Jump to content

panos_6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos_6

  1. Καλημερα παιδια. Εχω το le max 2 και σταματησε να δουλευει το μικορφωνο στις κλησεις. Στην ηχογραφιση δουλευει αλλα πολυ χαμηλα και οταν τραβαω βιντεο δουλευει κανονικα. Εχω αλλαξει 3 4 ρομ και παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει;
  2. Παιδια καλημερα! Εχω περασει αυτη τη ρομ και εχω 2 θεματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7200701#post7200701%22 Το πρωτο ειναι οτι καθε τοσο και ειδικα οταν κλεινω το κινητο, κολλαει δεν κανει τιποτα και εμφανιζει ενα μπλε φωτακι επανω. Και το αλλο ειναι οτι δε δουλευει η ανοιχτη ακροαση. Εχει τυχει σε κανενα; Υπαρχει καμια λυση? Εχω το χ829 4/64
  3. Φοβερό δώρο. Μακάρι να αλλάξει επιτέλους η τυχη μουυυυ.
  4. Και λεμε τωρα οτι περναει και πρεπει να πληρωσω τελωνειο. Εγω ειμαι αναγκασμενος να το πληρωσω ή μπορω να το αφησω στην μοιρα του;
  5. Οντως δεν καταλαβα και πολλα :p Αρα προχοραω αφοβα στην αγορα; Και πως θα ερθει με ταχυδρομειο σε τετοιο μεγεθος;
  6. Παιδια καλησπερα. Με το τελωνειο ισχουν ακομα αυτα που λεει στην αρχη του αρθρου; Δηλαδη οτι εχει κατω απο 150 ευρω δεν θα με φωναξουν να πληρωσω τελωνειο; Γιατι θελει η μανα μου να τις αγορασω απο το ebay και την αμερικη αυτο http://www.ebay.com/itm/172177161548?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Ποιες οι πιθανοτητες να πληρωσω τελωνειο;
  7. Kαλησπερα παιδια!! Θελω να ρωτησω μερικα πραγματα.. 1)Μετα απο ποσο καιρο ειδατε η μπαταρια να πεφτει πιο γρηγορα; Εγω το εχω απο σεπτεμβρη την εκδοση με 2 ραμ. Βεβαια το εχω και γεματο απο εφαρμογες. 2)Σημερα πρωτη φορα ενω ηταν στο 50 το κοιταζω μετα απο καμια ωρα και ξαφνικα ελεγε 7. Το εχει παθει κανεις; 3) Αξιζει να το ρουταω για να σβησω τις εφαρμογες που εχει απο την μανα του μεσα; 4)Αν το ρουταρω αξιζει να βαλω αλλη ρομ; 5) Εχετε καποιο launcher ή ειστε με της huawei?
  8. Καλησπερα παιδια! Εχω καποια λεφτα στην ακρη και θα ηθελα να αγορασω ενα smartwatch. Η κυρια χρηση που το θελω ειναι να μετραει βηματα και αποστασεις επειδη τρεχω, οπως και θερμιδες(αυτο επειδη δεν ξερω πως δουλευει, απο οτι εχω καταλαβει το συνδεεις με καποια εφαρμογη στο κινητο? Το κινητο ομως πρεπει να το εχω μαζι μου; ). Και η δευτερη χρηση που θα ηθελα θα ηταν κανενα σκονακι για τις εξεταστικες :P Μετα δε θα με χαλαγε πχ ειχε ειδοποιηση για μηνυματα ή τηλεφωνα. Καμερα δεν με ενδιαφερει. Θα προτιμουσα απο εξωτερικο να το παρω και μπατζετ λεω να δωσω μεχρι 35-45 ευρω. Τι εχετε να προτεινετε?
  9. Huawei ascend mate 7. 6" οθόνη και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες με πολύ χρήση. Με μόνο μηνύματα κλπ κλπ βγάζει και 5 μέρες.
  10. Παμε γερα με τσαμπουκα! Καλη επιτυχια σε ολους και καλα Χριστουγεννα!!!
  11. και παλι εγω στο α8 θα πηγαινα. εχω το ματε 7 τωρα σκεψου και του εχω βαλει τετοια θηκη π κρυβει το λεντακι και εχω συνηθισει να το παταω εγω το κουμπι ξεκλειδωματος για να δω αν εχω ειδοποιηση. ολα μια συνηθεια ειναι.
  12. το lenovo a8 warrior θα σου ελεγα εγω καλυτερα...
  13. Ρε παιδια τα φωτα σας. Ειχα καταληξει στο πρωτο και περιμενα πως και πως την δευτερα να το παραγγειλω μιας και βρηκα τα λεφτα. Θελω οπως και δηποτε 6'' κινητο. Αλλα ετσι οπως εριχνα μια τελευταια ματια στα κινητα ειδα και το ζ2 προ. Σαν χαρακτηριστικα καλυτερο νομιζω το ζ2 προ αλλα δεν ξερω θελω περισσοτερο το πρωτο λογο ομορφιας. Εσεις τι λετε? Ποιο θα περνατε? Επισης με 6'' ειδα και το zenfone 2 αλλα αυτο με τραβαει λιγοτερο απο ολα. Ποια η γνωμη σας;
  14. εστειλα σε αυτους μηνυμα και περιμενω απαντηση. αν ειναι η ραμ 3 και 32 η ρομ αξιζει τα 40 ευρω παραπανω.
  15. θα προτιμουσα απο ελλαγα γενικα. http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=categories.view&category_id=1652&subcats=Y&brand_id=358&page=5 τι διαφορα εχουν εδω αυτο που κανει 374 με αυτα που εχουν 420? γιατι δεν λεει χαρακτηριστικα...(περα απο το dual sim)
  16. Eπιτελους βρηκα τα λεφτα για να το παρω!! Το θεμα ειναι τωρα να το παρω οσο πιο φθηνα γινεται!! Ξερετε κανα καλο site Περα απο skroutzΟμαγαζα και bestprice? Δυστυχως οταν ειχε 350 δεν ειχα τα λεφτα. Εχω φαει ομως τετοιο κολλημα που δινω και τα 70 ευρω παραπανω. Απλα ρωραω μηπως ξερετε καποιο μαγαζι που να το πουλαει κατω απο 400-420 ευρω?
  17. Nαι ομως απο εξωτερικο δεν γινεται να παρουμε τωρα τιποτα οποτε? Πιο αλλο να κοιταξω? Ειχε το public το p8 lite αλλα τελειωσε οποτε παμε σε αλλο παλι. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=38492 απο εδω???
  18. Ενας φιλος μου ζητησε να το βρω κινητο και θελει οπως και δηποτε αυριο να το παραγγειλει να το εχει μεσα στην βδομαδα. Με 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα βρηκα το a8 warrior απο εδω https://foxosmall.com/index.php/lenovo-a8-a806-4g.html?ref=bestprice.gr. Πρωτον ξερετε καποιο αλλο μαγαζι πιο φθηνο η μηπως πιο αξιοπιστο? Εχετε καποιο αλλο να προτεινετε η με αυτα τα λεφτα δεν θα βρω καλυτερο?
  19. Oποιο και να παρεις θα εισαι καλυμενος. Υπαρχουν και πολλα αλλα με αρκετα λιγοτερα λεφτα που τα ανταγωνιζονται ανετα. Ζ2 πχ και G2 G3 και πολλα αλλα απο αλλες μαρκες. Οποτε βρες αυτο που σου αρεσει περισσοτερο και παρε το!
  20. Ρε παιδια πως μπορουμε να αγορασουμε απο κινα αν εχει απαγορευτει η χρηση paypal και γενικη εχει απαγορευτει η αγορα απο εξωτερικο;
  21. Και που ειναι αυτα τα θεματα και δεν μπορω να τα βρω; :p Οσο για το θεμα αλλαξτε τοπικ δεν ηξερα π να το βαλω. Παντως αν μπορεις στειλε τα θμετα που αναφερονται γιατι οσο και να εψαξα δεν βρηκα.
×
×
  • Create New...