ddr2 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Η μαμίσια εφαρμογή panorama πόσο άθλια είναι? Η ανάλυση τραγική και με το ζόρι να πετύχεις φωτογραφία. Νομιζω ειχα βρει μια αλλη, 360 λεγοταν? Κατι τετοιο. Οχι πως ηταν κανενα αστερι, αλλα λεμε τωρα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Η μαμίσια εφαρμογή panorama πόσο άθλια είναι? Η ανάλυση τραγική και με το ζόρι να πετύχεις φωτογραφία. η μαμισια ειναι μαπα γιατι αν δεν κανεις ολητην κινηση αλλα την κοψεις στη μεση, σου φτιαχνει μια φωτογραφια με τη μιση πλευρα κενη, τραγικο .. Νομιζω η 360 που λεει ο Γιαννης ειναι καλυτερη αν και ποτε δεν βγαζω πανοραμικες γιατι μονο σε 40αρα TV εχει νοημα να τις δεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 η μαμισια ειναι μαπα γιατι αν δεν κανεις ολητην κινηση αλλα την κοψεις στη μεση, σου φτιαχνει μια φωτογραφια με τη μιση πλευρα κενη, τραγικο .. Εγώ πάλι δεν το βρίσκω τόσο τραγικό γιατί μπορεί όντως να θες να το σταματήσεις στα 3/4, και μετά με ένα crop είσαι ΟΚ, ενώ στα (παλιότερα) Lenovo αν δεν γέμιζες όλο το πλάτος δεν σου έσωζε τη φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εγώ πάλι δεν το βρίσκω τόσο τραγικό γιατί μπορεί όντως να θες να το σταματήσεις στα 3/4, και μετά με ένα crop είσαι ΟΚ, ενώ στα (παλιότερα) Lenovo αν δεν γέμιζες όλο το πλάτος δεν σου έσωζε τη φωτο... μα γιατι να συγκρινεις με τη χειροτερη εκδοχη? το ενδεχομενο να κανεις 3/4 και να στο κλεισει εκει δεν παιζει? πολλα κινητα το κανουν αυτο και ειναι ιδανικο. Και εγω κροπ εκανα, αλλα ο αλλος διπλα μου απλα δεν εκανε τιποτα γιατι και πιο καλη ποιοτικα ηταν και εκει που σταματουσε την κινηση εμενε και η φωτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Θυμάται κάποιος για κάτι μικρά δαχτυλιδια σιλικόνης (ή κατι παρόμοιο) για να βαλω γυρω απο τη καμερα μη γρατζουνιστεί που τα βρίσκω? Επισης, κολλάνε κάπως? Ευχαριστω! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ξερει κανείς τι να βάλω στη κάμερα πισω για να μη γρατσουνιστει που ειναι φλατ ακουμπώντας το κάπου? (δεν θελω θηκη γιατι ετσι δεν χαιρεσαι το ιδιο το κινητο νομιζω) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Πηρε η αδερφη μου το z3compact εδω κ μερικες μερες και της περασα την Sony's Android Concept Marshmallow Edition.. Eιναι εξαιρετικη, χωρις κανενα bug μεχρι στιγμης, με ακομα καλυτερη αυτονομια λογω Doze κ με σχεδον τελειως καθαρο android. Εντυπωσιαστηκα! Η εγκατασταση ειναι ευκολη, δεν απαιτει root ή ξεκλειδωμα bootloader. http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/guide-how-to-install-sonys-cocept-t3279522 5- Now, install Flashtool. Once installed, go to "C:\Flashtool\drivers" and install flashmode and fastboot drivers(You will need to disable driver signature verification on windows 8/8.1/10). 6- Take the ftf file previously downloaded and move it to "C:\Users\username\.flashTool\firmwares 7- Open Flashtool, click on Flash device->Flashmode. The ftf should appear on the list. Check Wipe APPS_LOG and USERDATA. Click Flash and follow the instructions. If it asks to use a script, click no. 8- This process may take a while, be patient. 9- Boot your phone normally, you should be on Concept version 2157. 10- Go to Settings->About device-> Software update. 11- You should have an update available, take it. Your phone will reboot and install the update. Repeat this step until you don't have any more updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Πηρε η αδερφη μου το z3compact εδω κ μερικες μερες και της περασα την Sony's Android Concept Marshmallow Edition.. Eιναι εξαιρετικη, χωρις κανενα bug μεχρι στιγμης, με ακομα καλυτερη αυτονομια λογω Doze κ με σχεδον τελειως καθαρο android. Εντυπωσιαστηκα! Η εγκατασταση ειναι ευκολη, δεν απαιτει root ή ξεκλειδωμα bootloader. θα προτεινα να γινει Pinned η διαδικασια στην 1η σελιδα να μενουν τετοια αρθρα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αυτό που λέει ο Νίκος. Και μπράβο στον φίλο haHa που έκανε το post. Δεν πρέπει να χάνονται τέτοια μηνύματα μέσα στις τόσες σελίδες. Επίσης δεν αγοράζουμε όλοι την ίδια περίοδο ένα συγκεκριμένο κινητό. Εγώ πχ μπορεί να περιμένω 6 μήνες να πέσει η τιμή για το τάδε κινητό είναι δυνατόν να διαβάσω εκατοντάδες σελίδες για να εντοπίσω χρήσιμα μηνύματα. Φιλικά πάντα το μήνυμα μου για τους μοντεράτορες :) Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εντάξει παίδες μου. Έγινε. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Πηρε η αδερφη μου το z3compact εδω κ μερικες μερες και της περασα την Sony's Android Concept Marshmallow Edition.. Eιναι εξαιρετικη, χωρις κανενα bug μεχρι στιγμης, με ακομα καλυτερη αυτονομια λογω Doze κ με σχεδον τελειως καθαρο android. Εντυπωσιαστηκα! Η εγκατασταση ειναι ευκολη, δεν απαιτει root ή ξεκλειδωμα bootloader. Καλησπέρα. Στο λινκ που έδωσες πριν από τα βήματα που αναφέρεις εδώ, περιγράφουν τη διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader. Όπως το παρουσιάζουν πρέπει να ξεκλειδωθεί ο bootloader για να φορτώσεις αυτήν την rom. Εσύ πώς ακριβώς το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εγώ όπως το διάβασα μου κάνει περισσότερο πως δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, απλά τα υπόλοιπα είναι προαιρετικά για όποιον θέλει root, xposed κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εγώ όπως το διάβασα μου κάνει περισσότερο πως δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, απλά τα υπόλοιπα είναι προαιρετικά για όποιον θέλει root, xposed κλπ. Έτσι ακριβώς. Απλά επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμη ο τρόπος για ρουτ και xposed κλπ,σε marshmallow στα σονυ με κλειδωμένο bootloader, σου περιγράφει πως θα τα εγκαταστήσεις αυτά, ξεκλειδωνοντας τον. Αν και κάπου πήρε το μάτι μου ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα αρχίσουν οι επίσημες αναβάθμισεις για τα ζ3/ζ3κ αλλά και για τα ζ2. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια μετα απο σχεδον 1 μηνα στο service το κινητο..εχω να σας πω την ιστορια μου.το αφησα στον τοπικο service και μου ειπε οτι ειναι οθονη.θα στην παραγγειλω στα πλαισια της εγγυησης.ολα καλα μεχρι εδω.χθες περασα απο το μαγαζι του και μου ειπε...πολυ απλα οτι το κινητο δεν φτιαχνετε...γιατι δεν μπορει να ξεκουμπωσει την οθονη απο το κινητο.να μην σας τα πολυλογω...καναμε εναν ωραιο διαλογο...(φασαρια) και απαιτησα το κινητο να σταλθει στα κεντρικα.σε μεγαλο service οπως την προηγουμενη φορα.. περιμενω τωρα τι θα γινει...:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια μετα απο σχεδον 1 μηνα στο service το κινητο..εχω να σας πω την ιστορια μου.το αφησα στον τοπικο service και μου ειπε οτι ειναι οθονη.θα στην παραγγειλω στα πλαισια της εγγυησης.ολα καλα μεχρι εδω.χθες περασα απο το μαγαζι του και μου ειπε...πολυ απλα οτι το κινητο δεν φτιαχνετε...γιατι δεν μπορει να ξεκουμπωσει την οθονη απο το κινητο.να μην σας τα πολυλογω...καναμε εναν ωραιο διαλογο...(φασαρια) και απαιτησα το κινητο να σταλθει στα κεντρικα.σε μεγαλο service οπως την προηγουμενη φορα.. περιμενω τωρα τι θα γινει...:whistle: ποιος απατεωνας σου ειπε οτι θα στο εφτιαχνε? αφου μονο η αρβατο στεγανοποιει. Ολοι οι αλλοι λενε παραμυθια. για μενα επρεπε να το παρεις και να το στειλεις εσυ κατευθειαν, αν δε σου εχει κανει ζημια μαθαινοντας απο Utube πως ανοιγει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ποιος απατεωνας σου ειπε οτι θα στο εφτιαχνε? αφου μονο η αρβατο στεγανοποιει. Ολοι οι αλλοι λενε παραμυθια. για μενα επρεπε να το παρεις και να το στειλεις εσυ κατευθειαν, αν δε σου εχει κανει ζημια μαθαινοντας απο Utube πως ανοιγει. Και η omnitech στεγανοποιει,αλλα μονο αυτοι η δυο.....επισημα τουλάχιστον. Τωρα δεν φτιαχνεται γιατι δεν μπορω να ξεκολλησω την οθονη.......τι να πω...το νου σου. Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και η omnitech στεγανοποιει,αλλα μονο αυτοι η δυο.....επισημα τουλάχιστον. Τωρα δεν φτιαχνεται γιατι δεν μπορω να ξεκολλησω την οθονη.......τι να πω...το νου σου. Η omnitech εχει και αυτη επισημο σερβις της σονυ? Δεν το ηξερα.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) ποιος απατεωνας σου ειπε οτι θα στο εφτιαχνε? αφου μονο η αρβατο στεγανοποιει. Ολοι οι αλλοι λενε παραμυθια. για μενα επρεπε να το παρεις και να το στειλεις εσυ κατευθειαν, αν δε σου εχει κανει ζημια μαθαινοντας απο Utube πως ανοιγει. ο ιδιος αντιπροσωπος που μου χε'κανει την επισκευη και το καλοκαιρι στο αλλο κινητο που ειχα στην κατοχη μου.(εφοσον ειχα εδω αντιπροσωπο εξουσιοδοτημενο,το εδωσα)..που να φανταστω οτι η κατασταση θα εξελισοτανε ετσι.. :O Και η omnitech στεγανοποιει,αλλα μονο αυτοι η δυο.....επισημα τουλάχιστον. Τωρα δεν φτιαχνεται γιατι δεν μπορω να ξεκολλησω την οθονη.......τι να πω...το νου σου. την πατησα 2τερη φορα σε "αδιαβροχο" κινητο... κι'ομως δεν χαλασε απο υγρασια.το θεμα ειναι να φτιαχτει...αλλιως ειμαι μεγ@λος μ@λ***ας που εχω επιλεξει για 2τερη φορα κινητο που χαλαει.γιατι πληρωνω αδιαβροχο κινητο με πιστοποιηση.και τελικως,μπλοκαρει με μια απλη πτωση νερου.και τσαμπα και ο μαγνητικος φορτιστης...μην ταχα χαλασουμε το "ανοιξε-κλοισε" της υποδοχης....:mad: Η omnitech εχει και αυτη επισημο σερβις της σονυ? Δεν το ηξερα.. ναι φιλε εχει κι'αυτη επισημο service point.εγω προσωπικα εχω μεινει ευχαριστημενος. τωρα τι θα γινεις στην 2τερη περιπτωση...αναμενουμε..:whistle: οι ποιοτητα των κινητων ειναι μετρια.και την χρυσοληρωνουμε!!! Edited February 12, 2016 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εγώ πάντως έχω βρέξει πολλά Ζ και όλα κομπλέ ακόμα .. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και το Ζ1 και το Ζ5 τα έχω βάλει κάτω απ'τη βρύση και τα έχω σαπουνίσει πάρα πολλές φορές και όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Και το Ζ1 και το Ζ5 τα έχω βάλει κάτω απ'τη βρύση και τα έχω σαπουνίσει πάρα πολλές φορές και όλα οκ! Έχω κάνει βουτιά σε πισίνα με το κινητό στο χέρι και να γράφει βίντεο slow motion και μετά από μήνες και άπειρο νερό είναι σαν καινούριο :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 παίδες ερώτηση.. εγώ εχω βάλει stock rom γαλλική, 5.1.1, και της εχω περάσει απλά root. θέλω να κάνω το ίδιο με την Sony's Android Concept Marshmallow Edition. μπορώ να παραλείψω τα βήματα του οδηγού για ξεκλείδωμα bootloader και xposed που δεν με ενδιαφέρουν, και να του περάσω μόνο την ρομ και root? μετά θα παίρνει τα επίσημα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Εγώ όπως το διάβασα μου κάνει περισσότερο πως δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, απλά τα υπόλοιπα είναι προαιρετικά για όποιον θέλει root, xposed κλπ. Ακριβως! Το λινκ εχει επιπλεον οδηγιες σε περιπτωση που καποιος θελει να κανει κ root κλπ. Για απλη εγκατάσταση της sony concept marshmallow edition δεν χρειάζεται root ή ξεκλειδωμα bootloader(αλλωστε τα βηματα στο link για αυτα ειναι αφοτου εγκαταστησεις τη concept marshmallow rom) , αλλα αρκουν τα βηματα που παρεθεσα. Ουσιαστικα απλη εγκατάσταση του ftf αρχειου της rom μεσω του flashtool αφοτου εχει προηγηθει η εγκατάσταση των απαραιτητων drivers. Edited February 13, 2016 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Πηρε η αδερφη μου το z3compact εδω κ μερικες μερες και της περασα την Sony's Android Concept Marshmallow Edition.. Eιναι εξαιρετικη, χωρις κανενα bug μεχρι στιγμης, με ακομα καλυτερη αυτονομια λογω Doze κ με σχεδον τελειως καθαρο android. Εντυπωσιαστηκα! Η εγκατασταση ειναι ευκολη, δεν απαιτει root ή ξεκλειδωμα bootloader. Εγκατάσταση Sony's Android Concept Marshmallow Edition Δεν απαιτειται root ή ξεκλειδωμα bootloader. 1. Κάντε backup τα δεδομένα σας (θα τα χάσετε όλα) 2. Κατεβάστε το Flashtool έκδοση 0.9.19.8 - http://www.flashtool.net/downloads_windows.php 3. Κάντε εγκατάσταση το Flashtool. Αφοτου το εγκαταστησετε, πηγαινετε στο φακελο "C:\Flashtool\drivers" και καντε εγκατάσταση τους flashmode και τους fastboot drivers (You will need to disable driver signature verification on windows 8/8.1/10). 4. Κατέβασμα της εκδοσης 3027(η πιο προσφατη αυτην την στιγμη 15 Φεβρουαριου) της Sony's Android Concept Marshmallow Edition 5. Κάντε επικόλληση το ftf αρχειο (που κατεβάσατε στο βήμα 4) στον φακελο „Firmware“ του XPERIA Flashtool(ειναι συνηθως στο C:\users\"your_username"\Flashtoll\Firmware) 6. Τρέξτε το XPERIA Flashtool, πατήστε το κουμπι με τον κεραυνό/flash και διαλέξτε το ftf αρχειο που κατεβάσατε στο βήμα 4 και μετα πατηστε Οk. 7. Κλείστε το τηλεφωνο και οταν το Flashtool δειξει ενα pop up window, συνδέστε το τηλεφωνο στον υπολογιστη κρατωντας πατημενο το volume down. 8. Αν το Flashtool σας ρωτήσει αν θελετε να χρησιμοποιησει script, διαλέξτε DO NOT USE FSC script. 9. Μετα απο λιγα λεπτα ειναι ετοιμο και το τηλεφωνο σας εχει την Sony's Android Concept Marshmallow Edition. Edited February 15, 2016 by haHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγκατάσταση Sony's Android Concept Marshmallow Edition Δεν απαιτειται root ή ξεκλειδωμα bootloader. 1. Κάντε backup τα δεδομένα σας (θα τα χάσετε όλα) 2. Κατεβάστε το Flashtool έκδοση 0.9.19.8 - http://www.flashtool.net/downloads_windows.php 3. Κάντε εγκατάσταση το Flashtool. Αφοτου το εγκαταστησετε, πηγαινετε στο φακελο "C:\Flashtool\drivers" και καντε εγκατάσταση τους flashmode και τους fastboot drivers (You will need to disable driver signature verification on windows 8/8.1/10). 4. Κατέβασμα της εκδοσης 3027(η πιο προσφατη αυτην την στιγμη 15 Φεβρουαριου) της Sony's Android Concept Marshmallow Edition 5. Κάντε επικόλληση το ftf αρχειο (που κατεβάσατε στο βήμα 4) στον φακελο „Firmware“ του XPERIA Flashtool(ειναι συνηθως στο C:\users\username\Flashtoll\Frimware) 6. Τρέξτε το XPERIA Flashtool, πατήστε το κουμπι με τον κεραυνό/flash και διαλέξτε το ftf αρχειο που κατεβάσατε στο βήμα 4 και μετα πατηστε Οk. 7. Κλείστε το τηλεφωνο και οταν το Flashtool δειξει ενα pop up window, συνδέστε το τηλεφωνο στον υπολογιστη κρατωντας πατημενο το volume down. 8. Αν το Flashtool σας ρωτήσει αν θελετε να χρησιμοποιησει script, διαλέξτε DO NOT USE FSC script. 9. Μετα απο λιγα λεπτα ειναι ετοιμο και το τηλεφωνο σας εχει την Sony's Android Concept Marshmallow Edition. ενα απλο φλασαρισμα δηλαδη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts