demolition22 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αύριο θα έχω κουπόνι Από το expansys.com.gr και απομένει να πληρώσω 16 €. Θα μπορέσω να κάνω δουλειά με προπληρωμένη της Πειραιώς; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 καλημέρα κάποιος τρόπος για αγορά σε aliexpress? με έμβασμα δεν γίνεται δοκίμασα ισχύει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 καλημέρα κάποιος τρόπος για αγορά σε aliexpress? με έμβασμα δεν γίνεται δοκίμασα ισχύει? Με Ελληνική κάρτα δε γίνεται ακόμα. Θες κάρτα εξωτερικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Με Ελληνική κάρτα δε γίνεται ακόμα. Θες κάρτα εξωτερικού στο aliexpress έχει επιλογή πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα έχω ebanking και μπορώ να κάνω κατάθεση έκανα την πληρωμή αλλά δεν έχω κάποια κίνηση γίνονται μεταφορά χρημάτων σε εξωτερικό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Αφού αυτό ακριβώς είναι που δεν γίνεται! Τελικά απευθείας καρτα δεν την δεχεται όπως αλλα κινέζικα online καταστηματα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 όχι δοκίμασα τρεις πειραιως citi(alpha) και εθνική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ενδιαφέρομαι για αγορά από minideal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; έχετε κάποια συμβουλή, κτλ; Πρώτη φορά αγοράζω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ενδιαφέρομαι για αγορά από minideal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; έχετε κάποια συμβουλή, κτλ; Πρώτη φορά αγοράζω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Είναι έμπιστο μαγαζί, προχώρα αλλά πάντα με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 δεν την δεχεται όπως αλλα κινέζικα online καταστηματα; Ποια ειναι τα αλλα κινεζικα καταστηματα? Το aliexpress δεχεται πλεον απο ελλαδα καρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ποια ειναι τα αλλα κινεζικα καταστηματα? Το aliexpress δεχεται πλεον απο ελλαδα καρτες? Καλημέρα, οχι το δοκιμασα, εγω αγορασα απο το http://www.banggood.com μια χαρα με καρτα eurobank visa πιστωτικη. Επισης εκανα το "κολπο" με το Paypal που αναφερεται στο αντιστοιχο θεμα και εβαλα χρηματα στο balance μου και ηδη αγορασα απο ebay, οποτε οτι καταστημα εχει Paypal πλεον αγοραζω, μονο απο το aliexpress δεν μπορω γιατι θελει καρτα και δεν δεχεται Ελληνικες :mad::( επισης με καρτα δεν ξερω αν δεχονται τα : http://www.chinavasion.net και http://www.geekbuying.com αν θες δοκιμασε την τυχη σου αν θελεις να παρεις κατι απο αυτα που εχουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Απο banggood καταφερα και εκανα παραγγελια μια θηκη αλλα εγω θελω να αγορασω οθονη για ενα κινητο και απ οτι βλεπω μονο το alixpress εχει πολλες οθονες ενω το banggood τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Gearbest με paypal balance επιτυχης αγορά μόλις. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλημέρα, Θέλω να κάνω παραγγελία από VICKMALL η coolicool. Μου λένε μπορώ να το πληρώσω μέσω westernunion. Τa μαγαζια είναι αξιόπιστα. Να προχωρήσω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Τα κινεζομάγαζα αυτά είναι γνωστά και θεωρούνται αξιόπιστα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις να αγοράσεις μέσω Western Union που δεν σου παρέχει καμία ασφάλεια και εγγύηση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 To Gearbest μου αποστέλλει παραγγελια από την ευρωπαικη του αποθήκη. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να παραδοθεί; Στο tracking system τους δεν μου βγάζει το παραμικρό σαν πληροφορία. Ευχαριστώ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής (ταχυδρομείο ή cvourier). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Γιατί δεν βρίσκω το θέμα του gearbest? Δεν εκπροσωπείται άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 To Gearbest μου αποστέλλει παραγγελια από την ευρωπαικη του αποθήκη. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να παραδοθεί; Στο tracking system τους δεν μου βγάζει το παραμικρό σαν πληροφορία. Ευχαριστώ. Tracking number δεν σου εδωσε? Αν ναι, κοιτας την πορεια του δεματος σε καποιο site οπως το 17track.net ή καποιο app οπως το trackchecker mobile. Θελει περιπου 2-3 ημερες απο τη στιγμη που σου δωσουν το tracking number μεχρι να φανει καποια πληροφορια. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Tracking number δεν σου εδωσε? Αν ναι, κοιτας την πορεια του δεματος σε καποιο site οπως το 17track.net ή καποιο app οπως το trackchecker mobile. Θελει περιπου 2-3 ημερες απο τη στιγμη που σου δωσουν το tracking number μεχρι να φανει καποια πληροφορια. Οκ, ευχαριστω. Το βρηκα με dpd ερχεται. :) Edited August 31, 2015 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το amazon.co.uk από την αποθηκη τους με ποιον συνεργαζεται; ΕΛΤΑ; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ,για πρώτη φορά,απο το γερμανικό Amazon,κινητό ...μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει απο εκεί να μου πει τι να προσέξω; Μεταφορικά λέει free,sim λέει unlock(λογικά θα μπορώ να βάλω ελληνική κάρτα),είναι κάτι που θα χρεώσω έξτρα εκτός απο την τιμή που αναγράφει;:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Το Γενάρη 2014 αγόρασα ένα dual sim από το Γερμανικό σε προσφορά, με 2 χρόνια εγγύηση. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, συνήθως, για τη χώρα του καταστήματος. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις ένα βήμα πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ,για πρώτη φορά,απο το γερμανικό Amazon,κινητό ...μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει απο εκεί να μου πει τι να προσέξω; Μεταφορικά λέει free,sim λέει unlock(λογικά θα μπορώ να βάλω ελληνική κάρτα),είναι κάτι που θα χρεώσω έξτρα εκτός απο την τιμή που αναγράφει;:confused: Έχω μια επιφύλαξη για τα μεταφορικά. Το Amazon Γερμανίας γενικά έχει δωρεάν μεταφορικά αλλά μόνο εντός Γερμανίας. Για τη sim που ρωτάς, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με unlocked κινητό από Γερμανία και ελληνική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά εσείς πληρώσατε μεταφορικά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά εσείς πληρώσατε μεταφορικά; το γερμανικό νομίζω πάντα χρέωνε μεταφορικά,δωρεάν ήταν μεχρι πριν 2-3 χρόνια το αγγλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts