panos_6 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Μάλλον δεν κατάλαβες αυτά που γράφει ο οδηγός και ισχύουν μέχρι σήμερα. Για εισαγωγές από τρίτες χώρες με αξία (μα τα μεταφορικά) από 22 έως 150€ πληρώνουμε ΦΠΑ και πάνω από τα 150 και δασμό. Στο συγκεκριμένο, επειδή 1) το στέλνει με δωρεάν μεταφορικά από Αμερική, που σημαίνει μάλλον ταχυδρομείο, και 2) η αξία του είναι κοντά στην ατέλεια των 22€, δεν νομίζω ότι θα σταματήσει το δέμα στο τελωνείο. Οντως δεν καταλαβα και πολλα :p Αρα προχοραω αφοβα στην αγορα; Και πως θα ερθει με ταχυδρομειο σε τετοιο μεγεθος; Edited April 26, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Μπορείς να του ζητήσεις ότι θέλεις. Ανεξάρτητα από αυτό, η αξία είναι χαμηλή, και δεν σταματάνε αυτά τα δέματα. Edited April 26, 2016 by impreza_sti Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Μπορείς να του ζητήσεις ότι θέλεις. Ανεξάρτητα από αυτό, η αξία είναι χαμηλή, και δεν σταματάνε αυτά τα δέματα. Και λεμε τωρα οτι περναει και πρεπει να πληρωσω τελωνειο. Εγω ειμαι αναγκασμενος να το πληρωσω ή μπορω να το αφησω στην μοιρα του; Edited April 26, 2016 by impreza_sti 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Για τα υποθετικά σου σενάρια, ίσως πάρεις τις γνώμες που ζητάς στο άλλο forum. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό εδώ το τηλέφωνο XiaoMi Redmi 3 16GB από που προτείνετε να το πάρω, minideal, bangood η gearbest? http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-3-16gb-4100mah-battery-gray.html http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3-5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon616-Octa-core-1_5GHz-4G-Smartphone-p-1029236.html http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_298117.html Edited May 5, 2016 by caveman21 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό εδώ το τηλέφωνο XiaoMi Redmi 3 16GB από που προτείνετε να το πάρω, minideal, bangood η gearbest? http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-3-16gb-4100mah-battery-gray.html http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3-5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon616-Octa-core-1_5GHz-4G-Smartphone-p-1029236.html http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_298117.html Αν θες να σου έρθει μέσα σε λίγα 24ωρα πάρτο από το minideal γιατί είναι από την ευρωπαϊκή αποθήκη η οποία βρίσκεται Ελλάδα. Γενικά αξιόπιστο μαγαζί. Το banggood είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά, λογικά μέσα σε 20 μέρες το πολυ θα το έχεις σπίτι σου. Τελευταία επιλογή το gearbest. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να επιχειρήσω για πρώτη φορά αγορα απο Κινα, μου καλογυάλισε το φρέσκο nubia z11 mini το οποίο το βρίσκω στο επίσημο site της zte http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z11-mini-4g-lte-mobile-phone.html αλλα και στο fastcardtech https://www.fastcardtech.com/ZTE-NUBIA-Z11-Mini.html λιγο φθηνότερα. Εχω χρεωστική Πειραιως και την εχω συνδέσει με το paypal, θα μπορέσει να γίνει η αγορά; Ειναι αξιόπιστα και τα δυο site; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να επιχειρήσω για πρώτη φορά αγορα απο Κινα, μου καλογυάλισε το φρέσκο nubia z11 mini το οποίο το βρίσκω στο επίσημο site της zte http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z11-mini-4g-lte-mobile-phone.html αλλα και στο fastcardtech https://www.fastcardtech.com/ZTE-NUBIA-Z11-Mini.html λιγο φθηνότερα. Εχω χρεωστική Πειραιως και την εχω συνδέσει με το paypal, θα μπορέσει να γίνει η αγορά; Ειναι αξιόπιστα και τα δυο site; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.. Η αγορά μπορεί να περάσει μπορεί και όχι. Για το πρώτο κατάστημα δεν γνωρίζω, αλλά για το δεύτερο καλό είναι να το αποφύγεις αν είναι η πρώτη σου αγορά από Κίνα, πίστεψε με δεν θες να μπλέξεις με αυτούς. Κοίτα και σε άλλα αξιόπιστα καταστήματα που έχουν nubia όπως geekbuying, Banggood, δεν ξέρω αν έχει και το vickmall. Επίσης ζητά από το μαγαζί και κάποιο κουπόνι έκπτωσης να πέσει η τιμή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 8, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλημέρα Με τι ελληνικές κάρτες + paypal μπορώ να κάνω αγορές απο κίνα; 1 Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλημέρα Με τι ελληνικές κάρτες + paypal μπορώ να κάνω αγορές απο κίνα; Οποια περασει, αρκει να σταθεις τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μου κάνει εντύπωση οτι πήρα πράγματα απο το vickmall τον προηγούμενο μήνα και δεν μπορούσα το αυτό σκ απο banggood και geekbying και μάλιστα κάτω των 15 δολλαρίων... 1 Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μου κάνει εντύπωση οτι πήρα πράγματα απο το vickmall τον προηγούμενο μήνα και δεν μπορούσα το αυτό σκ απο banggood και geekbying και μάλιστα κάτω των 15 δολλαρίων... Δεν είσαιο μόνος. Εγώ δεν μπόρεσανα κανω δεύτερη αγορα απο τον ιίδιο προμηθευτή την ίδιαμμέρα σε διαστημα λίγων λεπτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν είσαιο μόνος. Εγώ δεν μπόρεσανα κανω δεύτερη αγορα απο τον ιίδιο προμηθευτή την ίδιαμμέρα σε διαστημα λίγων λεπτών. Κατάλαβα... Σ ευχαριστώ φίλε, καλή σου μέρα :) 1 Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Η αγορά μπορεί να περάσει μπορεί και όχι. Για το πρώτο κατάστημα δεν γνωρίζω, αλλά για το δεύτερο καλό είναι να το αποφύγεις αν είναι η πρώτη σου αγορά από Κίνα, πίστεψε με δεν θες να μπλέξεις με αυτούς. Κοίτα και σε άλλα αξιόπιστα καταστήματα που έχουν nubia όπως geekbuying, Banggood, δεν ξέρω αν έχει και το vickmall. Επίσης ζητά από το μαγαζί και κάποιο κουπόνι έκπτωσης να πέσει η τιμή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ευχαριστώ για της πληροφορίες.. το βρήκα στο vickmall και μίλησα στο τσατ μαζι τους, ειναι διαθέσιμο αλλά μονο με αγγλικό μενου. Μένει τώρα να δω μονο αν δεχτούν την κάρτα μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 βγάλε revolut Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εβαλα σημερα (revolut) αλλα δεν κανει "top up" ξερει κανεις γιατι?? (me prepaid kaimastercard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 οταν λες δε κανει? δεν εμφανιζει τα στοιχεια? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εβαλα σημερα (revolut) αλλα δεν κανει "top up" ξερει κανεις γιατι?? (me prepaid kaimastercard) Μονο μεσω εμβασματος γινετε TOP-UP στην revolut.Οχι μεσω καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Παιδιά, ξέρετε πόσα μεταφορικά θα πληρώσω για αυτό, αυτό και αυτό αν τα παραγγείλω μαζί; Edited May 10, 2016 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά, ξέρετε πόσα μεταφορικά θα πληρώσω για αυτό, αυτό και αυτό αν τα παραγγείλω μαζί; Θα προχωρήσεις την αγορά και στο τελευταίο στάδιο πριν πληρώσεις θα σου βγάλει τα μεταφορικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Θα προχωρήσεις την αγορά και στο τελευταίο στάδιο πριν πληρώσεις θα σου βγάλει τα μεταφορικά. Οκ, σε ευχαριστώ. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που βάζουμε τον ΑΦΜ για αγορά από expansys.com.gr,ώστε να μην πληρώσουμε ΦΠΑ ;Βάζω απλά τα νούμερα και τον βγάζει άκυρο.Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι,αλλά μου είπαν ότι μπορώ να μην πληρώσω ΦΠΑ.Ευχαριστώ. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που βάζουμε τον ΑΦΜ για αγορά από expansys.com.gr,ώστε να μην πληρώσουμε ΦΠΑ ;Βάζω απλά τα νούμερα και τον βγάζει άκυρο.Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι,αλλά μου είπαν ότι μπορώ να μην πληρώσω ΦΠΑ.Ευχαριστώ. Έχεις ενεργοποιησει τις ενδοκοινοτικες συναλλαγές; Αν όχι πρέπει να κάνεις αυτό πρώτα. Πήγαινε απευθείας στη ΔΟΥ σου και ρώτα στο Μητρώο, υπάρχει μια μικρή διαδικασία. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που βάζουμε τον ΑΦΜ για αγορά από expansys.com.gr,ώστε να μην πληρώσουμε ΦΠΑ ;Βάζω απλά τα νούμερα και τον βγάζει άκυρο.Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι,αλλά μου είπαν ότι μπορώ να μην πληρώσω ΦΠΑ.Ευχαριστώ. Προτείνω να συμβουλευτείς τον λογιστή σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση και ενέργεια. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια αγορά ενος ρούχου απο μαγαζί απο την Αγγλία νομίζω και επειδή το βιαζομαι λέω να επιλεξω το express delivery..δεν λέει πουθενά με ποια εταιρία. Θα πλήρωσω κάτι παραπάνω σε δασμούς κτλ ή μόνο οσο γράφει η σελιδα? Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts