coulis Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Ακριβώς.Και εγω παίρνω απo το de.Ειναι θέμα προμηθευτή αν τα στέλνει ή οχι. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Και ΄γω παίρνω, αλλά είναι φοβερά εκνευριστικό, πολλά πράγματα να μην τα στέλνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για windows ή έστω εφαρμογή για Android, που να παρακολουθεί site της επιλογής μας, και προϊόντα, για τυχόν μειώσεις/προσφορές τιμών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα στο κινητοEΛTA : TO ΠAKETO ΣAΣ # GRCD2632026300 ΘA EXEI TEΛΩNEIO (2,99E) TO OΠOIO MΠOPEITE NA ΠΛHPΩΣETE ΣTO: https://post-grece-gr.comΤο νούμερο αποστολής ήταν +33603924577 (Γαλλία)Προφανώς και είναι απάτη, θα μπορούσε να ήταν αλήθεια βέβαια μιας και περιμένω όπως πάντα :) ένα δέμα από το εξωτερικό αλλά εκτός από τα στοιχεία και το νούμερο αποστολής που είναι μαϊμουδενια το νούμερο που ήρθε το μήνυμα δεν το χρησιμοποιω για τις αγορές μουΟποτε τον νου σας.....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 On 12/4/2023 at 12:19 ΠΜ, BASSstarlet said: Και ΄γω παίρνω, αλλά είναι φοβερά εκνευριστικό, πολλά πράγματα να μην τα στέλνουν. Δικαίωμα του Γερμανού να επιλέγει τη χώρα του και να μην στέλνει έξω. Επίσης δικαίωμα του να επιλέγει την εύκολη λύση και να βάζει στάνταρ μεταφορικά για αποστολή μέσα στη χώρα του, παρά να υπολογίζει έξτρα μεταφορικά για μακρινές χώρες. Τώρα έγινε πιο κατανοητό; 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Σωστά. Δικαίωμά του να χάνει πωλήσεις, γιατί είναι σωβινιστής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 On 26/4/2023 at 6:09 ΜΜ, HEO said: Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα στο κινητο EΛTA : TO ΠAKETO ΣAΣ # GRCD2632026300 ΘA EXEI TEΛΩNEIO (2,99E) TO OΠOIO MΠOPEITE NA ΠΛHPΩΣETE ΣTO: https://post-grece-gr.com Το νούμερο αποστολής ήταν +33603924577 (Γαλλία) Προφανώς και είναι απάτη, θα μπορούσε να ήταν αλήθεια βέβαια μιας και περιμένω όπως πάντα :) ένα δέμα από το εξωτερικό αλλά εκτός από τα στοιχεία και το νούμερο αποστολής που είναι μαϊμουδενια το νούμερο που ήρθε το μήνυμα δεν το χρησιμοποιω για τις αγορές μου Οποτε τον νου σας..... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παρομοίως και σε μένα: Εννοείται το αγνόησα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 (edited) Παρομοίως. Προσέξτε και ώρες που έστελναν οι αθεοφοβοι τα sms. Χαχαχαχαχα Επιμένουν τα ρεμάλια, πριν λίγο μου ήρθε και τρίτο sms και με το ίδιο tracking number με το πρώτο. Edited May 11, 2023 by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Πάντως το link δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 8 ώρες πριν, BASSstarlet said: Πάντως το link δεν ανοίγει. Δοκίμασες να ανοίξεις το link ρε θηρίο; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Όταν είναι να στείλει τα ΕΛΤΑ μήνυμα, θα στείλει ότι υπάρχει ένα πακέτο με το τάδε αριθμό αποστολής, και αν υπάρχουν τέλη, το ποσό των τελών, καθώς και τις πληροφορίες του καταστήματος ΕΛΤΑ και το τηλέφωνο επικοινωνίας. Ούτε σύνδεσμοι ούτε τίποτα άλλο δεν στέλνουν. Έτυχε να μου έρθει μήνυμα τέτοιο εξαιτίας μιας θήκης που είχα παραγγείλει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Έχουμε άποψη για το παρακάτω κατάστημα; https://www.tradeinn.com/waveinn/gr Βλέπει κανείς κάτι που πρέπει να προσέξω; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Από τη στιγμή που πληρώνεις με PayPal Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι ο χρόνος σου αν κάτι δεν πάει καλά 2 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Στο GearBest μπορείτε να μπείτε; Προσπάθησα τώρα μετά από πολύ καιρό από περιέργεια, και δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 6 ώρες πριν, BASSstarlet said: Στο GearBest μπορείτε να μπείτε; Προσπάθησα τώρα μετά από πολύ καιρό από περιέργεια, και δεν ανοίγει. Ανοίγει η σελιδα αλλά πρέπει να είναι για φουντο το μαγαζί. Καιρό έχω να ακούσω νέα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 (edited) Μου άνοιξε και μένα τώρα. Ελάχιστα προϊόντα...πολύ μιζέρια. Edited May 30, 2023 by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Έχω παραγγείλει από 19 Ιουνίου σε Ολλανδικό site, και το δέμα φαίνεται «κολλημένο» ακόμα εκεί. Συμβαίνει τίποτα με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Ήρθε σήμερα το δέμα, επιτέλους, και το tracking είναι κούκουρούκου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Έχω παραγγείλει από 19 Ιουνίου σε Ολλανδικό site, και το δέμα φαίνεται «κολλημένο» ακόμα εκεί. Συμβαίνει τίποτα με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία;Δεδομένο οτι η Ευρώπη κάνει διακοπές μην περιμένετε ότι όλα θα λειτουργούν όπως τον υπόλοιπο χρόνο.Στην Ευρώπη οι διακοπές και οι άδειες ειναι «υποχρεωτικές ειδικά σε οικογένειες»Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 On 14/5/2023 at 4:35 ΜΜ, andreasomageiras said: Έχουμε άποψη για το παρακάτω κατάστημα; https://www.tradeinn.com/waveinn/gr Βλέπει κανείς κάτι που πρέπει να προσέξω; ψωνίζω χρόνια διάφορα από εκει. το support είναι λίγο χάλια αλλά είναι γνωστή και μεγάλη εταιρεία με πολύ καλές τιμ'ες γενικά. έχω παρει αρκετά πράγματα On 11/5/2023 at 8:57 ΜΜ, terkos2 said: Παρομοίως. Προσέξτε και ώρες που έστελναν οι αθεοφοβοι τα sms. Χαχαχαχαχα Επιμένουν τα ρεμάλια, πριν λίγο μου ήρθε και τρίτο sms και με το ίδιο tracking number με το πρώτο. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις πώς δουλεύει το sms marketing, αλλά εδώ και πάνω από 15 χρόνια δεν υπάρχει κάποιος να στέλνει sms χεράτα στους εκατοντάδες παραλήπτες μιας εταιρείας. Υπάρχει πλατφόρμα που τα στέλνει με schedule. Κάποιες φορές όμως δεν πάνε στην προγραμματισμένη ώρα λόγω φόρτου δικτύου. Οπότε χαλάρωσε με τα σχόλια. On 14/8/2023 at 5:46 ΜΜ, zerokill said: Δεδομένο οτι η Ευρώπη κάνει διακοπές μην περιμένετε ότι όλα θα λειτουργούν όπως τον υπόλοιπο χρόνο. Στην Ευρώπη οι διακοπές και οι άδειες ειναι «υποχρεωτικές ειδικά σε οικογένειες» Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει υποχρεωτική άδεια για 15Αύγουστο; Το πρόβλημα με τις άδειες δεν είναι τόσο στην υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί γενικά τα πράγματα δουλεύουν οργανωμένα. Εδώ στον Νότο έχουμε νοοτροπία καλοκαιριού κυρίως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 50 minutes ago, junglist said: Οπότε χαλάρωσε με τα σχόλια. Κουμπάρε την παροιμία με την μύγα την γνωρίζεις; Αν την γνωρίζεις και δεν σε αφορά, τότε χαλάρωσε εσύ. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Just now, terkos2 said: Κουμπάρε την παροιμία με την μύγα την γνωρίζεις; Αν την γνωρίζεις και δεν σε αφορά, τότε χαλάρωσε εσύ. Κατάλαβες 5 πράγματα πλέον για τα sms; Αυτό έχει σημασία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 ΕΛΤΑ Courier με καλεί στο τηλέφωνο, γιατί έλειπα, και μου λέει «θα το βάλω στο γραμματοκιβώτιο». Όταν επέστρεψα το μεσημέρι σπίτι, άνοιξα το κιβώτιο και ήταν άδειο! Τον κάλεσα πίσω, αλλά δεν απάντησε ποτέ. Ούτε έβγαλα άκρη, καλώντας ένα-δυό τηλέφωνα των ΕΛΤΑ. Και ξάφνου μου έρχεται (Σάββατο) μήνυμα στο viber με τα στοιχεία της αποστολής. Πρέπει να είναι πακέτο από Amazon. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Aπό τον Νοέμβριο έχω παραγγείλει, ένα πολύ μικρό δέμα, από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, αμερικανούς, και έχει κολλήσει στην Ζυρίχη από τις 5 Γενάρη :/ Ξέχασα να γράψω, πως ήρθε Ελλάδα αλλά έφυγε για εκεί! Kαι μη χειρότερα.. Edited 1 Φεβρουαρίου by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου On 1/2/2024 at 11:54 ΜΜ, BASSstarlet said: Aπό τον Νοέμβριο έχω παραγγείλει, ένα πολύ μικρό δέμα, από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, αμερικανούς, και έχει κολλήσει στην Ζυρίχη από τις 5 Γενάρη 😕 Ξέχασα να γράψω, πως ήρθε Ελλάδα αλλά έφυγε για εκεί! Kαι μη χειρότερα.. Μεγάλο πακέτο (soundbar με 5.1 ηχεία) ήρθε από Αμερική σε λιγότερο από μήνα χωρίς θέμα. Είναι ανάλογα τον courrier. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts