλλά συνδεοντας το κινητο στο pc suite μου λεει οτι ειναι η τελευταια επισημη αναβαθμιση για το συγκεκριμενο firmware...Ειναι δυνατον να μην εχει πάρει ακομα Lollipop?Λιγο κουλο μου ακουγεται..:wacko: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 η συσκευη μου ηρθε με 4.4.4 και σκευτομαι να θυσιασω τη lolipop για το root η ελλειψη adblocker, titanium και αλλων χρησιμων παρομοιων εφαρμογων ειναι καθοριστικη για μενα θα ελεγα Μια απο τα ιδια και εγω. Παραμενω σε 4.4.4 για το λογο οτι μερικα απο το modules στο xposed δεν δουλευουν στη 5αρα Ευτυχης κατοχος κι εγω απο σημερα σε λευκο..Αλλα επεσα σε branded συσκευη..Ξερει κανενα παιδι να μου πει πως περναω unbranded firmware και απο που το κατεβαζω?Ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα:D Καλομιλητος :) Έκανα την αναβάθμιση με factory reset. Μετά τις εγκαταστάσεις των ίδιων εφαρμογών έχω λιγότερο χώρο από πριν 1,3GB περίπου. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου,,,,, Η lp τρεχει σε ART και πιανει περισσοτερο χωρο :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ευχαριστω φιλε.Περασα τελικα την επισημη uk unbranded 4.4.4,με φλαστουλ οπως μου ειπες,ολα καλα,αλλά συνδεοντας το κινητο στο pc suite μου λεει οτι ειναι η τελευταια επισημη αναβαθμιση για το συγκεκριμενο firmware...Ειναι δυνατον να μην εχει πάρει ακομα Lollipop?Λιγο κουλο μου ακουγεται..:wacko: Θα μπορούσες να βάλεις την ελληνική, που έχει υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα μηνύματα, και έχει βγεί και η αναβάθμιση! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Εχει κανεις κανενα link με την Ελληνικη unbranded να την περασω απο πανω?Το googlαρα αλλά δεν βρηκα κατι...Ευχαριστω.Κι εσενα Karthan7 για τις ευχες σου...Παντως ειχα και το μικρο παιδια,αλλά αυτο ειναι "αλλο πραμα" που λενε....Χορταστικο κ αρκετα λεπτο για να χωραει παντου! Edited April 9, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εδώ και 2 μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού με την προσφορά από Γερμανό με 474 μείον 47,4 άμεση επιστροφή από την πιστωτική 426,6 € και σε 24 άτοκες δόσεις. Θα σας πω εντυπώσεις το επόμενο διάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλημέρα!ειμαι και εγω απο προχτες ενας ευτυχης κατοχος z3!για να περασω τη νεα εκδοση μεσω τηλεφωνου πρεπει οπωςδηποτε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? για την μπαταρια περιμενω να δω 3-4 κυκλους φορτισης για να δω αλλα μεχρι τωρα μου καταναλωνει νομιζω μπαταρια η κυψελη και το κινητο σε κατασταση αδρανειας...any tips? γενικα η συσκευη ειναι απιστευτη και δεν μετανιωνω στιγμη την αγορα της!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδιά, έχω την lollipop από το Σάββατο. Έχω 4μιση ώρες οθόνη,2 ώρες κλήσεις και υπόλοιπο μπαταρίας 25%. Πως σας φαίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts