Jump to content

verylife

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

verylife's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μια απλη ερωτηση γιατι το ακουστικο ακομα δεν δουλευει... τι προγραμμα χρειαζομαι για τον υπολογιστη για να παρω backup να του κανω επαναφορα εβαλα το miPC suite ...και την εκδοση 2 και την 3 και δεν το αναγνωριζει, αλλαξα και τις θα κανει με το usb, φορτιση - μεταφορα, τιποτα το MiPCSuite δεν βρισκει το κινητο.
  2. οχι δεν υπαρχει bluetooth hands free ναι αν βαλω ψειρες - ακουστικα ακουω μια χαρα και απο το ηχειο μια χαρα
  3. Για καποιο λογο σημερα αποφασισε το ακουστικο απο το κινητακι μας να μην δουλευει...εκανα reboot, το εκλεισα εντελως εκανα τα test που εχει...δεν τα περναει μιας και δεν βγαζει ηχο απο το ακουστικο παρα μονο απο το ηχειο εχει την εκδοση global 11.0.7.0 Πειτε καμια αλλη ιδεα τι να κανω??
  4. verylife

    Sony Xperia Z3

    Εγραψα πριν 11 μερες το παρακατω.... μπορει καποιος να απαντησει 4 Μάι. 2015, 21:12 ↑ #2958 εχω προβλημα απορια με την εφαρμογη XperiFirm κατεβασα την εκδοση Release: 23.1.A.0.726 / R4C με το flashtool εκανα το απαραιτητο αρχειο .ftf με το flashtool και παλι περασα την παραπανω εκδοση στο κινητο μου Z3 6603 και τρεχω το giefroot rooting tool v3 για να αποκτησω επιτελους root access στο κινητο μου .... τρεχει βγαζει κατι γραμματα... ERROR Error message: error: only position independent executables (PIE) are supported τι κανω λαθος????
  5. verylife

    Sony Xperia Z3

    ο φιλος fasttam εχει μια απορια Παράθεση από unitrax > Την Customized GR 23.1.Α.0.726 πέρασα κι εγώ όταν το πήρα πίσω από το service της Arvato. Όλα μια χαρά (και φυσικά χωρίς τις βλακείες της cosmote)... Από που μπορώ να τη βρω; Απαντω λοιπον οτι μπορει ευκολα με το εργαλειο XperiFirm να την κατεβασει ανετα και ευκολα
  6. verylife

    Sony Xperia Z3

    εχω προβλημα απορια με την εφαρμογη XperiFirm κατεβασα την εκδοση Release: 23.1.A.0.726 / R4C με το flashtool εκανα το απαραιτητο αρχειο .ftf με το flashtool και παλι περασα την παραπανω εκδοση στο κινητο μου Z3 6603 και τρεχω το giefroot rooting tool v3 για να αποκτησω επιτελους root access στο κινητο μου .... τρεχει βγαζει κατι γραμματα... ERROR Error message: error: only position independent executables (PIE) are supported τι κανω λαθος????
  7. verylife

    Sony Xperia Z3

    τι παροχους εχετε εσεις που εχετε κατεβασει? Εμενα με vodafone τιποτα ακομα ...
  8. verylife

    Sony Xperia Z3

    αυτη εχω και εγω... μια χαρα θηκη για 10€ ψαχνω βεβαια κατι σε window case... ή κατι αλλο που να καθεται και σαν οθονη, πχ case mate
  9. verylife

    Sony Xperia Z3

    Ε, καλα αυτο εννοειτε οτι το εβαλα απο την αρχη και φυσικα καταγραφει απο τοτε που ειναι εγκατεστημενο
  10. verylife

    Sony Xperia Z3

    με την εφαρμογη battery doctor
  11. verylife

    Sony Xperia Z3

    απευθυνομαι σε φιλοδοξους χρηστες του Ζ3 ..μετα απο εναμιση μηνα χρησης αφου πλεον κατεβηκαν οι εφαρμογες που ηθελα και η χρηση για να ανακαλυψω πραγματα εχει εκλειψει... μπορω να πω οτι ο μηνας εχει 24 και εχω κανει 8 φορτισεις... οταν ερχομαι απο Iphone 3gs, 4, 5 και λιγο 6... ε, οκ αυτη η μπαταρια δεν υπαρχει !!! περιμενω και το Loli για να δουμε απιστευτα πραγματα!!!
  12. verylife

    Sony Xperia Z3

    καλημερα ... ηρθα παλι... θα παραγγειλω το Tempered Glass που ανεφερε ο φιλος πιο πανω... απο μαγνητικο φορτιστη πιο να παρω και αν εχει παρει κανεις μια θηκη με παραθυρο που την βρισκω στην Αθηνα 35€ (http://www.aliexpress.com/item/Hot-New-Top-Quality-Baseus-Primary-Color-Leather-Case-for-Sony-Xperia-Z3-Horizontal-Flip-Leather/32248074604.html) τωρα να τα παραγγειλω ολα μαζι?
  13. verylife

    Sony Xperia Z3

    για το yahoo.gr account μου χρησιμοποιησα αυτα που βρηκα σε ενα forum http://forums.androidcentral.com/moto-x-2013/352251-how-do-i-do-manual-setup-yahoo-android-email-app-keeps-rejecting-my-yahoo.html και επιτελους λειτουργησε αψογα τωρα ψαχνω και για το hotmail ... το οποιο ηταν πολυ πιο ευκολο...απλα το πηρε μονο του
  14. verylife

    Sony Xperia Z3

    αμα μπορεις να σου πω τι λεει... "Δεν ηταν δυνατη η ολοκληρωση" Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα συνδεσης με τον διακοσμιστη αυτο βγαζει οταν γραφω ονομα@yahoo.gr και τον κωδικο μου, παταω επομενο
×
×
  • Create New...