junglist Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Μια βοήθεια για οποίο μπορεί και ξέρει Μου έστειλαν φίλοι από τη Γαλλία ένα μικρό δέμα, μέσω ΕΛΤΑ, με 2 επιγονατίδες μέσα και το τελωνείο μου ζητάει να πληρώσω 35 € Είναι λογικό; Γαλλία είναι Ευρώπη.Γιατί να εμπλακεί το τελωνείο με τέτοια χρέωση.Κάτι μας διαφεύγει εδώ.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Καλησπέρα έχει αγοράσει κανείς από tvc-mall?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2022 Κανείς που έχει αγοράσει μέσω του Amazon Business;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Με τις αγορές από USA, υπάρχει κάποια λύση; (δεν πιστεύω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, πάντως, είναι γιατί από αμερική τα μεταφορικά είναι τόσο υψηλά στις πλείστες των περιπτώσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 4 minutes ago, BASSstarlet said: Με τις αγορές από USA, υπάρχει κάποια λύση; (δεν πιστεύω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, πάντως, είναι γιατί από αμερική τα μεταφορικά είναι τόσο υψηλά στις πλείστες των περιπτώσεων. Οι αγορές από ΗΠΑ είναι μια ξεχωριστή περίπτωση γιατί, εκτός του ότι η αξία των αντικειμένων είναι χαμηλή, τα μεταφορικά προς χώρες εκτός ΗΠΑ είναι ακριβά, επειδή διακινούνται εκεί με εταιρείες courier και όχι με το απλό ταχυδρομείο. Μια λύση, αν έχεις γνωστό στις ΗΠΑ, είναι να το στείλεις σ' αυτόν και αυτός να το στείλει με το ταχυδρομείο σ' εσένα, αν η αξία είναι μέχρι 45 ευρώ. Φυσικά, για μεγαλύτερες αξίες θα πληρώσεις ΦΠΑ και τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Μα αυτή είναι η απορία μου. Δεν καταλαβαίνουν, πως έχουν μειωμένες εξαγωγές με αυτό τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 17 minutes ago, BASSstarlet said: Μα αυτή είναι η απορία μου. Δεν καταλαβαίνουν, πως έχουν μειωμένες εξαγωγές με αυτό τον τρόπο; Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μεγάλες αλυσίδες ή καταστήματα ή ιδιώτες, αλλά αυτή είναι η επικρατούσα νοοτροπία, είτε μας αρέσει είτε όχι. Άλλωστε η αγορά μέσα στις ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλη που δεν ενδιαφέρει καμία κατηγορία πωλητών, από τις παραπάνω, για τις εξαγωγές της χώρας. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Εγώ χρησιμοποιώ το demagr.com Φυσικά δε γλυτώνεις το τελωνείο, αλλά το σάιτ τους έχει ακριβή υπολογισμό δασμών και μτφ. Άλλο αρνητικό είναι ότι κάνει δύο μήνες να το φέρει από τη μέρα της άφιξης στην αποθήκη τους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Καλησπέρα... Έχω κάνει μια παραγγελία από Σουηδία από 27/5 κ υποτίθεται ότι σε πέντε με εφτά μέρες θα ήταν Ελλάδα. Στο tracking number βλέπω ότι έχει κολλήσει από 28/5 Γερμανία στην deutsche post. Τι μπορώ να κάνω γιατί δεν βρίσκω μαιλ επικοινωνίας με την deutsche post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Καλησπέρα... Έχω κάνει μια παραγγελία από Σουηδία από 27/5 κ υποτίθεται ότι σε πέντε με εφτά μέρες θα ήταν Ελλάδα. Στο tracking number βλέπω ότι έχει κολλήσει από 28/5 Γερμανία στην deutsche post. Τι μπορώ να κάνω γιατί δεν βρίσκω μαιλ επικοινωνίας με την deutsche post...Το tracking number τι μορφή έχει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 (edited) Καλημέρα σε όλους.. Θέλω την βοήθεια σας για κάτι που δεν μου έχει ξανατυχει... Έκανα παραγγελία από aliexpress την 27/6 ένα ρολόι αξίας 100€. Θα ερχόταν σε εφτά ημέρες από την αποθήκη Βελγίου με DHL. Με το tracking number CUxxxxxxxxxDE είδα ότι ήρθε Ελλάδα κ ήταν για παράδοση 7/7. Την ίδια ημέρα (7/7) παρέλαβα με DHL ένα άλλο δέμα από banggood αλλά όχι από aliexpress. 12/7 μίλησα με DHL ότι δεν έχω παραλάβει και την επόμενη 13/7 με πήραν τηλεφωνο ότι το δεμα έχει χαθεί και θα το δηλώσουν ως χαμένο ώστε να πάρω τα χρήματα πίσω... Εγώ άνοιξα dispute στο aliexpress για refund αλλά δεν προχωράει η διαδικασία... Μιλάω με τον πωλητή ο οποίος κάνεις τον Κινέζο... Και λέει ότι στο tracking number βλέπει ότι το πακέτο είναι για παράδοση... Του εξηγώ ότι είναι δηλωμένο χαμένο αλλά δεν καταλαβαίνει... Εν τω μεταξύ όντως στο tracking number φαίνεται ακόμα προς παράδοση από 7/7 ενώ στον δεκαψηφιο κωδικό φορτωτικής λέει "παρακαλώ επικοινωνήστε με DHL". Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα ζητώντας τους να μου στείλουν ένα μαιλ που να λέει ότι το τάδε δέμα είναι χαμένο καθώς και να ενημερώσουν το σύστημα να λέει πχ lost και όχι contact with DHL για να το δει κ ο Κινέζος να καταλάβει αλλά τίποτα.. Τους εχω στείλει και μαιλ που το ζητάω αυτό αλλά πάλι τίποτα... Κάθε μέρα αυτό... Τι αλλο πρέπει να κάνω;;; καμία ιδέα;;; (συγνώμη για το μεγάλο κείμενο) Edited July 16, 2022 by thansof_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Καλημέρα σε όλους.. Θέλω την βοήθεια σας για κάτι που δεν μου έχει ξανατυχει... Έκανα παραγγελία από aliexpress την 27/6 ένα ρολόι αξίας 100€. Θα ερχόταν σε εφτά ημέρες από την αποθήκη Βελγίου με DHL. Με το tracking number CUxxxxxxxxxDE είδα ότι ήρθε Ελλάδα κ ήταν για παράδοση 7/7. Την ίδια ημέρα (7/7) παρέλαβα με DHL ένα άλλο δέμα από banggood αλλά όχι από aliexpress. 12/7 μίλησα με DHL ότι δεν έχω παραλάβει και την επόμενη 13/7 με πήραν τηλεφωνο ότι το δεμα έχει χαθεί και θα το δηλώσουν ως χαμένο ώστε να πάρω τα χρήματα πίσω... Εγώ άνοιξα dispute στο aliexpress για refund αλλά δεν προχωράει η διαδικασία... Μιλάω με τον πωλητή ο οποίος κάνεις τον Κινέζο... Και λέει ότι στο tracking number βλέπει ότι το πακέτο είναι για παράδοση... Του εξηγώ ότι είναι δηλωμένο χαμένο αλλά δεν καταλαβαίνει... Εν τω μεταξύ όντως στο tracking number φαίνεται ακόμα προς παράδοση από 7/7 ενώ στον δεκαψηφιο κωδικό φορτωτικής λέει "παρακαλώ επικοινωνήστε με DHL". Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα ζητώντας τους να μου στείλουν ένα μαιλ που να λέει ότι το τάδε δέμα είναι χαμένο καθώς και να ενημερώσουν το σύστημα να λέει πχ lost και όχι contact with DHL για να το δει κ ο Κινέζος να καταλάβει αλλά τίποτα.. Τους εχω στείλει και μαιλ που το ζητάω αυτό αλλά πάλι τίποτα... Κάθε μέρα αυτό... Τι αλλο πρέπει να κάνω;;; καμία ιδέα;;; (συγνώμη για το μεγάλο κείμενο) Υπομονή λίγες μέρες και από Δευτέρα, Τρίτη ζήτα από DHL επίσημη ενημέρωση μέσω email και στα αγγλικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Αυτό ακριβώς έχω ζητήσει.. Κ στα αγγλικά, αλλά κάθε μέρα μιλάω μαζί τους και μου λένε θα στείλουμε αλλά δεν στελνουν.. Από Δευτέρα θα αρχίσω πάλι το πρήξιμο με περισσότερα τηλέφωνα την μέρα... Στην τελική δική τους υπαιτιοτητα είναι η απώλεια του δέματος... Να ρωτήσω κάτι άλλο... Εγώ μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου από την DHL;; (αφού αυτοί το έχασαν). Ή θα πρέπει να ασχολούμαι εγώ με τον Κινέζο να μου επιστρέψει τα λεφτά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Από τη στιγμή που παρέλαβε η DHL Αυτή είναι υπεύθυνη 1 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 2 ώρες πριν, varajohn said: Από τη στιγμή που παρέλαβε η DHL Αυτή είναι υπεύθυνη Σωστά... Αυτοί όμως δεν μου είπαν τίποτα για επιστροφή χρημάτων.. Μόνο ότι το δήλωσαν ως χαμένο. Δεν μου είπαν καμία διαδικασία πως θα μου επιστραφούν τα χρήματα.. Τι πρέπει να τους πω εγώ που θα ξανακαλεσω αύριο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 1 hour ago, thansof_7 said: Σωστά... Αυτοί όμως δεν μου είπαν τίποτα για επιστροφή χρημάτων.. Μόνο ότι το δήλωσαν ως χαμένο. Δεν μου είπαν καμία διαδικασία πως θα μου επιστραφούν τα χρήματα.. Τι πρέπει να τους πω εγώ που θα ξανακαλεσω αύριο;; Εσυ δεν θα ζητήσεις τίποτα από την DHL, ο κινέζος είναι υπεύθυνος για την επιστροφή των χρημάτων. Τι θα κανει αυτός με την DHL δεν σε απασχολεί. Η DHL πρέπει να ενημερώσει τον αποστολέα ότι έχασε το δέμα και αυτός με την σειρά του να σου επιστρέψει τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 διόλου απίθανο να είναι έτσι όπως τα λέει ο leo06 τότε κονομησες πιάστο αυγό και κούρευτο Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 καποια οικονομικη υπηρεσια parcel forward απο Αγγλια για Ελλαδα? Βασικο να περιλαμβανει και ληψη φωτογραφιων χωρις συνδρομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 καποια οικονομικη υπηρεσια parcel forward απο Αγγλια για Ελλαδα? Βασικο να περιλαμβανει και ληψη φωτογραφιων χωρις συνδρομη.Eshopwedrop δοκίμασες;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Χμμμ.. οχι.. Ελληνικο ειναι? Εχει καποια συνδρομη? Δεν βρηκα κατι στο site... οπως και για το εαν τραβανε φωτογραφιες του πακετου... Το εχεις δοκιμασει εσυ? Στο fb δεν διαβασα καλες αξιολογησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 https://demagr.com/#/ Εγώ εδώ και χρόνια, αυτό χρησιμοποιώ. Δεν έχω χάσει δέμα ποτέ. Φώτο δεν έχω ζητήσει ποτέ, δε ξέρω αν το κάνουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Σ αφηνει αυτο να ορισεις εσυ αξια δεματος στο declaration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 15 minutes ago, madmax said: Σ αφηνει αυτο να ορισεις εσυ αξια δεματος στο declaration? Από Αγγλία δε ζητά τίποτα. Από Αμερική ζητά απόδειξη αγοράς. Έχει πινακάκι που γράφει τις τιμές https://demagr.com/#/prices/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 (edited) Θέλω να στείλω σε ένα φίλο που ζει στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο Όσλο έναν ατμοποιητή για ηλεκτρονικό τσιγάρο με τα ΕΛΤΑ ξέρει κάποιος να μου πει πόσο θα στοιχίσουν τα μεταφορικά ο φάκελοςυπολογιζω δεν πρέπει να ξεπερνά σε βάρος τα 100 γραμμάρια και πολλά λέω. Edited November 13, 2022 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 13, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 Τιμοκατάλογος ΕΛΤΑ Πολλές άλλες εταιρείες (DHL κλπ) στέλνουν δέματα στο εξωτερικό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts