galanakop Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Χθες είδα τα δύο τελευταία επεισόδια του legend. Καταπληκτική σειρά και αγωνία για την επόμενη season. Μήπως ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η season 2??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Χθες είδα τα δύο τελευταία επεισόδια του legend. Καταπληκτική σειρά και αγωνία για την επόμενη season. Μήπως ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η season 2??? Ναι τελείωσε ωραία. Η σειρά δείχνει καλή δυναμική πάντως. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Νέα σεζόν του walking dead επιτέλους! Μπομπα το πρώτο επεισόδιο. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Homeland season 4. It just rocks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 +1 για το homeland. Δράση ,περιπέτεια ,ανατροπή και κατά τη γνώμη μου πολύ μελετημένοι χαρακτήρες. Το προτείνω σε όποιον αρέσουν τέτοιου είδους σειρές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 +1 για το homeland. Δράση ,περιπέτεια ,ανατροπή και κατά τη γνώμη μου πολύ μελετημένοι χαρακτήρες. Το προτείνω σε όποιον αρέσουν τέτοιου είδους σειρές.ναι αρκει να προσπερασουν το γεγονος οταν η καρι κλεει ειναι για σφαλιαρεσ:lol: Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulaaa Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 +1 για το homeland. Δράση ,περιπέτεια ,ανατροπή και κατά τη γνώμη μου πολύ μελετημένοι χαρακτήρες. Το προτείνω σε όποιον αρέσουν τέτοιου είδους σειρές. Έχει και ανατροπή και είναι και περιπέτεια . Είναι καλή σειρά . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Face off παρακολουθεί κανένας? Φέτος παίζεται η εβδομη σεζον. Πολύ δημιουργικο και ενδιαφερον ριαλιτυ σόου! Και μόλις τελευταία ανακάλυψα και αυτό το ριαλιτυ που είναι σε παρόμοια πλαίσια :Jim Henson's Creature Shop Challenge http://www.imdb.com/title/tt3275212/ Τα τελευταία επεισόδια είναι τρομερά! (Αν το thread δεν έχει να κάνει με σειρά ριαλιτυ ζητώ συγγνώμη..) :worry: :) Edited October 17, 2014 by noumeraki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 DOMINION βλέπει κανείς; Μάχες μεταξύ αγγέλων, δολοπλοκίες, λίγο σεξ, ενδιαφέρον είναι. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 DOMINION βλέπει κανείς; Μάχες μεταξύ αγγέλων, δολοπλοκίες, λίγο σεξ, ενδιαφέρον είναι. μου κινησες τπν περιεργεια τωρα... μπορει να την δω την σειρα καποια στιγμη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αυτή οπωσδήποτε θα την τσεκάρω κι εγώ! Επίσης θέλω να τσεκάρω Stalker με Maggie Q. Ξέρουμε πότε επιστρέφει το White Collar? Τελειώνουν οι σειρές μου σιγά σιγά ρε ****το :p Μόνο AHS νομίζω έμεινε πλέον, Revenge, 2BG και White Collar τελευταία πετσοκομμένη σεζόν Tο White Collar επιστρεφει 6/11 για 6 επεισοδια οπου θα κλεισει η σειρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βρετανική σειρά αυτοτελών επεισοδίων με γενικό άξονα τις αρνητικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να φέρει στην κοινωνία η εξέλιξη της τεχνολογίας. Αρκετά καλογυρισμένη, βλέπεται εύκολα αφού τα επεισόδια είναι αυτοτελή όπως είπα και μόλις 6 μέχρι στιγμής. Επιστρέφει με Christmas Special τον Δεκέμβρη. Νομίζω αξίζει να τη δει κανείς, ειδικά 2-3 από τα επεισόδια είναι πολύ δυνατά και προσφέρονται για προβληματισμό. Έχει δει κάποιος άλλος τη σειρά? http://www.imdb.com/title/tt2085059/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Βρετανική σειρά αυτοτελών επεισοδίων με γενικό άξονα τις αρνητικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να φέρει στην κοινωνία η εξέλιξη της τεχνολογίας. Αρκετά καλογυρισμένη, βλέπεται εύκολα αφού τα επεισόδια είναι αυτοτελή όπως είπα και μόλις 6 μέχρι στιγμής. Επιστρέφει με Christmas Special τον Δεκέμβρη. Νομίζω αξίζει να τη δει κανείς, ειδικά 2-3 από τα επεισόδια είναι πολύ δυνατά και προσφέρονται για προβληματισμό. Έχει δει κάποιος άλλος τη σειρά? http://www.imdb.com/title/tt2085059/?ref_=nv_sr_1 Απο περιεργεια κατεβασα και ειδα χθες το 1ο επεισοδιο.Ωραια και καλογυρισμενη σειρα φαινεται.Απ'οτι καταλαβα σε καθε επεισοδιο θα βλεπουμε διαφορετικους ηθοποιους και ιστοριες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για το black mirror. Παρά πολύ καλή σειρά, αξίζει να δείτε και τα τρία επεισόδια που έχουν παιχτεί. Είναι αυτοτελή και κάθε επεισόδιο έχει και διαφορετικη υπόθεση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εχει προσέξει κανείς μια γαλλική σειρά που παίζει τον τελευταίο καιρό σε ελληνικό κανάλι; Λεγεται Les Revenants και προκειται για την ιστορία μιας πόλης όπου και καλα αυτοί που "εφυγαν" επιστρέφουν ξανά στην ζωή. Ειναι κάτι μεταξύ θρίλερ και αγωνίας και αρκετά εκκεντρικό σαν σενάριο ... Μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μέχρι τώρα πάντως. Και θα το συνιστούσα σε μερικούς που αρέσκονται στα "μυστηριώδη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Προτείνω Mindy Project για όποιον θέλει ένα 20λεπτάκι την ημέρα να χαλαρώνει και να γελάει :lol: Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εχει προσέξει κανείς μια γαλλική σειρά που παίζει τον τελευταίο καιρό σε ελληνικό κανάλι; Λεγεται Les Revenants και προκειται για την ιστορία μιας πόλης όπου και καλα αυτοί που "εφυγαν" επιστρέφουν ξανά στην ζωή. Ειναι κάτι μεταξύ θρίλερ και αγωνίας και αρκετά εκκεντρικό σαν σενάριο ... Μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μέχρι τώρα πάντως. Και θα το συνιστούσα σε μερικούς που αρέσκονται στα "μυστηριώδη" Υπάρχει και το αντίστοιχο αμερικάνικο αν σε ενδιαφέρει και λέγεται resurrection. Βρίσκεται ήδη στην δεύτερη σεζόν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 απιστευτο το τελευταιο επ του REVENGE για το Christmas break:) .αν και απ την αρχη καταλαβα πως ετσι θα κατελειγε το ολο πραγμα. Επισης σε οσους αρεσε το betrayal θα αρεσει και το The affair. Μια σειρα παρομοια με το betrayal μονο πολυ διαφορετικα σκηνοθετικα δoσμενη χωρις να θελω να κανω σποιλερ οπιος το δει θα καταλαβει .Σε αυτο που με αρεσει στο the affair ειναι πως εχει αγωνια για το τι συνεβη σε σχεση με το αλλο που ταν προβλεψιμο. Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πολύ ωραία σειρά προτείνατε. Είδα σερί τα 3 επεισόδια της 1ης σεζόν και την επόμενη φορά πάω για την δεύτερη. Απο περιεργεια κατεβασα και ειδα χθες το 1ο επεισοδιο.Ωραια και καλογυρισμενη σειρα φαινεται.Απ'οτι καταλαβα σε καθε επεισοδιο θα βλεπουμε διαφορετικους ηθοποιους και ιστοριες. Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για το black mirror. Παρά πολύ καλή σειρά, αξίζει να δείτε και τα τρία επεισόδια που έχουν παιχτεί. Είναι αυτοτελή και κάθε επεισόδιο έχει και διαφορετικη υπόθεση. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 απιστευτο το τελευταιο επ του REVENGE για το Christmas break:) .αν και απ την αρχη καταλαβα πως ετσι θα κατελειγε το ολο πραγμα. Επισης σε οσους αρεσε το betrayal θα αρεσει και το The affair. Μια σειρα παρομοια με το betrayal μονο πολυ διαφορετικα σκηνοθετικα δoσμενη χωρις να θελω να κανω σποιλερ οπιος το δει θα καταλαβει .Σε αυτο που με αρεσει στο the affair ειναι πως εχει αγωνια για το τι συνεβη σε σχεση με το αλλο που ταν προβλεψιμο. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ με το Revenge, πραγματικά ξέρουν πώς να σου ραγίζουν την καρδιά :cry: Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Υπάρχει και το αντίστοιχο αμερικάνικο αν σε ενδιαφέρει και λέγεται resurrection. Βρίσκεται ήδη στην δεύτερη σεζόν.. Thanks! Θα το κοιτάξω γιατί αυτό ήταν πολύ πορωτικό! Και δεν έχει βγει η συνεχεια ακομα οπότε θέλω κάτι να καλύψει το κενο .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Πάει και το White Collar! Εκπληκτικό φινάλε! Πέθανα στο κλάμα μέχρι να δείξουν ότι ο θάνατος του Neal ήταν σκηνοθετημένος ! Καλύτερη σειρά ever για εμένα, 6 σεζόν και δεν βαρέθηκα ούτε μια φορά. Μακάρι να είχε άλλη μια σεζόν, τραβούσε άνετα. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εχει προσέξει κανείς μια γαλλική σειρά που παίζει τον τελευταίο καιρό σε ελληνικό κανάλι; Λεγεται Les Revenants και προκειται για την ιστορία μιας πόλης όπου και καλα αυτοί που "εφυγαν" επιστρέφουν ξανά στην ζωή. Ειναι κάτι μεταξύ θρίλερ και αγωνίας και αρκετά εκκεντρικό σαν σενάριο ... Μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μέχρι τώρα πάντως. Και θα το συνιστούσα σε μερικούς που αρέσκονται στα "μυστηριώδη" Και γω το είδα. Έψαξα και το βρήκα όλο. Ωραίο! Παρόλο που είναι αρκετά αργό, έχει τόσο καλούς ηθοποιούς/σκηνοθεσία/υπόθεση που μου άρεσε αρκετά. Και το τέλος που επιτέλους καταλαβαίνεις τι νόημα είχε όλο αυτό, δεν το περίμενα να πω την αλήθεια! Τόσο απλά, το προτείνω!! :) Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 MARCO POLO κανείς ; Καλογυρισμένη, τώρα ξεκίνησα και την βλέπω. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 MARCO POLO κανείς ; Καλογυρισμένη, τώρα ξεκίνησα και την βλέπω. τώρα μόλις τελείωσα το 2 επεισόδιο .μου άρεσε αρκετά η σειρά.δεν το περίμενα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts